Alt dette styret om at extensions er det eneste som gjør ditt hår lenger

Alt dette maset fra bloggere og media (media mtp.bloggeverden) om lenger hår... Hallo. De skriver og skryter av extensions. Okey, greit, du får lenger hår i en liten periode på dagen, (ja jeg har forresten brukt det selv så jeg vet hva det dreier seg om), men det er faen ikke behagelig! Det lugger som f. På de fleste jenter ser man at hun har extensions fordi det passer ikke med hennes hår. Extensions skinner ulikt i sola enn vanlig hår, det er ofte ulik farge selv om man prøver for guds skyld å kjøpe extensions som er mest mulig lik egen hårfarge, og det "henger" ulikt nedover skuldrene/brystet/ryggen enn vanlig hår. Pluss at det er umulig å dra fingrene gjennom hodebunnen. Clips/festepunkter synes om du har strikk i håret eller tynt hår. Det er veldig ubehagelig å sove med. Det er sykt ubehagelig om du skal ha på lue (vinter) eller caps. Det gjør ikke håret ditt noe bedre heller. Tvert om, det sliter noe jævlig på håret. Du må kanskje til og med klippe ditt eget hår fordi det har blitt så ødelagt. Altså, hva er så jævla positivt med extensions egentlig? Hvorfor skal EXTENSIONS være den eneste utvei til langt hår?

Nei. Min egen erfaring er: stuss tuppene hver 6. uke. Skriv opp på kalenderen hver 6. uke at Nå skal tuppene stusses. Ferdig med det. Etter et halvt år så ser du stor forskjell og håret er sunt. Det var min utvei. Nå har jeg langt hår, og jeg stusser det fortsatt når tuppene blir slitt. Fordi hva har vi lært av frisører? Håret vokser saktere når tuppene er ødelagt. Det som menes her, er at håret knekker lenger og lenger opp jo lenger du venter med å stusse det. Til slutt må du stusse FOR mye av lengden. Om du stusser regelmessig (hver 6 uke ish) så holder du lengden gående. TAKK FOR MEG.

Selvfølgelig har jeg i baktankene at bloggerne får penger for å snakke om ulike saker, som haircare produkter og ulike salonger som selger hair extensions, og at det eventuelt ikke er deres ærlige meninger, men at de MÅ skrive slikt for å tjene penger. Men men, saken er fortsatt det samme. Jeg anbefaler å ikke bruke extensions. :-)

Forresten. Bruk extensions om du vil ha tykkere hår! Det blir jo en illusjon, men likevel så blir håret seendes tykkere ut med extensions. Likevel, husk at det sliter på håret og er sykt ubehagelig. :) 

Her er bilde av meg med extensions. Si meg, SYNES DET? JA DET GJØR DET.

 

Her er bilde nå uten extensions. Ser dere forskjell? Jeg håper virkelig det.

 

 • 04.05.2016 // kl.09:11 !?*
 • opinions / 1 手紙♥ !?*

 • leave a note


  »spoon-san

  04.05.2016 ~ kl.11:31

  Håret ditt er perfekt! T - T so jelly
  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits