ånei, nå kommer 90 tallet tilbake

seee her a. Dette husker jeg fra barndommen. Huff og huff, noe så grusomt. Det er rart hvordan en stil er kul i en viss tid, og 10 år etterpå er det fullstendig ukult. Hva skjer med det? Er vi så lette å "bøye" ?

Nei, jeg gruer meg til hele 90talls stilen er tilbake.. Slengbukser, skatesko, buffalosko... *frysninger* ikke bra..  Jeg husker da slengbukser var super inn på 90tallet. Da hatet jeg virkelig alle skinny jeans. Synes det var så stygt med bukser uten sleng. Hahaha! Nå er det helt motsatt!! what! xD

Huff.... huuuuuuufffffff xD 

 • 22.03.2014 // kl.18:26 !?*
 • opinions / 0 手紙♥ !?*

 • leave a note


  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits