Toppbloggerne tjener penger ja.

Av og til, en gang i blant, så sjekker jeg innom toppbloggerne. Hvertfall tcmn og sophieelise.. Jeg sitter alltid igjen med samme reakson: hvorfor er de så brune? hvorfor har de så mye sminke? hvorfor har de tatt silikon? hvorfor legger de ut så mange "se på meg jeg er deilig" bilder? hvorfor alt dette før de er blitt 20? smårips!!!!!!

Og hvorfor poster de helt like innlegg på samme tid? er det konkurranse? er det en trend? er det noen som sier "nå må dere legge ut et følsomt, emosjonelt og langt innlegg fordi det er inn" ?

oh well.
Restylane, nei takk.
Silikon, nei takk.
Solarium, nei takk.
Extensions ................. tjaaa :P for dyrt.. ALT for dyrt. Men langt hår er pent daa :))) Så at annais har tatt nye extensions til BARE 7500 kr... ;) 

Var også innom Andrea Badendyck(?) Det som irriterer meg er at hun har kjøpt eller leid en vakker og stor leilighet... med hvilke penger?? Penger hu får fra blogging tipper jeg. Sykt irriterende. Bloggerne sponser et par teite produkter til tusenvis av unge jenter og får 50 000 kr i uken. Kanskje måneden. I dont know. Men det er mye penger for overfladisk og egosentrisk blogging.... Ikke misforstå, jeg er sikker på at Andrea er en kjempe hyggelig jente. Hun virker mye mer voksen enn tcmn og sophieelise. DET er bra. (Y) Jeg bare... misliker hele den greia med å tjene penger på blogging. GET A REAL JOB. BE A REAL CITICEN OF OSLO. Stop making "normal" people feel bad! >:(

Jeg som jobber rævva av meg OG studerer samtidig(!!!) sliter nok som det er med å betale rengninger. Så ser jeg bloggerne kose seg i luksushjem som betales av bloggingen... I guess life is REALLY unfair... :(

#toppbloggerne #rosablogger

 • 14.11.2013 // kl.23:30 !?*
 • opinions / 2 手紙♥ !?*

 • leave a note


  »Elisabeth

  15.11.2013 ~ kl.17:33

  Det ser kanskje ut som om toppbloggerne bader i penger og har det tipptopp dagen lang, men du må huske at enhver medalje har en bakside. Tror du ikke at de har mange anti-fans som gjør hverdagene deres surere, og at de sikkert går glipp av noe veldig stort her og nå - nemlig gleden av å være "normal", jobbe hardt og tjene sine egne fortjente penger? Ikke si at livet er urettferdig. Jeg forstår deg godt og forsvarer ikke toppbloggerne, for jeg liker dem like mye som du liker dem. Men jeg unner dem ikke å tjene penger på den måten, for det kommer jo til å ta ¨slutt før eller senere, og da må de lære seg å gå ut i verden og jobbe akkurat som alle oss andre.
  »Silje Anderson :)

  15.11.2013 ~ kl.17:59

  Elisabeth: sant det du sier. bra kommentar :-) kan man da si at toppbloggerne har det verre enn "oss normale"?
  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits