Mistet visakortet da

 Jeg har fått alt jeg har bestilt i posten bortsett fra gaven til pappa og stemor (pynteputen). Det store darth vader bildet til bruttern ligger på postkontoret nå. Tenker å hente det i dag. Og veldig typisk at mitt visakort har forsvunnet. Nå får jeg ikke fullført gaveshopping før om en uke, da mitt nye kort kommer i posten. -_-

Anyways. Veldig fornøyd med både kjolene, chillebuksa, chillegenseren, adidas genseren osv osv fra nelly og kari traa sitt fantastiske ullundertøy. Jeg er ikke helt på den "Ta bilde av outfit" lenger. Så det blir bare bilder som "hadde potensialet til å dukke opp på instagram" :P

Ellers går dagene i jobb, kose med katter, se på serier, sove, repeat.

 

 • 29.11.2016 // kl.14:04 !?*
 • hverdagslig / 0 手紙♥ !?*

 • leave a note


  Vennligst ikke reklamer.


  Alder: 25
  Bosted: Oslo
  Stjernetegn: Tvilling (♊)

  Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

  add as friend / トモダチ

   online / 忍者


  pusene


  Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.  Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


  anime


  [] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
  anime list anime gifs

  lese mer?

  = nytt/oppdatert

  Info

  animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

  Kontakt
  facebook og email er privat.
  tumblr: klikk
  deviantart: klikk

  Om du lurer på noe //
  spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


  blogg.no

  blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

  ToppBlogg - toppliste for bloggere
  hits