mitt design

Ny header

Tilbake til animeheadere. Haha. Sa jo at det ikke ville ta lang tid xD elsker FMA brotherhood.

#header #bloggdesign #design

Ingen original blogg lenger

Jau. Jeg blogger fortsatt om anime selv om jeg ikke har animeheader. Ville bare ha noe nytt. Noe annet. Kanskje når Shippuuden kommer tilbake, så bytter jeg igjen. ;) Uansett så sletter jeg ikke Ichigo fra bakgrunnen min. Hihi. Miss you, Bleach <3wasn't satisfied

Jeg var ikke fornøyd med forrige header, så jeg byttet hele greia til noe nytt. Tadaaa :)

jeg har ny header

Ny og ny. Har fortsatt Ed Elric fra FMA :) Men har fiksa litt... og tatt Ichigo som bakgrunn. Hihi <3

ny header

Liker dere headeren? :D

Det er Ed Elric fra Full Metal Alchemist Brotherhood, til dere som ikke kjenner han igjen. En anime alle må se. :D

dere må også lese

Eneste jeg gjør på fritiden nå er å trene og lese 07-ghost mangaen. Jeg meker at siden sist jeg "stoppet å lese" har den bare fått 3 nye chapters.... som vil si at den ikke gir ut nytt chapter hver uke som naruto gjør, men hver MÅNED. omg det tar lang tid. Det er det dumme med 07-ghost. Man glemmer liksom hva som har skjedd før man leser det nye chapteret :(

Men nå har jeg lest alt det siste på nytt. Sammenhengende. Omg det er SÅ BRA.

Dette er IKKE spoiler:

Tenk hvis du bare stoler på EN person i verden og plutselig blir du hjernevasket av din verste fiende, altså dine minner blir slettet... så får fienden deg til å tro at du jobber for han? Mens det er noe som skriker i bakhodet ditt at det er noe du har glemt? dlgjjldkjglkj DET ER SÅ BRAAAAAAAAAAA.

og det er bare EN LITEN del av det. hihihihhihi noe enda bedre har skjedd nå i de siste chapterne. Jeg dør. <3

 plankton

I dag skal vi ha temafest på skolen. Temaet er HAVET. øøh. Jeg har kledd meg i turkist. Og skal være plankton. YEY :P Hahaha. Jeg savner å ha litt tid mellom skole og aktivitet. Vi går jo rett fra skole til fadderprogram, og da har jeg ikke tid til å dra hjem først. Dvs jeg har ikke fått kjøpt mat!!!!! I DONT HAVE ANY FOOD D:

Har heller ikke fått min nye laptop. EH.

my layouts

Bare fra alchemist bloggen! :)

Rekkefølge: fra eldst til nyest!

 

 

 

 

 

 luffy

   

Litt sånn teasers av en header jeg prøver å lage til min blogg. :D selv om jeg er MEGET 100% SUPER FORNØYD med den jeg allerede har..

getsuga tensho

Fant endelig ut hvordan jeg kunne ha en animert header + stillestående bakgrunn uten at alt ble ødelagt. jeg måtte gjøre bakgrunn transparent på header. var litt styrete med tanke på at det er animert. :p ting blir litt vanskeligere.

Men er litt usikker på om jeg skal ha Ichigo som bakgrunn. Tenkte litt på luffy eller grimmjow :D we'll see. YOU LIIKE?Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits