Bildedryss

inspiration: nike shoes

inspiration: green eyes

Inspiration: ombre hair - lilac, purple & pink

inspiration: teal

Inspiration: ponytail

inspo: long hair

bildedryss: spring

piece of heartFarget håret igjen

Endelig er håret rødt igjen. Synd fargen forsvinner etter noen uker. Er ganske slitsomt å farge det :( I alle fall med mitt hår, som er så langt og tykt. Må jo bruke dobbel dose med hårfarge -_- TENK hvor dyrt det hadde blitt hos en ordentlig frisør. Daaamn! Aldri i livet.

Prosessen:
Venninna mi farget etterveksten med en permanent rødfarge. Etter jeg hadde dusjet det ut og tørket håret, farget jeg lengdene selv med en minicolor, altså ikke-permanent rødfarge. Jeg bruker minicolor i lengdene fordi å farge håret med permanent farge gang på gang kan gjøre håret mørkere og mørkere. Det har i alle fall en frisør fortalt meg, og det høres ganske logisk ut :) Har også hørt at rødfarge, uansett permanent eller minicolor, alltid vil fade litt. Meh! WHY? :(

Er i alle fall fornøyd. Liker å ha rødt hår. :) Her kommer noen ikke-vakre morgenbilder av meg og håret. Det er mørkt ute, så lyset på rommet er ikke akkurat flatterende. Anyways!

#hår #hair #red #rødt #hårfarge #frisør

bildedryss: beautiful scenery

Tenk at dette er tegneserier. Alle disse bildene er fra anime, både serier og filmer. Jeg må si teknologien i dag er utrolig bra! Det ser så realistisk ut!   

#bildedryss #inspirasjon #inspirasjonsbilder #anime #gifs #natur #vakkert #animasjon


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits