Nedtur

Nei dette er skuffende. Jeg har aldri blitt ringt, selv om de sa de skulle ringe på lørdag. Og nå er det onsdag. Hvor blir det av intervjuet mitt? Hater denne følelsen... Jeg ser han er aktiv på facebook (stalker much? :P) så hvorfor klarer han ikke så sette igang med intervjuer? -_- Blir så irr.

Denne tiden har jeg følelsen av å bare gi opp. Jeg er misfornøyd med skole. Jeg er misfornøyd med jobb. Jeg vil bare vinne 30 millioner kroner og flytte langt vekk herifra. Hater slike perioder med negative tanker, men de kommer og går hos alle vil jeg tro. Nå er det min tur. Håper på en opptur snart.

 
 • 09.03.2016 // kl.09:29 !?*
 • hverdagslig / 4 手紙♥ !?*

 • leave a note


  »rippy

  09.03.2016 ~ kl.17:29

  ah, det er sykt kjipt når man får sånne perioder. :c Håper du føler deg bedre snart!
  »Andrea ~

  09.03.2016 ~ kl.18:48

  Kjenner den følelsen alt for godt! Men ikke gi opp, det ordner seg til slutt selv om det ikke er så veldig trøstende akkurat nå...
  »M

  09.03.2016 ~ kl.20:06

  Hva gjør du med kattene hvis du får jobb nedi der?
  »Silje Anderson :)

  10.03.2016 ~ kl.12:06

  M: Har en leietaker som skal være her hele sommeren. Om hun tar en ukes ferie i sommer så skal det være avtalt lenge før, slik at mamma kommer og henter pusene. Alt er planlagt :D
  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits