Irritasjoner for tiden

Armbånd for iPhone 6?

Det irriterer meg grønn at det enda ikke finnes armbånd (sånne du har på armen når du trener) for iPhone 6. Den har rett og slett ikke plass i de andre! Jeg har trent i det siste uten musikk men ah, det er så kjedelig.. Også må jeg høre på alle mannfolka som stønner rundt omkring på treningssenteret fordi de skal løfte så jævla tungt. Ikke en deilig lyd, nei. Gi meg et armbånd som passer til iPhone 6! 

 

Folk kjører som drittsekker når det regner

Jeg hater når det har regnet (som det gjør mye nå for tiden) og jeg går langs fortauet, også plutselig raser en bil forbi i hundre milliarder km i timen. Hva skjer da? Jeg blir MØKKA VÅT. Jeg går som en paranoid kattunge på fortauet ved siden av bilveien og ser stygt på alle biler som våger å kjøre fort forbi meg. Hadde det vært omvendt hadde de selv hatet det. Jeez! Have some compassion! Dere VET at folk blir søkkvåte om dere kjører for fort.

 

Folk som spør om jeg er ginger eller har på fargelinser

Shit. Aksepter at noen virkelig har veldig blå øyne. Det er faktisk mulig, og det er mange som har det! Jeg og min familie har veldig blå øyne. Sånn er det. Ja, vi er kanskje heldige, og det er kanskje litt "wow" å se fargen på øynene våre for første gang, men jeg går ganske lei av å bli spurt om jeg går med fargelinser. Er sikker på at fler føler det samme. Og nr 2: Ginger? Serr? Hvor idiot er du? Gingers har oransj hår og fregner. Jeg har RØDT hår. Det er farget! De som ikke ser at mitt hår er fake-rødt... de mangler et par skruer. Gingers har oransj hår. Ikke rødt. Slutt å skrike "hey ginger" til meg på gata når jeg går forbi. Det er bare irriterende.

 

Miley Cyrus fans

En av mine beste venninner er Miley fan, men det blåser jeg i. Jeg gidder ikke å høre om "hvor tøff hun er" og "hvordan hun prøver å fjerne Hannah Montana imaget". I mine øyne har Miley gjort mange dumme ting på scenen og i musikkvideoene hennes. Folk som gjør dumme ting liker jeg rett og slett ikke. Sånn er det. Miley er teit. Men jeg ser at hun begynner å bli mer normal nå. En får håpe, for stemmen hennes er fantastisk :)

 

At man blir bleik på vinteren

Dette er en ganske teit irritasjon, men jeg er faen meg bleik nå. Det hjelper ikke når mamma spør hvorfor jeg er så bleik. TAKK MAMMA. VELDIG HYGGELIG. Jo, man kunne tatt solarium... men jeg gidder ikke bruke penger på noe så helseskadelig. Ja, det finnes selvbruning, men det lukter så dritt og er så slitsomt å kreme på. Betakaroten kan jeg bare glemme, for jeg tåler det ikke. Da får jeg bare være bleik da! :-) Jævla skdghfkjhsgh.

 

Det er så jævla kaldt for tiden

Jeg savner å gå i converse. Jeg savner å IKKE ha på jakke og skjerf. Nå er det så kaldt at man må se ut som en jævla dass for å faktisk holde varmen. Om man velger å se kul ut, så skal man gjerne ha skjerfet løst osv... Blir man varm da? Næhh..... Jeg savner å chille ute i sola. Jeg hater at jeg blir så kald på hendene når jeg bærer noe. Jeg hater at man er iskald mens man venter på trikk eller buss, også når man går på og setter seg, så blir man så JÆVLA varm... Det er jo ikke vits å kle av seg heller for man skal av 10 minutter etterpå... Stress. -_-

 

 

 • 26.02.2015 // kl.18:17 !?*
 • opinions / 0 手紙♥ !?*

 • leave a note


  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits