Why I liked the Hunger Games

SPOILER ALERT: THE HUNGER GAMES. Dere som ikke har sett filmen bør ikke lese dette innlegget.

 

Tydeligvis mange forskjellige meninger om Hunder Games filmen. Jeg likte ALT. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg gråt flere ganger. Det eneste som var dumt var forholdet mellom Katniss og Rue. De ble VELDIG gode venner på kort tid. Dvs filmen gikk veldig fort frem. Men på en annen side så kan man bare se det som at Rue ble sett på som en lillesøster. Åhh, som jeg gråt :( 

Jeg likte også, eller jeg hatet (haha) at produsentene bare satt der og gjorde ting jævlig MOT MENNESKER bare for å få et bra show. Som da de fikk skogen til å brenne slik at Katniss skulle gå den andre veien. Omg, jeg ble sint. Men fy faen så bra det var. 

Og at det kom et smell hver gang noen døde. Hallo, hvor skummelt er ikke det? Man bare ber om at det ikke var den du kjenner. 

Og at det var en base med mat og våpner. Selvfølgelig vil noen mennesker holde seg der for å trekke til seg andre, også drepe dem.

Eh, altså jeg ser ingenting negativt med filmen. Den var så bra. Alt ble gjort så realistisk. De reagerte som mennesker hadde gjort i vikeligheten. I LOVED IT.

 • 22.09.2012 // kl.13:05 !?*
 • tv film / 5 手紙♥ !?*

 • leave a note


  »Caroline

  22.09.2012 ~ kl.13:07

  Enig med deg. Ble forbanna når skogen brente opp. Og når jeg så den hjemme og de lydene kom for at de personene var død og det. Jeg satt jo å hoppet i stolen, kvapp hver eneste gang.
  »MarsMind

  22.09.2012 ~ kl.14:17

  Du burde lese bøkene også ^^
  »Unicornsovertherainbow

  23.09.2012 ~ kl.14:20

  Du burde helt klart lese boka hvis du likte filmen, den er mye bedre enn filmen c: Mye mer detaljer, også skjønner du bedre hva Katniss tenker ^^
  »Catrine aka Cakki

  25.09.2012 ~ kl.16:21

  elsker den filmen <3 håper de lager film av bok 2 og 3 også!
  »foreverlastchoice

  29.09.2012 ~ kl.21:29

  du har tydeligvis ikke lest bøkene? :p ble så sinnsyyykt skuffa når jeg så filmen, for hadde forventa meg mye mer:/ Men jeg gir den 4 av 6 da :)
  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits