Julegaveshopping er i gang

Yo yo.

Jeg har ikke blitt lærer enda. På grunn av min lange sommerferie ble det vanskeligere å søke til høsten. Jeg skal søke til våren :) Imens jobber jeg som servitrise, og nå er det høysesong for restauraunter. Sliter meg ut, men tjener godt. Fikk lønn i går, så gave til en av brødrene mine, og gave til pappa + stemor er i boks. Veldig fornøyd med gavene :D Broren min får et stort lerret (bilde på veggen) av Darth Vader, pappa og stemor får en pyntepute med bilde av den avdøde hunden vår foran det gamle huset vårt. <3


 

 

Aner ikke hva jeg skal gi til mamma eller andre broren som har kone og sønn. D:

 

Til meg seeeeelv.... ;) ;) ;) ;) har jeg kjøpt to kjoler fra nelly (FORKLARING KOMMER UNDER :P ) genser, skinnbukse og skjørt fra nelly, kari traa superundertøy fra gmax med kari traa lue og ullsokker til skiturer... ELSKER kari traa sine undertøy. De er så deilige.

 

  

SE SÅ FINE :D

Jeg bestilte de online fra Gsport. Jeg sjekket i dag, og nå er det tomt for den fargen. Wow.... flaks..

 

Greia med kjoler fra nelly.... Jeg har så mange kjoler, som jeg IKKE bruker. De er enten for slutty eller "too much". Jeg aner ikke hvorfor jeg kjøpte dem. Var vel litt for dårlig kjent med meg selv. Jeg, uten pupper, hvorfor kjøper jeg kjoler uten skulderstropper? Really? Kjolene faller jo ned, og det ser helt teit ut uten pupper.... Nahhh jeg vet endelig hvordan kjoler som passer meg. Og julebordseseongen er på vei. Må se fin ut. ;)

Snakkes! 

 • 23.11.2016 // kl.13:40 !?*
 • hverdagslig / 2 手紙♥ !?*

 • leave a note


  »Victoria Larsen

  23.11.2016 ~ kl.14:18

  Mye fint!
  »rippy

  27.11.2016 ~ kl.14:02

  Endelig blogger du igjen! <5 Har savna bloggen din as
  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits