Hart of Dixie

Har begynt på ny serie som heter Hard of Dixie. Det er nok en jenteserie, men ikke helt! Dvs den har ikke like mye fokus på drama drama drama som f.eks Gossip Girl, The O.C eller One Tree Hill. Og ja, jeg har sett ca. 4 sesong av hver av disse. Jeg gikk bare så jævla lei all dramaet. Orker det liksom ikke. Men Sex og Singeliv fullførte jeg fordi det er mye komedie og kjærlighet innblandet. Hard of Dixie er en rolig og koselig serie. Liker den hittil :) Fant den på Netflix med hjelp fra Elena som "tvang meg" til å se en episode. Vel, hun tvang meg ikke men vi chilla på rommet hennes og hun satt på en episode bare :P hehehe. 

Jeg sitter hjemme idag. Orket ikke skolen. Jeg har fått vondt i halsen igjen :/ Det er inte gøy. • 09.02.2015 // kl.12:07 !?*
 • tv film / 0 手紙♥ !?*

 • leave a note


  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits