hverdagslig

Nytt hår, nye innkjøp

Min nest siste lønning fra restauranten kom i går. Da har man feiret litt! Jeg har klippet håret, farget håret og kjøpt inn litt essentials. Dagkrem, nattkrem, maske og rens. Sånne ting man trenger, og bare kjøper 1 gang i året. :D 

Som dere også kommer til å se, er mine vippeextensions så og si borte. Jeg skal være en rollemodell for 11 åringer. Ingen vits å se ut som ei dukke xD

Jeg bruker SEAWEED serien fra The Body Shop. Jeg har kombinert hud med både olje i t-sonen og tørr hud på kinnene. Er veldig fornøyd med Seaweed serien, og den lukter så fresh :D 

check it out!Nattkrem <3Himalayan ansiktsmaske <3Ansiktsrens <3Dagkrem <3

 

Ny jobb

Da har jeg endelig blitt lærer, folkens :)

Har fått et vikariat på en skole i Vest-Oslo. Er vikar ut denne uken, så starter det for alvor etter vinterferien (som er neste uke). Har fått en del fag jeg aldri har hatt på Høgskolen. Mine fag er egentlig bare Engelsk, Samfunnsfag og Naturfag. Fagene jeg skal undervise i er Engelsk, Samfunnsfag, Norsk, KRLE, Tekstil, IKT og Musikk. Haha! Wow... Det blir spennende og gøy! Elsker utfordringer :-) Fint at jeg er vikar denne uken, så får jeg hilst på elevene. 

Endelig fikk jeg drømmejobben!

Adidas

God morgen. Ville bare vise dere min nye adidas jakke. Den er ikke så spesiell. Mange har helt lik. Men liker den godt :D Tihi. I dag blir det jobb til sent på kveld og kanskje en tur ut etter det :-)

 

 

Mistet visakortet da

 Jeg har fått alt jeg har bestilt i posten bortsett fra gaven til pappa og stemor (pynteputen). Det store darth vader bildet til bruttern ligger på postkontoret nå. Tenker å hente det i dag. Og veldig typisk at mitt visakort har forsvunnet. Nå får jeg ikke fullført gaveshopping før om en uke, da mitt nye kort kommer i posten. -_-

Anyways. Veldig fornøyd med både kjolene, chillebuksa, chillegenseren, adidas genseren osv osv fra nelly og kari traa sitt fantastiske ullundertøy. Jeg er ikke helt på den "Ta bilde av outfit" lenger. Så det blir bare bilder som "hadde potensialet til å dukke opp på instagram" :P

Ellers går dagene i jobb, kose med katter, se på serier, sove, repeat.

 

Julegaveshopping er i gang

Yo yo.

Jeg har ikke blitt lærer enda. På grunn av min lange sommerferie ble det vanskeligere å søke til høsten. Jeg skal søke til våren :) Imens jobber jeg som servitrise, og nå er det høysesong for restauraunter. Sliter meg ut, men tjener godt. Fikk lønn i går, så gave til en av brødrene mine, og gave til pappa + stemor er i boks. Veldig fornøyd med gavene :D Broren min får et stort lerret (bilde på veggen) av Darth Vader, pappa og stemor får en pyntepute med bilde av den avdøde hunden vår foran det gamle huset vårt. <3


 

 

Aner ikke hva jeg skal gi til mamma eller andre broren som har kone og sønn. D:

 

Til meg seeeeelv.... ;) ;) ;) ;) har jeg kjøpt to kjoler fra nelly (FORKLARING KOMMER UNDER :P ) genser, skinnbukse og skjørt fra nelly, kari traa superundertøy fra gmax med kari traa lue og ullsokker til skiturer... ELSKER kari traa sine undertøy. De er så deilige.

 

  

SE SÅ FINE :D

Jeg bestilte de online fra Gsport. Jeg sjekket i dag, og nå er det tomt for den fargen. Wow.... flaks..

 

Greia med kjoler fra nelly.... Jeg har så mange kjoler, som jeg IKKE bruker. De er enten for slutty eller "too much". Jeg aner ikke hvorfor jeg kjøpte dem. Var vel litt for dårlig kjent med meg selv. Jeg, uten pupper, hvorfor kjøper jeg kjoler uten skulderstropper? Really? Kjolene faller jo ned, og det ser helt teit ut uten pupper.... Nahhh jeg vet endelig hvordan kjoler som passer meg. Og julebordseseongen er på vei. Må se fin ut. ;)

Snakkes! 

I walked across an empty land. I knew the pathway like the back of my hand

 

 

God morgen.

I dag gjør jeg meg klar for å jobbe dobbelvakt. En som serivitrise på Ullevål Stadion og en som servitrise i kveld på min gamle jobb: paleet. Aaah, jeg gleder meg til jeg er lærer. Orker ikke en stressende jobb for lite penger, når jeg kan jobbe med det jeg brenner for, og faktisk tjene veldig bra på grunn av utdanningen min. Money cant buy happiness? Høh. Latterlig. Når jeg har fått betalt ned all gjeld så blir jeg happy. 

#hverdag #selfie #katt

Bilde av pepes bodega t-skjorten og min nye tatovering

Ignorer all kattehår som sitter fast på ABSOLUTT ALLE KLÆR. :) Jeg har tross alt to puser.

Pepes Bodega er ish som Grabbarna Grus. Svensk nattklubb som finnes rundt om i verden. De har Royal Bar Academy (folk som vil bli bartendere) og Royal DJ Acadamy (folk som vil bli DJ) som trener, blir lært opp og praktiserer på klubben. I tillegg lanserte vi Beach Party hver lørdag og onsdag for turistene. Drit gøy! 

Silje-Line? Hvorfor? Fordi svenskene har en color-line ish båt som går fra Sverige til Finland, bare at den heter Silja-Line. Jeg heter Silje. Get it? Hehehe. 

 Noen som ser hva jeg "mangler" ???? På tatoveringen??? :D :D :D 10 poeng til den som gjetter riktig.

 

også var det en stund siden sist ja

Hei hei. Ja det er mange lange pauser mellom mine innlegg... høhøhø.

Jeg jobbet i alle fall nesten hele sommeren på Rhodos :-) Det var VARMT.... men for en sommer! Fantastiske minner og venner for livet. Tok også en ny tatovering. Ikke helt edru, så jeg glemte selvfølgelig en liten (viktig) del :P Hahhaa. Får sette på den senere. Når jeg tør. Faen så vondt.

Nå har jeg vært hjemme en måned. Jobbet litt ekstra som servitrise et par steder i Oslo mens jeg har søkt jobb på skoler. Er tross alt endelig ENDELIG ferdig utdannet lærer, men det er ikke så lett å få seg lærerjobb på høsten. Jeg fikk endelig napp for to dager siden på en skole i Bærum. Jeg starter smått, som vikar. Venter bare på politiattest :) Man trenger sånne fancy greier for å få lov til å jobbe med barn, tross alt.

Jeg har også satt opp min Xbox 360 igjen, fordi jeg plutselig fikk en stort lyst til å spille Assassins Creed igjen. Også gikk jeg lei, for jeg har jo spilt det før (2'ern altså), så jeg kjøpte Black Flag. FAEN SÅ VANSKELIG DET ER DA?????? Andre som har spilt det? Helvetes vanskelig å styre den helvetes båten når 6 fort skyter på deg og du skal liksom overleve..... også er det store bølger... også kommer det flere skip... også er du tom for morter... blablabla. Haha. Men kult er det i alle fall :)

Og ja, leppene mine har redusert til normal størrelse igjen. Ingen tegn til at jeg fikset dem i det hele tatt. Vurderer å gjøre det på nytt, men tanken på smerten stopper meg. AU.

Kom gjerne med spørsmål. Om ting. Om alt. Haha :P

 Oppdateringerrrrr

Heyhey! Jeg driver og leser til eksamen og forbereder meg på sommerferien. Skal som sagt jobbe på Rhodos i 2 måneder. Blir bra :-) Har eksamen neste tirsdag, og drar søndag morgen til Rhodos samme uke. WOOO!!! 

Her kommer noen bilder fra den siste tiden:

 

Bilder noen dager etter leppegreiene:

 

Min kjære Yuki <3

 

17 mai: rogalandsbunaden :) 

Leppene har endelig blitt fine: 

Mine to pusekatter, Yuki og Neko koser seg i solen <3 

Neko er såååå vakker:

 

Mitt hår etter dusj. Helt kaos

 

Har blitt ganske tynn :| Da får man jo endelig tatt typiske "skinny body instagram photos" xD Hahah

 

Siste selfien jeg har tatt. 

Jeg vil ned til sola!

Har begynt å ta solarium fordi *ehem* Jeg fikk jobben på Rhodos i sommer :-) Jeg reiser ned 12 juni og blir ut august. Mange er allerede der nede fra og med søndag, så de har jo god tid til å bli brune. Da gidder ikke jeg komme ned 12 juni som en bleik fisk :P Derfor tar jeg solarium. Veldig forsiktig. Ikke mer enn 15 minutter, to ganger i uken. Har tatt det rundt 7 ganger nå og man skulle håpet på en fint skille. men NEIDAAAAA. Jeg blir jo faen meg aldri brun. -_-

Ellers må jeg straks få stusset håret mitt igjen. Men hallo, det er bare så fuckings dyrt. Hei jeg skal klippe 1 cm av tuppene mine. Hva koster det? FEM MILLIARDER KRONER.

Av og til savner jeg det rød håret mitt. Av og til har jeg lyst til å bleike håret mitt blondt. Altså hva faen skjer? Hvorfor kan jeg ikke holde meg fornøyd? Den eneste grunnen jeg har for å holde håret mitt slik som det er, er: DET ER DYRT Å ENDRE HÅRFARGE. Ferdig. Det er en god nok grunn.  

Girls night out

Hej hej! I dag er det dags for girls night out! Dette er noe vi har planlagt for mange mnd siden. Det blir meg, kona til min eldste bror og kjæresten til min andre bror, som også er eldre enn meg. Vi har liksom måtte planlegge dette i god tid fordi alle jobber og er opptatt. I dag er dagen! Det blir kos! 

I dag er første gangen på kanskje et halvt år at jeg tar på neglelakk. Jeg har så svake negler at en dag eller to dager med neglelakk på gjør slik at jeg kan "pelle av lag" fra neglen. Det er så irriterende. Derfor er det best for meg å bare drite i neglelakk. Men siden det er special occasion, så tok jeg på. Kan prøve å dokumentere for dere hvor lang/kort tid det tar før neglene mine er fucka :P

Neglelakken heter "Princesses Rule!" fra OPI :-) Elsker den. 

Og vi alle elsker Disney!


 

Nedtur

Nei dette er skuffende. Jeg har aldri blitt ringt, selv om de sa de skulle ringe på lørdag. Og nå er det onsdag. Hvor blir det av intervjuet mitt? Hater denne følelsen... Jeg ser han er aktiv på facebook (stalker much? :P) så hvorfor klarer han ikke så sette igang med intervjuer? -_- Blir så irr.

Denne tiden har jeg følelsen av å bare gi opp. Jeg er misfornøyd med skole. Jeg er misfornøyd med jobb. Jeg vil bare vinne 30 millioner kroner og flytte langt vekk herifra. Hater slike perioder med negative tanker, men de kommer og går hos alle vil jeg tro. Nå er det min tur. Håper på en opptur snart.

 

Best Saturday ever!

I dag er dagen! Jeg skal jobbe til kl 17 og etterpå løpe hjem for å være klar for skype (eller facetime) intervju med Pepes Bodega i Rhodos. (Det er et svenskt utested i festgaten på Rhodos. Intervjuet er på skype fordi de er i Stockholm). Gleder meg MASSE. Er sinnsykt spent. Litt nervøs, men jeg skal naile det. WOOOH! Etterpå skal jeg på førfest/vors med min bestevenninne. I dag og i kveld blir Legendary! :D 

Mine planer for bloggen

Jeg har store planer for bloggen. Dere må minne meg på dem fortløpende fordi jeg kommer til å glemme.

Videoblogging.

 • Jeg har alltid tenkt på å videoblogge når jeg evt krøller eller retter håret... Fra MIN vinkel, som mange andre jenter der ute også har: å fikse MITT EGET hår, som er langt og tykt. Uten extensions. Uten noen slags drittprat om hår extensions. Drit i extensions liksom. Det finnes jenter der ute som HAR langt og tykt hår. Det er fint å få frem. Og det er annerledes å fikse slikt hår enn "fake". 
 • Annen vinkel på videoblogg om hår: å vise fra jeg-bryr-meg-ikke-så-jævla-mye-vinkelen. Fort og gæli. Rette håret? Psht så lenge det ser rett ut så funker det for meg. Krølle håret? Psht. Ta den raske metoden. Skal ikke se ut som et glansbilde uansett.
 • Videoblogg om hvordan jeg sminker meg. Jeg har ikke alle slags dyre produkter fra sponsorer, men jeg har peiling på sminke. Eller ikke, om jeg ser på sminkevideoer fra toppbloggerne. Contour? eller hva det nå enn heter? Aldri prøvd. Kanskje filme første gang jeg prøver xD HAHAHHA. Hvis jeg gidder å prøve. Jeg er rask sminker. Tar meg 10 min så er jeg klar for fest. :P
 • Slike "10 ting jeg hater" videoer er så utrolig morsomme. Og jeg er en liten humorbombe, så det ville sikkert blitt gøy xD
 • Random shit. Katter. :P hahahaha

HAR DERE ting dere lurer på? Er jo en evighet siden jeg blogget. Ting har skjedd. Spør i vei. Kanskje jeg kan svare på video xD Må jo trene meg. hahahha.

 

 

Hallo, jeg er tilbake!

Hahahahaha. Jeg hadde helt glemt innloggingen til bloggen. Også ga jeg opp, en god stund. Glemte at jeg hadde blogg. Plutselig kom jeg på det. Hallais. Good to be back! So much to tell! :P

 

Først og fremst: sånn ser jeg ut nu

Nr to: jeg har søkt jobb på et kult partysted i Rhodos i sommer! Jeg skal ha skype intervju snart. Gleder meg! Håper jeg får den. Endelig har jeg en sjanse på å bli BRUN! Jeg blir jo aldri brun. Har så sinnsykt lame hud. Enten likbleik eller rød tomat. -_-

Nr tre: mine katter er like søte som alltid <3 Det minner meg på at alle bilder på pc-en er skit gamle og jeg må legge inn fra mobilen...

Nr fire: til sommeren er jeg ferdig utdannet som lærer. Det blir DEILIG. er så sinnsykt lei skole nå. -_-

Nr fem: jeg er fortsatt singel, og veldig fornøyd med det. Jeg er en flørtepus, så det passer meg ypperlig å kunne velge og vrake xD

Nr seks: jeg er sykt forelsket i Spartacus karakteren i Spartacus sesong 1. Skuespilleren døde av kreft etter sesongen, så de byttet skuespiller... TRISSSSST fordi jeg er så forelsket. SE PÅ HAN DA

Yeah det var alt jeg kom på hittil :P kommer mer. Nå husker jeg i alle fall innloggingen xD

 

 


 

 

 

hello, it's me

God morgen fra oss. Jeg klarte ikke prøven i går, så jeg tar den på nytt på onsdag. Satan, kjemi på høgskolenivå er ikke lett. Anyways så har jeg endelig tatt "meg selv igjen" på Assassins Creed II. Jeg spilte det en stund på laptop for et år siden eller noe, og da kom jeg ganske langt. Nå har jeg kommet lenger på xbox 360 :) woop! 

Men fy som jeg ønsker å bare plutselig vinne 4 millioner kroner. Det hadde vært så deilig. Hva er det første dere hadde gjort om dere fikk 4 millioner kroner?Fikser designet. Katteblogg?

Endrer litt og litt på designet. Lurer på om jeg skal ha en vanlig bilde-header av meg eller pusene... Dont know. Forslag til header?

I det siste virker det som at jeg har en katteblogg... hahaha. Kanskje det er noe å satse på? Silje og kattene? KatteSilje? Catlady? :P 

 

Bildene er fra navnefesten til mitt vakre tantebarn. Jeg har Rogalandsbunaden som min bestemor sydde til seg selv da hun var 20 år gammel. <3

#katteblogg #katt #katter #dyr 

Den ene tatoveringen

Den har kanskje dukket opp på noen bilder, men jeg har ikke akkurat vist den til dere med vilje. Her kommer den! Den er til hunden vår Zena som måtte avlives våren 2013. Savner deg hver dag, min beste venninne. <3 I tillegg så er Neko og Yuki der og :) En pote til hver katt. <3 

 

 

Og ingen overraskelse: Neko ligger oppå sekken min i dag også mens Yuki er som vanlig crazy bananas og tror hun ser noe interessant ute i morgenmørket. 

 

Jeg har sovet med vått hår og ser helt mongo ut på håret. Da blir det strikk!

Jada mjau mjau

Da har jeg kommet hjem fra praksisskolen igjen. Brukte så og si hele dagen på å øve på kjemiprøven som kommer RETT etter praksis. WHY? WHY!!?!?! Jævla hydrogen og nitrogen og oksygen og aluminium og klorid og sulfat og nitrat og alt det tullet. -_- *oppgitt*

 

Som vanlig er Neko rolig og Yuki er gal. Neko skal absolutt ligge oppå sekken min mens hun overvåker søstra si, mens Yuki klikker i vinkel ved sofaen fordi hu var smart nok til å dytte papirbiten hun lekte med under sofaen. Hahahha. Katter ass.

Nok en vanlig morgen

Tidlig morgen. Stått opp 5:45. Sånn er det når praksis skolen er et stykke unna. Nesodden, here I come!

 

Assassins creed på xbox funker som en gud, og kattene er like søte som før. Snakkes!

blue screen

Morn. Nå er det slik at mitt skjermkort på laptopen er utslitt.... Etter 10 minutters spilling av Assassins Creed, får jeg blue screen. Ahhh.... :( I tillegg er jo AC et sånt spill hvor du må nå visse check points for at spillet lagres.. Det passet jo enda bedre.. får ikke lagret før blue screen kommer liksom -_-

I dag skal jeg jobbe litt, ta nye vip extensions også skal jeg uuuuuuuut på byeeeeeeen med min bestevenninne :D :D :D  <3Ezio!

Hadde undervisning for 7 klasse elever om renessansen i dag, og ble så jææævla keen på å spille Assassins Creed II igjen. Har kjøpt det på Steam i dag og kjøpt ny datamus. (Min forrige er ødelagt. Takk katter) xD 

Nå installeres det på Steam. Woop! Kosta bare 80 kr! KUPP!? Sikkert fordi det er så gammelt, men who cares? Spillet er drit bra. Ezio Auditooreeee! <3

 

What to do

Hva skal jeg gjøre med bloggen? Bør jeg endre design for å få motivasjon? -_- Tenker på å blogge hver dag men orker liksom ikke når det kommer til stykket. 

Hadde nettopp en Engelsk undervisning om grammatikk for 7. klasse elever. Det gikk strålende. De var så fokuserte og sa "det var veldig lærerikt!" :D awwww

Prisforskjell på innekatter

Gikk forbi en frisørsalong på Oslo City for to dager siden. Da så jeg Redken produktene jeg har bestilt på nettet. Se på prisene!! Det er jo helt sinnsykt!!

 

Jeg tok med Neko ut mens hun lå i genseren min. Til og med da ble hun redd og begynte å skjelve. Stakkars liten. Innekatter forblir innekatter, ja..

Vinterjakka frem

God morgen peeps. Her sitter jeg på morgenkvisten og drikker kaffe. Har spist havregrøt til frokost som vanlig, men i tillegg til dette så har jeg laget matpakke!!!! helt utrolig. Man bruker jo en del penger når man kjøper lunsj på skolen hver dag til 25 kr.... 25 kr x 5 dager i uken = 125 kr. osv osv :P

I dag har jeg bestemt meg for å bruke vinterjakka. HELLOOO WARMTH!!! 

Også må jeg skaffe meg en ultra bra hårkur, fordi håret mitt er helt ødelagt enda etter all den jævla bleikingen...

Vi trenger jo en overskrift

Hei folket. Denne morgenen drikker jeg atter en gang kaffe og spiser atter en gang havregrøt. Folk sier at havregrøt gjør deg mettere i lenger tid enn annen frokost? Psht. Jeg er alltid sulten når jeg har kommet meg til skolen. Er bare løgn og fanteri. Langsomme karbohydrater du liksom. Enten er havregrøten langsom, eller så er min fordøyelse super rask. 

Og ja, som dere ser så har mine vakre katter blitt kjempe store <3 I dette sekund sitter de i vinduskarmen og titter på fuglene som maser ute i bakgården. 

Også bare noe jeg slang på meg. Hvorfor skal folk gidde å pynte seg til skolen liksom. Tightsen min er 3 år gammel, toppen er vel rundt 5 år gammel. Still looks good. :-) 

God morgen fra kattehiet

Kattene fikk en ny leke i går. Den henger i dørkarmen og lager søt kvitrelyd hver gang de hopper og tar tak i den. Søt! Jeg koser meg på morgenen før skolen med havregrøt og kaffe. Kattene får ut litt energi. Sånn går det :P Vet ikke hva jeg skal ha på meg

I dag har jeg det problemet med at broren min sin 30 års bursdag skal feires men jeg aaaaaaaaner ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg har enten kjoler som er SYKT fine, kanskje litt FOR "se på meg"-kjoler... også har jeg sommerkjoler som er liksom.. helt vanlige kjoler. Enda verre, jeg har gått i alle kjolene mine tusen ganger. Har ingen nye. Føler de har sett meg i alle kjolene jeg har -_- what to do? Jeg kjøper ikke en ny kjole liksom. Rundtallsbursdager er jo en big deal, men ja. De har jo sett meg i kjolene mine!!!!!!!!!! :( Mahhh.....Snart ferdig med rødt hår

Jeg er i tenkeboksen for tiden. Begynner å gå grundig lei av å alltid passe på rødfargen. Både med ettervekst og den dyre rødfarge-balsamen jeg må ta hver uke. Lei av å se rødfargen forsvinne og vite at "faen nå må jeg farge håret i dusjen igjen". 

MEN rødt hår er vakkert. Jeg føler meg så fresh og unik. Det er liksom det eneste som holder meg igjen.På dette siste bildet ser man hvordan rødfargen har fadet av. Er så kjedelig. Og dødt. -_-

Tenker å bare gå tilbake til brunt hår. Seff en brunfarge som er fin... så etterveksten må jeg uansett fikse på... men det er bedre enn en rødfarge som forsvinner etter 2 vask. :-)

Mine vipper

Slik ser mine nye vipper ut. Fylte dem i går :) Bilder tatt i dag etter skolen. Nydelig ja.

Har forresten "bombet" hele pc-en, og har ikke orket å laste ned Photoshop enda.... så bildene er ikke akkurat vakre (redigert).. Jaja!

tralala

Skolen har startet igjen. Jeg går nå 4. året på Høgskolen i Oslo og Akershus. Neste sommer er jeg en ferdig utdannet lærer. Tenk på det!!? 

Jeg har begynt å ta vip extensions. Vippeforlengelser altså. Det blir jo så fint! :D Slipper så mye sminke om dagen fordi man føler seg så fresh fra før.

Her er før og etter bilde: 

Også har jeg fylt på et par ganger etter det. Da har jeg valgt eenda lenger vipper :P Hehehe

 

MY BABES <3333

Heisann heisann

 

Halla! Okey. Speed-blogging!!!

 

Jeg har vært på to ferier i sommer: Østerrikske alper med mamma og Rhodos, party øya i Hellas med min bestis. 

Jeg har tatt to nye tatoveringer: en for Zena og mine to nydelige katter, og en for meg (tekst). Jeg har kjøpt RayBan aviators og Beats by Dre wireless headset. I Rhodos satt jeg på en Wifi cafe og så de siste episodene av One Piece som er utgitt. holdt på å grine flere ganger. Cora-san! <3

Nå har skolen begynt igjen, så jeg tar trikken om et kvarter. etter skole skal jeg rett på jobb. :) Er fortsatt servitør på uteservering.Mer kommer. Har ikke tid nå. Snakkes :)

Busy days

Disse to ukene har jeg jobbet mer enn 100% på restauranten. Det er sol og jeg jobber rundt 9 timer hver dag inkl. lørdager og søndager. Jeg står og går i solsteken hele dagen. OM jeg har blitt solbrent på nesen! Bruker herved solfaktor 50. xD Er også veldig sliten men det blir bra penger ut av det! 

Små irritasjoner om dagen:
- Kattene spiser plantene mine. Faen ta.
- Kattene elsker alle småting så jeg må gjemme min lipsyl hele tiden.
- Kattene skal alltid hoppe opp på sminkebordet mitt, selv etter jeg har fjernet "alle mulige måter å komme seg opp dit". 
- Er det ikke slik at de som kommer først på jobb får pause først????
- Kan ikke han jeg holder på med forstå at jeg er opptatt disse ukene og ikke har energi til å møte han etter jobb? Har ikke folk tålmodighet lenger?

 

Sol?

Hallo godt folk. 

Nå er det slik, som alle har merket, at sommeren i Oslo har vært drit dårlig. Dagene det er fint vær åpner uteserveringen der jeg jobber, og jeg får sol på ansikt og armene. Jeg har fått fregner i ansiktet og rød nese. Når jeg tar hånden over magen ser jeg at magen er kritt hvit og hånden min er brun. Fuck dette da! Jeg vil sole hele kroppen!

I tillegg skal jeg og en av mine beste venninner bestille en ukes ferie i Hellas i slutten av august. Vår avtale er å "forberede" brunfargen før vi reiser slik at vi slipper å ligge der som lik på stranden. I dag tok jeg min første solariumstur på .. jeg vet ikke.. 7 år? Hahaha. Jeg tar egentlig aldri solarium pga risiko for hudkreft og fordi det koster en del.

Likevel ønsker jeg et godt grunnlag før jeg reiser. Og jeg vil selvfølgelig bli litt brunere enn det jeg er nå. Faen meg bleikere enn hvit fisk! Og jeg har den hud typen som tar lang tid for å bli brun. Blir heller bare rød. -_- 

Har startet på betakaroten i tillegg. Dette blir spennende!

Ellers er mine planer for sommeren jobb og en reise med mamma til alpene i Østerrike! 

Hilsen meg og puseneLenge siden nå

Heisann!

Husker ikke helt når jeg sluttet å blogge, men her får dere en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist.

Jobb:
Jeg fikk jobben som servitør. Har jobbet der hver dag det har vært sol og fint vær, siden jeg jobber på uteserveringen. Har vært kjempe gøy! Jeg er utrolig fornøyd og glad i jobben min. Kollegaene mine er fantastiske og jeg lærer nytt hver dag. Det har vært litt vanskelig og stressende til tider, men jeg tar en utfordring på strak arm!

Laptop:
Fy faen så mye drama som har skjedd med min laptop. En morgen da jeg skulle til skolen (noen dager før eksamen startet), satt jeg på laptopen med litt kaffe. Plutselig kommer min søte kattunge og setter seg over skulderen min. Awww, tenker jeg. Hun sover. Jeg drikker kaffe. PLUTSELIG begynner den jævla djevelen av ei katte å sprelle som en gal. Yup. Der var kaffen helt over laptopen. Den døde kort tid etterpå. Fy faen så frustrert jeg var. Ikke nok med at eksamen startet om noen dager, men en reparasjon på laptopen ville kostet meg rundt 3000 kr og ta over 3 uker. STRESS? JA!

Jeg tok den med til mamma og stefar. Stefaren min er veldig handy og teknisk. Han åpnet laptopen og fant spor av kaffe nesten over alt. En kompis av han rådet oss å kjøpe et nytt hovedkort i stedet for å sende den inn på reparasjon. Det hjalp ingenting å tørke av det vi fant av fuktighet. Jeg fikk låne mamma sin laptop for eksamensskrivingen. I DAG FIKK JEG DEN TILBAKE. MIN KJÆRE <3

Her er noen bilder fra prosessen:

 

 

Ellers:
Jeg har fått godkjent min bachelor oppgave. Kattene har fått ormkur fordi de har kastet opp orm (æsj). De er super lekne og super kosete. Hater dem når de er gærne, elsker dem når de slapper av eller skal kose. Hihihih. 

 

Finito!

Da er jeg ferdig med bacheloroppgaven!! Det føles så JÆVLA godt! Jeg føler meg fri! Den skal leveres i morgen. Også skal det feires! :D

spring!

I dag har jeg skrevet siden kl 9! Jeg er kjempe fornøyd med det jeg har fått gjort. Har både rettet det jeg allerde har skrevet og skrevet enda mer. Da er det på tide å gå ut i sola! Våren er endelig kommet til Oslo! Woooo!

all in

Siste innspurt. På fredag leveres Bacheloroppgaven. Nå er det all in! :D

Dagens innkjøp

Jobbklær!Kontaktlinser!Negleklipper, børste og godteri til kattungene! :D

Det ble visst i dag

Lønna kom i dag, ikke i går. Ganske kjipt for i går hadde jeg en hel fridag. I could have made a day out of it!! I dag må jeg på jobb, men jeg rekker litt før det. LINSER!!!! :P I need to see!!! Og btw det er dagslinser jeg bruker. Har prøvd døgnlinser for mange år siden som inneholder det samme som mndlinser. Fikk sår på øyet. Dermed fikk jeg ikke lov av optiker å bruke noe sånt. :P Jævlig kjipt egentlig... Jeg ser jo hvor mye billigere det er å bruke mndlinser..

This is whats happening

Jeg har gått rundt "blind" i mange uker nå. Har ikke hatt økonomi til å bruke over 1000 kr på 3 mnd med kontaktlinser. Joda man kunne kjøpt små pakker osv men jeg liker å ha 3 mnd med linser. Har likevel ikke vært så ille uten linser. Greit, jeg ser nesten ingenting men hva er det å se når man bare er på jobb eller sitter hjemme og skriver?

I dag får jeg en fin fin lønn. Men den kommer dessverre til å forsvinne ganske fort. Må få meg linser... OG Jeg får kattene om 2 uker, så jeg må kjøpe inn alt utstyr jeg trenger. PLUSS:

Har jeg fortalt dere at jeg har fått ny jobb? Jeg har fått sommerjobb som servitør på selveste Ekebergrestauranten! En fancy og vakker restaurant med utsikt over hele Oslo. Jeg er så stolt, og så fornøyd. Det skal bli deilig med en variasjon på jobbfronten. 

Dvs. at jeg må kjøpe meg antrekk til denne. Hvite skjorter (jeg har faktisk ingen hvite skjorter), svarte jobbsko som er godkjent av restauranten og svarte bukser som ikke er jeans. Dette finner jeg billig på H&M heldigvis.

 

 

Game of thrones? Ja jeg var en av dem som valgte å laste ned de 4 episodene som ble leaked, og jeg angrer ikke. Fy faen så bra. Jeg skal ikke spoile noen ting! :D

Vikings? Jeg har begynt å se på det. Har hørt at det er enda bedre enn GoT, noe jeg tviler på. Men men! Jeg gir det en sjanse.

Meg vs. rosabloggere

 Meg vs. rosabloggere på topplista

Scenario: du går inn i en skobutikk.

Rosablogger: "åhh ja stemmer det. Jeg må jo kjøpe vår-sko! Både høye partysko og sneakers som passer til den ene buksa mi også selvfølgelig søte ballerinasko som passer til den derre veska mi vettu. Hihi! ~ ah shit, se på disse pumpsene! jeg må ha disse og. hihihhii!"

Meg:  "Ah, hadde jeg bare vunnet i lotto. Næh, la oss gå ut. Jeg har nok av sko. Går aldri med høye sko uansett. Gjør så jævla vondt etter 20 minutter. Hahaha"

 

Scenario: du går inn i en frisørsalong.

Rosablogger: "Ja heiii, har dere den nyeste rettetangen? Ja takk jeg vil ha den i rosa hiih. Også har dere noe varmebeskyttende? Jeg tar gjerne krem OG spray! Har Kerastase noen også?? Men da tar jeg dem og ihihihi. Må jo passe på håret. Og forresten, mine extensions er 1 uke gamle. Kunne dere sett på dem? Og kanskje ta inn litt fler? Kanskje 90 cm? Elsker langt hår! Det ser så ekte ut! hihihi~"

Meg: "Ah, hadde jeg bare vunnet i lotto. "  *se på priser* "ehm.... ja nei jeg bare titter :-) Forresten hva koster det å farge ettervekt og stusse tupper? 3000 ja... okey... nei jeg skulle bare spørre :) HAde......"

 

Scenario: du går inn i en sminkebutikk (eks: Mac)

Rosablogger: "Heeiiiii. hva er nytt??? Noen fine vår-farger?? Hva passer til mine blå øyne??? Ja jeg har vippe extensions hihihi. Har dere mascara som ikke skader vippene mine? Åh jeg tar gjerne denne nye foundationen også! Og dette solpudderet til 600 kr!. Solpudder er en MENNESKERETT!! <3 Åh wow, dere har de nyeste leppestiftene! Omg jeg tar den, og den, og den! Tusen takk hihihihihi Forresten kan jeg ta et bilde av dere??? Jeg må vise på bloggen hihihiihih også får dere litt PR ;) "

Meg: "Ah, hadde jeg bare vunnet i lotto." *titte på alt mulig rart* "Nei jeg bare titter. Jaha, så den øyebrynsfargen jeg bruker heter Det. Da skal jeg huske det når den er tom. Håper jeg har råd. Shit, min mascara begynner å bli tom og. Hmm. Bør stikke innom H&M. Billigere der."

 

Scenario: du går inn på Moods of Norway.

Rosablogger: "wow jeg elsker stilen. Jeg må ha et helt outfit. Hei unnskyld, kan jeg ha en liten photoshoot her i morgen? Dere får mye PR assa ;) Jeg har 5000 lesere hver dag. Kan jeg sponse dere? Dere vil tjene på det :) Kanskje med dette får jeg råd til å kjøpe en ny BMW som jeg aldri kommer til å bruke fordi jeg brukte 5 millioner på en pent house på aker brygge uten å ta opp lån :) HHIHIIHIH oi nå babler jeg.... men jeg tar disse 5 tskjortene :) "

Meg: "Moods of Norway? alt for dyrt. Kom vi går videre.. Unnskyld, hvordan kommer man seg til Rema 1000?" 

 Focus

God følelse i dag.

Jeg har skrevet mer på bacheloroppgaven i dag. Det er lenge siden jeg skrev på den. Jeg orket ikke, og fant ikke inspirasjon eller motivasjon de tre ukene jeg var syk. Deilig å endelig kunne være fornuftig nok til å skrive litt. Det er tre uker til den skal leveres. Dette går fint :) 

 

Jobbhelg

I kveld/natt jobber jeg fra 21 til 04:30. Får håpe jeg er frisk nok til det. Feber og influensa er jo borte, men jeg får ofte hodepine. Jobben vet i alle fall at jeg har vært syk, så forhåpentligvis forstår de om jeg plutselig må hjem, hvis det kommer til det.

Ellers skal jeg bare slappe av i dag inntill vakten starter. :)

sitter her da

Jeg ser for meg at mange i Oslo området blir hjemme i dag. Bussene står. Trikken er sykt forsinket. T-banen er sikkert like forsinket. Sånt skjer når snøen bare *POFF* HER ER JEG! 

Tviler på at jeg drar på skolen i dag. Jeg orker ikke å streve meg gjennom Oslo by for 3 timer på skolen, for så å streve meg hjem igjen.

Er uansett ikke helt frisk enda. Nå har jeg vært syk i 3 uker. OG jeg har sett hele Game of Thrones siden jeg hadde så mye tid. 

 

GLEDER MEG TIL SESONG 5!!!!!!!!!!!!!!!

Sick

Om dere lurer på hvor jeg har blitt av så er svaret: jeg er syk. Veldig syk. Jeg orker ingenting. Jeg klarer ikke å spise mat. Jeg klarer ikke å sove. Jeg svetter og fryser. Jeg har virus, ikke bakterie, så jeg får ikke ta antibiotika som funker med en gang... jeg må vente til kroppen bekjemper viruset på egenhånd. Det tar jævlig lang tid merker jeg.

Så da vet dere det. :/stress denne uken

God morgen folkens. Jeg sitter her og nyter morgenkaffen før skolen. Stressfaktor denne uken: neste mandag har jeg en 20 minutters presentasjon om min bachelor oppgave. Denne torsdagen har jeg en gruppepresentasjon om noe helt annet.

HVORFOR har vi en random gruppepresentasjon så nærme en bachelor presentasjon som varer 20 minutter per student??? For å si det sånn så kommer hovedfokuset mitt til å være på den presentasjonen, ikke gruppepresentasjonen. Jeg kommer jo til å gjennomføre begge, men bachelor er viktigere.#skole #stress #hverdag 

The process

I dag har jeg kommet lenger på bacheloroppgaven. Det føles godt. Jeg har veiledningstime i morgen :) spent på hva hun sier.

Ellers så har jeg begynt å søke ny jobb. Jeg har jobbet snart 3 år på den jobben jeg har nå, og føler det er på tide med noe nytt. Skal på intervju neste uke :) Blir spennende!

Her sitter jeg og tukler med oppgaven. Ganske chill :)Stjernetegn i føle tumblrfolk (morsom)

Her er en morsom liste jeg fant på tumblr om hva stjernetegnene egentlig står for i følge stjernetegn-diskusjoner.

aries: rude but affectionate, most likely the mom of the group
taurus: giant nerd, eats a lot and is emotionally inept
gemini: either the most precious person you know or literally satan, extremely moody
cancer: crying at every possible moment
leo: precious and probably flawless, and attention seeking
virgo: distant from everyone emotionally and is always complaining
libra: spastic and probably actually a 5 year old
scorpio: EVIL, most likely S A T A N
sagittarius: pretends to be sweet but is actually an asshole, or is actually sweet but pretends to be an asshole
capricorn: a riddle wrapped in a mystery
aquarius: asshole
pisces: really sweet and loves everyone but is rly freaking weird

#stjernetegn #morsomt #overtroisk #house #gif #tumblr #katter #cat #cats #katt

blommor

Tok en liten opprydding og vasking ved vinduene i stua. Slik så det ut før jeg startet: 

Så fikk jeg vasket og ryddet opp. Slik ble det:


(Jeg har fikset denne babyen sin egen potte med ny og næringsrik jord)


(Aloe Veraen min har også fått seg ny og næringsrik jord)


(Dette er en ny baby jeg prøver å fikse. Den må være i vann litt helt til den begynner å lage røtter. Dermed flytter jeg den til sin egen potte med helt ny jord)Mamma har tvunget meg til å passe mer på plantene mine. :P Har drept ca 4 stk... Vi får se hvordan det går denne gangen!

#blomster #hage #planter #interiør #rydde #pynt #smykker

staying home

Æsj.. I dag våkner vi alle til drittvær. Det blåser og snør i Oslo. Gidder jeg å dra helt til skolen i dette været for å dra hjem igjen om 3 timer? NEI. Jeg velger å bli hjemme med kaffe og skrive på bachelor oppgaven.

 

Drittvær:

 

Jeg har endelig fått fikset vinduene. Se så dårlig folien er på dem. Den er altfor lav og venstre side er nesten gjennomsiktig. Jeg ønsker at ingen kan se inn! 

Så jeg bestilte nye vindusfolier og tadaaaaa:Perfekt! :D Nå får jeg dagslyset inn på kjøkkenet samtidig som at ingen kan se inn. <3

Jentehelg

I dag har jeg vært hos mamma. Vi har gått tur, vi har sunget sammen i stua mens hun spilte trekkspill og jeg har klippet håret hennes litt. Koselig søndag :D Nå er jeg endelig hjemme og skal kanskje møte en venninne i kveld.

Bildet er fra fredag, da jeg, Elena og Mikaela hadde jentevors :D Det var hyggelig. Vi er en liten trekløver <3 Vi hadde også jentevors i går, lørdag. :)

now you may speak.

Alright! Da var det valentines day! En av de dagene jeg bryr meg minst om. Jeg har aldri hatt en kjæreste, så jeg er vant med å se på valentines day som en helt normal dag. :D Får likevel et par søte mld da ;) Sitter her med morgenkaffen og hår som huldra fordi jeg sov med vått hår i natt. Det er aldri en god idè -_-

I dag skal jeg jobbe 13-18, så skal jeg på premieren til 50 shades of grey med Elena. Hun vant to gratis billetter på NRJ radio.Hihi! Etter filmen skal jeg (bytte undertøy hahaha) og drikke meg drita i kveld med Mikaela :D Woop! :D A perfect girls night out! :D#coffee #kaffe #morning #morgen #godmorgen #bildedryss #inspiration #fotograti #foto #photography

God morgen peeps

God morgen peeps. Jeg har sovet godt og blitt mindre støl slik at jeg faktisk kan bevege meg uten å klage. :P Jeg har tatt morgenkaffen og en brødskive og er klar for 3 timer skole. Korte skoledager. Det er fint det. :)Frustrerte tider

Nå er det slik at jeg ikke får til å bli fornøyd med designet lenger. Jeg vet ikke engang hva jeg bør endre på. Jeg liker sidelinjen min som den er. Headeren kommer jeg til å savne men likevel er det deilig å ha en enkel header. Vet ikke. Har ikke peiling. Er litt lost. :P

Jeg har en liten sky over meg disse dagene. Hele januar har jeg bare jobbet 1 vakt fordi praksis tok resten av tiden og energien min. Dermed får jeg ganske dårlig lønn for februar. Jeg gruer meg. Jeg hater å ha lite penger. Hva faen skal jeg bruke tiden min på? Jeg har ingen vakter disse ukene fremover. Bare lørdager. Det er altfor dårlig.

Jeg vil ha ny jobb, men jeg vil ikke søke ny jobb. Jeg hater å søke jobb. Får ikke mange vakter disse månedene på jobben fordi disse månedene kommer det minst gjester pga. været, skiføret, folk drar på hytta osv...

Jeg har i alle fall sendt sjefen en mail om at det er min tur til å få hverdagsvaktene. De som har fått dem hele tiden kan ta pause. I need the money -_-The end of an era

Jeg har herved sett ferdig hele Sex og Singelliv serien og begge filmene. Det fine med den serien er at det ikke er så jævla mye drama hele tiden som på GossipGirl og andre slike jenteserier. 

Jeg driver også og fikser litt på designet. Får se hva det blir til :)Vann er det viktigste

Jeg har nå drukket alkohol 6 dager på rad. Sånn skjer når jeg får besøk av Elena xD Og det er ingenting negativt med det. Vi har det så sinnsykt gøy sammen. <3 I kveld reiser hun hjem igjen.

I går feiret vi at Elena fikk leiligheten hun var på visning hos :D Vi hadde det sinnsykt koselig :D 

Man skulle tro at kroppen min blir helt utslitt av å drikke så mange dager på rad, men nei! Jeg er i toppform :D Jeg er veldig flink til å drikke mye vann. Før jeg legger meg, hver gang jeg våkner, når jeg står opp og utover dagen. VANN er det viktigste kroppen og hjernen trenger når en har drukket mye alkohol. Dere vet den dumme hodepinen man får dagen derpå? Det er fordi hjernen har svulmet/hovnet opp fordi den er dehydrert. Og når den hovner opp så blir det mindre plass mellom hjernen og skallen. Derfor gjør det vondt. Derfor trenger man mye vann! Tadaaaa :D

billig neglelakk

I går var Elena på visning og møtte venner av henne mens jeg hadde besøk av min bestevenn Mosse. Vi satt i stua mi og drakk øl og spilte Zelda. Jeg fikset neglelakken min til og med! Synd dette var en billig neglelakk. Den faller av allerede nå liksom. Men den er drit fin!

Etter en stund kom Elena hjem med en venninne, så vi fire satt hos meg og drakk alkohol og dro ut på byen etterpå. Det var veldig koselig :D Nå sitter jeg hjemme og drikker vann, ser på sex og singelliv og slapper av.

Burger med bacon!

I går kom Elena på besøk! Elena er en fantastisk jente fra Rogaland som er min ex-kollega fra jobb. Hun er som bacon til min burger. Det var henne jeg var hos da jeg tok en weekend i Stavanger. Nå skal hu være her et par dager !! :D Og hu har bestemt seg for å flytte tilbake til Oslo :D jaja, det er ganske vanskelig å leve uten meg ;) Gleder meg til nok en legendarisk helg!

Les bloggen hennes: frelenaacloser to the edge

I går var jeg på en ny date :D Det var hyggelig :) Klarte å krølle håret på 15 minutter! Det må være en rekord!

I dag på vei til skolen så regnet det og det var isglatt for både gående og kjørende. Men ikke tro at jeg skal skrive om hvor dumt det var med glatte veier og fortau! Neida. JEG skal klage over den jævla paraplyen min!

I det jeg gikk av bussen skulle jeg åpne paraplyen. Det var en sånn lang stokk, ikke en liten bretteparaply. Jeg trykket på knappen som åpner paraplyen, og i det den slår ut så knekker den. Den knekker rett av. RETT AV. På midten av stokken. Det var den paraplyen. For no jævla søppel. Har aldri opplevd at paraplyen knekker rett av før -_-

guilty pleasure

I dag fikk jeg syk craving på brownies, så jeg løp ned til kiwi og kjøpte toro brownies :D I LOVE THIS EVENING. Også har jeg tatt bilde av mitt nye sengesett. Det er ikke så sykt spesielt i utseende, men fy faen det er mykt. Elsker det. Soving ble 80% bedre.Har seff "sleika" alt opp fra bollen. det smaker jo så jævla digg <3
Nedbetalt!

Har nå betalt min siste nedbetaling på brillene jeg kjøpte i fjor! :D Deilig! èn mindre utgift i mnd :-)
i will be the death of you

I dag har jeg hatt engelsk grammatikk undervisning med elevene. Det gikk strålende :) wuhu! Så hadde jeg visst dobbeltbooket kvelden. Hadde avtalt middag hos pappa og trening med en kompis på samme tidspunkt. Det endte med at jeg tok middagen, for hvem vil vel ditche pappas lasagne? Og avtalte trening på søndag heller :) Det blir good. I morra jobber jeg 11-19, så hele lørdagen er så og si borte. Jeg kommer mest sannsynlig Ikke å dra ut på byen i morgen etter jobb.Damn boy

Helluuuu. Jeg er i storhumør! Var en bra kveld i går! :D og WOW han hadde de kuleste tatoveringene jeg har sett. Ever. Han hadde faen meg tatovering av full metal alchemist. Det var midt i blinken! Fy faen! :D Gjett om jeg er inspirert. Skal ta tatovering snart, I promise!!! :D No backing out.

 

this spring will be great

Jeg har ikke sett på anime på ganske lenge nå. Jeg tror siste gang jeg så One Piece var forrige praksisperiode, så oktober kanskje... Det har vært en stressende høst og vinter for å si det sånn. Ikke bare med skole, men personlig og. Mange ting som har skjedd. Short story: jeg har kvittet meg med mennesker som drar meg ned. Nå håper jeg på en rolig og dramafri vår.

Jeg har forstått en ting om meg selv. Jeg prøver for hardt for andre mennesker. Jeg ignorerer om de behandler meg dårlig, for jeg tror det finnes noe godt i alle, og at de kan forandre seg når de ser hvor bra jeg behandler dem. What goes around comes around, ikkesant? Gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg, sant? Har funnet ut at dette ikke stemmer. Derfor har jeg nå begynt å drite i folk som behandler meg dårlig. Mer fokus på meg selv. Trening, skole, en pusekatt, gaming og anime.my precious

Her kommer endelig gode bilder av mobilen med det nye dekselet. Det er et dobbelt deksel. Ett grått av silikon som er inni for å beskytte mobilen om den faller, og et uttapå av plastikk som har verdens fineste bildet på. :)

(Det du ser i hjørnet på skjermen her er ikke knust skjerm, men det er den beskyttelsesplasten for skjermen som er litt ødelagt. oh well!) Alright nå må jeg på skolen. Sneiks :)

panic !!

I dag hadde jeg super panic attack på skolen. Etter jeg og en annen på praksisgruppa mi hadde gått ned til butikken for å kjøpe lunsj og tilbake til skolen igjen.... En time etter eller noe, så merket jeg at mobilen min var borte....

Jeg mistet den da jeg tryna i snøen på vei ned til butikken. Jeg tryna tre ganger siden det var is under snøen. Merket ikke at mobilen forsvant.

I det jeg kom på dette, spurtet jeg ut og løp dit jeg hadde falt... Jeg gravde i snøen. Ringte med venninna mi sin mobil, og kom på at mobilen av på lydløs. PANIKK. JEG FANT DEN IKKE.

Plutselig svarte en! På min mobil! Jeg sto i snøen og fikk sjokk. "Hei hvor er mobilen min?" spurte jeg. "Nei den er på skolen, på kontoret. Den ble funnet i snøen." FYY FAEN SÅ LETTA JEG BLE. <3

Så jeg gikk opp igjen, hvit av snø, og hentet den. HIHIHHI <3

bilde fra 2013.

weekend til Rogaland

Jeg trengte å komme meg litt vekk fra Oslo, så jeg dro til Rogaland denne helgen og møtte venninna mi :) Det var en fantastisk helg med masse latter. Hun bor i en dal 1 time fra Stavanger.

Så her er jeg på tvangssightseeing :D haha

 

Dette er dagen derpå etter en heftig tur på byen i Stavanger.

Jeg har kost meg. Var deilig med en pause. Nå er det tilbake til praksis på ungdomsskole. Dette er nest siste uke, så blir det bachelor skriving. Da blir det mye mer "fri" med tanke på at jeg blir hjemme og skriver.

Forest temple

Har kommet meg til Forest Temple på Ocarina of Time nå. 

Er det noe jeg hater i dette spillet, så er det Inside Jabu-Jabu og Water Temple. Har heldigvis fullført Jabu jabu. Jeg gruet meg såpass at jeg spurte folk på face om å ta den for meg. xD ahaha men jeg klarte det selv. Gruer meg til water temple.. -_-

Gaming igjen! Ocarina of Time

Mitt mobildeksel har endelig ankommet! Jeg er så fornøyd, at det gåkke an! Sjekk ut denne her a!

LINK OG NAVI <3 Elsker elsker eeelsker Zelda. <3

Ble så fornøyd at jeg lastet ned pc emulator og begynte å spille Ocarina of Time igjen. Men det var så vanskelig å spille  et nintendo 64 spill på laptop at jeg kontaktet broren min, for han har nintendoen vi spilte på da vi var kids. Jeg dro ned til han og hentet nintendoen og 3 spill: Zelda Ocarina of Time, Zelda Majoras Mask og Mario Kart :D

Jeg rigga opp og ble sittende i senga og game Ocarina of Time til midnatt. Heldigvis hadde han en gammel savegame som hadde kommet ca. like langt som jeg kom på laptop før jeg ikke orket mer. Se for dere å spille ocarinaen på et laptop tastatur liksom :P Husker ikke hvor noe er!!Oppdatering på kattefronten

Jeg har klart å sove i 2 timer i strekk uten å våkne. Det er bra gjort.

Bortsett fra all denne influensaen, så har jeg nå kontakt med 3 oppdrettere som venter kattunger i løpet av januar. Jeg skal være rask med å besøke, holde kontakten og reservere en liten jente. :) Siden de blir født i løpet av januar så får jeg ikke kattungen før april. :( De må være 12 uker gamle. Jaja. Her må jeg bare være tålmodig!

Tenk... snart blir jeg en sånn katteblogg. Bare masse søte kattebilder. Hahaha :P13:30 i dag skjer det

Sov ikke noe bra i natt. Nå har jeg bare våknet for å drikke varm melk med honning, så skal jeg legge meg igjen. Halsen dreper meg :/ Skal heldigvis til legen 13:30 i dag og få sykemelding. Jeg kan ikke jobbe nattvakt i helgen liksom, når formen min er sånn her :P 

Det bildet tok jeg i går da jeg satt på skolen kl 9. Likefør jeg dro hjem for å hvile. Sinna? Ja.

 

Skal jeg vente?

Det var mye vanskeligere enn jeg trodde. Det finnes veldig få kattunger i den rasen jeg ønsker meg... Synes dere jeg skal vente på at et kull blir født, eller skal jeg heller velge en annen rase slik at jeg får katt tidligst mulig?

Ma future cat

Dette er meg: (selvironi)

 

 

En liten jeg-ønsker-min-fremtidige-katt-dette-liste:

 Før jeg kjøper seng så vil jeg se om katten finner seg et fast sted å sove. Kanskje sofaen? Kanskje i senga mi med meg? :DEt skrapested slik at katten ikke angriper gardinene eller sofaen så mye. Må vel trenes til alt dette uansett. -_- Kan ikke forvente så mye fra en kattunge akkurat. En form for kattedo med filter, slik at jeg kan filtrere ut ren kattesand og enkelt plukke ut *æsjæsj* så sanden holder seg ren lenger.Jeg har jo hatt katt masse hos bestemor da hun levde, så dette kan man lage med tråd og avispapir. Men ja, you get the gist.Skal trene opp katta til å gå i bånd, siden det blir en innekatt som ikke får gå ut alene. Og den skal ha en sånn søt bjelleeee ntåååå :D

 

Kommer ikke på så mye mer akkurat nå. Dere skjønner sikkert uansett at jeg er vant med dyr og vet at forberedelse er viktig.

Har noen av dere katt? Har dere råd til meg?

Snart en pus

Er i ferd med å kjøpe meg en pusekatt :D

Savner å ha et dyr. Jeg savner Zena, men en hund er alt for mye arbeid for meg som er student. En katt er mye mer selvstendig. Da falt valget på en liten kattepus :D Har gjort min research med vaksiner, sterilisering, raser, pris, innekatt, utekatt osvosv. Gleder meg. Har kontakt med en som selger :-) Håper det ordner seg. 

*SPENT*

Katten skal være jente, og hete Misu <3 Vil ikke fortelle hvilken rase det er før katten offisielt er min :) Hemmelig hemmelig.

Da har realiteten startet igjen

Ferien er over og jeg er på skolebenken igjen. Eller, jeg hoppet rett inn i 4 nye uker med praksis på ungdomsskole. I dag måtte jeg stå opp 6 på morgenen. Gjett om det var vanskelig å sovne kl 23!!! Hele døgnrytmen er jo på bærtur. Gaaah. Men nå sitter jeg her på ungdomsskolen på personalrommet der lærerne pleier å sitte. Det er ingen undervisning jeg skal ha i dag. Jeg og praksisgruppa mi (3 andre) skal begynne å planlegge et prosjektarbeid med elevene. 

 

Planen i dag

Ah.. Jeg er så trøtt. Jeg må dusje, spise frokost, drikke kaffe, spille assassins creed, tørke og fikse håret, ta på søt neglelakk, sminke meg, ta på meg fineste kjolen, finne sko som jeg kan bruke, pakke meg godt nok inn til i kveld og huske den chilenske vinen jeg fikk i julegave.

meeen jeg er så trøtt. Orker ikke. Å dusje etter jeg har stått opp er noe av det verste jeg veit. Er jeg rar? :P

Jeg har gått tilbake til assassins creed 2. Gikk lei av Skyrim igjen :P Greit å ha to favorittspill.

 Jeg så How To Train Your Dragon 2 for et par dager siden. Ååh den var så bra. <3

 Nok en fin julegave!

Av pappa og stemor fikk jeg en smoothiemaskin! :D I dag testet jeg den med jordbær, mango, banan og naturell yoghurt. Fy søren det var godt! :D Og det tok maks 20 sekunder! :DBilder på veggen og to julegaver

Har hengt opp Luffy og Ichigo tegningene mine. Var vel på tide :P Manger å henge opp Ed Elric og Ichigo (har tegnet ichigo to ganger)

 

Her er to av gavene jeg fikk som jeg ER SÅ FORNØYD MED! :D 

Kanskje dere husker at jeg lagde et innlegg på bloggen der jeg sa jeg ville ha en siik kari traa genser? :D Vel broren min ga meg denne til jul uten å vite at jeg ønsket meg den! Damn, he knows his little sister xD

Og denne baggen har jeg ønsket meg. Den fikk jeg av storebror og kona :D YEY! <3

Choo

Det er seriøst umulig å få til fine bilder på morgenen når du er skikkelig trøtt i trynet. Bah. Anyways. Fler bilder av håret! :D

 

I dag blir jeg hentet 9:30 av broren min, så kjører vi opp til storebror og kona. Der skal julen feires. Skal være der i hele dag. Blir hyggelig :)

Må tørke klær på gamle måten

Faen så typisk. Tørketrommelen er ødelagt. Den vil ikke snurre. Jeg har ringt kundeservice, og en reparasjonsmann skal ringe meg for å avtale tid for besøk. Jeg har ikke kvitteringen fra 2 år siden! Om jeg ikke får tak i en ny kvittering så kommer det til å koste et par tusen. Aaaaahhhh hvorfor skal sånt skje rett før jul??? -_-

Kjipt når avtalegiro forsvinner fra nettbanken

Nå er det slik at jeg ikke har fått betalt husleia på leiligheten siden oktober pga. at AvtaleGiro på nettbank plutselig forsvant, så jeg hadde ingen KID kode å bruke.. Endelig har purringen kommet i posten, men jeg har ikke mulighet å betale dette før jeg får stipend for januar. Har sendt mail til leverandøren og håper det løser seg.

I dag skal jeg innom Princessbutikken og hente to nye sengesett. Jeg så i går at det var 2 for 1 sateng sengesett på nettbutikken deres. MÅTTE bare ha. Sateng er det deiligste å ha på dyna. Prøv! :D

I could build a castle out of all the bricks they threw at me

I dag leveres eksamen på skolen. Så er jeg ferdig, og jeg kan endelig puste og og starte på julegavene. I dag skal bli en hyggelig dag. <3

 

 

Her er forresten dekselet til mobilen! Det kom i posten for et par dager siden. Er det ikke søtt? :D Jeg ser kanskje ikke ut som typen, men jeg elsker alt som glitrer. <3
Ferdig for denne gang

Da er jeg ferdig med eksamen for denne gang! Har skrevet to hjemmeoppgaver på 12 sider per, sånn ca. ENDELIG. ER. JEG. FERDIG. <3

Nå skal jeg rydde rommet (ser helt jævlig ut) og se på Fairy Tail. WOOP! NÅ ER DET JULEFERIE!

kepasa mufasa

I dag er formen mye bedre. Skal skrive videre på eksamensoppgaven nå mens jeg koser meg med kaffe <3
Leaving the shit behind

Aaah. For en fantastisk følelse. Jeg kan ikke tro at jeg har vært så blind, så lenge. Noen folk er bare altfor umodne. Den følelen når du ser tilbake på deg selv om et par år. Aren't you gonna be fucking embarrassed about yourself? ;) Hihihhi så patetisk. Kanke slutte å flire. 

Anyways. Alt drama er nå ute av mitt liv. Jeg orker ikke umodne kids. Don't waste my time.

purple and glitter

Morgenkaffe før jeg fortsetter på eksamen.

 

Fiksa neglene mine igår. Wiiii jeg elsker glitter og lilla :D#negler #neglelakk #nails #nailfashion #nailpolish #glitter #kaffe #morgen #essie

Maybe I am just not enough.

Okey, så jeg drømmer om å slutte på jobben. Er det et hint? Nærmer jeg meg slutten? To og et halvt år har jeg jobbet der... Nå mener til og med underbevisstheten min at jeg bør slutte. 

Problemet er at jeg virkelig hater å søke jobb. Kunne ønske jeg vant 20 millioner kroner... så trengte jeg ikke å jobbe før jeg startet som lærer -_-
Endelig flink

Så. I dag har jeg vært en veldig flink jente. Jeg har klart å skrive 1000 ord på eksamensoppgaven min, og mangler 3000. Dette er braaaa! Jeg fortsetter i morgen. Wow, så mye enklere det er å skrive denne oppgaven enn den forrige. Det er jammen meg stor forskjell mellom pedagogikk og samfunnsfag. Likevel kan man ikke skrive en eksamensoppgave i samfunnsfag uten pedagogikk. Jaja! :D Det går i alle fall fremover. På tide. :pVerdens beste nattvakt

Wow. Dette var den beste nattvakten jeg har hatt på lenge :D Jeg jobbet ikke med de fulle gjestene (takk og pris) fordi jeg hadde ansvar for frityren og alt som senkes ned i olje. Pluss at det var høy musikk på kjøkkenet (vi snakker westlife og alle andre gamle artister). Gjett om vi sang! Perfekt nattvakt. Lets do it again! :D

Rart hvordan musikk kan redde deg i en stressende situasjon. 

guarded by thorns of my pastKylling, jordbær & mango, Seinfeld

Har laget god mat i dag. Kylling, blomkål og litt brokkoli, potetsalat og en god kyllingsaus. Nom nom nom! Etterpå: en helt ny te jeg prøver: strawberry & mango :D Alt dette nytes mens jeg ser på Seinfeld. Morsomste serien ved siden av Friends. hihi :D

one week of madness

Når man våkner opp med mensen og mensensmerter og plutselig skjønner hvorfor man har vært så lett sinna de siste dagene.. -_- disse hormongreiene assa. bare piss alt sammen! D: Klarer i alle fall ikke å ha på stramme bukser.. så da blire chillebuksa!

nope

Jeg er glad fordi eksamen nr 1 er ferdig, jeg er støl etter trening som er superbra, jeg har tid i dag til julegaveshopping og at jeg har så gode venner og en fantastisk familie. <3

Ellers er jeg pissed off. Snakkes!

Ferdig

Eksamen er ferdig skrevet. Har skrevet 13 sider. NÅ ER JEG FRI. aaaah. Vel, neste eksamen starter på torsdag men inntilda så er jeg friiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D HAPPY!

The end end the beginning

Siste bildet med iPhone 4s

 

Og første bildet med iPhone 6

I'm sooooo happy :D :D :D

ny mobil

Såeee. Min iphone 4s ble stjålet i går. Det var ganske kjipt. Og jeg tryna ned en trapp så jeg slo hodet og mitt opererte kne som også var veldig kjipt. Og grasiøst. x) Haha. Anyways, jeg har kjøpt meg iPhone 6. Den er fantastisk. Vakke så ille å bli frastjålet mobilen allikevel! Hihihi. xD

Ogsååå har jeg vært innom ebay og kjøpt søt iphone 6 case til 50 kr (som koster 200 i Norge) og en sånn beskyttelses ting til skjermen til 15 kroner. (Jeg vant en budrunde hahaha) Ebay er flott. Sparer masse penger!angst

Jeg har skrevet mye i dag, men nå er det offisielt over.

Jeg hater eksamen. Jeg får syke nerver av det. Jeg har en enorm skrivesperre i kveld og skjelver som faen. Har blitt helt deppa og desperat. Desperat etter å gjøre noe i kveld som får meg til å tenke på andre ting. Min kjære bestevenn har hørt mitt skrik om hjelp, og er på vei hit nå. Vi skal drikke alkohol i kveld og ha det gøy slik at jeg kan glemme nervene mine. Takk og pris for gode mennesker. Jeg må vekk fra laptopen. Orker ikke. Fortsetter med eksamen i morgen. 

Da vet dere hvor mye jeg hater eksamen og hvor dårlige nerver jeg får av det. Silje out!
soon a happy ending

Såå i dag har jeg startet på eksamen. Driver å noterer til en 40 siders lang artikkel. Jaja. Er bare i startsfasen. Dette går bra :DLast day

I dag er det siste dag av praksis. Siste dag jeg trenger å stå opp 6 på morgenen. Jeg har en engelsk grammatikktime i dag så er jeg rett og slett ferdig! Uheldigvis skjer det to negative ting etter at praksis er ferdig.

1. Nattvakt på jobb i natt
2. Eksamen starter på tirsdag

I hate December times... :/

No more trying to make it work

Jeg er så ferdig. Har ikke mer tålmodighet. Hvor mange ganger har jeg blitt skuffet de siste månedene? Hvor mange ganger har jeg gitt nye sjanser? Nei. Det var siste sjanse.

Jeg er den som lar sanger snakke for meg. Oldtidens sang, men den passer:

You take my hand
And you say you've changed
But boy you know: your begging don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down
'Cause time has made me strong. 
I'm starting to move on
I'm gonna say this now: your chance has come and gone
And you know it's just too little too late,
a little too wrong, and I can't wait


Oppmerksomhet

Jeg må lære meg å ignorere eleven som alltid bråker. Jeg må rose de som klarer å være stille, slik at den energiske oppmerksomhetssøkende eleven blir ignorert og går lei. Dermed kan det hende at eleven ikke gidder å søke etter oppmerksomhet mer. Det er vanskeliiiiig :( Jeg vil jo helst gå bort til han og få han til å være stille, men siden han gang på gang skal "ødelegge" for alle andre, så må jeg ta andre tiltak. Som å ignorere han. Jaja, det er verdt et forsøk!

Ellers får jeg gode kommentarer på timene mine :D YEY! I dag skal jeg ta kaffi med en kompis også kommer venninna mi på besøk. Vi skal game skyrim x) <3

You made me realize my deepest fear

God morgen. I dag er det en ny dag på praksis. Mine dager består av å stå opp 6:15, være på skolen 8:00, gjøre hva som må gjøres der til 15:00-16:00 også er det hjem og slappe av. Nå nærmer eksamen seg og jeg kjenner jeg begynner å bli drit nervøs... -_- 

Så yeah. Lite blogging fordi dagene er fullstappet med energbruk. :P Om jeg får si det på den måten.

Har heller ikke fulgt med på one piece eller naruto. -_-

   

Seek love with all your heart

I dag drikker jeg faktisk yogi te til frokost, ikke kaffe. Drikker jo så jævla mye kaffe på praksisskolen uansett. :P Fint med litt avveksling. Det er ganske lange dager denne og neste uke. Står opp 6 hver dag, slutter på skolen etter 15... Og i tillegg skal jeg på jobb kl 17 i dag. Damn -_- kommer til å være så sliten.

MEN i morra skal jeg på Elton John konsert på Oslo Spektrum! OMG GLEDER MEG :D

I dag skal jeg undervise Engelsk og Samfunnsfag på 9. trinn. Blir artig :D 

brannalarmen

æææh så sykt freaky. Jeg lagde mat i sta med stekepanna, også TRODDE JEG at jeg skrudde den på 0 da jeg var ferdig, men 0 og 10 er jo ved siden av hverandre... så jeg skrudde på full guffe og gikk derfra. Satte meg i stua og så på Friends... sååå går brannalarmen og det er røyk på hele kjøkkenet. Måtte åpne alle vinduer. Den peip i 2 minutter. OM JEG VAR REDD! :/

Det skal aldri aldri skje igjen. D: Flaks at det ikke begynte å brenne.Vaskedama

I dag sto jeg opp kvart på ett. Deilig med søvn. I dag har jeg vasket gulvet og dusjen! :D Og ryddet litt på kjøkken og rommet mitt :D Flink jente! Tar meg en seierskaffe og spiller litt skyrim nå. Sneiks :D

Vel, dette er Rukia (Fra Bleach). Min forrige savegame på Skyrim. Som dere ser (om dere spiller Skyrim) så er mitt level med Rukia vedig veldig høyt... Så jeg starta på nytt. Nå har jeg en som heter Chio-chan. (fra Memoirs of a Geisha) :D Skal få tatt noen bilder av henne.

#skyrim #gaming #game #elderscrolls

Bachelorveiledning i dag

I dag kl 15 skal jeg på veiledning til bacheloroppgaven. Det blir spennende. Ellers så har jeg mistet så og si alle jobbvaktene mine neste uke pga. praksis. Vet ikke hvem jeg er mest sint på: praksisskolen som nekter meg å dra derfra før 16, eller jobben som ikke klarer å flytte mine jobbvakter 1-2 timer lenger ut på kvelden.

Dette er Balto. Han er veldig stor :) Jeg fikk han i julegave da jeg var 6 år. Han har passet på meg siden da <3 Han ligger alltid et sted i nærheten, som i senga eller sofaen. My hero <3

Jeg kaller min situasjon: the nightmare before christmas!

Fra og med neste uke begynner... jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Den sukkersøte starten på en jævlig avslutning av semesteret? :P Jeg skal ha to uker praksis med 9 trinn på en ungdomsskole i Oslo. Det er bare gøy. ^^ Jeg har jo tre års erfaring allerede, så jeg er ikke redd. :3

Men rett etter de to ukene med praksis, da braker det løs med to store hjemme-eksamener. Rett etter praksis uten pause først, og det er heller ingen pause mellom disse eksamenene. Når den ene er ferdig starter den andre rett etterpå. WHAT? WHY? NANDE???? Juleferien starter 17 desember. 

ah... a slow and painful deathSlik så mitt gamle memorycard ut. Det ble jammen meg godt brukt! :P 

Speilrefleks igjen!

Så skolen varte i 20 minutter i dag, fra 9:20 til 9:40. Haha! Det var bare et møte med våre lærere for å snakke om praksis. Etter det dro jeg innom Elkjøp og fikk endelig kjøpt meg et nytt memorycard til speilrefleksen! wooooo! Vanlige bilder igjen! :D

Ganske dyre saker da. 200 kr for et 8gb kort liksom. Wow. Slapp av litt a :P Hadde passet meg fint om det bare kostet 50 kr x)

Mitt trofaste og kjære sofahjørnet! Det er her jeg gamer skyrim og ser på anime. <3

Jeg fant 50% på converse sko! SE på fargen! Nydelig rødfarge! :D Fornøøøyyyyd!

Og ja jeg finnes og. Hahaha. x)

praksis snart

Endelige en dag der jeg starter på skolen 9:30, og ikke 8:30. Den ekstra timen på morgenen er HERLIG! <3

I dag skal vi møte praksislærer på de utvalgte skolene i Oslo og Akershus. Jeg skal på en skole som bare er 10 minutter unna med buss, så det er faktisk Heeelt okey! :D I motsetning til forrige år da jeg måtte ut av Oslo med tog -_-

Fra og med neste uke har jeg 2 uker i praksis. Til dere som ikke husker så går jeg lærerutdanningen og skal nå være lærerstudent på en ungdomsskole :D Hehehe

Lørdagskvelden blir rolig, avslappende og behagelig for min del. Jeg har ikke energi eller vilje til å feste i natt. Hva skal jeg finne på? Jo det blir en blanding av å lese manga, se på one piece og spille skyrim. Woop woop! :D "i'm such a nerd. I'm a gamer girl. lol xoxo" - pisspreik. Lol

the road gets tough, I dont know why.

Formen er veldig sløv for tiden. Jeg orker nesten ingenting. Er det været? Er det jeg som begynner å bli syk? Jeg ble "kasta vekk" fra jobben i dag. De ville ikke ha meg der. Var så slapp, gretten og udugelig... Så jeg dro hjem etter å bare ha jobbet i en halvtime.. Hahaha

De ringte meg jo tidligere i dag og spurte om jeg kunne komme tidligere enn det jeg var satt opp som, men jeg svarte at jeg lå syk i senga og ville jobbe minst mulig... Det var vel en "trigger" for at de visste jeg ikke var i form... Såe ja.. Jeg jobbet bare en halvtime i dag.

Nå skal jeg lage litt bacon. Mat er fint. Meh..

HÆI ÆLLE SÆMMEN

Haha. Genki? :D :D

ehm okey. back to normal-mode.

Jeg sto opp 7 idag og trente! Flink jente. Har lest litt manga og skal på skolen 11:45 og jobbe etter skolen. Anyways. HVOR KULT hadde det ikke vært å kunne spille munnspill?? Fy faen! Jeg tenkte plutselig på det. Tenk å bare sitte i parken og spille alle mulige sanger på munnspill? Aaaaaaaah ~

chop chop

Klippet håret i dag etter jobb. Jeg gjorde det selv, som jeg alltid gjør. Badet ser ut som en hårete jungel hver gang etter at jeg er ferdig xD 

Klipper håret selv fordi jeg aaaaldri har hatt så langt hår før, som jeg har nå. Derfor tør jeg ikke dra til en frisør som kan (kommer til å) klippe for mye av lengden. Jeg stusser bra nok og hver 6 uke. Dermed blir det ikke for mye slitt, og lengden blir ikke "ødelagt". Gjør det selv dere og! :D Litt vanskelig å finne teknikken, men etter hvert får man det til. Men husk å ha våte tupper. Da er det enklere å klippe. Når det er tørt går det gjerne alle veier xD Hvertfall mitt hår som er så bølgete.

Nå gjenstår det å se om jeg klippet det jevnt. Skal rette håret og se. Om det er steder som er "rare" så bare fikser jeg det med saks :) woooopppp!

 


 

10 november kommer siste chapter i Naruto mangaen. Dermed er det ferdig. Vet ikke helt når animen tar slutt, men det er i alle fall ganske nære... BUHU!!! :(

støl, jobb og forkjøla

Altsåååå siden treningsøkten lørdag morgen så har jeg vært superstøl i lår og rygg. Ikke gøy >_> Fikk streng beskjed fra bruttern å ikke trene før stølheten er vekk, siden det kan ødelegge/slite ut musklene. Og jeg er den som ikke vil ha fler skader på kroppen! 

I dag hadde jeg fri fra skolen, så jeg har sovet i altfor mange timer og sitter nå med hodepine... Ellers så skal jeg jobbe 15-18 i dag. :) Blir en grei og rolig dag i dag. 

Men jeg har begynt å få vondt i halsen og nesa har begynt å renne litt.... Jeg er iferd med å bli forkjøla. Faen faen faen -_-Skyrimklar

Gjett om jeg skal spille Skyrim i dag! Det er lenge siden nå!! :D 

Crazy skies are wild above me now

Fy søren som det blåser i dag!!!

Jeg jobbet nattvakt i går til kl 5. Og da jeg skulle hjem kom ikke bussen min. TO GANGER kom den ikke, så jeg ventet i en time. Ventet til kvart over 6! Var hjemme halv 7.

Da jeg sto opp i dag så jeg sånn her ut på håret: Det er kanskje et mirakel :P Er jo dritkult! 

og ja dette er mobilbilder. Mitt MemoryCard til speilreflekskameraet er ødelagt! :( Må skaffe nytt. Buhu. Så det blir litt dårligere kvalitet på bilder fremover..

changing

Har ikke hatt den beste formen de siste dagene. Jg skal skjerpe meg. Skal gå i gode og varme klær, skal ha med paraply over alt, skal begynne å gå med tykkere sko, skal spise multivitaminer oftere oooog sist men ikke minst: skal legge meg tidligere!!!

Takk for meg. Hahaha.

Fun with lotr

Jeg flirer av disse gifsene! Les på tekstene! haha :D

I dag skal jeg jobbeee. Wuuuuuhuuuuu. :) 

dobbelvakt

Jeg jobbet dagvakt og nattvakt i går. Gjett om jeg sovnet fort da jeg kom hjem halv 5 på natta! Jeg skulle jo egentlig ikke jobbe nattvakt, men de trengte en til som jobbet, så da meldte jeg meg og som belønning kjørte sjefen meg hjem etter nattvakten :D Da slapp jeg den dumme bussen hjem! :D Det var ålreit.

I dag skal jeg slappe av. Det er søndag. Jeg skal ikke gjøre en dritt. Skal bare se på friends og one piece. Og nyeste naruto og one piece :Puflaks med kaffe

God morgen godtfolk. I natt har jeg sovet utrolig bra. Hadde en del merkelige drømmer men det er jo bare tegn på at man sover dypt! :D YEeeey. I dag er det tid for jobb. På en lørdag pleier det å være veldig stressende, men det er veldig kjølig i dag, ooog det regner... så jeg tror det blir en roligere dag enn vanlig. Forhåpentligvis!

I dag måtte jeg lage mer kaffe enn forventet.. Fordi melka har IKKE gått ut på dato, MEN den har klumpet seg... Og det merket ikke jeg før jeg helte den oppi kaffen min. Dermed gikk den i vask og jeg måtte lage en ny kopp med kaffe. Gah -_- jævla melk. 

Btw hit kom jeg i går. Verdens. Kuleste. Slag. EVER.The Maze Runner

I dag har jeg vært med mamma. Vi har spist sushi og sett på The Maze Runner på kino. FY FAEN DEN VAR SÅ BRAAAA. Altså shit. Den minte veldig om The Hunger Games, bare at Maze Runner var 4 ganger så skummel og freaky. Anbefaler alle å se den!

Nå skal jeg spise usunn nuddelpakke og se på One Piece i chillebuksa. Woop!
kkkkkkaldt

I dag var det faen meg KALDT ute ass! Nå er det like før jeg drar frem dunjakka! Dette orker jeg ikke! Jeg hater å fryse!! D: Pluss at det regna litt, så det virket enda kaldere! 6 grader, regn og vind?? Nei ellers takk! -_-morning coffee

Tja, dere kan vel gjette hvilken kaffekopp som er min favoritt? :P Hehe. Jeg føler de fleste kaffebildene blir helt like, fordi jeg nesten hver gang har coldplaykoppen min. xD What can I say? I LOVE IT. <3 

 

Her er den foran en veldig uferdig tegning. Haha :P Kjendiskoppen.
a quiet tuesday morning

Tar en rolig morgen med god frokost. I dag får jeg lønn, og når jeg gjør det skal jeg komme meg til en bokhandel og kjøpe penn til tegningen slik at jeg kan fortsette :)

I dag kommer venninna mi på besøk! Hun skal farge etterveksten min. Så skal jeg farge resten av håret selv etterpå. Dette blir en hårfargedag! :DStressede helg

Dette har vært en stressende helg uten en del søvn. I dag fikk jeg endelig sovet ut, og selvfølgelig la jeg meg kl 5.30 fordi jeg hadde nattvakt på jobb.. Glad for at det er lenge til neste nattvakt. Har lastet ned nyeste One Piece epiisode nå så gleder meg til å se den :D

Selv om helgen var litt kjip så skjedde det en positiv ting! Jeg var på teater og så Skjønnheten og Udyret! Det var hyggelig! :D Et par tårer falt, for å si det sånn. Hehehe


 

Luffy tegningen

Shit nå merker jeg at pennen jeg fargelegger med er snart tom.. Det går dobbelt så sakte nå og jeg blir dobbelt så fort sliten i hånda. Må kjøpe ny. Maaahhh irriterende -_-

#luffy #onepiece #anime #manga #tegning #tegne #pennogpapir 

hodepine

aaah jeg har fortsatt ikke sett den nye narutoepisoden.. Fikk aldri tid til det i går. Ei venninne kom på besøk også dro jeg på vors med klassen. Nå sitter jeg med heftig hodepine og er skikkelig bakfull -_- Skal på skolen kl. 13... 

I kveld skal jeg og venninne mi slappe av sammen og se film. Ikke noe alkohol :) Orker ikke. Skal prøve å få sett Naruto før det.

   

 

Rett inn i chillebuksa

Etter en lang dag med skole og jobb hopper jeg rett inn i chillebuksa og gjør meg klar for en deilig kveld med one piece og friends. Ettersom jeg ser på one piece på nytt så har jeg kommet meg til starten av Thriller Bark acen. Den er så morsom! xD Og i Friends har jeg kommet meg til 6 sesong der Ross og Rachel er gift uten at Rachel vet om det, og Chandler skal flytte inn til Monica. ELSKER den serien! Ler så mye xD   

   

Deleting

Sletter gamle ting fra laptopen nå før skolen. Sånn som hele "mp3" mappa med nedlastet musikk før spotify kom. Hahaha. Husker dere Limewire? Kazaa? xD 

I dag skal jeg og jobbe etter skolen. Mahh. Klar for å søke ny jobb :)You tell me to hold on but innocence is gone and what was right is wrong.

Imagine Dragons - Bleeding out. Jeg går aldri lei den. <3 Hørt?

When your eyes are red
And emptiness is all you know
With the darkness fed
I will be your scarecrow

Ahh. Jeg klarer ikke å lese den obligatoriske artikkelen til i morra. den er SVENSK. En akademisk tekst på norsk er greitnok å lese, engelsk og... men SVENSK??? Jeg har allerede hodepine.... og den er på 40 sider... Glem det. Jeg møter opp uten å ha lest den til i morra. SHOOT ME! D:

En på jobben har spoilet hva som kommer til å skje i Naruto... Faen assa, jeg hater spoilers. Leser du manga? HOLD KJEFT! :) Jeg vil ikke høre noe!!! :(I said you're just a let-down. Another one of my mistakes.

Stikker om en halvtime til fjellet. Kommer hjem på søndag. Vi snakkes :D Har også vært flink i dag og sett siste episode av Shippuuden. Naruto og Minato <3
I will have to pull my heart awaySå jeg har kommet lenger på tegningen. Woohoo! :D Merker at pennen jeg bruker til å fargelegge med begynner å bli tom. Kjedelig -_- 

Nobody has an unbreakable heart

Jeg skal på fjellet i helgen med familien. Såååå jeg har endelig tatt på neglelakk! Det er så lenge siden! :D I dag skal jeg på skolen tidlig og jobbe med en gruppepresentasjon om en stat i USA og dens politiske historie. Vi har om New Mexico. Veldig interessant historie hvordan de først var under spansk dømme i kolonitiden, så mexicansk dømme og deretter overvunnet av amerikanerne, men de ble likevel ikke en selvstendig stat før 66 år etter det. 

Anyways! Jeg tok veldig late "se hva jeg har på meg i dag" bilder. Meeen you get the gist of if ;)how safe it is to feel safe

Vel jeg snegler meg i mål med tegningen. I går fikk jeg gjort litt på hånda og nakken hans. I dag skal jeg på jobb igjen såe ja.. Får tegne litt etterpå :)

Get, Naruto og tegningen

I dag tok jeg med GET boksen til Elkjøp og byttet den mot en Get Boks 2 som er oppgradering + innebygd ruter. Dermed kan jeg si farvel til ustabilt og dårlig nett! TRODDE JEG DA. Det var ikke så enkelt å få den igang. Det sto "det kan ta opptil 3 timer å få tv-kanalene" og med det funket ikke internetten heller... Jeg ventet tålmodig i tre timer og likevel funket det ikke... Jeg ringte GET og deeer var det såpass kø på linja at de skulle ringe meg opp igjen. Venta i enda en time. SÅ ringte en hyggelig mann og han fiksa litt osv og dermeeeed kom internetten og tv-kanalene! NÅ er jeg fornøyd! Det gjenstår å se om det er stabilt eller ikke. :)

 

Mens jeg venta satt jeg og tegna, så resten av Naruto (HOLY SHIT SÅ JÆVLA SPENNENDE DET ER NÅ DAAA) og så litt på friends.Så langt har jeg kommet nå. :)

 

Orden på sakene

Endelig har jeg fått byttet fastlege til SiO. Det passer meg fint for SiO er ment for studenter, altså billigere enn vanlig. Ogsååå skal jeg endelig få tatt blodprøve en gang (har ikke giddet enda) for å sjekke mine allergier. Er ikke sikker på om jeg er allergisk mot laktose, melk, gluten eller hva nå enn det skal være. Men jeg reagerer på noe! Må bare finne ut hva nå enn det er..

Også har jeg vært flink å endelig legge snowboardet, skiene og den teite A3 printeren (den er så stor) ned i boden. Det tok mye plass. FLINK SILJE. Bør vel rote meg inn i boden snart igjen for å finne A3 ark så jeg kan begynne å tegne Luffy.... Gah.. jeg hater å lete i pappesker.. 

Here we are, don't turn away now.

Hvordan skal jeg klare å jobbe i dag, i rushtiden på dagtid, når jeg såvidt klarer å gå ordentlig? Jeg aner ikke hva som har skjedd, men i løpet av de siste to dagene har jeg fått mer og mer vondt i hofta når jeg går.. Wth? -_-

Anyways. Jeg skal halte meg innom vinmonopolet før jobb for å hamstre litt vin. Eventuelt drar jeg ut i kveld, men det spørs virkelig på hvor hetfig jobben blir i dag. 
this worlds a warzone

Jeg har sovet i 11 timer i natt... OM jeg har vært trøtt de siste dagene!! :P Deilig å ha en fredag hvor jeg ikke jobber. Jeg har jo skolefri på fredager, så da kan jeg alltid møte opp på jobb... Men denne fredagen er heeeeelt fri. Jeg skal slappe av hjemme og spise på restaurant med familien etterpå ^^ Blir koselig./> 

Cold mornings

I dag klarte jeg på et magisk vis å rive ned gardinstangen. Kløna. 

Og rommet mitt er så inne i helvetes kaldt på morgenen. I dag måtte jeg sitte med ullsokker og skjerf mens jeg drakk kaffen min D:

 

Og skolen i dag varte fra 10 - 12.... what? -_- Så jeg gikk rundt i Oslo og fikk kjøpt meg en god svart og hvit stripet genser... Mens jeg gikk rundt i min favorittgenser :P hehe.

Den er SÅ DEILIG <3

 

Også fant jeg meg en lue. <3


Min klocka har stannat

Fornøyd med kvelden! Mer sier jeg ikke :D

Har bestemt meg for å tegne en ny tegning. Denne gangen av LUFFY! <3 Når jeg får tid til det, det vet jeg ikke... Men er veldig klar i alle fall. :)

I morra skal jeg besøke min gamle ungdomsskole for å observere. Jeg skal være med min gamle lærer som blir utrolig nostalgisk! :D Gleder meg og gruer meg. Skal på jobb kl 15 og det er jeg egentlig veldig usikker på om jeg rekker -_- får se hva som skjer.

 

Tv-en og tegningene

Her kommer litt fler bilder av hvordan tv-en er. Og jeg har vært flink og kjøpe rammer til tegningene. Se så fett! Må bare få dem opp på veggen. Hmm.

 

 

Jaja! Nå må jeg fikse meg litt, for skal møte fyren kl 18 :) Woop woop! Det blir koselig ^^ Begge er Justin Timberlake, Game of Thrones, Top Gear og Prison Break fans. Heahea xD

Theres no use in trying when the pieces dont fit anymore.

Jaja, det går heldigvis videre. Som alle sier: "det finnes flere fisk i havet" eller som jeg sa da jeg var liten: "det finnes flere kjøttkaker i sausen" ahaha xD I kveld skal jeg på cafe med en fyr. Det blir hyggelig. For hvis han har funnet deg en ny jente så kan jo jeg finne meg en ny mann? :D ingen vits å tenke på fortiden. Life goes on. 

Men først skal jeg innom et kjøpesenter for å finne rammer til tegningene mine. Om jeg gidder. Er veldig slapp i dag.

 

The cruelest thing of all is false hope.

Jeg er så sint at jeg er kvalm. 

 

Er det noe som får meg i bedre humør så er det Disney. Nå skal jeg se på Skjønnheten og Udyret, min absolutte favoritt. <3 Hejdå

Kanskje jeg blir syk

Okey bare så det er klart: om jeg blir syk eller forkjølet de neste ukene fremover nå, er det pga i dag. Jeg valgte å gå i genser. Bare genser. Ikkeno skjerf heller. Og jeg tror det var sånn 10 grader ute pluss vind. KALDT! Såe ja. Blir jeg syk er det pga idag. Ferdig.
Boys are dicks

Vel, for å si det sånn.. siden mandag så har jeg og "pusen min" avbrutt alt. Jeg er once again uten en gutt i livet mitt og er faen meg glad for at det aldri ble han. For en jævla dust. Woop! Mista troen på gutter. Hver eneste gutt er et jævla rasshøl. Hva skjer med det? Kan man bare ha gutter som venner? 

Ny kaffemaskin

Min nye roomie tok med seg sin kaffemaskin. Den er mye raskere enn min, så den kommer nok til å bli mye brukt xD Jeg er jo en skikkelig kaffejente. Hihi. Ellers var jeg på ikea i går med pappa der vi bestillte skap til stuen min. Det blir levert i dag av ikea. GLEDER MEG! Meeen det er jo så stort og vanskelig at vi ikke kan skru det opp før søndagen for da har jeg ikke jobb. Jeg jobber hver dag nå liksom -_-

Har funnet meg leietaker!

I dag skal leiekontrakten underskrives. Vet ikke om jeg fortalte dere det, men endelig har jeg funnet en leietaker! Vi kom utrolig godt over ens og har mange like interesser. Gleder meg! :D Og endelig blir det litt enklere for meg med tanke på økonomien. Høhø...

Det jeg må fikse etter kontrakten er underskrevet, er et skap!! Når hu flytter inn kan ikke jeg bare rusle innom hennes rom for å hente mine klær :P Må fikse meg et skap i stua. Mehh... så mye styr :( 

Ogsååååå er det typisk meg at jeg ligger sykt bak på Naruto og One Piece igjen. For ikke å snakke om Bleach-mangaen! Og wtf, Fairy tail henger jeg hvertfall etter på! Hahaha.. shit..

life is a highway

Har hatt om menneskerettigheter i dag på skolen. Det er så interessant!! :D

Visste dere at Norge bryter menneskerettigheter? Dere på min alder husker kanskje KRL faget? Religionsfriheten ble brutt da, fordi Kristendommen ble undervist som "det riktige" for barn som hadde andre religioner. Dermed ble faget byttet til RLE.

Artikkel 18 i FNs verdenserklæring om menneskerettigheter: 
Enhver har rett til tanke-, samvittighets- og religionsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å skifte religion eller tro, og frihet til enten alene eller sammen med andre, og offentlig eller privat, å gi uttrykk for sin religion eller tro gjennom undervisning, utøvelse, tilbedelse og ritualer.

 

Også bryter Norge retten til å bli dømt etter lov, ved at mennesker sitter i varetektsfengsel alt for lenge uten dom. Dette har ikke Norge endret enda, og hvert år blir vi kjefta på av Amnesty, FN og fler pga dette. 

Artikkel 10 i FNs verdenserklæring om menneskerettigheter: 
Enhver har krav på under full likestilling å få sin sak rettferdig og offentlig behandlet av en uavhengig og upartisk domstol når hans rettigheter og plikter skal fastsettes, og når en straffeanklage mot ham skal avgjøres.

Artikkel 11 i FNs verdenserklæring om menneskerettigheter: 
1. Enhver som er anklaget for en straffbar handling har rett til å bli ansett som uskyldig til det er bevist ved offentlig domstolbehandling, hvor han har hatt alle de garantier som er nødvendig for hans forsvar, at han er skyldig etter loven.
2. Ingen må dømmes for en handling eller uttalelse som i henhold til nasjonal lov eller folkeretten ikke var straffbar på den tid da den ble begått. Heller ikke skal det kunne idømmes strengere straff enn den som det var hjemmel for på den tid da den straffbare handling ble begått.

 

What happened

I løpet av de siste 2 dagene har det ikke gått så bra mellom meg og han. Jeg sier ikke hvorfor, men jeg håper ting blir bedre etter hvert. Møter han i dag på jobb. Spent på det.. :/ 
Hund og barn

Er det rart at jeg vil ha hund samtidig som jeg får/har barn? :D Det er jo så nydelig. Det er noe av det sunneste for småbarn fordi hunder slikker vekk alle bakterier og de passer på barna <3 søøøtesteeee!

er ikke så lett

Det er veldig vanskelig å finne seg en leietaker merker jeg. De siste jeg har likt har sagt nei pga diverse grunner. "Jeg skal bo hjemme allikevel" eller "Jeg fant en hybel mer mot sentrum". Meh.. Skakke værra lett.

Pappa kommer i dag og skal endelig skru tv-en opp på veggen. Jeg håper det går. Han har sagt "om veggen er ren betong må jeg hente en borr hos broren din." og da må det utsettes enda mer... aaahhh pliiis funk! :(

his sweater

Jeg var ute på byen i går etter jobb. Det var kjempe artig og jeg møtte noen flotte jenter! :D Kl 4 på natta dro jeg til jobben og henta pusen min som jobbet nattvakt. Stakkars :P Men han var glad for å se meg da. Hihi <3 Så dro vi hjem med nattbussen kl 5 og sov. I dag har vi bare lata oss i sengen og mobbet hverandre som vanlig. Hihi. Så stjal jeg genseren hans i et par minutter. Måtte ta et bilde. Hihihi xD

Skal jobbe i dag 14-21. Tror ikke det blir noe ut på byen i kveld. Vil heller bare se på film og slappe av. Pus jobber nattvakt igjen i kveld stakkars.. :(

Hvorfor er jeg så klønete?

Jeg la meg tidlig i går og sto opp tidlig i dag fordi jeg var 100% sikker og klar over at jeg skulle jobbe 09-17 i dag. Jeg drar på jobb og skifter til uniformen og plutselig kommer det en inn og bare "Silje.. du jobber ikke nå. Du jobber 09-17 i morgen. Du starter 16 i dag."

Aaahhh. Herregud for en følelse. Jeg dro hjem igjen og sov. Føler meg som en dust uten kontroll over eget liv. Får komme meg på jobb kl 16 og håpe på at ingen ler av meg :P haha. 

Min favorittkopp :) <3Min favorittlaptop! <3<3 (Dell)Disney <3 De klassiske originale VHS-videoene!!! :DPå SØNDAG skal pappa endelig skru TV-en opp på veggen. Det har vi utsatt lenge nå. Samtidig skal vi fikse lydanlegget og alle ledningene. Da vil det se mer ryddig ut :)Chillern...

I find peace in the rain

I dag har jeg vært på skolen der vi diskuterte mobbing, hvordan å håndtere det, hvorfor det forekommer og hvem man bør kontakte. Det interessante er at mange tilfeller av mobbing skjer fordi foreldrene er dårlige rollemodeller for barna, slik at barna gjør som deres foreldre. F.eks å skrike på hverandre eller når de blir forbikjørt av en annen sjåfør og foreldrene skriker banneord og viser fingeren mens barna sitter i bilen med dem. Også har vi tilfeller der 10 åringer ser på Paradise Hotel der deltakerne mobber hverandre og elevene bruker de samme argumentene dagen derpå på skolen mot andre elever, som de hørte ble sagt på Paradise. Hmm!

Anyways. Kom meg en kjapp tur hjem for å skifte litt og legge fra meg laptopen, for jeg skal rett på jobb.  Får jobbet en time med pusen min men det skal bli en helvetes bra time!!! :D Så jobber han videre utover natten mens jeg chillern hjemme og ser film. Hahaha xD Taper. Neida. Joda. <3leave the world outside, leave it all behind.

Vi prøvde å holde det hemmelig på jobb... alt han og jeg holdt på.. Men det har så og si blitt spredt rundt allerede uten at vi visste det. Da er det ikke noe vits å skjule det lenger! Lets kiss and hug everywhere! :D hihi. Han var hos meg i dag, men dro nå nettopp. Vi så på film sammen. Synd han måtte hjem. Jajaaa.

Sitter her og synger til backstreet boys xD hahaha what. Skal se på Pride and Prejudice nå. Elsker gamle engelske kjærlighetsting. Det er så mye vakrere enn de vanlige romantiske filmene som blir laget i dag.

Hooked on a feeling

Det ser ut som at det endelig går rette veien for meg i kategorien gutter. Eller, skal jeg si En gutt? :) Morsomt at vi har jobbet sammen i så mange måneder allerede men aldri snakket sammen... også plutselig møtes vi på en jobbfest og deretter har kontakten økt og følelser har kommet for begge to. Det er på det nivået at jeg begynner å bli sjenert.... haha what. Vi har dratt på kino. Vi har shoppet. Vi har spist middag. Vi har drukket kaffe på kafe. Vi har sett film i sengen. Vi har sovet sammen. Vi har dratt til og fra jobb sammen. Er jeg i ferd med å få meg en kjæreste??? hihihi <3<3<3for varmt

Det er fortsatt for varmt.. jeg vil ha høst NÅ. -_- Det er så fint å kunne ta av seg en genser når man vil, enn å ha på så lite som mulig (IKKE SLUTTY) og likevel svette ihjel. Hva skal man gjøre? Man har ikke en aircondition rundt seg hele tiden. Skulle nesten hatt det. Teit at det tar så lang tid å avklimatisere seg. Det har virkelig vært en lang og varm sommer i Oslo. Nå er det på tide at gradene synker. Er jeg teit som ønsker meg kaldere vær?

Jeg kan klage på alt! :D 

det sprenger

I dag trengte jeg ikke alarm. Jeg ble vekket av et høyt smell og risting i bakken. Slapp av, dette er ingen terrormelding eller "husker dere 22 juli?" :P Oslo Sporvei jobber med t-banen mellom Carl Berners Plass og Sinsen. Den går rett under bakken her jeg bor, og dette er det andre smellet jeg har hørt. Men shit, det er ganske ekkelt å våkne til. Lurer på åssen de på Gaza har det...?

 Det første smellet ble avklart fort av politiet:

Oslopolitiet på twitter :
Operasjonssentralen @oslopolitiops · Jul 30
I området Sinsenterrassen fikk vi inn flere meldinger om et høyt smell. Viser seg å være Sporveien som driver sprengningsarbeid.
klikk her for å se deres melding på twitter.  

Men det var sent på dagen. I dag sprang det kl 9:10. Lurer på om fler har ringt inn i dag og om politiet gidder å poste det på twitter. Vi får se. :P Dette får meg i alle fall til å tenke litt på de som bor i en varm krig (en krig med våpen, raketter og bomber). Får de egentlig sove?

Ut på sykkeltur

I dag skal jeg ut på sykkeltur med mamma. Det blir kos. Håper været blir finere enn det det er nå da :/ plumbo

æsj. Har hatt tett dusj siden jeg kom hjem fra Italia så badet har blitt oversvømt etter hver dusj.... Nå har jeg endelig fått kjøpt plumbo men fy FAEN så ille det stinker. Å innhalere det faenskapet der tar pusten ut av meg. Nå kan jeg i alle fall dusje uten bekymringer. Yey! Det tok serr 4 håndklær for å tørke opp vannet i går. For et strev :P

italiensk

Snart begynner jeg å tenke i italiesk tone. Jeg har vært så lenge i Italia, og Assassins Creed 2 er i italia med italiensk tone... Lol! :P Kult spill da :) 

Nå ser jeg på VM finalen. Merker jeg heier mest på Tyskland selv om jeg ikke har noe mot Argentina. Spent på hvordan det blir :) Det er pause nå, så skal lage en kaffe. Deretter skal jeg se ferdig kampen ogsååå skal jeg spille mer AC xD

Assassins creed II

Skal prøve meg på assassins creed 2 igjen. Jeg klarte ikke å vende meg til kontrollene sist gang så jeg slutta ganske tidlig. Var altfor vant med Skyrim... Jaja! Here we go again! Kanskje jeg får det til bedre denne gangen :) 

Hjemme!

HEI! ALLE! SAMMEN!

Nå er jeg hjemme! Det ble ikke mye blogging på turen. Det er tusen grunner til det, men det jeg kan si er at WOW internetten på hoteller er det dårligste jeg har opplevd. Og! Når du reiser hver dag til nye steder så er det ikke tid til å sitte foran pc-en. Og når man har tid til å slappe av så vil man vel heller ligge på stranden, sole seg og lese bok??? :D Det var en deilig deilig ferie med mange forskjellige steder og et perfekt DISNEY bryllup.

På turen har jeg lest tre bøker: kunsten å høre hjerteslag, 20 years a slave og første The Hunger Games boken.

Her er noen bilder:

Det var MYE bilkjøring! Vi leide biler i Munchen som jeg kanskje har nevnt før :)

Det skjeve tårnet i Pisa!

Roma!

Utsikten fra hotellet i Positano. Det var her bryllupet fant sted! Deilig med en øl i sola ;D

Her er og utsikten fra hotellet i Positano!

Vannet var herlig i Positano. Til og meg JEG, pingla sjæl, bada!

Mitt antrekk til bryllupet. En uforglemmelig dag!

Utsikten fra bryllupet over Positano! :) Det var 30 grader. Var veldig redd for sminken  :P

Rødt flagg på stranden i Giulianova. Det blåste masssssse!

På flyet fra Munchen til København fikk jeg sitte hele turen i cockpiten med flykapteinen og co-piloten! FOR en opplevelse!!! :D 

Nå er jeg i Roma. Her er bilder fra reisen.Her var vi kommet til Nord-Italia. Fler bilder kommer! :D Nå skal vi spiseeeeeeeeeee!

Her er det varmt!

Her er et par random bilder fra reisen. Nå sitter vi ved Gardasjøen i nord-Italia og nyter 30 grader :-) her blir vi i 3 dager før vi reiser til Roma :-)

På vei til flytoget

Sitter nå på trikken til Oslo s. Skal møte mamma, broren min og kjæresten hans og han andre broren min som skal gifte seg og hans kommende kone :-) så tar vi flytoget sammen til Gardermoen. Woop!

ahh sorry

Hahaha.

Yeah. Verdens beste blogger, eh?

SHIT nå er jeg sulten. Menne hva faen skal jeg kjøpe? Jeg reiser i morra til Tyskland. Der skal vi leie bil, så kjører vi nedover Østerrike gjennom alpene og gjennom Italia. Der skal bruttern gifte seg :) Såå kjører vi tilbake til Tyskland gjennom Venezia. Woooot! Vi skal innom så mange kjente byer i Italia.. Ahh jeg gleder meg. Jeg blir borte til 13 juli ca... Kommer nok til å blogge litt i løpet av turen for å vise dere bilder. Det blir smuuuud!

så det er ikke så mye vits å kjøpe mat nå... Men jeg må jo spise litt.. hmmm ://///
Ingen Naruto i dag

Whyyyy! :( Så kjedelig. Har gleda meg en uke liksom -_- meh...

Anyways. Disse dagene har jeg slikka sol :D Er så deilig vær ute. Wohoo! Jeg er nå den typen som aldri blir brun da, men solbrent... så det går sakte med brunfargen as always. Jaja xD Har og funnet mer og mer ut at han fyren egentlig bare er å glemme, men det er likevel vanskelig... Han er fast bestemt på å reise, og da vil han ikke ha følelser for meg. Vi får se. Skal være med han i morgen. På bildet under sitter jeg med de teite jentebrillene hans. Haha.

 

maybe one day I'll fly next to you

Jaja. Vet ikke hva jeg skal si. Fikk vite i går av en jeg liker at han liker meg og, men kan ikke ha noe forhold med meg fordi han skal reise mye. Vet ikke hva jeg skal tenke eller gjøre. This sucks. Jeg er jo stillestående i Oslo pga studier og fremtiden som lærer. Hvorfor finner jeg alltid de som ikke kan være med meg? -_-
Skyrim main quest

I have defeated Alduin :D Wohooo! Nå er jeg ferdig med Skyrim, EGENTLIG... men er fortsatt mye å finne på da :) Tihi. 

bitch please

Har ikke trent på lenge, så tok en treningsøkt på tirsdag morgen. Åååå fy faen jeg er så støl. Enda. Bra jeg ikke tok første treningsøkt i dag eller i morgen, for jeg hadde aldri overlevd 17. mai mens jeg hadde vært SÅ støl! Jeg sliter med å gå liksom xD Hahaha. 

Har lastet ned alle Star Wars filmene, og har sett de to første, altså to av de tre nyeste. Skal se film nr tre i dag. Deretter blir det den første som ever ble laget... Rart at de startet å lage filmene i den rekkefølgen. Jaja. Samme med ringenes herre og hobbiten. Lol.

Ellers har jeg spilt mye skyrim i det siste. Fy faen som jeg hater stolstheim questene med black books. De er så jævla nasty og skumle. Wæh... Har fullført dawnguard main quest, og holder på med elder scroll main quest. Kult kult :D 

Gleder meg som en liten unge til 17. mai. Skal gå med bunad og møte masse venner og feste som en gal på kvelden (uten bunad da) hahaha. :D Hva skal dere på 17 mai?

Eksamen 1 ferdig, eksamen 2 har begynt

Jadda. Jeg har bestått første eksamen så det er HERLIG. Er ferdig med pedagogikk i år. Nå har neste eksamen startet. Det er en engelsk hjemmeeksamen. Jeg skal skrive 8 sider og er midt i startsfasen: finne kilder og informasjon. Gøy -_-

I går var jeg på Justin Timberlake konsert. Det var fantastisk. Jeg er så forelsket. Han er så kul. Han er så hyggelig. Han er så flink med sitt publikum. Også sang han Michael Jackson - Human Nature og sa "two fingers up for Michael Jackson." Hele telenor arena hadde to fingre i lufta. Det var en fantastisk opplevelse. MONEY WELL SPENT! <3

PLUSS. Jeg fikk sjokk jeg. Han spiller piano og gitar! Han gjorde det på scenen i går. Woooow! :D

Nå vil jeg egentlig ta en pause fra eksamen, så skal spille litt Skyrim. Tihi :DHar vært i Paris :)

Var i Paris siden tordag for å feire pappas 60 årsdag. Det var utrooolig hyggelig :D YEY <3 Vi var innom Notre Dame, vi tok bilder ved Eiffel tårnet og vi så på showet Moulin Rouge :D

Coldplay coffee

I dag er jeg litt bakfull, men drakk mye vann i går før jeg la meg og to glass vann etter jeg sto opp, så det går bedre. Sitter med kaffe nå og skal spille Skyrim :) wohoo.Coldplay koppen min som jeg har hatt siden 2010. Hihi. 

den følelsen

Den følelsen når du er så mett at du veit du ikke kan sove... ah shit, what to do.. :/ Har spillt skyrim tre timer nå. Orker ikke mer. Er mye morsommere når Randi er her og spiller sjæl på sin pc. Hvor kult hadde det ikke vært å dra på lan???? :D Aldri vært på før. LOL. Har noen av dere?

 

gå og dø

Jeg har skrevet 6 sider på word... Har bare kommet halvveis. Altså jeg har skrevet 2000 ord men skal skrive 4000. I HATE THIS. Det tar så lang tid. 

Og fy faen, dagens episode av Game of thrones (ep 2) var HELT SYK. Hva FAEN! Hva faen skjer nå!!!!!??? Shiiiiiit så jævla spennende.

Ellers så er hverdagen full av skolehat. Yey. Og Skyrim. Masse skyrim. Har kjøpt skyrim nå, så føler meg veldig bra. Skyrim fortjener det ass. Helt serr. LOVE IT <3 Bare se så fint det er 

Everyones obsessed with death

Sitter med hodet langt oppi samgunnsfagsoppgaven på 4000 ord. Det er ikke lett. Og det tar tid. Takk og pris for at jeg har søkt fri fra jobb fra og med neste uke til litt ut i mai. Har tross alt pedagogikkeksamen 5. mai. WoHOOO. -_- Mye å gjøre. Denne uken jobber jeg hver dag til søndag. Frustrerende, men jeg vet at jeg har fri etter det. 

Jaja. Stikker på jobb snart. Når jeg kommer jeg kommer jeg nok til å spille Skyrim. Som jeg sa sist så har jeg startet en ny savegame. Jeg starta som High Elf men brukte cheat codes for å gjøre meg om til en Nord. Fant ut at jeg får mer bonus for å være Nord siden jeg bruker pil og bue og sverd. Oh well. :D Er allerede level 33. Det går fort når du veit hva du må gjøre. Tehe. Satser på å få Daedric smithing ganske fort. Har allerede Ebony som er level 80 på smithing. :)

Andre som loker på skyrim these days? everyones obsessed with death!!!! :P
Bare så det er klart

Om noen lurer på hvor mine vennebilder og festebilder er så er det et valg jeg har tatt: jeg forteller ingen på bloggen om min festing og mine venner. Det er en privatsak for min del. Det er også mange av vennene mine som ikke liker at folk legger ut deres bilder på nett uten at de samtykker. Det respekterer jeg. 

Derimot må dere ikke mistforstå: jeg fester ganske mye xD hahaha. Jeg elsker det. Meeeeeeeen... ja.... ikke så mye nå for tiden fordi jeg jobber veldig mye og har mye skolearbeid foran meg. Oh well. Sommeren skal bli awesome. <3

i'm okay, i'm alright

Presentasjonen i dag gikk strålende. Jeg klarte virkelig å gjøre det bra. Er veldig fornøyd. Før jeg startet å snakke satt flesteparten og så ned på mobilen sin, men etter jeg var ferdig fulgte så og si alle med. KULT? :D Det var en god følelse. Handler om å være interessert i det man selv snakker om. :) *applaus til meg selv*

Irriterer meg bare at dette var obligatorisk, men vi får ingen karakter eller tilbakemelding. HVORFOR???!?!?!?!
Hallo folket

Jeg sitter alene i stua mi og ser ut som en dust. Jeg har en presentasjon i morgen om hvordan å korrigere vanskelig atferd hos elever. Så her sitter jeg og snakker til ingen. Bare luften. Får håpe jeg husker mye utenatt i morgen. Føler meg som en ordentlig idiot. Det må se så rart ut at jeg bare sitter her og leser mine notater høyt. xD 

Uansett så er det et veldig interessant tema. Budskapet er: det er mer effektivt å rose for positiv atferd enn å gi kjeft for negativ atferd! Wohooo. 

Ellers har jeg laget en ny savegame på Skyrim. Var så lei av den forrige jeg hadde siden jeg var på level 51 og hadde så og si bare main quest igjen. Nå er jeg en High Elf som heter Rukia! :D tihi.

I hope this day ends quickly

Etter en nattvakt i natt står jeg opp til nok en vakt på jobb. Midt på dagen på en solskinnslørdag... Huff. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og positivitet. Kommer til å bli veldig mange kunder i dag :/

Herlig med sol

I dag har gruppa jobbet med en samfunnsfagsoppgave. Vi måtte lage et radioprogram. Morsomt! Det skulle handle om menneskerettigheter som vi har hatt om forrige uke. Et utrolig interessant tema. Vi har fått lov til å bruke humor og alt, så det kommer til å bli drit bra. :D Skal ta opp lydtaket og vise neste uke. Wohoo, nå er det helg. Jeg skal jobbe i dag. To vakter. 16-19 (tre timer, herlig) og 01-04 (tre timer på natten). Jaja. Vi får se hvordan nattvakten går. Er alltid like slitsomt nå som våren er kommet og ALLE vil ut og feste. Takk og pris for at jeg ikke jobber nattvakt natt til søndag!!! :)

Jeg gikk hjem fra skolen i dag som tok 40 minutter. Jeg tok tiden for å se xD Det var deilig.Do what you want

Var en hyggelig dag på jobb. Ikke for mange gjester. Godt samarbeid og hyggelig stemning blant kollegaene. Sånt liker vi! :D Deilig å være ferdig midt på dagen for en gangs skyld... What to do now??? Kanskje skolearbeid... men det frister jo minst av alt -_-gresk yoghurt

I dag jobber jeg. Det er veldig uvant at jeg jobber på en hverdag, og hvertfall på DAGEN av en hverdag. Det mest vanlige er nattvakt på fredag eller lørdag. Vel det er egentlig obligatorisk oppmøte på skolen i dag, men jeg har mailet med læreren om dette og det skal gå greit. Får ikke byttet vekk vakten min. Sånn er det :) 

Jeg jobber mer for tiden. Har spurt om det, så er fornøyd. =) Trenger å spare penger til sommeren. Da skal jeg reise med familien og må betale mye selv. Pluss at lånekassen ikke utgir støtte i juni eller juli, og da må jeg selv klare å spare opp 12 000 kroner... Eeeehhhh..... -_- Så ja, I need to work. 

Eventyrkveld med lys

I kveld er det stearinlys, kaffe og serier som står for tur. Man må kose seg av og til :)

perspektiv

A3 er ganske stort... Her viser jeg et vanlig A4 ark ved siden av, og min egen hånd hahhaa.

Yes ganske random. Tester ut photoshop effekter, så da får det bare være sånn. Er litt inspirert av en ny app på iPhone. Synes den er mye bedre enn instagram, så sjekket om jeg kunne fikse det på photoshop. Ble så som så,men ey... xD

I am a fire gasoline

Jau... sitter her og snufser mens jeg gjør litt lekser og drikker kaffe. kjempe kult -_-

Absolutt null smiling på dette bildet. Var veldig rart å ta... haha :p

Dårlig kvalitetsbilder av meg som drikker kaffe må man ha. 

busy doing nothing at all

I dag har jeg sovet til kl 13. Dusjet med hårkur og spist god frokost. Halsen er litt bedre men nå har snufsinga begynt. Gaaah jeg hater å være sånn her. Skal se om jeg får lest litt pensum i dag. Selv om sola skinner så orker jeg ikke å gå ut. 

Nydusjet hår og chilleklær:

Beste frokosten! Har likt denne kombinasjonen siden jeg var kid. Havre, bananbiter, sukker og melk. Tadaa!

Litt sol i dag

Nå ser jeg virkelig frem til våren. Det skal bli så godt med varme! I dag er halsen mye bedre, men jeg tror jeg våknet rundt 20 ganger i natt... allikevel føler jeg meg våken. Haha xD Vel vel, I dag er det tid for skole igjen. Sees :)Sol ute!

Swore upon the sun I'd save you for a rainy day

I natt jobbet jeg nattvakt, og det var nok en "en av de verste vaktene". Det var rett og slett altfor mange gjester. Det var som om hele Oslo var ute på byen for å drikke seg drita. Ikke nok med det, men alle var kjempe sinte og utålmodige. De skreik liksom på oss som jobbet der. Kult når en vegg med fulle mennesker skriker på deg... Og den veggen står der fra kl 1 til 3.30 på natten. Da gjelder det å ha et godt standpunkt med trygghet mellom oss kollegaer, som vi faktisk har. Det er veldig herlig å jobbe med dem, så den teite veggen får bare stå der og skrike. ;) Jeg tjener penger på at de er der, så whatevs. Det er tross alt bare å se det positive i det. :D 

I dag skulle jeg egentlig våkne tidlig for å trene, men var så ødelagt etter nattvakten, pluss at jeg har fått vondt i halsen og sliter med å svelge. Hurra?????? Så da sto jeg opp kl 13 og vasket leiligheten. Det som gjenstår nå er å rydde litt. ^^ Skal også fullføre tegningen i dag tenker jeg. Deilig med en rolig søndag.

Bevis på at gulvet er støvsugd og vasket!!! :DThis is it

telefonsamtalen i går med pappa og stemor ang. hvorfor de ikke skal ha hund fikk meg til å innse at jeg må ta styring selv. Jeg har innsett nå at jeg ikke kan sette mine egne ønsker på andre. Det er jeg som har mest lyst på hund. Dermed skal jeg herved spare penger til egen hund. Det kommer til å ta lang tid, men det er et godt mål for meg. 1. Jeg blir flinkere på å spare penger. 2. Jeg får meg en hund om et eller to år som er bare min. =)

Argumentene er at jeg ikke har tid til hund nå som jeg er student og jobber ved siden av. Men om jeg skal rekke å spare 8000 kr ved siden av alle de andre utgiftene mine vil det si at jeg uansett ikke får hund før om et par år. Passer fint :) Gleder meg allerede.

På grunn av denne "oppvåkningen" om jeg skal kalle det det, har jeg også innsett at nå er det tid for eksamen og andre skoleoppgaver. Jeg må styre unna fristelser til fest og alkohol og heller bruke tid på skole og jobb. :) Ferdig snakka. Dette fikser du, Silje!

(lol) xD

skuffet. lei meg. sint.

På søndagsmiddagen fikk jeg sjokk. Midt i middagen fikk jeg vite at pappa og stemor ikke skal ha ny hund allikevel, av grunner som gjør meg forbanna. Jeg gikk. Jeg dro derfra med en gang. Ikke faen at jeg sitter der og koser meg med den nyheten. Det var min protest. Det går så mange tanker oppi hodet mitt nå. Hva med Zena? Var det ikke verdt det? Hva med dette siste året uten Zena der vi alle sa at vi gledet oss til ny hund? Nei... jeg støtter det ikke. Jeg skal ikke snakke med dem på lenge nå. Jeg melder meg ut. Er altfor skuffet.

På torsdag var det 1 år siden Zena ble avlivet. I dag er de nye valpene født, og en av dem skulle vi få. Nei.. Jeg er så sint nå. Og veldig lei meg. Nå er verden helt grå i mine øyne. 
This is the rhythm of my life

Har jobbet nattvakt to netter på rad nå. Sitter her med heftig hodepine. Skal bli godt med en søndag uten noen ting å gjøre. :) Eneste jeg har tenkt til i dag er å drikke vann, ta smertestillende, lese bleach og dermed dra på søndagsmiddag hos pappa. :) 

Fler som skal slappe av i dag?

Jeg har forresten funnet atter en sang som jeg må ha på repeat hele tiden. Bastille - Of The Night. HØR PÅ DEN :) 
forbanna internett

Nå har jeg fått så jævla NOK av denne elendige tilkoblingen. Internettet har hoppet av og på så og si et helt jævla år og jeg er møkka lei. Hele døgnet har tilkoblingen vært ustabil. Nå har jeg drevet og ringt frem og tilbake mellom leverandør av modem og leverandør av ruter. Brukt masse penger på support telefon og jeg håper inderlig at problemet endelig er fikset. Om tilkoblingen begynner å hoppe av og på igjen så klikker det for meg. SINT. -_-
Lykke til!

I dag har jeg 2 engelsktimer med barna. Det eneste som er forskjellig i dag er at vår pedagogikklærer fra høgskolen skal komme og se på alt vi gjør i dag. iiiiiik! Jeg er litt nervøs. Men jeg skal vise hu hvor god jeg er ;) Wait and see! ;D

Lenge siden!

Da jeg fullførte 3. vgs (er vel 4 år siden) dro ei god venninne fra klassen til Australia for å studere. Hu har vært der i 4 år. NÅ er hu hjemme igjen og hu er på vei til meg snart. Vi skal vorse sammen og dra ut! Fy faen så lenge siden :D Det blir kos!

I dag har jeg jobbet. Og det var et eneste helvete. Sol ute, varmt ute, kvinnedagen, ting som skjer på holmenkollen... ALLLLEEEEEEE skulle ha mat. Det var skikkelig stress hele vakten. Er så møkkasliten, og det skal bli godt med et avbrekk. Alkohol og partystemning. YEY! :D

Har rettet håret i dag. Lol

Hva skjedde?

Herregud. I dag er det full sol i Oslo. Så uvanlig! Wow, som jeg savner sommeren. Denne vinteren har vært så kjedelig, grå og mørk. Bare overskyet, regn, vind og snø. Hvor ble det av vinterene med snø, minusgrader og sol? Nei, hvis vinteren bare skal være så grå og trist så kan vi likevel hoppe over den og kjøre på sommer igjen!!! Dette blir for dumt! :@

Synd at det er sol i dag, for i dag jobber jeg hele dagen. Wasted... :( I know you're leaving.

Det var på tide at du dro vekk. Holder ikke ut sånn her. Du må glemmes. Hadet bra og kos deg :-)

(ikke forvent at jeg forklarer noe) :P

Not a good day

Kutl. Beste følelsen i verden. Rett før jeg skulle til skolen i dag fant jeg ut at kortmappa mi var borte. Identifikasjon, reisekort i Oslo, studentbevis osv.... HVA FAEN.. Jeg finner det ikke noe sted i leiligheten. Jeg har tenkt gjennom hvor jeg brukte det sist , som var i går.... Jeg kjøpte mat på kiwi liksom. Etter det dro jeg på jobb. Satt alene på bussen og da jeg dro hjem fra jobb satt jeg og alene. Så ingen kan ha tatt det fra meg. SÅ JÆVLA FRUSTRERENDE DA....

life or death

I dag var vi på førstehjelpskurs og fikk gått gjennom munn til munn og hjertekompresjoner. Håper dere vet hva det er. Shit, hvor mye jeg lærte. Og fy faen så viktig det er at ALLE vet hva man gjør i slike situasjoner. Det er veldig viktig for oss som er fremtidige lærere at vi vet hva vi må gjøre med elever som skader seg eller som har eventuelt diabetes eller epilepsi. Blir nesten litt redd :P

Wow, jeg kommer fortsatt langt ned i spagaten selv om jeg ikke har tøyd på et halvt år pga skade.... Litt stolt da :D

busy week

Har levert en ped oppgave i dag. Har møtt mange nye venner denne uken. Har vært veldig sosial og møtt en søt fyr på date. Tihi. Ting skjer. Ting går fremover. Det er gøy. Sorry for lite blogging :P hahaha.

Jeg har ikke sett naruto eller one piece på flere uker nå.... Det er vel like greit, for det er fint å bare se mange episoder etter hverandre i stedet for å vente hver uke.out in the snow

I dag dro jeg på skitur. Jeg fikk vite eksakt hva jeg trengte av broren min. Woohooo. Jeg var nesten alene i skogen. Det er kanskje fordi Ullevålseter er stengt på mandager, men det gikk fint. Kjempe deilig var det! :D er spent på om jeg blir støl i kroppen i morgen.Motivasjon

Jau. Sitter her og skal skrive en 1400-ords oppgave til 7. februar. Har fått skrevet 600 ord nå. Det går bra, men jeg tenker jeg tar en pause nå. Er ikke motivert mer, og motivasjon vet jeg akkurat hva betyr og hvordan det holdes. Jeg kan ikke være motivert for alltid. Sånn er det. :-) Det blir ingen god oppgave om jeg tvinger meg selv til å skrive den ferdig på en dag uten motivasjon. 

Nok skolesnakk. Nå skal jeg slappe av og høre på Christer Sjøgren. Hihi :D

Felicita

Dette var ikke bra. Jeg vurderer på om jeg burde ha blogg eller ei. Jeg har liksom ingenting å blogge om lenger. :P Alle blogger er jo mote mote mote men jeg gir langt faen i mote.. Har prøvd å poste moteinnlegg men det er så uinteressant for meg at det blir falskt.. og sjeldent. Lol

Men hey

Jeg har kommet inn i danseband perioden. ELSKER danseband faen. Hahaha det er så god stemning. Yey :D (En god grunn til at jeg ikke er hatefull mot danseband er fordi jeg har vokst opp med det. Pappa hørte alltid på Vikingarna) og jeg liker det. Det eeeeer så koselig. 

Jeg er vel den eneste? :P

Hør på denne daaa, den er så søt: Lasse Stefanz ? Felicita
 

It's a beautiful day

Pedagogikkprøven gikk unna med god følelse. Herlig! Jeg dro rett på treningssenteret etterpå og nå har jeg kommet hjem og spist herlig taco. åhhh for en herlig dag. <3 Elsker når en prøve er overstått, elsker å trene og jeg elsker taco. :D
you and I were meant to be, ain't no doubt about it.

Fuck pedagogikkrpøven i morgen. Den går til helvete. Japp.

haha dust

Jeg postet forrige innlegg før jeg så ut av vinduet. Ja jeg pleier å lukke alle gardiner på natten slik at ingen kan se inn..

oh well. Se hva jeg så!

Yeeeey det er i alle all kaldt nok til at det IKKE smelter! :D:D:D:D

Finally cold

Nå er det endelig minusgrader i Oslo. Og på langtidsvarsel skal det være minusgrader hele veien. HERLIG. Det idiotiske er at det blir minimalt med nedbør, så ingen snø. Gah håper det endrer seg. Jeg vil ha snø!!! 

Skal på trening nå. Blir deilig. Har nattvakt i dag. Det er en uke siden jeg var på jobb. Føles som en evighet. Rart så vant jeg blir med å jobbe ofte. :o

 

året 2013

Jobbet i klesbutikk

Festet mye med gode gode venner :P

Arvet bunad fra bestemor

Zena døde...

Gikk mye tur med mamma

Fikk meg endelig iPhone som har vært den beste mobilen jeg har hatt

17. mai i bestemor sin bunad.

Tur i regnværet

Graderte meg i Kung Fu

Fylte 22 år den 21 juni ♥

Feiret bursdagen min med mamma

Skadet det opererte kneet mitt på trening

Pappa og stemor giftet seg

Sommerfestival i Oslo

Festet nesten hele sommeren med fantastiske venner

Feiret broren min sin bursdag hos mamma

Høsten kom. Kjøpte meg verdens beste sykkel

Mer festing med de beste

Mer tur med mamma

Studietur til Skottland med Samfunnsfagsklassen

Bursdagsfeiring for en på jobb

Mer festing med jobben

Så Catching Fire på kino

Pyntet til jul i leiligheten

Leverte hjemmeeksamen

Bare trening på studio pga. skade etter kung fu trening

Fikk meg briller, endelig.

Tok røntgen av skaden på selveste julaften

Julefrokost 1. juledag hos pappa

ikke den mest effektive holdningen

Hei hei folkens. Jeg har enda ikke starta med å rydde vekk fra stuebordet, alt som var i TV-seksjonen... Jeg er bare så trøtt... også må jeg lese til pedagogikkprøven neste uke.. men før det må jeg hente sykemelding på storosenteret... Altså shit, når det er mye som må gjøres  så vil jeg heller bare sitte her og drikke kaffe :( blæææ
Jobbet mye i vinter så langt

Jeg har jobbet utrolig mye i desember, også har jeg jobbet torsdag, fredag og i går på dagen. Lange vakter. Den ene skulle være ganske kort, men jeg ble spurt om å jobbe to timer ekstra. Oh well! Januar er en vanskelig måned å få masse jobb på, så da tar jeg det jeg får.

I tillegg starter skolen på mandag og jeg veit at jeg skal ha en heftig ped prøve i løpet av måneden. FUCK MY LIFE. Jeg hater studielivet men jeg gleder meg til å bli lærer. Wtf?

Vanskelig å sove

Det er litt vanskelig å sove når jeg har vakker julestjerne på soverommet som lyser opp taket slik som den gjør... Ikke bare det, men jeg må også egentlig ha det helt mørkt for å sove.. Så det er litt uvant med lys D:
Testet på jobb

Jeg testet brillene på jobb i går. De sklei av nesen hele tiden som irriterte meg, så jeg ringte optikeren. De sa jeg kan få gratis omsmelting. Fantastisk! Det er bare så irriterende at noe faktisk må fikses. 

I går før jeg gikk hjem fra jobb spurte sjefen meg om jeg kunne jobbe tre timer lenger i morgen (i dag). I stedet for 13-17 så skal jeg jobbe 13-20. Akkurat mellom 12 og 20 så er det flest folk i sentrum. Alle er på juleshopping. Alle skal ha mat. Det er den verste rushen på dagen. Og hva skjer når det er mange folk som bestiller samtidig? Det blir lang ventetid. Så begynner folk å klage og mase. Ahh jeg hater rushen. Det er det eneste jeg jobber i dag. RUSH. >_> 

I tillegg så skal jeg jo TILBAKE til jobben i natt og jobbe nattvakt. Da er det nattrush!! :-) Hurraaaaaaaa!! Vi snakker kø med drita fulle mennesker som enten er veldig glad, høylydt eller veldig sinna. Jaja.. for å si det sånn... jeg gleder meg til mandag, tirsdag og onsdag som er helt fullstendig fri. <3

Levert

Da er herved eksamensoppgaven i samfunnsfag levert på Høgskolen. NÅ ER DET FERIE! Skal trene litt nå, også blir det fest hos meg i kveld med samfunnsfagsklassen :-) Blir kos!

Eksamen: ferdig

Jeg er endelig ferdig med eksamen. 12 sider. Forside, innholdsfortegnelse, innledning, en laaaaaaang hoveddel, avslutning og referanseliste. WOOHOOOO!!! Jeg leverer den i morgen tidlig. Skal skrive ut 3 eksemplarer. Shit, stakkars regnskogen. :P

grusom nattvakt

Det var en grusom nattvakt i natt. Helt elendig. Grillen fucket opp i natt så alt kjøtt på 160 gram brente opp. Ventekøen ble ufattelig lang og folk klagde og klagde. Jeg sto i ekspresskassa, dvs folk bestiller på vei inn og får maten levert før alle andre. Likevel måtte noen vente opptil 20 minutter på sin mat. Og hvem får skylden? Jeg som står der. Og siden det tok så lang tid å få mat. så sto jeg der med 15 bestillinger. Alle maste på meg. Jeg var helt utslitt og møkkaforbanna da vi stengte. Fyfaen.

Ikke nok med det: da jeg sto og venta på bussen på vei hjem kl 4.30 var den veldig forsinket. Også forsvant den fra tabellen! Plutselig sto det at den skulle komme 5.11. HÆ? Da valgte jeg å gå til et tidligere stopp siden jeg hadde så god tid. Det regnet, vel å merke. 

Da jeg var halvveis på vei til det andre busstoppet..... DA KJØRTE DEN JÆVLA BUSSEN FORBI MEG. Den som var forsinket! åååhh jeg ble så sint. HVORFOR fjernet de den fra tabellen når bussen faktisk VAR på veien??!?!?!?!?

Sint. SINT. Jeg venta en halvtime ekstra. Var hjemme halv 6. Helvete ta Ruter.

hobbiten i dag

YEAH. Hobbiten i dag, også nattvakt i natt. Again. :P

Tatt i dag faktisk. Ikke ofte jeg tar sånne bilder mer :P 

so far so good

Klarte 730 ord. Er fornøyd. Får heller legge inn litt fra et annet kapittel i boka om "valg av problemstilling" i en annen del av eksamensoppgaven. Har jobbet nok i dag. Fortsetter i morgen. WELL DONE SILJE! ^^

Nå tar jeg turen til Storosenteret. Må avkoble litt fra eksamen. :P

eksamen fortsetter

Har fått låne metodeboka av en medstudent. I dag skal det leses og refereres! :-) ca. 1000 ord på dette. Wohoo!

fremover

1000 ord av 4000 er unnagjort på eksamensoppgaven. Det går fremover. :')

Hotell er booket for Italia, så det er nå unnagjort. Positano i Italia:Freedom is a lonely road

Endelig fått låst opp nettbanken igjen. Jeg ble blokkert :P hahaha.

Det var så stress før julebord. Jeg måtte overføre penger fra sparebanken til min hovedbank for å betale for litt øl den kvelden. Så hadde nettbanken endret innlogging så jeg brukte visst feil innlogging.... og ble blokkert... Bla bla masse stress :P Nå er den åpnet igjen. Wohoo!

Mamma kommer på besøk idag. Vi skal se på hotell i Italia for juli. For vet dere hva? Storebror skal gifte seg i Italia ^^ Hihi. Gleder meg masse. Han fridde til henne på toppen av Kilimanjaro. WTF? Så sykt romantisk. Awwww. 
Annonsen på finn.no

Jeg selger den

Jepp. På tide å ta farvel med min gode venn. Hele greia selges på finn.no. Annonsen er til kontroll, så den er ikke langt ut enda. Sier fra når den er. Hadde vært herlig om dere kunne sendt den rundt til folk dere vet har plass eller ønsker en TV-løsning. ^^ 

Legger den ut når den er klar. =)

Eksamen, skoleoppgaver og Skyrim.

Eksamen er halvveis ferdig nå. Har hatt presentasjon og skal skrive en rapport på 4000 ord til 20 desember. SÅÅÅ er det juleferie! Wohoo! :D

Har skrevet en annen oppgave og levert den i dag. Deilig å ha den unnagjort. Har en 800 ords oppgave i Engelsk. Skal skrive den i morgen, så starte for fullt på eksamen. 

Har spilt Skyrim i dag. Er på level 43 nå. Helt greit :3 tihi. NERD. Synes Shadowmere er verdens søteste hest. DEVIL HORSE. Røde øyne. SÅÅ SØØØT :Dfantastisk følelse

Jeg har eksamen i morgen og er ikke heelt forberedt, men det er ikke det jeg tenker på nå. 

Jeg har vært på Gsport Max, der jeg kjøpte jakken min for 1 år siden. (Den som ble stjålet for 1 og en halv uke siden). De hadde den bare i medium. De sjekket rundt for meg og så at den var i small i Tromsø og Arendal. LITT langt unna? Det gikk heller ikke å sende en av dem til Oslo... Dermed fortalte de meg at den fantes i small, bare i militærgrønn. Jeg prøvde den. Den satt som et skudd, akkurat som den forrige.. Bare at den forrige var svart.

Jeg har fått holde den av, og får penger av pappa. Skal kjøpe den i morgen. Er SÅÅÅ glad nå. Åhhh. Jakken min <3<3<3 Viser bilder i morgen :-)

Fantastisk å kunne legge Canada Goose jakken med ekte pels i skapet igjen. Fysj!

Lite originalt av meg

men SE. SNØ.

jeg håper det blir liggende lenge. I alle fall over jul!

et par timer til plis

Fra å sove 10 timer til å sove 3 timer... Kan ikke si jeg elsker miksen av  nattvakt og eksamen om hverandre. I dag er planen klar. Først:  øve til eksamen med gruppa, så dra på søndagsåpent Storosenter for å kjøpe kontaktlinser som jeg er HELT tom for (og etter det er jeg helt blakk til 15. desember), så søndagsmiddag med familien.

I løpet av dagen skal jeg helst ha øvd 10.000 ganger til eksamen.

Fullsappet søndag. Det er ikke sånn jeg liker det. :-(

og DER kjente jeg mensensmertene komme. WOhoooo!!
Rudolph the red nosed raindeer

Det er i denne perioden jeg virkelig kjenner på at jeg har flyttet ut hjemmefra. Jeg har ikke en eneste nisselue! Mens hjemme var det i alle fall 7 stykker. Ikke alle var like fine men hey, nisselue er nisselue!! Hva skjer nå? Skal jeg liksom dra på et senter og kjøpe min EGEN nisselue?? Dette er rart... Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kan ikke ha julestemning uten nisselue!

dobbelvakt

Har jobbet i 6 timer i dag. Skal og jobbe nattvakt 4 timer. Woww... myeee.... :P Men blir penger. :-) Like greit det. Sitter hjemme og slapper av nå før jeg drar tilbake til jobben.

Shit, jeg har fått sånn Johnny Cash periode nå. Hører nesten bare på han! ^^ Får så lyst til å lære å spille gitar.. Wow..

yr sier det er 5 grader ute

Det føles mer som -5 pga den "friske" brisen. Brrrr kaldt!!! Også står det at det skal snø i kveld. Oh my lord. HÅPER DET! Er så koselig med snø. awww! :D (står vel mer at det skal være STORM da... men snø er snø!)

Klær i dag: 4 desember 2013Jeg sparer dere bevisst for morratrynet mitt uten sminke. Ikke et vakkert syn. ;) Også prøvde jeg å ta bildene på kjøkkenet. Tror det er bedre slik enn i stua fordi på kjøkkenet er det veldig lyst. Kanskje jeg fortsetter med det fremover. ^^ Blusen er fra Indiska, da jeg jobbet der for 1-2 år siden.

I dag er det mer eksamenslesing. Hoot hoot.

Ante fred og ingen fare

Dette bildet er da tatt rett før jeg merket at jakken min var stjålet. Wohoo. >_>

Anyways. Har jobbet med eksamen i dag med gruppa miii, også dro jeg på jobb. Jobbet i 3 timer. Wow, lenge. :P Hahaha. Spiste god kyllingsalat som de har der. Nomnomnom!

Det er sykt hvor vant jeg blir til det "røde" håret mitt. Nå er det like før jeg vil ha ENDA rødere hår. Whaaat!!! Etterveksten skal farges før jul. Jeg skal IKKEEEEEEEEE farge det rødere. Nei nei nei! Don't do it! :@

Hadde på meg verdens fineste skjerf i dag:

Ekte ull. Var veldig dyrt. Det er vel 5 år gammelt nå. Har ikke brukt det så mye siden ull klør så jævlig xD hahaha. Overlevde i dag da.

 

 

Skal det ikke være mulig å tenke at "Jeg ser slik ut, Fotballfrue ser slik ut, jeg er ikke Fotballfrue, så jeg ser ikke slik ut"

Her er det skrevet et utrolig bra innlegg om all oppstyret med fotballfruens instagram bilde av seg selv 4 dager etter fødsel. Bloggeren sier rett og slett: slutt å sette ord i fotballfruens munn. Det eneste hun skrev til bildet er "dette er meg etter fødsel", ikke "se så tynn jeg er. Det er ikke du din feite ku", som alle damer skal ha det til at fotballfruen mener. 

http://pappahjerte.blogg.no/1386007938_skal_vi_sparke_fotbal.html

Artig blogginnlegg. Les det. ^^ 


/bilde fra fotballfrue.no

#fotballfrue #fødsel #haters

Who's gonna save us tonight?

Ringte pappa i dag. Tenkte han visste mye om hva jeg kunne gjøre for å få erstattet jakken somehow. Er visst bare å gi opp. Jeg får ikke erstatning/forsikring med mindre det jeg har mistet / blitt frastjålet er verdt over 4000 kr. Jakken min er 2500... Jaja. Det var det. Får bare sutre litt og leve videre med Canada Goose. Den er i alle fall kjempe varm. Hadde det bare vært en parkas, for jeg merket at det er kaldt på rumpa og lårene. :/

Møtte en kompis i dag og satt litt på café. Så gikk jeg hjem... eller... jeg gikk opp akerselva med musikk og bare drømte meg vekk. Såå tok jeg t-banen hjem fra Nydalen. ^^ Deilig tur, men det blåser mye...

i dag er fuck-you-dagen.

Helvetes drit. I natt var jeg ute og hadde verdens BESTE natt ute med mine beste venner. Jeg var så og si edru men likevel var det såååå gøy. Helt til alt snudde, rett før vi skulle dra. Jakka mi var borte. Den er stjålet. Vekk. Norh Face dunjakke/parkas til 2000 kr som jeg jobbet hardt for. Jeg er så jævla sint. Har lagt igjen nr mitt på Fridays der vi var så de ringer om de har funnet noe. Skal også innom der i dag. I dag skal jeg og innom politistasjonen på Tøyen for å se om det går an å få forsikring. Er lov å prøve. 2000 kr er jævlig dyrt for meg. 

Nå må jeg tilbake til Canada Goose jakka som har støvet ned i skapet. Jeg har ikke brukt den pga. ekte prærieulvpels på hetta. Klarer det ikke. Og nå MÅ jeg bruke den siden det er den eneste varme jakka jeg har... Helvete assa. FUCK YOU. 

Til deg som dro hjem i natt med en ekstra North Face dunjakke: håper den varmer ditt iskalde hjerte din jævla drittsekk.

Føler meg uvel nå.. og jeg var kvalm hele veien hjem i går. Kvalm av å ha mistet jakka liksom. Og nå må jeg gå med en søt liten uskyldig ulv rundt nakken. sdgkdfh.

På jobb

Sitter på pause nå. Synes det var så kjekt å jobbe at jeg føler denne pausen er unødvendig. :-( oh well...

working nine to six....

God morgen folket! Jeg har sovet lenge så er heeeeeeeelt uthvilt. Herlig! ^^

Har gått litt lei brødskiver til frokost så da er det tilbake til laktosefri yoghurt med en eller annen musli. Greit å være mett lenge ^^ Skal jobbe i 9 timer i dag. Ohhh :/

Meeeeen i morgen er det 1. adventsdag! :D Såå koselig :D Gleder meg masse masse. Jeg våkner jo tross alt til dette i stua mi:

<3<3<3 dødskoselig. Legg merke til hvordan det stående hvite reinsdyret nesten synger "julestjerne kom til meg" <3

Skal legge ut et julepyntinspirasjonsbilde senere =)

 Jeg vil og ha det sånn

Leser mye av fotballfruens blogg disse dagene. Fyy søren, livet hennes virker så sykt perfekt og positivt. Skjønner ingenting jeg. Er det sånn det skal være? Er det sånn man ønsker å ha det? Nå vil jeg også ha masse penger, stort hus og masse sminke og klær! Nå vil jeg også ha en mann for livet som er støttende og god. Nå vil jeg også ha baby! Whaaat >_> Stop messing with my head!

Er dere også sånn? Når noen har det så jææævla fint, så ser dere for dere at dere også har det sånn? Jeg er sånn. Lol. Tenk om jeg kunne være gravid med fyren jeg er forelsket i. Hahahhaha xD Wow... fjortisdrømmer... 

Bilder fra 2011. 

Sinsen sunset

Wow. Det er jo helt sykt å gå hjem fra tbanen etter barneskolen. Kjempe pen himmel. Aah<3

I kveld skal jeg bort til kung fu senteret og snakke litt med folk om meg og trening fremover, som ikke skjer men hey.. kanskje kan det fikses en tilpasset gradering så jeg fortsatt kan gradere meg til jul uten å sparke med venstre ben. Håper håper håper.

Hjemme alene? Håret opp.

Jeg orker ikke hår over alt når jeg er alene hjemme. Digg å bare få alt vekk. Ser ikke fint ut eller noen ting men aahhh det er så deilig. Samme når jeg skal spise mat. Håret må vekk!!! :P Har også fiksa ny neglelakk siden jeg ikke skal jobbe på en uke. Endelig. Jeg prøvde en rosa Essie neglelakk med gradient glitter. Ble så som så, siden jeg håpet på en ROSA neglelakk, ikke sånn manikyr-gjennomsiktig-rosa-drit. Oh well... 

Klarte seff å fucke opp pekefingeren igjen så måtte gjøre den på nytt. I HATE YOU :@

#nails #nailfashion #negler #neglelakk #nailpolish #hair #hår

Når andre tar bilde av meg

Jeg blir så klein når andre skal ta bilde. Tar jeg bilde av meg selv er alt helt fint, men når andre gjør det... nei da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg. xD

I dag skal jeg se Hunger Games Catching Fire. :D Gleder meg. <3

Can't make food.

Noen som vil sponse meg med mat? Sende meg mat hele tiden fordi det er dyrt, eller komme til meg og lage middag hver dag? :) Jeg gir opp å lage mat. Klarer ingenting untatt pasta. Har prøvd å lage koteletter to ganger nå. Failer så jævlig hver gang. LOL. Øvelse gjør "mester" men herregud jeg er aaaaltfor utålmodig for det der. Glem det. Klarer ikke å lage mat. Ikke faen. :p

Jeg har fått røntgen time på selveste julaften klokken 8 på morgenen. Wohooo >_> Det var det tidligste ledige... ehm :P

#mat #food #røntgen

If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine. I would lie and say that you're not on my mind.

Kommet hjem fra barneskolen. Det var en kort og grei dag. Hadde for første gang i mitt liv: høytlesning for elevene! Jeg leste siste del av en fortelling om Troja. Dere har vel sett filmen? Samme historie. Så jeg hadde den mest spennende delen. Var så nervøs ass xD er jo så mange vanskelige, greske navn... Men det gikk kjempe fint. Elevene fulgte med og likte det veldig godt. De ville ikke gå til friminuttet en gang! Såå hyggelig. God følelse å klare noe man er nervøs for. <3

Kom hjem til en veldig fin solnedgang på Sinsen. Måtte ta bilde ^^ 

Prøvde å flette håret mitt i dag på barneskolen uten speil eller noen ting. (Jeg er sykt dårlig på å flette mitt eget hår), men det ble jo helt greit! :PKaldt ute ja.

Siden jeg sov bare 3-4 timer i natt (jobbet til 2, måtte stå opp 6) må jeg legge meg tidlig i dag. Eller. Jeg BØR legge meg tidlig i dag. Og det skal jeg. Haha :P Har tatt av meg linsene, så da blir jeg automatisk trøtt i øynene. Bra det :) 

Men faen assa, jeg har fortsatt ikke klart Candy Crush level 86. Fuck det a. Også er det blitt iskaldt ute. Fuck det og :((((

Lilla skjønnhet

Tom fryser, kreativ frokost.

I går glemte jeg helt at jeg burde ha kjøpt brød. Fryseren min er blitt fylt opp med seks tomme brødposer, hver med sin egen lille skalk i. Hvem gidder vel å spise skalken?? Jaja jeg hadde ikke annet denne morgenen så da måtte jeg spise det da.. Kjedelig.. >_>

I dag skal jeg ha 5. klasse i Samfunnsfag. Skal innlede dem til kapitlet "Det gamle Hellas". Fikk så sykt lyst til å se Disney filmen Hercules i går da jeg lagde PowerPoint. ^^Pågen Kjernesunt er et kjempe godt brød som allerede er skjært opp i skiver. Life cheats!Jubelsalami, Norvegia skivet ost og pepper. <3

Laktosefri Matfølte i kaffen. Siden det ikke finnes laktosefri kaffefløte enda. :)#mat #frokost #breakfast #kaffe #godmorgen

Jeg blir så jævla frustrert på candy crush!!

Faen assa. Jeg er på level 86 eller noe.. Mange jeg kjenner er liksom over 200.. What the hell? Hvordan greide de det!??! Shit ass. Jeg hater sjokolade og jeg hater lakris. Jævla møkk. Slutt å være så vanskelig!! Og det kommer ikke på tale at jeg skal betale penger for det dumme spillet. Arghhh :@ Jeg har liksom brukt 2 uker på samme brett. Klarer det aldri. Blir så frustreeeeert!

Spiller dere Candy Crush? LIKER DERE SJOKOLADE OG LAKRIS??? :)))))))

Super kult og spennende innlegg. I know. Candy crush liksom. Hva faen :Pthe happy dress

Var kjempe fornøyd med engelsktimen i dag. Det gikk veldig bra. Elevene var så søte og snille og var veldig aktive i timen. Eneste jeg er usikker på er om jeg får lov til å gi svaret når de spør hvordan et ord skrives, eller om jeg må få dem til å finne det ut selv. Spent på hva praksislæreren sier om timen min. Hun har jo masse peiling, så spørs om jeg får mye å forbedre. Spent! :P

Ellers var jeg hos legen i dag ang. strekken min. Fant ut at det ikke er strekk, men sprengt muskelfiber. Det vil si ikke mer kampsport på meg før alt er i orden. Fy faen det er surt. Jeg skal ta røntgen og til fysioterapaut. 

Gikk innom B-young og prøvde fin kjole for å få opp humøret. Kjøpte den ikke da. 1400 kr. er du gal?
Skal være lærer i morgen

I morra skal jeg undervise 5. klasse i Engelsk alene. Jeg er så nervøs. o_o

   

en avocado blir til en frokost

Det var faktisk jævlig godt og supermettende :P Det sunne fettet som er i avocadoen (er nesten bare fett har jeg lest, men veldig sunt) er så syyykt mettende.. Bra det. ^^ Nå er det dags for morgenkaffe. Jeg hoster veldig mye nå.. med slim. Ikke bra. :(

#frokost #breakfast #healthy #sunn #avocado #mat #laktosefri

bleik

Mamma kommenterte at jeg har blitt så bleik... Takk for den liksom. Kjempe greit. Ikke faen at jeg tar sol, svarte jeg. Nei ikke gjør det! Svarte hun. Da får jeg bare bruke litt av selvbruningskremen da.. har ikke såå lyst til å se ut som et lik blant menneskene :P Har tatt litt i ansiktet og skuldrene, nakken + armene. Lukter så raaart... >_>

Skal ikke (for deres skyld) skryte av "silikonpupper" og "trent mage." (Har ikke silikon men poenget skjønte dere!) Jeg trener mye men helll noooooo!!!! Jeg legger ikke ut sexy body shots her. Og selvbruningen funker nok ikke før et par timer, så ikke se etter skille på bildene :P haha.

 

Også siden jeg skal på nattvakt i kveld orker jeg ikke å bruke linser. De tørker så fort ut på jobb. og da blir jeg stående og blunke som en idiot og folk tror at jeg gråter. Wtf... Så no contacts tonight! Jada jeg ser en del uten dem. Ser ikke så bra langt fra, men så skal jeg ikke se på "utsikten" på jobb uansett. Skal bare fokusere på ting som skjer rett foran trynet mitt. Såååå da går det likevel greit. ^^NÅ blire kaffe med mitt nye familiemedlem, STINKY! <3

Julemusikken

Heyyy jeg har laget en juleliste på Spotify. Er bare å subscribe så dere kan bruke den i jula for å få god julestemning! ^^ Hihihi

Julelista 2013

Kos dere videre i kveld. Jeg skal jobbe nattvakt, høhø.... kommer nok til å småsynge på julesanger ^^ <3 Er så koselig.

staying inside today

Well. Since I'm feeling unwell and just want to throw myself into bed and just zzzllleeeppppp... I'll just play Skyrim instead. Ha! That's right fever and flu. You can't outwit me!! 

Det ble Engelsk. Lol.

Se så frisk jeg ser ut. Med fresh (les: stygg) neglelakk. OM jeg kjeda meg i går.Skyrim next.

Bestod grammatikkprøven!!!

Jeg bestod! Jeg klarte det! hurra!!! :D:D:D::D:D

Nå er det bare pedagogikkprøve på torsdag som jeg ikke føler meg klar til. Også begynner jeg å få feber og influensa. Hurra -_-
Worst week ever

På torsdag er pedagogikkprøven. I cant....

Struggeling

Mkey.... denne tiden er veldig vanskelig. Vi skal endelig på praksis snart (oss lærerstudenter skal besøke skoler og være lærere for barn). Dette skjer om 1 uke. Det dumme er at skolen jeg skal på er utenfor Sandaker. Veldig langt. Og togreisen blir veldig dyr over 2 uker.... Fram og tilbake..... Og jeg har veldig mange regninger å betale. Med 0 kr på konto. Shit :P Shit shit shit :P Der får jeg igjen for å ha dratt til Glasgow med klassen når jeg visste at jeg ikke hadde rå....
Not as planned

Okey jeg hater slike morgener som den i dag. Jeg hadde satt på alarm. TRODDE JEG. Planen var å dra til UiO (Universitetet i Oslo) og være på 2 foredrag om astrofysikk (universet osv..) Kjempe spennende. Alle i klassen måtte melde seg på 2 foredrag i dag. Jeg meldte meg på disse.

Vel... Første foredrag var kl. 10:15. Det jeg hadde mest lyst til å dra på. Så ble jeg vekket av at det ringte. Ei i klassen spurte hvor bygningen var. Jeg så på klokka. Den var 10:05. FYYYY FAENNNNN alarmen hadde ikke gått av!!!!! :@ 

Da var det bare å vente til neste foredrag og melde meg på et helt annet. Jeg dro på foredrag om astrofysikk: hva som skjedde etter The Big Bang. Etterpå dro jeg på et foredrag i Geofag, om isbreer. Det var så interessant :D:D:D

Har levert inn notatene fra foredragene som bevis på at jeg var der. Noe alle må gjøre. Oh well. Det gikk bra til slutt. Nå skal jeg lese litt til pedagogikkprøven. Etterpå skal jeg spille Skyrim xDHalloween

Har dere planer for Halloween eller ? Jeg har null. Bare lese til pedagogikkprøven :P Kjempe gøy...


Skyrim: Black book quests

Jeg hater Black book questene. Fy faen. Jeg hater lurkers og seekers. De er så jævla vanskelig å drepe. De har jo health til tusen! :@ Må ha tusen healt potions når jeg gjør de questene. Gaah... Anyways. Jeg har fått meg Nightingale sword og Chillrend. Wohooo! :DGitarspilling og støvsugingLol. <3

Nå leser jeg til pedagogikkrpøven som er neste uke. Vi har fått 67 spørsmål som vi må lese til, for prøven skal bestå av 10 av dem. Fy faen. Vil dere SE hvor vanskelige spørsmålene er eller? Shit. Her er et eksempel:

"Definer utvikling og gjør særskilt rede for de utviklingsområdene skolen arbeider med"

"Gjør dere for hvordan selvbildet utvikler seg og selvbildets struktur. Hvordan kan læreren legge til rette for elevenes utvikling av et realistisk selvbilde og positivt selvverd?"

-_- drittspørsmål.

gimme some of this

whoa. David Beckham er så fin. Og se på sønnene hans. De kommer til å bli sååååå pene som 20 åringer! :D Hvertfall han helt til venstre. Søteste ever <3

 

mr bright eyes

Hehe. Faens typisk at drømmefyren er superpopulær og får tusen likes på bildene sine. Jeg vedder på at han har hundre samtaler med mange pene jenter på face, siden alllllleeeeee vil ha han. Tenker jeg burde sette strek her og gi opp. Men ahh, når jeg ser han blir jeg mo i knærne. Selvfølgelig skjer dette med alle de andre jentene og. Obviously!!! >_> I hate this. grrr.Who's gonna stop me on a road to success?Det var god julestemning på Ikea i dag ja! ^^ 

Var en tur på ikea! Her er mine innkjøp

Jeg skulle egentlig bare på Ikea for å kjøpe lyspærer til kjøkkenet! Men hey, man finner alltid mye morsomt som man trenger på Ikea.. Så da ble det litt mer xD

Slik så kjøkkenet mitt ut i 1 år, siden jeg aldri gadd å kjøpe nye lyspærer:

 

Sånn ser det ut nå: perfekt! (rotete da)

 

Også trengte mine småplanter større potter, så da kjøpte jeg tre like, pluss jord fra Rema 1000! :D 

Her har vi en jævla søt isform ting. Hihihi fisk i glasset <3

 

Linsespeil på rommet! :D

 

Var så lei av at den lille grønne resirkuleringsposen datt neddi søplebøtta så jeg flytta den over i en liten bolle... Men så fant jeg jo den perfekte "greia" på Ikea! Her ser dere den nye og gamle løsningen. xD (grønn pose = matavfall. blå pose = plastemballasje. hvit pose = planter, annet plastavfall osv) Må jo resirkulere søpla! :)

 

Også kjøpte jeg søte shotteglass xD Var ikke nok med tre stk merka jeg. Når det er vors her vil fler enn 3 ha shot. Hihihi 

Og til slutt: søte røde duftelys <3

 

AAALT dette til bare 230 kr. Wow! :P

I did it

Grammatikkprøven er overstått og jeg er veldig fornøyd med hva jeg klarte! :D WOHOOO.

Kom hjem for å spille litt Skyrim. Fant ut at den questen jeg tar nå er INNMARI vanskelig. Jeg har 3 deathlords mot meg og en av dem lager til og med en sånn svær iskjempe. Jeg dævver hver gang. Og har ingen healing potions. Fuck my life. Stakk derifra for å kjøpe potions. Tør ikke gå tilbake. Spiller heller videre en annen gang. hater draugr deathlords. >_>Drar meg i håret

Fy faen assa. Denne grammatikken dreper meg. 

Noen som vil prøve seg? Værsågod. http://www.towson.edu/ows/advadjnomclause.htm

Dette er bare EN LITEN DEL av prøven jeg har på mandag. Jeg dør. Helt seriøst.

good morning

Klokken er 15:30 og nå har jeg spist frokost og drukket kaffe. Sto opp kl 15. Jada døgnet mitt er helt fucka. Kjempe kult.. >_> I natt kom jeg meg i seng kl. 5.30. Haha. Shit.. :p
nattvakt i natt og samme vakt i morra er kult.Haha. Innpakket i varme klær. Starter på jobb kl 01.00. Wohoooo!

it's too cold

Sitter i flisgenser med flisteppe. Hohoho det er kaldt :( også rødt hår da. Ihihi :D

Demotivating

Ihihih. I talked to him today. HAPPY :D <3<3<3

Vel vel. Jeg har en super vanskelig engelsk grammatikkprøve på mandag. Den er så.... demotiverende.. fordi alt er så vanskelig. Men jeg tok en eksempelprøve og sjekket fasit, var sånn ca 50% riktig. Og man trenger 50-60% riktig for å bestå. Tror det skal gå bra altså ^^ Meeeeen er fortsatt veldig redd... -_- I hate grammar. Eww. Jeg trodde jeg kunne grammatikk. Ikke faen. Engelsk grammatikk på høgskolenivå er så FUCKA og VANSKELIG faen :@ 

Alone?

I dag flyttet Randi ut. (Klassekamerat). Hu har bodd hos meg i noen uker nå, men i dag flyttet hun ut. Det har vært koselig og vi har hatt det kjempe gøy sammen med Supernatural, Skyrim og tørr humor. Nå er jeg alene. Dette er sykt uvant. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg finne på? Hva skal jeg spise? o_o

Hehe. Å se Itachi og Sasuke sammen på Naruto Shippuuden er så morsomt. Nå ser man virkelig hvor umoden Sasuke er. GROW UP PLX.

DEAN <3

Dont understand it, tell me how could you be so low?

jeg skal på JUSTIN TIMBERLAKE KONSERT I MAI :D:D:D::D:D:D:D er såååååååååå glad <3 DIGGER han. omg <33 TKO :)

og ja jeg er hjemme igjen. hehehe xD Har bare ikke kommet på noe å blogge om... Kjedelig å si "hjemme igjen" -_-

Jeg farger håret akkurat nu. Rødt. Whaaat o_o Og da snakker vi permanent rødt. Håper det blir fint -_-
Leaving Norway today

Drar til Skottland nå :) Vi snakkes på fredag! <3

'


Getting real tired of your shit Miraak

Åååh dumme Miraak som tar mine dragon souls på skyrim faen! :@ ASSHOLE.

 

Skottland i morgen

Tok 1 time og 30 min å klippe håret. -_- Gud, så kjedelig det er. Også må jeg farge etterveksten... men det orker jeg ikke på samme dag. Tar det om en uke. 

Vet dere hvaa? Jeg skal reise til Skottland i morgen kveld, med klassen!!! :D Gleder meg ^^ Deilig med en uke i Storbritannia. IhihihihiSyklet i dagDer ser dere også min nye sykkel ved siden av den gamle stygge greia som mamma brukte i dag. STOR forbedring! :D:D

Not a good mood

Fuck my life når jeg sover i den dypeste herligste søvnen og plutselig vekker mamma meg ved å RINGE. Wow. Det er snarvei til morragretten, det. Jeg hadde glemt  at vi skulle sykle i dag. Så jeg måtte stå opp... >_> dklgjdfjhfdh

You're the best I ever had

Jaja.. det gikk ikke 1 år en gang, før jeg måtte melde meg inn på et nytt treningssenter. Jeg trodde kampsport ville være nok. Det er det ikke. Jeg har mistet muskler. :-( Har gått ned i vekt (muskelmasse), som er fuckings irriterende når du har trent styrke i 3 år og plutselig er alt vekk. Jau. Da har jeg meldt meg inn på Bare Trening. 199 i mnd. Rett neddi gata her jeg bor. Hvorfor har jeg ikke gjort dette tidligere? ._.

Anyway. Jobber i dag. 

OG. Jeg kommer faen ikke videre på Candy Crush. Faen assa. Jeg hater at man har så få liv. Og "REMOVE THE FUCKING JELLY BITCH" sfdkgkfjh grrrr. 

Andre som er stuck på candy crush? xD
skyrim altså

Har ei venninne som sover over hos meg disse ukene fordi hu skal flytte inn i egen leilighet snart... Venter bare på at de som bor der flytter ut. Så ja... har ikke blitt mye anime eller blogging det siste. MEN det har blitt veeeeldig mye Skyrim xD Hahahahahha kdjghkdjfh. Nerd nerd nerd nerd >_<
Livet kunne ikke blitt bedre

Jeg er såååå glad nå. Pappa og stemor skal flytte til et parkområde..... Og få ny hund! Hund!!!!!! En ny hund!!!!!!! En ny zena!!!!

Jeg savner henne sååååå mye... Åhh jeg er så glad. Herregud. Det er en valp fra familien til zena. Så det blir barnebarnet til zena. Den kommer til å ligne så mye på zena.

Jeg gleder meg. Åh som jeg gleder meg. Dere vet jo hvor mye jeg savner zena og hvor mye jeg har hatt lyst på en ny hund. Perfekt. Alt er perfekt nå.

This is love

YEY. Hentet den i dag. Sykla en lang tur i skogen. Fyyy faen for en herlig sykkel! Er 100% fornøyd <3 <3

I'mma get you

Fikk melding fra Gsport. Sykkelen er klar for henting. Sitter i treningstøy og spiser frokost. Skal til Gsport rett etterpå og derfra RETT UT I MARKA :D IhIHIHIHIIHIHIHIHIHIHI 

I natt jobbet jeg første nattvakt på lenge. Det var ikke så stress siden det var fredagsnatt... men har samme vakt i natt, lørdagsnatt... DET er stress det. :-(
all them feels

meg etter jobb

Sooner or later

I oktober reiser jeg til Skottland! Jeg skal på klassetur med samfunnsfagklassen. Gleder meg mye. SKOTTLAND folkens. Hihihi :D Sikkert kjempe pent der i oktober med alle høstfargene.

Det har blitt mye skole og lite blogging. Jeg sa jeg skulle starte med Skyrim, men har ikke gjort det enda. Skal kansssskje prøve litt i dag etter jobb. Har tross alt engelsk grammatikk å lese til mandag. 5 kapitler Fy faen. ANYWAYS, NOEN SOM SER AT NARUTO ER KJEMPE SPENNENDE NÅ? :D:D:D Og Sasuke har endelig vist seg? Selv om det var i 10 sekunder??? :D:D:D <3<3<3 Ja siste episode var masse recap osv men heyyyy jeg elsker å se foreldrene hans... <3

Skyrim

Vet ikke om det var så lurt på installere Skyrim mens jeg går på Høgskolen.... xD MEN jaja. Jeg skal nå i alle fall teste det ut.  ^^

wtf brain? zelda, majoras mask

I natt har jeg drømt at jeg irriterer meg fortsatt over at jeg ikke har fullført zelda - majoras mask spillet. Hahahhaa. Og det er jo dødslenge siden jeg spilte det. Wtf? Jeg husker at jeg hata alt med å være Zora. Finne zora eggene blant de store ålene var det verste jeg visste fordi jeg gikk alltid tom for mana. Fikk så vidt startet på vanntempelet. Har altså ikke fullført resten.

Vel, jeg har beseiret siste boss tusen millioner ganger.. på broren min sin save game xD

Life will pass me by if I dont open up my eyes and thats fine by me.

Woot. I dag var en bra dag på jobb. :D

Har også lest pensum til i morgen. (I boka jeg fikk kjøpt. En av tre bøker ehhehehehehehe..) Sliten i hodet. Sliten i kroppen. Drikke kaffe, lese manga og soveeee ~

Wow. Endelig

Fikk stipendet i dag. ENDELIG. For en herlig følelse. Har betalt mastercard, husleie, lån på leilighet, venner jeg skylder penger OG satt in et par tusen på sparekonto. Fantastisk. Nå må jeg kjøpe litt skolebøker. 

You can say you're sorry but you're both to blame.

I natt, som dere ser, hadde jeg et lite sammenbrudd haha. Jeg venter jo fortsatt på stipend fra lånekassa. Jeg har ikke penger til mat. Jeg har ikke fått betalt forrige husleie. Jeg har ikke fått betalt lånet på leiligheten denne måneden. 

I går natt tenkte jeg "kanskje det fortsatt er noe jeg har jeg glemt å gjøre..." så sjekket jeg semesterregistreringa. Å NEI. Betaling var ikke nok! Jeg må også godkjenne at jeg går på skolen! En liten drittgreie som det der! Ikke rart jeg ble forbanna, både på lånekassen og meg selv. Jeg må huske sånt bedre. Men lånekassa kunne faen meg sendt mail om ALT som må gjøres. Ikke bare si "Hust registrering". Det er faen ikke nok. Det er jo mange små teite ting som må gjøres!

Har spist frokost. Drikker kaffe. Enda ingen penger på konto. Skal ha 3 timer med repetering av engelsk grammatikk i dag. "yey".. >_>

Eneste bra som har skjedd denne uken er at jeg har lest litt i samfunnsfagbøkene og det er så sykt interessant. Jeg SKAL bli historielærer. Dermed basta. <3

rage

JEG HATER LÅNEKASSA. JEG HATER MEG SELV FOR Å VÆRE SÅ FUCKINGS GLEMSK. PUNKTUM. FAEN

RAGE.RAAGEEEEEEEE :@

 

Tøfler

Oohhh da jeg sto opp i dag var det iiissskaaallldddttt på rommet mitt. Ikke veldig motiverende å stå opp da. Så tok jeg på meg tøflene mine. SE PÅ SE DA. De ser ut som uggs!! Bare at de er tøfler! Jeg ble varm med en gang. ihihi ^^ 

Ja det er en sakkosekk i bakgrunn xD Bruker den når jeg spiller need for speed. Må jo sitte nærmest mulig :D

fuck deg da

Kult. Det er 5 bøker jeg skal kjøpe og lese denne uken , men har enda ikke fått stipend. Boka jeg skal starte å lese til i morgen koster 500 fuckings kroner. hva faen er det forno? Irriterende. Bøker burde vært gratis. 

dette gav meg tårer i øynene

ps I love you style. omg dgjkdfjhfh <3

Ecstatic.

I dag har jeg jogget en time og klippet tuppene på håret. Selv, selvfølgelig.. Siden jeg er en fattig student som ikke har råd til dyre frisørbesøk. :p Lurer på om jeg orker kungfu trening om 2 timer. Er så trøtt og sliten.. 

Hahaha Jafar xD

Silje, du er en glemsk idiot.

arghhh jeg blir så irritert på meg selv. Hvert semester glemmer jeg at jeg må semesterregistrere meg for å det dumme stipendet. Egentlig skulle jeg fått stipend i dag men jeg glemte jo å betale avgift til høgskolen så stipendet er 3 dager forsinket. Jeg betaler liksom lånet på leiligheten med stipendet. Nå blir det bråk. Håper 3 dagers utsettelse ikke er så farlig. dlgjdkfj.It's working!

Herlig. Nå funker alt som det skal. Hurra! :D 

Tekniker på vei

Endelig er det en tekniker på vei. Han er her om en halvtime og sier at arbeidet vil ta ca 45 minutter. Jeg bare lurer på hvor jeg skal gjøre av meg imens. xD Kanskje spille Xbob 360, Need for Speed underground. Det er så gøy. Men jeg blir så gira. Tenk å sitte og klikke på et spill mens en fremmed er hjemme hos deg for å fikse noe? xD hahaha kleint.

Love this weather

Torden er fantastisk. Så mye regn er koselig å høre på. Hihi deilig dag å være hjemme på <3

Clean

Vasket leiligheten i dag. Flink ^^ 

You've always gone off somewhere else.

Now we are freeklokken er snart 4 på natta. Jeg har kommet hjem fra bursdagsfest og tur på byen. Hører på Gladiator soundtrack mens jeg spiser litt og slapper av før jeg legger meg. :) Herlig. Vakker musikk. Now we are free. 

falling in love at a coffee shop

Tvang meg selv til å stå opp nå. 12 tiden, i stedet for kl 16. xD hahaha.. 

Har begynt å se på en anime som heter Princess Tutu. Har sett 13 episoder. Den er veldig søt. ^^ Liker hovedkarakteren, Ahiru. Hun er så ekte. Noen andre som har sett den?
Dagen er borte

I dag ringte mamma kl 11. Jeg sov videre. Så ringte Dell og sa at delene til reperasjonen er forsinket kl 13. Jeg sov videre. Så ringte et ukjent nummer kl 14. Jeg svarte ikke og sov videre til kl 16. WOW. Dagen er faen meg borte. xDDell reperasjon forsinket

Nå sitter jeg og venter på teknikeren fra Dell. Han har ikke ringt eller noe. Han skulle komme i dag. Status for reperasjon står som forsinket. Ikke gøy :-( #dell #dellsupport

corona by the pool

I går tok jeg toget tidlig til mamma for å lage bursdagskake til broren min. Toget var 40 minutter forsinket så jeg sto på Oslo S og "blomstret". Jeg hater å vente.

Da kaka var ferdig laget satte jeg meg i sola ved bassenget og tok en øl. Det var DEILIG. På kvelden spiste vi god grillmat og hadde utsikt mot en veldig fin solnedgang. ^^warm coffee

I dag er bursdagen til broren min. Vi skal spise middag og kake hos mamma :) Jeg skal for første gang i mitt liv lage bløtkake. Er så sykt spent. xD

Har dere laget bløtkake alene før?

dette er vakkert

De fikset ikke laptopen min allikevel...

Dere husker at jeg sendte laptopen inn på verksted for å fikse lydinngangen? Og etter jeg fikk den tilbake gikk det ikke å lade batteriet?

Etter en halvtimes samtale med Dell sin tekniske avdeling og masse testing fant de problemet. For å si det slik: verkstedet fikset lydproblemet men forårsaket batteriproblemet. Det skal komme en tekniker hjem til meg på torsdag og fikse.

Han tar med en kundeundersøkelse. Der skal de få høre hva jeg har å si!

#dell #dellsupport #dellcar #inspiron

Top gear, pysjbukse, kaffe og neglelakk

Jeg slapper av max nå. Herlig. God følelse etter jogging. Det er sesong 20 av Top Gear. Helt nytt. LOVEIT :D

My legs are dying

Wow. 3 dager på rad med 9 timers jobb. Mine bein er døde. Siste innspurt med 6 timers jobb i morgen også er det FRI UKEEEEEEEE. Ahhhh ksdjghkjh.

I love sleeping

Wow jeg sover godt etter så mye jobb. 

shiiit 0%

Faen. Nå har jeg 0% batteri. Hvis jeg tar ledningen ut er jeg redd laptopen skrur seg av. FAEN ass. Jeg hater dette. Ny ledning koster rundt 600 kr, og jeg vet ikke om det èr ledningen som er problemet en gang... Faen faen faen... 

Hva sier man til jobb i 9 timer?

Kaffe.

kawaii desu


God morgen

God og sunn frokost med laktosefri naturell yoghurt. Kjempe godt. ^^ Det metter skikkelig så man trenger ikke spise mye heller. Det er bra. Da slipper jeg å kjøpe nytt hele tiden x) Spare penger spare penger.

Nammenam kaffe i mummimammakopp med laktosefri matfløte. Funker like godt som kaffefløte. (Det finnes ikke laktosefri kaffefløte..)

Spiser dere noe lignende til frokost? Tåler dere laktose?

#mat #frokost #laktosefri #kaffe #godmorgen #morgen

I decided long ago never to walk in anyone's shadows.

Syklet langt i dag. Er ødelagt i beina. Har begynt å se på Skip Beat. :-) 

Koselig kveld i går

I går hadde jeg en koselig kveld i partytelt med venner fra kungfu klubben. Det eneste kjipe med kvelden var at jeg klarte å helle et helt rødvinsglass over meg selv. My clothes are ruined. 

Har dere gjort noe lignende?

den er tilbake

Fy faen så glad jeg er. Det kom ingen regning heller. Omg jeg elsker Dell. Fantastisk. <3

8 om morgenen

Jeg fikk melding kl 8 om morgenen om at laptopen er klar for henting på postkontoret. Ja jeg er veldig glad. Men de kunne sendt meldingen kl 10!!!!! La meg sove da! Det er sommer! Årstiden for soving! Enten i senga eller i sola!

Jeg skal jogge med Kungfu gjengen i dag. En rute de kaller "mila". Den høres lang ut. Jeg gru-gleder meg veldig. Jeg først og fremst virkelig hater å jogge... Men det er bra trening og jeg har ikke fått trent mye i sommer. Fra å trene 3 ganger i uken til 1 gang. I hate summer because of this.

      

Full Metal Alchemist Brotherhood. I mitt hjerte. I miss it <3

Lukter mat

Nå er det så varmt at man må ha alle vinduer åpne for å få litt gjennomtrekk... Jeg sitter på soverommet og vinduene er heeelt åpne... og jeg lukter at det er middagstid for mange. Mmmm. Jeg som har spist blir sulten igjen av å lukte så god mat. x) Det er vel det kjipe med å ha vinduer åpne. Lukt kommer inn. Ikke at det lukter vondt.. men jeg har liksom spist. Trenger ikke bli mer sulten.

Jeg fikk blue screen igjen. Dumme gamle datamaskin! Men haha. Samme sekund jeg fikk blue screen fikk jeg melding fra posten om at laptopen er ferdig på verksted og leveres i morgen. YEAH! Snakk om flaks! :D

Nå skal jeg begynne på Clannad After Story. :) Har lastet det ned. Orker ikke se på internett med den dårlige tilkoblingen jeg har her. Jeg så Clannad på nett. Klikka nesten vertikalt på hver episode når den stoppet for å bufre. Ææææhh hater å se anime på nett >_>Forskjellen mellom min speilrefleks og den gamle pappa sin

Skjermen og objektivet er større. Liker kameraet mitt veldig godt ^^


Somehow I can't break away

I dag jobber jeg hele dagen. 9 timer. I tillegg så rekker jeg ikke trening. Eneste som holder humøret mitt oppe er at jeg tjener penger i dag og at jeg kommer hjem til nyeste episode av Shippuuden. 

Har dere fått med dere siste ordentlige episode av Shippuuden? 321?#shippuuden #naruto #narutoshippuuden

No memory card

Tenkte å ta noen bilder i dag. Viste seg at minnekortet ligger i laptopen. Som er på verksted. FINT. Det bør være der når jeg får den tilbake!!! 

Fant fram den gamle lille speilrefleksen jeg hadde da jeg bodde hos pappa. Husket at jeg også har slettet photoshop fra denne datamaskinen.. Jadda. Da ble det ingen redigering her.
Også var det mange bilder av Zena der.. snufs :(

Savner deg masse. Hvil i fred <3

lyst på en søtnos

Jeg har såå lyst på en hund. En Border Collie. Jeg ser at valper blir solgt for 6000 kr nå, og kan hentes 10 august. JKdhgkdjfhgdfhg. Jeg har seriøst så lyst på en. Problemet er at jeg studerer og jobber. Og har ikke så mye penger i månedene.. Så hvis det kommer en overraskende vaksine eller nrk lisens så sliter jeg. Jeg bør vente til jeg har fast inntekt men åååååhh jeg har så lyst på en :( Savner virkelig å ha hund.#hund #bordercollie #savn

laptop på verksted

I går sendte jeg min kjære laptop på verksted. Nå har jeg klart å hente frem min gamle stasjonære pc. Den fikk blue screen en gang. Rett etter jeg skrudde den på for første gang på mange år. Bestemte meg får å slette aaaaaaalt som var på dataen. Håper det ikke kommer mer blue screen nå x) Uansett veldig uvant å sitte på soverommet og ikke i stua. Har ikke småhøytalere så må bruke øreplugger. kjipt. Men men. Håper de ikke bruker for lang tid på verkstedet, og at det ikke blir altfor dyrt.

   
   
#laptop #pc #data #verksted #reperasjon #dell #bærbar #stasjonær #datamaskin #data

Verdens flotteste vær

Og jeg skal ut og sole meg. Til ingen nytte, men jeg synes det er veldig deilig fordet. Frognerparken here I come! :D
Jeg har fått skille!

Kødda. Jeg har ikke det. Jeg får aldri sånne ting. Bare skille mellom likbleik og solbrent. Sånn på skuldrene og brystplata. Hvis jeg skal ligge og sole meg så må jeg bruke masse solkrem og drit med superstyrke, mens alle de andre bader i kokosnøttolje som lukter HIMMELLLLLSSSKKK. Hadde jeg brukt det er jeg sikker på at jeg hadde gått langt forbi hummersolbrent og heller bare svidd ned til aske. 

Neste sommer ønsker jeg en 2 eller 3 ukers ferie i syden. Dumt at jeg er hjemmekjær. Kommer til å grine om å dra hjem etter 2 dager. Men det positive med så lang ferie i syden er jo at til og med JEG kan bli litt brun. De andre er sikkert da allerede kategorisert som mørk sjokolade. Men hey, jeg kan kanskje bli melkesjokolade? :D:D:D:D::D:D:D Jeg er jo alltid bare kategorisert som hvit sjokolade. Eller mel. Eller eggehvite. Kanskje salt. :-)

Anyway. Det er veldig deilig med sol, og da er det litt trist med en leilighet som ikke har balkong. Jeg har SÅ LYST på balkong eller veranda. Sole seg på sitt eget området. Det blir neste bolig. Om et par år. Ti år. Fem. 

Skal dere eller har dere vært i syden i år?
Har dere balkong? Brukes den til soling?

(Makan til klaging, Silje!)
x) 
#sommer #beach #strand #sol #soleseg #tanning #solkrem

This fine morning

Dell ringte. Jeg har Dell laptop. De spurte om jeg har eske jeg kan putte laptopen i når jeg skal sende den til verksted. Bare jeg hører ordet verksted får jeg gåsehud. Verksted for meg erlik la-oss-kaste-vekk-alle-pengene-vi-har-på-IKKENOOOO :) Men det er under ett år siden jeg kjøpte den, og jeg får service "ekstra" av en eller annen grunn. Håper det blir billigere.

Har dere hatt deres pc på verksted?

Har ikke lyd mer

Skikkelig uhell og uflaks og veldig typisk. Lydinngangen på pc-en er ødelagt. Slitt kanskje.. Jeg vet ikke hva, men ledningen sitter ikke fast mer. Jeg har snakket med support i 18 minutter som blir en heftig telefonregning... også skal de komme på døra mi innen 6 dager, som vil si at jeg må leve uten lyd i 6 dager. Det kan også hende at jeg ikke er hjemme når de kommer, og da må jeg vente enda lenger... Ikke gøy.   

meg på morgenen

*slurper i seg kaffe* kult å bli vekket av jobben som spør om du kan stille opp... Mhm...

Ladybug

En liten blindpassasjer :-)

fields of gold

For en travel dag. Jeg har tatt toget til Lier i dag for å jobbe der, siden de som jobber på Lier skulle ha jobbmøte i dag så måtte vi fra Oslo stille opp. Hvem visste vel at togstasjonen på Lier var 1 time unna jobb? Kult å gå og surre i et område med bare åkere. xD Måtte bruke GPS hele veien. Og finne ut hvordan jeg som fotgjenger skulle komme meg over E18. Motorvei. Haha. Funny.

Btw takk for hjelp med forrige innlegg. Da kan jeg bare fortsette med den metoden :)

   

   

   

Gjør meg en tjeneste

Klikk dere inn her og se om det faktisk er KODER dere ser, eller noe helt annet... 

http://crestsofwaves.webs.com/4%20centimeters%20per%20second/1stilsett.txt

Jeg ser dette. 

Hva ser dere? 

Ikke lett

Var visst mye feil i det gratis designet jeg lagde. Så jeg fikset det. Så nå funker det xD Haha. Tenkte ikke på at folk har forskjellig størrelse på skjermer osv... Jeg har for eksempel widescreen. En stor en. Såe ja. Måtte endre litt :)

Disse dagene har jeg sovet leeeeengeeee. Deilig med ferie. Deilig med SOL. <3

I wish that I could stay forever this young. Not afraid to close my eyes.

I dag skal jeg på et nytt jobbintervju. Liker virkelig ikke intervjuer... blir så nervøs. Jeg gruer meg maksimalt til spørsmålet "Hvorfor skal vi ansette deg?". *shivers* Tror det skal gå bra :) Etter intervjuet skal jeg teste meg selv igjen. Jeg skal gå rundt på Oslo City og se om pengene blir brukt på noe. Hahaha :P

Hva hater dere mest med jobbintervjuer?

Er det derfor man ikke får spise ved skolepcene?

Shit, jeg lurer på om universet ikke vil at jeg skal på jobb i dag. For første gang i denne leiligheten har jeg klart å søle kaffe HELE VEIEN fra kjøkkenet til stua. Hva faen? Hvorfor? Det er et spor av kaffe på gulvet hele veien. Irriterende ass. Jeg var jo like rolig som de andre gangene, og det var absolutt ikke mer kaffe i koppen enn før. Neste ting som skjer er den verste. Jeg klarer å miste brødskiva med philadelphiaost på tastaturet til laptopen. MED PÅLEGGET NED. Nå er det philadelphiaost neddi sprekkene på tastaturet. OH JOY. Så jævla typisk. Så jævla uflaks. Er dette hint fra universet at hvis jeg går ut så vil noe enda verre skje? "Hold deg inne Silje". xD

Skal på jobb i dag. For morroskyld skal jeg ha øynene og sansene oppe for noe "stort" som kan skje, siden universet skal holde meg hjemme i dag. I'll get back to you. Dette har jeg på i dag til og fra jobb. SEXY? ÅÅÅ JAAA. Masse dyrt fra Burberry og piss. Neida. alt er billig og behagelig. Hurra! :)morratryne.

Animeelsker?

Jeg blir alltid like sjokka når jeg møter folk som ser på anime og elsker anime, og ikke har sett Naruto. Eller ikke har sett One Piece. Eller ikke har sett Bleach. Hallo!? Disse tre er jo på topplista blant de største, mest populære animene ever made! Det er akkurat som å kalle seg selv gamer men ikke har spilt Zelda - Ocarina of Time. Eller kalle seg selv filmelsker men ikke har sett Ringenes Herre. SHIT. Det er liksom noe som ikke stemmer. Hvis du liker noe så må du jo ha prøvd det beste og mest populære innenfor tema! Noen som er uenig??

uttafor på blogg.no

Jeg føler oss som blogger om anime er så uttafor på blogg.no. Kunne det ikke vært en kategori for østasiakulturen? Da hadde vi funnet hverandre lettere. blahh.Kaffe før jobbSøt kopp? Tihi. Endelig en dag jeg jobber tidlig, for da slutter jeg også tidlig på jobb. I stedet for å slutte kl 20 på kvelden så slutter jeg  kl 15 på dagen. HERLIG.

Drikker dere kaffe?

Jeg drikker kaffe fordi jeg våkner av det. Veldig fint på morgenen. :)

Siste 2 episodene

Litt kjedelig at mine gode venner skal nyte supermandag i natt mens jeg må sove og opp tidlig for å jobbe. Sånn er livet. Må tjene penger for å leve! :) Nå skal jeg se de siste 2 episodene av Attack on Titan. Etter det aner jeg ikke hvilken anime jeg skal se. Hmmm. Forslag til søt kjærlighetsanime? :P xD

I dag skal jeg til fysioterapaut

Er spent på hva de vil si om kneet mitt. Det har blitt bedre. Det er ikke like gult som før. Det er ikke like vondt som før. Jeg tror de vil si "ta det rolig. hold deg unna trening. gjør disse øvelsene. skjer det igjen, bestill ny time." :P Standard.
En slik fremtid ønsker jeg meg

Min fremtid, håper jeg, blir slik: Jeg ønsker meg en mann som er min kjærlighet, samtidig min bestevenn. Vi skal få et vakkert lite barn og en perfekt hund som vi elsker.

Hunden skal gjøre dette på min bursdag. :D

 

Og skal passe på og elske vårt lille barn 

Er det bare jeg som tenker på fremtiden, og hva jeg ønsker meg? XD Men så må jeg jo ha i tankene at ting går aldri etter planen. Men jeg ønsker meg virkelig en hund. Og hunder er bare kjærlige vesner... <3<3 med mindre du er en jævlig dårlig eiger. Det er ikke jeg. Savner deg, Zena :((

Tusenfryd

Var på tusenfryd i dag med to stk fra kung fu treningen. Det var gøy! :D Det var nesten ingen der, så vi sto maks 2 min i kø. Untatt på SpiderSpin. Den er jo så RÅKUL at den køen var litt lenger. x) Også morsomt, jeg skulle kjøpe sukkerspinn. Så sto det ei jente i kiosken og sa "Hei jeg leser bloggen din!" og jeg tenkte bare ... hæ? xD MIN blogg? som ikke er populær? XD det var koselig da. hahaha. <3<3

 

har mistet alt

Jeg har vært ape i hele går og i dag. Har bare tenkt på en ting. "Hvor i helvete er kortpappa mi?" Ja, den er borte. Mitt visa. Mitt ruterkort. Mitt studentbevis. Alt er vekk. Jeg ANER IKKE hvor det er. Har snudd leiligheten opp-ned. På ruter sine sier ser jeg at ingen har brukt kortet mitt. (Man kan se når det sist ble "aktivert" eller "bipet inn" på en buss eller noe. Noen må jo gjøre det for å sjekke hvor lenge det varer).

Eller så er det noen snille der ute som sender det tilbake til meg. Eller?? Man kan jo bare søke på navnet mitt for å finne nummeret mitt, og ringe meg og si "HEI JEG FANT KORTET DITT". Men ingen har gjort det. Faen jeg er så stressa. Skal jeg sperre alt? Og bestille nytt? Det er jo den beste løsningen for jeg finner det seriøst ikke... Har gått gjennom alt jeg gjorde før det var vekk. Absolutt borte vekk. GRRR.

I HATE MYSELF TODAY

birthday

Nå er blåmerket fra låret helt ned på midten av leggen. Shit. Jeg merket det ekstremt mye da jeg jobbet i går. Jeg sto rett opp og ned i 6 timer. Den siste timen måtte jeg bare trekke meg tilbake med ispose på kneet. Fy faen. Nå skal jeg til Gsport og kjøpe noe som skal holde kneet. En eller annen knebeskytter. Tror det er fint å ha x)

Forresten så ble det et par dager uten blogging nå fordi JEG HADDE BURSDAG PÅ FREDAG :D Jeg ble 22 år. Tihi. Feiret mye med mange gode venner. Det var koselig. Også familien selvfølgelig.


meg og mamma på starbucks.fridays på nationaltheatret.meg og den søte lille. Dette var bare 10 minutter etter det ble 21 juni. Min dag :D

my knee looks like this

Jeg har blåmerke (nesten lilla) langs hele kneskåla. Inte bra! Men da er det i alle fall bare et slag mot kneet som har skjedd, og ikke noe ødeleggelser inni. Ingen komplisert skade. FJO! =)he said "if you dare, come a little closer."

Kneet mitt er bedre i dag. Hevelsen har gått ned. Hurra :)

yeeeyyyyy endeliiiiigher er min nye harddisk på 3 terabyte. Den skal ligge trygt og godt akkurat der. Sist harddisk sto på vinduskarmen og falt ned på gulvet. Dermed var den ødelagt. ALDRI MER. Den skal være akkkkkkkurat her hos meg hvor jeg kan passe på den. Hihi <3 Nå starter nedlastningen. =)

Endelig

Har bestillt ekstern harddisk. Husker dere at jeg ødela min forrige? Jeg mista alle filmer og all anime. Denne gangen skal jeg være forsiktiiiiiiiiig! D:

Liten luring på besøk

Jeg har fått i oppgave å passe på en tarantella de neste ukene. Se så søt!

everybody needs inspiration

Yoyo. Hehe. Ehm :P

Dårlig med blogging, jeg vet. Er ikke så inspirert lenger. JEG SKAL IKKE SLETTE DEN DA. Selvfølgelig ikke. Må bare ... bruke tid på å "savne" bloggingen igjen. Pause ish.

I går hadde jeg gradering på Kung Fu. Jeg besto. Fikk best poengsum av nybegynnerne, så jeg er veldig stolt. Da har reisen til svart belte i Kung Fu begynt. Jeg skal få tatt bilde av meg selv i drakt og belte. Venter bare på at drakten er ferdig vasket. ^^ Måtte også søke på youtube om hvordan man knyter det jævla beltet. Hahaha xD

I dag kommer pappa for å borre opp siste detaljer til leiligheten. En gardinstang på rommet, et nøkkelskal i gangen og en tavle på kjøkkenet med magneter. Da blir leiligheten min mer rydding. Hihi <3

Se hva jeg fant i et gammelt album jeg har. Hahaa xD

Null tittel

Møkkasliten etter jobb i dag. djgdkfh.

Skulle egentlig.. eller.. Det var ikke en avtale, men et forslag... Om at en gjeng skulle spise sammen i kveld. De kunne ikke. Så det ble ikke noe av. Kjedeeeeliiig :(Tunderstorm

Ok nå begynner jeg å bli syk. vondt i halsen og hoster. DAMN YOU, OVERRASKENDE REGN.

Jeg våknet til torden og høljeregn i dag da. Det var sååå koselig :D Synes torden er såå romantisk <3Veien til og fra var svært forskjellig

Veien opp til Ullevålseter var herlig, varm og solfylt. Veien ned igjen var rein UFLAKS. Det kom en jævlig svær tordensky og det pøøøste ned HELE veien tilbake! Helene hadde med seg jakke, flink som hun er... Mens jeg frøys meg ihjel og ble gjennomvåt. Nå har jeg tatt meg en lang og varm dusj, og sitter i varme klær. Jeg vil IKKE bli syk :(følg meg på twitter

Yoooo jeg har laget twitter. Det er litt rart. missanderson91 =)
Tur i skauen

I dag tok jeg en laaang tur i nordmarka alene med tankene mine. Hihi. I'm still in love, for å si det sånn. xD <3 fnise fnise

klarer jeg dette?

I dag skal jeg prøvegradere meg på kung fu. Dvs Master ser på alt jeg gjør av pensum og gir meg poengsum og sier hva jeg må øve på. Er litt nervøs. Pluss at jeg er kjempe støl i lårene.... Så jeg vet ikke om jeg kan gi 100% i kveld. SHIT. 

Lekte meg i stua i går. Haha xD 

working together today

Takk for tips til sår hals :D

Nu er min eksamenspartner på vei til meg. Vi skal samle tanker og komme med ideer til eksamen neste uke. Det er engelsk muntlig. Vi er veldig effektive sammen i gruppe, så dette kommer til å gå fint :)

Har dere eksamen? Eller har hatt?

stressful times

Verste måneden på lenge. Jeg vil ikke gå inn på alt som har skjedd, men i går var jeg så sint at jeg begynte å gråte og holdt på å slå i veggen flere ganger. Uansett. Det har løst seg. Mer eller mindre. Hadde pedagogikkeksamen på tirsdag som gikk kjempe bra, og har fått oppgaven til engelsk muntlig eksamen som skal fremføres om 2 uker. I dag var siste undervisningsdag. Vi har nå "fri", altså øve til eksamen.. Så er vi ferdig. YEY17. mai

Det var SÅÅÅÅÅÅÅ VARMT med bunad den dagen. Det var jo 20 grader ute, også gikk alle med ull og bomull. Shit... Håper på en kjøligere 17 mai neste år, men ikke regn... :P hehehee. 

trøtt ja

Haha. Jeg klarte å lage kaffe uten kaffe. Det var liksom bare vann. Trøtt ja?

tanning

I går la jeg meg i parken og leste litt pedagogikk mens jeg solte meg. Haha. Jeg sverger jeg ble 0,05% brunere. xD Jeg blir serr aldri brun. Bare rød. Også bleik igjen. Har tatt på meg litt selvbruningskrem men det forsvinner jo om 3 dager.... oh well. Blir dere fort brun?Tihi. Veldig stolt av min trente rygg. Håper det aldri går vekk.

Stop raining plx

I går satt jeg i en park med venner i ca 1 time.. har fått skille på skulderen. ble litt solbrent. IHIIHIH SOMMER KOMMER :D:D:D:D:DD Men dagene fremover nå viser at det bare skal regne. >_> håper for all del at det ikke blir dårlig vær på 17. mai!!!! :( 15. mai viser bittelitt pent vær men bittelitt regn... Not good.

Dere som ser på shippuuden.. er det fortsatt fillers eller?

lovely

I går kom alle 12 casene til iPhonen fra eBay. Lol artig med farger :D

Jeg fant ut for noen dager siden at jeg hadde en 1800 ords oppgave å levere innen i dag, søndag.... Men hey, jeg har jo jobbet fredag, lørdag og skal jobbe i dag. Har faen ikke hatt tid!!!! Men jeg klarte å skrive den etter jobb i går, og gjøre den ferdig i dag tidlig. Deilig. Ferdig. Levert. <3

Skal på jobb straks. Typisk at været i dag er kjempe fint >_>

 

not much time

Denne helgen jobber jeg hver dag.  Hadde nattvakt i natt og skal jobbe kl 12 i dag... og kl 14 i morgen på søndag... I don't like it :( jeg har en 900 ords oppgave som må leveres innen søndag.... Ehehehe Når skal jeg få tid til å skrive den??
 

troll

Når du legger deg med vått hår og våkner seendes ut som et troll...Da er rettetang svaret. Lol

17 mai

Hva skal dere gå med på 17. mai?

Jeg skal gå med en bunad som bestemor lagde selv da hun var 20. Den er vel 60 år gammel eller noe.. Rogalandsbunad, selvlaget... Blir bra ^^ Den ser litt sånn her ut:

Gleder meg masse. ^^

Wow. For en glede!

Verdens vakreste nyhet kom nå nettopp fra Engelsklæreren vår. "I am sick so class tomorrow is cancelled" OOOOOOHHHH YEAAAAAHHHHHHH. :D Grammatikk i 6 timer er VEKK. BORTE. <3lei lei lei

WOW jeg er så sinnsykt lei skole nå. OMG. :@ Gleder meg som faen til sommerferie. Kjdghdfkjh
-_-

Regn..... ikke kult. >_>

Jeg er kjempe flink

Jeg klarte å forstue lilletåa mi. What the hell? hva faen var vitsen med det? Grrr. Det gjør ikke så sinnsykt vondt men hele gangen min er jo hemmet. OKEY jo det gjør vondt. Prøvde å bøye tærne. Smart, Silje.
Tar vel 2 uker så er det bra igjen. Lurer på hvordan jeg skal trene Kung Fu med denne tåaaaaaaaaa.

Tatt på Egon v/ jernbanetorget. Kakaoen der ER så god :D

I dag er min siste jobbdag på klesbutikken. Trist. Kunne ønske alle de andre butikksjefene på senteret bare stilte seg i kø i dag for å gi meg jobb... Hahaha :')

 

jajaa

Tatt på jobben. Den blir lagt ned, så jeg har bare jobb der til fredag..(klesbutikken)
Det er veldig kjipt.. Nå må jeg drive å søke etter ny jobb. IGJEN. Jeg hater å søke. Æsj.

Jeg er utrolig fornøyd med iPhone 4S. Den er kjempe rask. Har ikke funnet no negativt enda! Venter på iPhone deksel som skal komme i posten så jeg får beskyttet den litt bedre :)))

Jeg besto eksamen som jeg hadde for litt siden. YEY 

jau

En ting til.

Jeg har begynt å si "jau" igjen. Både når jeg snakker og skriver... wtf?

The story of yesterday

Var så dramatisk igår da jeg venta på iPhonen.

Først ringte det midt i skoletimen og jeg bare ÅNEI LYDLØS!!!!!!!11 Ukjent nummer, så jeg prøvde  å sende nummeret til 1881. Sjokk 2: det var et transportfirma. Sjokk 3: meldingen kostet 17 fuckings kroner. HÆ?

Ringte tilbake, avtalte tid for at han sku komme og levere den på døra mi. 

Dro til sentrum for å kjøpe iPhone simkort. Ja det er et mindre simkort i iPhone. Denne gangen var jeg 100% tydelig på at det skulle aktiveres MED EN GANG. Fordi det gjorde ikke det forrige simkortet mitt så jeg gikk 1 uke uten mobil og venta på at det skulle aktiveres.... 

Hu dama gjorde det da. Som jeg sa. Det nye simkortet ble aktivert med en gang. FØR jeg hadde fått iPhonen... Så jeg gikk hjem uten å vite at min nåværende mobil ikke lenger hadde nettverk. Woopsie! Hvordan i helvette skulle leveransebilen få tak i meg nå??? :P

Jeg satt ute en halvtime i kulda og venta på en leveransebil... Ingen kom. Dro inn igjen for å varme meg, så ringte det på. Han sa mobilen min ikke funket. DA-AAAAAH. Men da fikk jeg iPhone som funket med aktivert simkort og hele greia :D WEEEEE

Jeg har snakket med min crush på facebook i 2 dager nå. Hihihiihihih <3 Progress!

ris i melk

Herregud. 

I natt kokte jeg ris i MELK, rett på ovnen. Også ble jeg så sjokkert av at risen ble svidd så fort. Men jeg skjønte jo at det var fordi risen var rett på ovnen, og ikke i en kaserolle. Også tenkte jeg "faen hvorfor lager jeg ris? Jeg vil jo ha potetmos.." Så våknet jeg. HAHAHA. Herregud så teit. :P

Skjer med at når jeg skal jobbe hele dagen så blir det sol og fint vær? SKJER MED DET??!!!?!

oh my lord

Texas eksplosjonen minner meg veldig om 22 juli, da jeg var på jobb like ved eksplosjonen i regjeringskvartalet. Grusomt. Mine tanker går til alle pårørende <3 <3 <3 :( Man kan se video av eksplosjonen her:

 http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Oyenvitner---Det-var-som-a-vare-i-en-tornado-7177860.html

stay strong Boston

I dag ankommer Justin Bieber Norge.... Jeg skal, for å si det mildt, holde meg langt unna sentrum de neste dagene og bare smile av nyhetene som dukker opp på aftenposten.no. Skal noen av dere prøve å følge etter han? Eller på konsertene hans? :P

Anyways. Jeg er fortsatt i lykkerus fra i går. <3 

Også må jeg bare si som jeg sa på facebook: Stay Strong Boston <333 Har dere fått med dere hva som har skjedd? 2 bomber har eksplodert i Boston. Ett barn har mistet livet. Flere barn er skadet. Det er så trist :/ 

damn youuu

Fint det. Forrige uke sa dem at sommerværet skulle komme og det skulle være over 10 grader.... Nå sier dem at det ikke kommer. Det skal regne og være rundt 5 grader. Fantastisk :@

I dag har jeg bare sittet inne og sett på The Walking Dead season 2. Liker serien mer og mer! Utrolig spennende daaa :D Men er litt bitter fordi jeg hadde sett den siste delen med Sophia på youtube... Så jeg er sikker på at den hadde hatt sterkere inntrykk på meg om jeg Ikke visste hva som skjedde. Oh well. :) night

Haha. Sto opp kl 16. God morgen ja :P er så bortkastet av dagen når man jobber nattvakt... Har enda en nattvakt i natt. Kan ikke si at jeg gleder meg..

Not today

I dag er en ny helvetesdag. Jeg er syk. Snufser og hoster. På skolen skal vi ha 6 jævla timer med engelsk phonetics. Det er dette: Not today = /nɑt/ /tə'deɪ/ som er fuckings kjedelig og vanskelig og uinteressant og ubrukelig. I hope this day ends quickly. Which I know it won't...

fucking furious

Wow. Jeg skjønte noe var galt. På kvelden i går begynte jeg å snufse noe ekstremt, og måtte snyte nesa veldig ofte.... Jeg burde tatt det som et hint om at "Silje, du skal ikke få sove i kveld". Jeg klarte altså ikke å sovne før kl 6 på morgenen. Det var helt jævlig. Jeg måtte snyte meg hele tiden. Det virket som om nesa mi fylte seg med vann uansett hvilken side jeg lå på. OHHHH jeg var så sint >_> 

Jeg har dermed kommet til en konklusjon. Noe av det verste som finnes er å sove med ett eller to tette nesebor. HANDS DOWN noe av det verste!!! :@

weather changes

Digg med fri i morgen :) Skal nyte fridagen. Også har jeg lest på aftenposten at været skal snu i løpet av uken. Varmen kommer til Norge! :D Åhh som jeg gleder meg.my back

Det var akrobatikk workshop på treningen i går. Og jeg er så faens støl i ryggen at det går ikke ann. HELE ryggen! ckghkfjh :P Det er liksom.... ja. bra OG dårlig. Bra: mye trening. Dårlig: Vondt som faen. Jau.feels good

Ferdig med eksamen. Leverte 10 sider. Er veldig fornøyd og har en god magefølelse. Yey! today is the dayEksamen i dag kl 09.00! Det forventes at vi skal skrive rundt 8 sider håndskrevet. Ohhh.

Wish me luck. <3

lese lese

Hei hei. Blir dessverre ingen interessant oppdatering nå heller. Leser til eksamen. Eller. FAKTISK det er noe som er interessant! Jeg jobbet nattvakt i går. Skulle jobbe kl 01-05, men restauranten skulle stenge en time tidligere, så det ble 01-04, MEN vi skulle også stille tiden til sommertid!! Så jeg jobbet 01-03!! Hahahha. artig artig. Jeg våknet kl 15 i dag. Dro til mamma og spiste middag til frokost. Kom hjem og begynte å lese til eksamen. Hater eksamen. :(

Jeg klippet tuppene før påskeferien... så håret mitt er ca 1-2 cm kortere. FAEN :(

home sweet h.... nei!

Hjemme fra fantastisk påskevær på fjellet. Sto på Snowboard og langrennski. Perfekt ferie! Nå er jeg hjemme og leser til eksamen som jeg har på onsdag. Faen ass. Back to reality liksom. >_>

påskeferie på fjellet

I morra tidlig stikker jeg med familien opp på fjellet og er der til lørdag. :) Vi sees!! <3 Ha en fin ferie!

oh my lord

Da har jeg LEVERT oppgaven. Herlig. Endelig. 2000 fuckings ord om ting jeg driter i. Åhhh det var en veldig veldig uinspirerende oppgave. NÅ er det påske :)

Røde gardiner er fint. :) Nå skal jeg se på Suits og slappe av. HEJ :D

blargh

Etter skituren skrev jeg litt på skoleoppgaven. Også var jeg så trøtt at jeg la meg for å sove i en time. Nå har jeg våknet igjen. Det føles som om hjernen min er gjort om til grøt. LOL

Hater å sove på dagen.

9 timer

I dag har jeg en 9 timers vakt uten pause på jobb. Klesbutikk. Vurderer sterkt å ta med laptop for å skrive skoleoppgaven min ferdig. Men vet ikke om jeg kan det. Tror ikke det. Hmf :( Får vel ta med pensumbøker i stedet og lese på dem. gdkgjhfh.

Jeg har liksom en 5 siders skriveoppgave som skal leveres inn i morgen, og etter påskeferien har jeg eksamen. LITT stressa? :)))))lazy day

I dag har vært en lat og rolig dag. Har ikke følt meg så bra. Har kjøpt skistaver på G-sport og skal på jobb i 3 timer snart. Det er det. :P woho spennende!

anwnawnanwna

Jaja, klarte å fucke opp ryggen mer på kveldens trening. Shit.

Sånn ser håret mitt ut når det er blitt litt rettet ^^

frokosten i dag, lolLatterlig, hæ? Jeg fant ut at jeg ikke har pålegg. Bare smør. Så da ble det en appelsin. Jeg er sulten igjen allerede. Blæ xD

skulin

WHOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bortkastet dag på skolen. Fantastisk uinteressant og kjedelig. 6 timer med bare "%€#&.

a beautiful day

I natt sov jeg 10 timer. DET var deilig det. Våknet sånn her O_O, altså heeelt utvilt og klar for dagen :D  Ble litt mindre klar da jeg tenkte meg om.... for det er skole. Jeg vil heller ha fri. kjdghkfh.

I går spiste vi middag hos pappa, lasagne. MMMM! Nei ikke hestelasagne fra butikken men fantastisk selvlagd lasagne ;) Beste i verden. Jeg var så heldig og få med resten hjem til meg selv. I kveld blir det mer lasagne! :DDDartig ass

Jeg og Daniel hadde det kult på webcam xD HAHAHA. Mange syke bilder.

vin vin vin

Venter på kompiser som er på vei til meg. Vi skal ha litt vors her og dra ut på byen :) kos kos

lol

fucka internett

Jeg har fucka internett disse dagene. Den hopper av og på hele tiden. ÅHH JEG BLIR SÅ SINT :@ FUNK DA FAEN. Den funker kanskje i 2 min så går'n av. Joy...

Tok meg tid til å ta bilder i dag da. Hadde ikke noe annet å gjøre. Fridag. Deilig. Slappe av. Men er litt irritert fordi i morra er det ekstra kung fu trening, og jeg får ikke dratt fordi jeg må jobbe. Har prøvd å bytte vekk vakta men ingen kan ta den. Faen ass >_> Noen ganger føler jeg at alt går imot min egen vilje. 

Jeg likte dette veldig godt... men så så jeg at jeg ser sånn ut: O_O så da bare ... eh.. slett fra facebook ehehe >_>

I know you're still there watching over me

Vanskelig å tenke på annet enn Zena nå. :/ Det var så sykt surrealistisk å se hun ligge der uten å puste. Kommer til å ha det bildet i hodet ganske lenge. Jeg satt der og så pusten hennes sakte forsvinne. Helt jævlig. Blæ.

Jeg gruer meg til å møte mennesker nå. "Går det bra?" "Håper du har det fint" "Hun har det sikkert bedre nå" blabla. Jeg vet jeg må face det, men det blir så vanskelig. Teach me not to cry.

Jeg prioriterer tatoveringen til Zena over mye annet nå. Pengeproblemer? I don't care. Dette betyr mer. Min beste venn i 9 år.

9 fantastiske år

Det var sterkt. Vi holdt rundt henne til siste pust. Hvil i fred, Zena. Vår bestevenn og vårt fantastiske familiemedlem. Vi elsker deg og vil aldri glemme deg. <3 <3 <3 :(((

1 time og 15 minutter igjen

til zena avlives. dritt dag.
good morning?

I dag er det -13 grader og vind. Unnskyld meg men nå er jeg møkka lei kulde og dritt. Jeg føler denne uken kommer til å være helt jævlig uansett hva som skjer. 

      

En dato jeg alltid vil huske

På tirsdag kl 19 blir Zena avlivet. Hun får bedøvelse og deretter overdose. Hun vil sovne stille inn uten smerter. (Det er det som skjer når dyr blir avlivet "med sprøyte"). Det kommer til å være utrolig sterkt og trist.. Jeg gruer meg så jævlig. Kommer til å gråte som en idiot og være sår i øya i en uke.. Bare jeg ser en hund kommer jeg til å grine. drkgjhfh.

Hele familien spiste middag sammen i dag. Vi tok noen siste familiebilder med Zena. Typisk at det er et gammelt kamera, så jeg sliter med å få dem lastet opp på laptopen. 

For alltid vil 12 mars huskes. Vi elsker deg Zena. <3
I will love you forever

Neste uke skal Zena til hunde-himmelen. Håper hun får det bedre der. :( <3 9 år med en fantastisk Berner Sennen <3
mas!

Hva skjer med at det plutselig eksploderte med konkurranse-kommentarer? Får dere også det? Drit irriterende!!!

Jeg har jobbet rett etter skole både torsdag, fredag og skal jobbe i dag. Har ikke blitt så mye blogging pga. det :) 

korken

I dag har vi vært på korketrekkern med ungdomsskolen. Det var kult. Vi leide kjelker. Oss lærere fikk gratis leie da ;) yeah ;) også var vi raskest ned. Elevene pingla ut når det gikk for kjapt. :P heheheh!

I kveld er det tacokveld hos meg med kompiser, så skal vi se Life of Pi i stua ^^ kosssssssss!

 Fake list

Det er et par fakes av meg på facebook. Håper dere vil rapportere dem for meg! :) 

https://www.facebook.com/silje.anderson.10
https://www.facebook.com/silje.anderson.5
https://www.facebook.com/LittleMissAndersonSilje
https://www.facebook.com/silje.anderson.3
https://www.facebook.com/littlemissandersonz

min facebook er www.facebook.com/silje.alchemist

dere trenger den hvis dere skal rapportere. TAKK :D

 

Også er det en til på instagram: littlemissanderson
instagram.com/littlemissanderson 

Dere er gullunger hvis dere sender masse dritt til henne! Hun har nemlig stjålet bilder av meg OG hunden min!!! :@

min instagram er siljeanderson

nattvakt

Nå har jeg "stått opp" (la meg kl 20.00) og er klar for enda en nattvakt. Skal jobbe til halv 5 i natt. "hurraaa" :-)Uten redigering. Ikke tatt i dag. Måtte bare finne et bilde. Er så trøtt nå o___o


no readers to be found

Jeg har mista mange lesere det siste året... :( Lurer på hvordan jeg kan få fler. Jeg har selvfølgelig alle de faste leserne <3 er liksom alltid samme lesertall hver dag. Veldig hyggelig at dere støtter bloggen min <3 Meeeeen skulle gjerne hatt mer .__. jeg prøver å kommentere andre blogger. Jeg vet at det er den beste måten å få fler lesere... Men har dere noen andre forslag? Andre temaer å blogge om? Skal bloggen bli mer personlig med bilder av hverdagen? Konkurranser? Hva synes dere om bloggdesign-hjelpen jeg har begynt med? (Eller fortsatt med, siden jeg har gjort det på mine forrige blogger) I need more readers :( 

Selvfølgelig er grimmjow min favorittkarakter i Bleach. ;) sexyy

solution

I dag skal jeg stikke innom Elkjøp help desk for å se om de kan hente all data fra harddisken min. Det hadde vært deeeeilig! For da slipper jeg å laste ned ALT igjen :D Jeg prøvde å laste ned hele One Piece og Naruto + Naruto Shippuuden... det tar faen meg hundre år. >_>

Men jeg har en dårlig følelse av at det kommer til å koste masse..... :(

   

I ain't mad

Jeg stresser heldigvis ikke over den ødelagte harddisken selv om jeg mistet VELDIG mye. Jeg kan tross alt laste det ned igjen når jeg vil på en ny harddisk når jeg føler jeg har nok penger til å kjøpe en. Det er bare veldig typisk fordi jeg hadde nettopp begynt å se på Code Geass igjen. Den er/var på harddisken. Hmf >_> VAR DET ET TEGN? SKAL JEG IKKE SE DET? haha

      

Livet mitt er ødelagt.

Min eksterne harddisk med alle mine filmer, bilder, animeserier og all musikk er ødelagt. Jeg må laste ned alt på nytt. Og kjøpe ny harddisk. Uten penger. Hehe fake smile :)

push ups sucks

Oh man jeg blir så støl etter hver kung fu trening. Syyykt bra trening. :D Jeg har fått drakt. Så ser litt mer "proff" ut nå. Har ikke belte da.. det får jeg om jeg består graderingen om et halvt år. Gruer meg til det. Man må ta mange mange push-ups FRA KNOKENE, uten å stå på knærne.. Det er helt jævlig. For ikke å snakke om vondt i knokene!! AU AU

Ellers har dere sikkert fått med dere at jeg har begynt å lage tutorials om bloggdesign og photoshop! Selvfølgelig skal jeg poste like mye anime som før ;) Jeg bare lurer på om det er noe bloggdesignting dere trenger hjelp til? Så kan jeg kanskje lage en video som forklarer...

Dette er noe toppbloggerene bør lære av.

Høstferie? Nei

Jeg mener selvfølgelig vinterferie. Jeg blander de to :P haha

Høgskolen har ikke vinterferie. Den eneste dagen som er "ferie" er i dag. Men i dag skal vi skrive en oppgave på 1500 ord. Det som er fint er at det skal handle om boken Slumdog Millionaire. Jeg elsket den boken. Jeg sitter med tårer hvis jeg tenker på spesielle hendinger som skjer. Blaaahhh forferdelig D: Vel vel. Jeg har skrevet 450 ord nå. Er godt på vei :) Har også funnet ut at jeg bare har en uke igjen med kontaktlinser. Og null penger. Så jeg må spare så godt jeg kan, og bruke briller til jeg får penger. I dag er en linsefri dag. Skal ikke bevege meg ut :) Bare skrive.

Siste jeg skrev: "Ram sees Gudyia as his own sister. He holds her hand through a hole in the slim wall while she claims she will commit suicide. "

Så skjønner dere hvor dlkgjdkfj denne boken er. :(

au au

Husker dere det dumme såret jeg fikk på kneet da jeg tryna mens jeg løp etter bussen?? Vel jeg klarte å tryne igjen. PÅ AKKURAT SAMME KNE. Så det har skrapet seg opp igjen og vil ikke gro. Jævla drit. >_> I DAG KOMMER ONE PIECE :Dnot a good time

Er blitt syk. Går på smertestillende og antibiotika. HURRA >_> på den positive siden: jeg slipper å jobbe fra kl 21 til 05.30 i natt. ;) Men det er aldri kult å være syk. 

Akkurat nå spiser jeg nuddelsuppe. Den er krydret ALTFOR STERK med chili. Jeg dør :(

torsdager

Selv om torsdager starter helt JÆVLIG eller blir JÆVLIG på dagen ... så blir den alltid bra til slutt fordi nyeste Naruto Shippuuden kommer og da er alt perfekt. hihi :D I dag skal jeg også ha ny undervisning på 8. trinn. Også kommer vår lærer fra Høgskolen for å se på. Spennende! :D

I går på kung fu trening lærte vi litt fallteknikk, kaste-andre-i-bakken teknikk og til sist: salto teknikk! hoho! Gleder meg. Snart kan jeg ta salto på bakken. dfjghdjfhfdh

Forresten, jeg husker for en stund siden at jeg var utrolig flink til å spoile hva som skjer i en anime ved å poste masse bilder av hovedgreia i en episode.
Er jeg blitt flinkere eller? :D Jeg synes det :D Jeg er veeeldig bevisst på å ikke poste bilder av hovedgreiene nå. ^^ 

Happy Valentines day. :) Dagen som egentlig bare forelska folk og kjærestepar bryr seg om. 

today

I dag er det praksis på ungdomsskole igjen. Jeg hadde undervisning på 8. trinn på mandag. I dag skal jeg også det, men sammen med en annen fra min klasse :) Vi er "Studenter som besøker ungdomsskoler." Dere har sikkert hatt noen sånne på besøk på ungdomsskolen? Det hadde jeg da jeg gikk i 10 klasse. Jaja, nå er det jeg som er på besøk :) haha.

I kveld er det ny kung fu session. Jeg er fortsatt SUPER STØL etter mandagen. I magen og skuldrene. Sliter med å ta armene over hodet. Jeg trodde jeg var supertrent fra før, men når man driver med kampsport bruker man musklene på helt andre måter... Hohoho vondt ja.

colors of the wind

Ferdig på jobb. Har dusjet, klippet min egen ettervekst som er jævlig vanskelig og lager middag nå. Skal på bursdagsfest med brødrene mine ikveld. Blir spennende :p

artig

Hey! Sitter på jobb nu. Har spist opp hele chilinøttposen så jeg er litt trist. :(

Morsomt å se bloggen min på en så gammel liten datamaskin. Den er liksom urgammel, så bloggen min ser helt forstørret ut. Det gikk ikke å ta print screen, så jeg tok bilde av skjermen med mobilen. Old school! 

Se så rar bloggen min ser ut:

Man ser det kanskje ikke så tydelig, men ALT ER SÅ STORT. Headeren er større en skjermen og Ichigo er mega stor og går foran bloggen! :P Hahaha.

 

.... er vel bare jeg som synes det er morsomt men men. Et blogginnlegg er et blogginnlegg :p

Passet Zena

I kveld har jeg vært hos pappa og passet på Zena :) Fikk også hans gamle dusjhode, siden han har skaffet ny dusj. Det var bare LITT større enn mitt gamle dusjhode. *HOST*

Det blir deilig å dusje med denne! Kommer til å føles som regn! :D hohoohohoho!

Django eller Inglorious?

Tror jeg hadde LITT for store forventninger til Django filmen. Folk har liksom sagt at den er "DRIT BRA!", men jeg synes faktisk hans forrige, Inglorious Basterds er enda bedre :D Jaja! (Ja jeg har nå sett Django på kino!)I dag er det mange timer på ungdomsskole, så skal jeg trene Kung Fu i kveld og dermed soveeeeeeeeeee. Er så sykt støl i skuldrene fra mandagen. At det går an |:

I morra kommer Naruto Shippuuden :D

 

wooooooo

Blir litt irritert når jeg ser 8.klassinger med iPhone 5.

Anyways. I kveld skal jeg på burger king date med min bestekompis også skal vi på kino og se Django Unchained! :D YEAH   

My mom

Yr.no på internett sier -6 grader. Yr.no på mobilen sier -12. eeeh :P I dag skal jeg ha mamma-time. Hu kommer straks, så skal vi farge etterveksten hennes, se på film og spise indisk take-out. Yey! Det er en tradisjon vi har. bestiller alltid samme maten. Nam nam :D

   

   

   

   

holyyyyyy

gid... nå nettopp sendte jeg han en mld på face om han vil møte meg en gang utenfor jobb. SOMMERFUGLER I MAGEN. må se Top Gear for å roe meg ned dgkdfjhjfkhkfh
lovely day

not much to say. hadde verdens verste hodepine på jobb i går, så selvfølgelig var jeg ikke en av de gladeste personene. Med andre ord, før jeg gikk hjem sa en av sjefene at jeg måtte passe på min attityd. HA. dfkgjdfh. Endte med at jeg, typisk meg, fikk masse tårer i øya fordi jeg takler ikke å bli konfrontert i over 2 minutter. haha. Gikk ut fra kontoret mens jeg tørka øya, og gjett hvem som så meg? han bare o__o men en annen fyr så meg først, og gikk raskt etter meg for å gi meg en klem. Han jeg liker sto bak og så på. Han fulgte visst etter. ntå :)

Så sånn er det. det er NOEN jeg elsker å jobbe med. Det er andre jeg IKKE elsker å jobbe med. Sånn er det.

hva skjer med å hikke i en evighet?

SLUTT Å HIKK!!!!!!!!1111111

Anyways. I dag var jeg på skole, så dro jeg på jobb og fant ut at jeg skulle stå UTE I MINUS 15 GRADER OG GI UT FLYERS. jeg bare ......HVA??!!!!!!!

Så jeg sto der i 3 fuckings timer og frøys fingrene av meg. Helvettes drit. Ikke nok med det. Alle ser på meg som et insekt. Ingen liker folk som deler ut flyers. Samme her. Hadde selvfølgelig ikke vært like ille om det var på sommeren. Da er det i alle fall ikke livsfarlig kaldt ute.
take me home

Lurer på når disse stressa dagene tar slutt

I dag skulle jeg jobbe 11-18. helt greit fordi det hadde jeg visst lenge....
Men jeg visste ikke at jeg skulle PÅ SKOLEN I DAG.
Så jeg måtte liksom dkjghfknalkdrjh ringe jobb og si sorry men kan ikke komme før kl 15.

æh. liker ikke disse ukene. 
dkjghdfh

Tror jeg kommer til å sovne på jobb i dag. Å trene 7 på morgenen er litt ... vel jeg er ganske sliten nå for å si det sånn. kdjfhgfdh.

Orker ikke redigere. skjønner ikke helt hva jeg gjør med leppene. 

ÆSJ JEG FANT EN GUTT MED BARE TRUTMUNNBILDER. jeg ble kvalm.

no time

Jaja. Jeg skulle være flink og vaske leiligheten i går. Alle vet at det starter med støvsuging. Men! Støvsugeren ble plutselig ødelagt. Så jeg bare WHAT TO DO? må jeg seriøst kjøpe en ny støvsuger? skal jeg serr bruke penger på noe sånt!? drkjghfkjh. 

I dag våknet jeg kl 6 med vilje for å trene på treningssenter før skolen. Det er den eneste tiden på døgnet jeg har tid til å trene. Skole og jobb tar all tid ellers. FML akkurat i januar. Faen assa.

Har heller ikke tid til anime. Og dermed ingen interesse for å finne nye serier å se på. Det eneste jeg gjør er å laste ned nyeste One Piece. Gidder ikke Fairy Tail en gang! hm. you wont believe me

I dag kjøpte jeg en bok som er pensum til timen i morgen. Klarte jeg å lese den ferdig? JA :) Flinke meg!! Leste den ferdig 15 minutter siden. Har, vel og merke, lest halve boken på jobb i dag.

Hahaha hardt livvvvvvvv

Her er boka jeg leste. Ikke verdens mest spennende bok men helt grei :) Leste Slumdog Millionaire forrige uke. MYE BEDRE OMG OMG OMG <3

 

too much work

Jeg liker ikke det her ass.

Har jobbet hele helgen. Torsdag, fredag, lørdag og søndag. Denne uka skal jeg jobbe HVER DAG inkl. søndag. Hvor faen ble det av fritiden?

9 hours

nydusjet etter burgerjobb. står på kjøkkenet og lager usunn yum-yum nudler-middag. nam :) 

i dag har jeg jobbet i 9 timer. Helt utslitt. blæ

ikke mer ekte pels

Jeg har bestemt meg. Jeg skal kvitte meg med min eneste pels: canada goose jakken. orker ikke tanken på at jeg går rundt med pelsen til en prærieulv som kanskje har lidet i en felle i flere dager. kdxjdfkjhg. Jeg har sett på dyrevern sin liste over merker som ikke bruker pels. Skal kjøpe meg en parkas med fusk fra The North Face i stedet :) Det koster masse, men hey.. bedre samvittighet! :)

:/

nye snowboard boots i posten

Her ser dere mine gamle snowboard boots. De har gitt meg blåmerker på utallige steder på føttene i mange år nå. Det var på tide å kjøpe nye! :D

posten er teit

Første skoledag i dag. Greit nok det. Etterpå trente jeg som fan på Fresh Fitness. Jeg tror jeg kommer til å bli alfaomega støl i morgen. Så kom jeg hjem og shina heeele leiligheten! FLINKE SILJE :D 

Nå sitter jeg bare og irriterer meg over at posten noen ganger GLEMMER å sende ut melding om at pakken er ankommet. Faen ass. Fant ut ved å sjekke sporingsnummer at den har vært på postkontoret i 1 uke allerede. Hva faen er greia med det? Jævla idioter.

never again

I går var en av de verste dagene på jobb noen sinne. Det var kø helt til månen og alle skulle ha minst 5 menyer hver. Ikke nok med det, vi var bare 2 i kassa og 1 på kjøkkenet. ALT tok lang tid. Jeg var stresset til hundre og er sikker på at jeg mistet minst 3 år av livet mitt. ALDRI MER DAGEN ETTER NYTTÅRSAFTEN :)))))kxgjh

jej, jobb kl 9.30 etter full nyttårsfeiring. I feel so lucky :-(


shit jeg savner å se Bleach for første gang. jeg ELSKET det. det var så sykt spennenede. <3

happy new year

godt nyttår folkens :) denne kjolen har jeg på ikveld. yey!

warning for tonight

I dag skal jeg jobbe i 4 timer, hjem og skifte og ut på nyttårsfest. Jeg advarer alle om at dere bør se vekk når raketter tennes på, og se opp når de er i lufta :) Ikke risiker å få noe i øya! 

Vel vel det blir ingen storslått feiring for meg. Den blir ganske alkoholfri. Skal jobbe 9.30 morgenen etter :p heahea. 

milkshake

mm, I smell like french fries. Ferdig på jobb. Spiste en gigantisk sjokolademilkshake før jeg dro hjem. Føler jeg må løpe 10 timer minst for å forbrenne all driten den inneholdt. HUFF :P

 

alfaomega sulten

er mega sulten etter å ha vært på jobb. lager spaghetti! kjempe interessant, sant? :P

Det gikk opp et lys for meg på jobb i dag. Hvorfor bruke penger på ny mobil, når jeg kan bruke penger på å utvide tatoveringen på ribbeina? :D HOLY SHIT LIKSOM :D 

sko i posten

Brukte julegave-pengene på dyre, ordentlige vintersko. Er så lei av å bli våt på beina pga "vintersko" laget bare av TØY.

Deiligste skoene jeg noen gang har hatt på beina. Føles som om jeg går rundt med puter rundt føttene! NICE!

Det dumme er at jeg nå ikke har penger til mat... Hahahha shit D; Samler opp enkroninger her og der så jeg får rå til pålegg. Snufs D:

january

Grunnet all jobbingen i desember får jeg veldig bra lønn i Januar. Jeg skal kjøpe iPhone 4S og betale ned halvparten av lånet på denne laptopen! :) Dyr laptop.. Haha. Gleder meg :) Grunnen til at jeg kjøper iPhone er fordi den er så sykt mye raskere enn Sony Ericsson Xperia. Er så lei av treige mobiler. :(

Har dere iPhone?
Har dere dyr laptop?

wuhu

I dag har jeg ryddet MASSEEEEEEEEE! Har vært kjempe flink :D Mangler bare å kaste de 4 søppelposene med klær og skrot jeg ikke skal ha... men det orker jeg ikke :P

Luffy <3


confused

Litt skuffet over i dag. Mistorståelser all around. Vet du ikke at jeg liker deg? 

Men jeg så Hobbiten i går og den var drit bra :) <3

snowboard

 Stått på snowboard i dag på Tryvann med kompis fra folkehøgskolen! :D DRIT ARTIG!

yeyyy

God jul!

på jobb idag... ok det er offisielt. Jeg er forelsket. HAHA. Har fått svar på mye jeg lurte på. omg. Best day at work ever. 

Jula var koselig hos pappa :) God julemat og fine gaver. I morra skal jeg på Snowboard med en kompis, og etterpå skal jeg og familien på kino og se Hobbiten! :D

christmas

I går dekorerte jeg juletreet hos pappa :)

Rett før jeg dro hadde Zena lagt seg. SØTA

I dag skal jeg på jobb med en viss person... spent på hvordan det går.

the day I hate

Yeh, i dag er dagen jeg har gruet meg til. Stå opp tidlig for å åpne/jobbe 8 timer i butikk, deretter hjem og sove, stå opp kl 23 på kvelden og jobbe 5 timer på restaurant. :))))))))))))))))))))))))))))))

KAFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

Kaffe smaker ikke godt, men det er drikkbart siden jeg blir våken etter bare 10 minutter.  

i watched it begin again

Desember er stress assaaaa. Har verken tid til å trene eller se på anime. Seff, jeg tar meg tid til å se på Fairy Tail siden det er den eneste nå uten filler episoder. Men Sword Art Online, K project og Magi har jeg ingen interesse for å følge med på nå i desember. De er greie nye serier men ikke halvparten av hva Fairy Tail er. :)


Nå skal jeg trene! :D I kveld jobber jeg til midnatt. I morra jobber jeg på dagen OG på natten. dghkfhdjkfh
20.12.2012

Nei.

I dag er jeg bare skuffet.

End of story.

fornøyyyyyyyyyyyyd

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, der jeg satt i 1 og en halv time og svarte på Pedagogikkprøven. Skrev 7 sider!! For å si det rett ut: DET GIKK SÅ SYKT BRA !!! :D Jeg er kjempe fornøyd! De få timene jeg har lest og pugga til prøven har virkelig hjulpet. Fy faen :D Takk til meg selv! Jeg er kjempe fornøyd! I KVELD BLIR DET JULEBORD!!! :D Her skal det faen meg feires! :DDDDDDthe lord is testing me

I dag er det akkurat 1 år siden jeg flyttet inn i leiligheten! :D HURRA! :D

Har feiret med å rydde masse og kaste masse.

I dag er en stress dag. Har trent på Fresh som bare det, har lest og notert til Pedagogikk prøve SOM ER I MORGEN, skal på jobbmøte i kveld og jobbe til midnatt etter det. Med 2 jobber har jeg ikke fått lest en dritt til ped prøven, og ped er faen meg vanskelig... Man skal skrive om 6 fagbegreper, 1 side per fagbegrep.. ikke faen at jeg klarer det. er sykt stressa.

MEN etter prøven i morgen er det julebord med restauranten! jeg skal pynte meg, spise middag med kule folk og flørte litt med en viss person HVIS JEG TØR haha :p

 

ahaha dust

I dag skal jeg jobbe 8 timer i klesbutikk, med kjedelig radio på det laveste volumet i verden siden jeg ikke jobber alene før på kvelden.... jeg kommer til å dø av kjedsomhet.

Det eneste jeg vil nå er å tilbringe tid med en viss person. Hmf. Jeg spurte om han ville bli med på snowboard 25 desember. Det er jo 1 juledag så ingen jobber.. "Jeg har jo fri, så det vil jeg. Hvis jeg ikke er i Trysil da."

MIN REAKSJON INNI MEG: "omg han vil!"

MIN NESTE REAKSJON INNI MEG: "men omg hvorfor trysil? UTEN MEG?"

MIN REAKSJON UTENPÅ: Jeg frøys. Jeg sa ingenting. Jeg bare så blankt på han. (((!!!!!???????)))

Så kom en ape inn på kontoret og "tok han fra meg" dvs de begynte å snakke.
1. Faen at jeg frøys. Sykt teit.
2. Det skjer alltid at noen kommer og tar han fra meg. Jeg snakker aldri lenger med han enn 2 minutter. Duste-populære-dust.

 Virker som en veldig ensidig forelskelse, men det er det ikke. Han har sagt og hintet mye, både i edru og full tilstand.

 

Men dette er jo bra for min egen del. Han er vanskelig å få. Haha. :p

DUST D:<

dunno

SÅ jeg har jobbet døgnet rundt i helgen, jobber hver dag denne uken og, og har stor prøve på skolen på onsdag. fml. liker ikke desember.

men jeg blir bare mer og mer forelska i han jeg jobber med.

han som er i afghanistan... eh jeg blir bare mer og mer usikker på han. han sletta meg fra facebook. wtf?

20 barn drept på en barneskole i USA

fy faen det er vanskelig å ikke få tårer i øya når man leser på aftenposten.... tenk å få vite på tlf at ditt barn på 6 år er drept?

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Minst-27-drept-i-skolemassakre-i-USA--7070522.html

coofffeeeeee

Eksamen bestått, en god karakter, lite søvn og jobb i 7 timer nå straks = kaffe!YEY HURRA FINT YES!

og hva skjer i morgen mon tro?

jobbe 7 timer på dagen og 5 timer på natten. å ha to jobber er så fint :) søvn er liksom... umulig å få tak i i desember D:

Andre som jobber mye denne måneden? Noen som ønsker de jobbet mye?

eksamen

Har muntlig eksamen i dag kl. 8.30! Håper det går braaaaa og at jeg ikke glemmer noeeeeeeeee :D :D YEY

stress jul

åhhh jaa, snart ferie for meg og. Men først skal jeg ha muntlig eksamen på fredag og semesterprøve i pedagogikk  neste uke. Midt oppi dette jobber jeg hver dag. I HELE JULA TIL OG MED. Desember blir stress når man er i jobb. Har ikke tid til julestemning.

men hey! jeg har laget noen headere i MIN TYPE (uten animasjon bare) som jeg kunne lagt ut med kode osv så dere kan velge selv.... Vet ikke helt om jeg kommer til å legge ut (om de skal være gratis) men jeg sverger, de er drit fine... two jobs

Dere skjønner vel hva jeg mener med: to jobber er VANSKELIG. ??

Shit ass. Det har vært mye drama de siste dagene. Det er desember, folk skal shoppe julegaver, folk skal spise mat i mellom.... Jeg jobber på både klesbutikk og restaurant. Gjett om jeg ble satt opp samtidig to dager a :) Gjett om begge jobbene trengte meg like mye a :) Gjett om det ble kaos a :) skghkfjgj. Vel, det har løst seg.kaffe

Hej mina söta. 

I dag kommer mamma på besøk. Kos <3 Jeg var ute igår med folk fra jobben. Var på nash osv, så jeg var hjemme 07.30 i dag! hahaha.. sov 3 timer. LUCKY ME! Men men. Må man opp og rydde leiligheten, så må man opp og rydde leiligheten. Kaffe hjelper. :)

 

i want to

Noen ganger liker jeg ikke de "vennene" jeg har nå. Det er helt enkelt fordi nesten ingen av dem står på snowboard eller slalom. De har aldri vært i bakken. Eller de har prøvd EN gang, ikke fått det til og gitt opp. WTF?

Sorry men jeg ELSKER å være i bakken. jeg ELSKER å dra til en hytte en langhelg og være i bakken hver dag. jeg ELSKER å kunne ta T-banen til Tryvann skisenter i Oslo. Men hey, hvem blir med? Ingen. Jeg kjenner ingen som står i bakken! Jeg "kjenner" noen som gjør det, men ikke så godt som jeg har lyst til. Fy faen assa. Det har vært sånn hele livet. Bare familien min sto i bakken, ingen av vennen mine. Kunne ønske jeg gikk idrettslinja.. >_>

Det er 2 gutter i klassen min som står på snowboard.. Han ene hater jeg, han andre er kjempe snill men tror han liker seg best med gutta og kjæresten sin. Også er det han jeg jobber med som jeg er så betatt av... tenkte å spørre han neste gang vi jobber sammen. Jeg vet at fler av hans venner står i bakken, så da funker det kanskje. HÅPER DET GÅR :( JEG MÅ STÅ PÅ SNOWBOARD.

Står dere i bakken?oh who would ever want to be king?

Kjedelig at sola går ned så tidlig... MEN SNART ER DET JUL DA :D :D :D 

Savner den tiden jeg så på Naruto for første gang. Da gikk jeg i 9 klasse. Jeg er 21 år nå. Er en stund siden. :P

Hvor gamle var dere da dere starta med Naruto?

Forresten, shippuuden har fillers fra episode 284 til 27 desember.

October 18 ? Episode 284- The Helmet Splitter: Jinin Akebino! (Filler)
October 25 ? Episode 285 -Scorch Style User! Pakura of the Hidden Sand (Filler)
November 1 ? Episode 286 & 287 ? Naruto Shippuuden Special ? Hidden Story: Tsunade & Raikage ~What They Gambled~ (Filler)
November 8 ? Episode 288 ? Threat, Jinpachi and Kushimaru?s Combo!! (Filler)
November 15 ? Break(!?)
November 22 ? Chikara Force Filler Arc
November 29 ? Chikara Force Filler Arc
December 6 ? Chikara Force Filler Arc
December 13 ? Chikara Force Filler Arc
December 20 ? Chikara Force Filler Arc
December 27 ? Chikara Force Filler Arc

accomplished

Har sittet et par timer og lest til eksamen, med julemusikk i bakgrunn. Veldig koselig ^^ inni mellom har jeg ryddet litt i leiligheten og pyntet til jul. Er veldig fornøyd med hva jeg har oppnådd, både i eksamenslesing og julepynting. :D Nå skal jeg på jobb. Hadet :-)

eksamen

I dag har jeg fått tildelt eksamensoppgave for engelsk muntlig. uæææ :| skummelt... har fremføring neste fredag. Spent på det!

Dramatisk hjemreise

Komme hjem til 13 minusgrader... Er ikke sikker på om at jeg liker det assa :p

Det var sykt dramatisk på vei hjem fra York i England!

Jeg var en av de få som skulle ta toget til Manchester Airport. Resten skulle ta tog til London. Plutselig hørte vi på radioen på togstasjonen i York at et London tog hadde kjørt på et menneske. Dermed ble alle London tog kansellert. Så stressende for de som skulle rekke et fly!!! ._. Det ble satt opp ekstra tog til London, så de rakk det heldigvis :)

Jeg tok toget alene til Manchester, men da jeg ankom byen så jeg at det var SYKT mye tåke! På flyplassen sa dem på radioen at alle fly var minst en time forsinket eller kansellert.. Flott. Jeg skulle ta fly til Amsterdam og derfra rekke siste fly til Oslo. Det kom aldri til å skje!

Jeg tok uansett flyet til Amsterdam og ble sendt på et hotell for natten. Gratis :) Fikk også en kupong med 50% på neste flyreise innen 2014. Alt på grunn av forsinkelsene. Jeg tok første fly til Oslo på morgenen (kl 06.40) i går og var hjemme i 10 tiden. Så skulle jeg på jobb! dere kan tro jeg var sliten. Haah

På vei hjem

Venter i 4 timer på tog fra york til Manchester. Deretter fly Manchester - Amsterdam - Oslo.

På bildet under ser dere oversvømmelsen i york. Sykt!

Rain rain rain

Hej! Jeg sitter i York, England n[.

Det har v'rt storm og regnv'r hver dag, og oversv;mmelse i nesten hele England. Dette er litt skummelt fordi togene g[r ikke, siden sporene er under vann. Jeg skal ta tog til Manchester flyplass p[ fredag. H[per vannstanden har sunket til da!

Jeg skal 'rlig innr;mme at jeg savner anime VEEEEEELDIG MYE!!!!!!! :-( Angrer p[ at jeg ikke tok med laptop og harddisk. Buhu. Neste gang tar jeg det med!

H;rer at det er sn; i Oslo! YEAH! Snowboard n[r jeg kommer hjem!!!!!!!

 

 

Har forresten sett Breaking Dawn Part 2 her.... og jeg m[ si WOOOOOOW FOR EN BRA FILM. herregud jeg gr[t og var i sjokk nesten halve filmen. Seri;st den BESTE avslutningen!!!! Jeg synes den slo siste Harry Potter film RETT NED. Helt seri;st. Kjem[pe bra film. Anbefaler alle [ se den!

typisk!

Livet mitt blir litt ødelagt når jeg ikke finner min eneste neglefil. *hyperventilere* jeg som nå har 2 uker fri fra burger-jobb og kan ENDELIG pynte neglene selv om jeg ikke tåler neglelakk! :P hhaha! dkfjghdfh. Typisk at nå jeg først trenger en ting, så er den vekk.

Hahahha dette husker jeg fra oppdrag nemo. "fint..."

anime bare

Denne gangen var det ikke mange som ville ha header :p vel, jo, men de fleste visste ikke helt hva de gikk til. Så til slutt takket de nei. Jaja. Sorry men jeg lager BARE animeheadere! Alt som skal være personlig funker aldri fordi mottaker har så jævla mange egne meninger om hvordan den headeren skal være, og det gidder jeg ikke.

Jeg bare lar gratis header greia stå åpen siden det ikke er så mye trafikk. :)happiness

Har skrevet skoleoppgave på 4 sider i pedagogikk... med full metal alchemist musikk på øret. :D:D

Nåååååå skal jeg bare chillern. Se på anime. Vet ikke hvilken da. Hater å velge av de jeg allerede har sett >_>

dillemmaaaaa

Takk for fine kommentarer om headeren jeg lagde til henne! :D Jeg ser en "evolution" på mine egne "verk" haha. Synes de gamle gratisheaderne var veldig dålige i forhold til den jeg lagde nå. Oh well! :) Det er bra jeg blir bedre da. Haha.

I dag skal jeg jobbe... mmm burger-lukt. Også skal jeg rett på familiemiddag etterpå. Rekker ikke å dra hjem og dusje så må dusje der. LOL!

Forresten. Mitt lille kjærlighetsdillemma: han svenske jeg jobber med har jeg ikke snakket eller jobbet med på hundre år, men sist vi jobbet sammen sa han "jeg er glad i deg silje". Han sa det på norsk selv om han er svensk. Jeg skjønte ingenting. Dette er han som flørter på jobben men ikke viser noe kontakt utenfor, som på facebook. Men når vi er sammen utenfor jobben (som skjer aldri) så er han syyyykt søt med meg. Typisk jenter å overtenke alt.

Og han som er i afghanistan/militæret: vel. han har slettet meg fra facebook??? Jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har ikke snakket med han eller noen ting. Men han driver og får masse meldinger fra venner "går det bra der nede? vi savner deg" osv. Jeg. Nei. Jeg vet ikke hvorfor han slettet meg. HATER at han er så JÆVLA av-og-på. Jeg kommer ikke til å ta kontakt først når han kommer hjem i januar. Det er opp til han.

skrivebord og chrome

Mitt skrivebord: Luffy! :D

 

Google Chrome: Naruto! :D

 

Google Chrome: Lilla! :D:D:D

 

 

Man kan style sin egen google chrome! her: http://www.themebeta.com/chrome-theme-creator-online.html

 

snart gratis headere

Hmmm, nå er jeg i humør for ny header, selv om jeg ELSKER Luffy så vil jeg ha den litt annerledes.. Vet ikke om jeg skal ha Luffy fortsatt eller bytte med en annen. Ed fra FMA BH kanskje. Men dette betyr jo bare en ting folkens! Jeg er i humør til å lage headere igjen! :D YEAH HURRAAA ALLE SAMMEN ER GLADE :P

skal poste "gratis header søknad" - innlegget igjen så dere kan fylle ut alt sånn. Men først frisør som koster mellom 900-1200 kroner for jenter med tykt hår. Fml 

hairrrr

I dag skal jeg til frisøren og farge ettervekst. Den har blitt lang D:Håret mitt ser grått ut i forhold til den fargede brunfargen. Typisk at de "Normale" hårfargene man har er dødskjedelige mens de falske, som man bruker å farge med, DE er fine! Kan man ikke bare haaa fin farge på håret hele livet? Dumme hårsekker.

Dere også!

FOLKENS kan ikke dere "låne" den anime surveyen jeg la ut i forrige innlegg og legge ut deres egne svar på deres blogg?? :D Så linker dere innlegget til meg så jeg kan se! Er veldig interessert i hva folk liker og ikke liker :D

I dag skal jeg på sykehuset og snakke med fysioterapaut om det opererte kneet mitt, om noen husker det.
cgjtyjtyj

I dag er dagen. Grammatikkprøve ;_;

prøve

Jeg har grammatikkprøve i morgen, og jeg skal love dere at jeg SAVNER grammatikken som var på ungdomsskolen og videregående. Det er PIECE OF CAKE i forhold til Høgskolenivået. Fy faen så vanskelig det er. ;_; 
WISH ME LUCK!!!!!!!!!
en morgen uten melk er ingen morgen

Jeg var russ på halloweenfesten på lørdag. Artig! :D Endte med at hu som bodde der også tok på seg sine russeklær utover kvelden. Jeg er kul ass 8)

 

I kveld skal jeg se Skyfall, den nye James Bond filmen. GLEDER MEG ASS :DDDDDDDDDDDDD

costume

Halloween party ikveld! jeg er jo fattig student så kan ikke akkurat kjøpe et kostyme... må bruke det jeg har. SÅ da har jeg bestemt meg for å være russ! :P ahahahhaha. Skal dere feire halloween?flaks?

Læreren våres er syk så vi har ikke skole i dag. Jaja. vi må uansett jobbe med oppgave på skolen som skal leveres på søndag. D::

Ny naruto kommer i dag da :D :D :D

Det jeg hater med tumblr

er at alle animetumblrfolka klikker i vinkel med nye animer som bare har kommet til 3 episoder.... sånn om de har sett på det i 4 år. De bare "OmG I LOVE THIS ANIME!" og poster massssse bilder og masssssssse animasjonsbilder... sånn om den er drt populær og har kommet kjempe langt, noe den ikke har.

Fuck ass, kan de ikke konsentrere seg om de gamle og bra animene? Er så lei av å se bilder av drit som ingen har sett... Det angår ikke noen liksom. >_>

another

Seeee hva jeg fikk!!!!!!!!!! :D Enda en kul gave :D:D

mom and dad

wow, endelig en stor lønn. Nå kan jeg betale alle regninger jeg har utsatt til nå. Haha :(you were able to reach me

åhhh jeg gleder meg så sinnsykt til jeg er lærer. Det er logisk tenkning at hvis man skal forklare noe ukjent så må man forenkle det ganske mye. Det må man også gjøre for en 8. klasse. Det er visst noen lærere som ikke tenker såpass. Elevene sitter der som spørsmålstegn og mister fokus og heller begynner å bråke i stedet for å følge med i timen. You need to keep it simple! D: whaaaa gleder meeeg.Ser på Kimi Ni Todoke disse kveldene. Søt ass :D

Jeg tok pause fra Shippuuden og Samuari Champloo. Typisk at jeg mister interesse etter en stund. 

student

Disse to ukene skal jeg og 3 andre klassekamerater ut på praksis. Det vil si at vi er "studenter som besøker en ungdomsskole i Oslo". Vi skal for det meste sitte og observere, men det kan hende vi blir med på undervisningen. 

Jeg husker det godt selv da jeg gikk i 10 klasse og det kom "studenter". Vi synes det var så dritt :P Hahahhaha shit.... 

Har dere hatt studenter i klassen deres?

and ever little piece of him is right

Heheeee. Merker stor forskjell ass! Hvis jeg tenker på han i militæret: jeg blir glaaad ~ Hvis jeg tenker på han jeg jobber med: jeg blir irritert... >_> which is best? HMM VANSKELIG. :P

VLC media player

HEJ tenkte alle burde vite dette siden det kom et spørsmål i går, og det er ganske viktig for alle som LASTER NED ANIME :D

For at alt skal fungere og subtitles skal fungere så bør dere bruke VLC MEDIA PLAYER. 

Lastes ned her: KLIKK

Det vakre med VLC er at man kan trykke SHIFT + S. Da tar man snapshot av filmen, også lagres det automatisk i Mine Bilder. Det er det jeg gjør for å få så mange animebilder :P
hahahah fuck you

HAHA OKEEEI!

Jeg hadde så mange enkroninger at jeg bestemte meg for å ta med 20 til bunnpris for å kjøpe en melkesjokolade. WELL WHAT DO YOU KNOW. Prisen har steget med 1 krone! Fra 20 til 21. FINT DA. GREAT. Så da kjøpte jeg en melkerull i stedet. Fy faen assa :P

conclusion

Jobbet med han i dag og. Har kommet til en konklusjon. Det er ingenting hos han å hente, og jeg tror ikke han flørter med hu andre jenta engang. Han er bare søt og hyggelig mot jenter han kommer godt over ens med. That's all. 

Fint! Jeg er litt irritert, men hey nå kan jeg vente på han som er i militæret. :) Yey!

Dere hadde rett. Trengte bare å gi det tid. :P

NOK OM DRAMAET MITT. Det er sikkert ikke så interessant. 

snow

I dag går ikke gradestokken over 10. WINTER IS COMING :D

Har dere sett 4 Centimeters Per Second? Fineste animefilmen i verden! D:

Figured it out

Tror svaret er ganske klart etter å ha vært på jobb og snakket litt med han på face. Skjønner ikke hvorfor jeg er interessert. >_> Jaja. Han kan være kompis. Det er det.

Hadde han likt meg hadde han snakket mer med meg. Det er garantert. SÅ da driter jeg i han. ;)

here am I in my little bubble

Jeg hører hva dere sier! Selvfølgelig er det smartest og best å velge han som kommer hjem i januar... men akkurat i disse tider så er følelsene mine hos han andre, og jeg klarer ikke styre følelsene mine. Jeg kan styre hvor mye jeg vil "vise" av mine følelser men ikke hvor mye jeg føler. Så det er fortsatt litt vanskelig. Og hvis jeg og han blir en greie (against all odds).. hva skal jeg si til han som kommer hjem i januar? Jeg liker ikke at det ble en slags "avtale" mellom oss før han dro, å starte opp noe når han kommer hjem. Da kan jeg ikke gjøre hva jeg vil... men likevel er det en trygghet.. ææææ vanskelig. 

vel, i morgen og på lørdag jobber vi sammen. Får se hvordan det går da. Tror ikke jeg kommer til å fortelle han noen ting. Hva vil det være godt for? Mer drama?

 spør meg om det har regnet

Dette er en oppoverbakke. Det er en ELV.

i'm not giving up on love

okei en liten oppdatering.

vet ikke om jeg sa dette tidligere

men han jeg møtte i januar, han har vært opptatt og borte med militæret. også har han vært i afghanistan, men i forrige uke var han hjemme på en ukes ferie. Han var hos meg igår kveld og det var dødskoselig. Jeg husket hvorfor jeg forelsket meg i han. Han er alt jeg ønsker meg. I dag drar han tilbake til afghanistan. Han kommer hjem permanent i januar. Gleder meg!!!!

såe... han jeg liker som bor her, som flørter med meg OG en annen jente... jeg vet ikke. Alt er så vanskelig. Han og hu jenta har så sykt god kontakt, de snakker hele tiden. De kommer alltid sammen når vi finner på noe hele gjengen.. Hun henger alltid rundt han. Hun er en KLEGG på han. Og han liker masse greier hu poster på facebook... He never gives me that kind of attention. Men når han er er rundt meg er han verdens søteste og jeg kunne ønske han var min. Hmmf.

I dont know. Alle skjønner at jeg har noe stødig og bra med nr 1. Men så er han vekk i flere måneder... det er vanskelig.
tears stream down your face

Lager meg laks m/ saus og ris. Nam! Så skal jeg se på Shippuuden ^^

Ja, jeg hører på Fix You mens jeg lager mat. Lol stakkars naboer :P

masse jobb

Forrige natt jobbet jeg, i natt skal jeg jobbe og på dagen i morgen skal jeg jobbe. Streeeeessss og fucka døgnrytme. :P hurrahurra.Sometimes I wonder why I'm still waiting

Det er litt vanskelig å spørre min lille flamme. Møter han kanskje en gang annenhver uke. Og hva skal jeg spørre? "Hei liker du meg?" "Hei liker du hun andre?" "Hei hvorfor løy du? Du sa dere ikke holdt på" Lol. fcohjfh.

 

triangle

Haha, så utrolig typisk.

Nå er det jo så mye drama rundt kjærleiken... og plutselig kommer min gamle flamme tilbake og sier at han vil møte meg. Helt ærlig så har jeg lengtet lenge etter å se han igjen. Helt siden januar. Men hva med han jeg har øynene på nå? æææ!  

Jeg tror på skjebnen. Jeg tror at if it's meant to be, it will be. Så det er bare å være tålmodig. Jeg liker ikke tanken på å holde på med to samtidig, men det er ikke det jeg gjør uansett. Jeg bare liker to samtidig. Han ene bare.. jeg vet ikke. Han vil kanskje ikke ha noe seriøst. Derfor flørter han rundt. Jaja. Dette må jeg finne ut av.
dfhdg

Hei! Jeg har jo vært så stormforelsket disse ukene. Men nå er jeg ikke det. Eller jo. Men jeg er ganske <//////////3. Helt jævlig å se den personen du liker flørte med en annen. Også flørte med deg igjen. Jeg er litt ødelagt. Hade.

 

maaaaaaah

Haha.

I dag har jeg skole 11:45 - 17:30. Hvem FAEN kom på den ideen om at skolen skal slutte halv seks? Da kunne vi heller startet hav 9 og sluttet tidligere!!! idiotisk.

I will go the distance


klarte å tryne i dag og, så nå har jeg et likt skrubbsår på det andre kneet. hva SKJER? :P

braid

Jeg forteller forresten ingenting om denne gutten jeg liker, siden dette er offentlig og venner av han (eller han selv) kan finne dette. It's a secret :D 

Det dumme med å jobbe nattvakt er at jeg står opp på tider som sette. Jeg sto opp kl. 16. Dagen er borte. åååh bortkastet :( Greit, det er en søndag men jeg tenker mer på når jeg skal legge meg og sove til skolen. Jeg kommer ikke til å sove før kl. 4 i natt! IKKE BRA.

I går for første gang klarte jeg å flette mitt eget hår. Jeg var SYKT stolt! :D Det er jo drit vanskelig!snow

Dumt med vinter:

- iskald vind
- is, umulig å gå ordentlig
- slaps og drittvær
- konstant forsinket kollektiv trafikk
- vinterklær er dyrt, hvertfall ordentlige sko
- måkebiler på morgenen bråker
- man ønsker snø men den kommer aldri
- når man ønsker vår forsvinner snøen aldri
- jeg må gjemme vekk tatoveringen min :(

BRA med vinter:

- snø er vakkert og fredelig
- snowboard med venner
- ake med venner
- snøballkrig!
- snøslossing
- man blir så søt i vinterklær!
- masse fine boots
- julestemning
- alt er koselig
- minner til barndom og familie
- alle de fine filmene
- koselig å sitte inne med kakao når det er snøstorm ute
- våkne til ny puddersnø
- hyttetur

Vet ikke hva som vinner jeg!! Den dårlige lista har fler bra argumenter, men den bra lista har argumenter som får meg til å smile :D

VINTER JEG ELSKER DEGcold outside

Faen ass! Jeg klarer å trykke på "ignore" på venneforespørsler. Sorry, add meg igjen dere siste som har addet meg!! :P

Nytt som har skjedd: omg forelsket | har søkt etter ny jobb ved siden av den jeg har nå | forelsket. ihihi

KALDT UTE JA

football

hæhæ. nu skal jeg ut og møte folk fra klassen så ska DE spille fotball. Er ikke så gira på det. Men er veldig gira på å heie! :p

tired

Hehehe i natt sov jeg bare 3 timer. Var ute med venner til langt på natt. Følte meg jævlig på skolen i dag med 6 timer engelsk. Nå har jeg gjort litt lekser. og NÅ skal jeg ta igjen litt søvn. hohoho!

working cam

Min nye laptop er ankommet! Har lagt inn alt jeg skal og installert alt untatt photohshop. Den tar jeg litt senere. Nå skal jeg bare slappe av og nyte "en ny start." ^^

JEG HAR WEBCAM SOM FUNKER IGJEN.
oi! today!

Jeg ble ringt i dag av Dell. De sier at laptopen min kommer på døra i løpet av noen timer. GLEDER MEG :D

fak spåilers

HEJ

Jeg er ikke så sikker lenger. Typisk jenter å overtenke alt sammen. Håper det løser seg ;_;

Jeg har fått mail ang laptopen min. "Beregnet leveringsdato: 10.9.2012" HEHEHE MANDAG FOLKENS. MANDAG. da skjer det! :D DA er jeg tilbake for fullt!!! :DDD Det blir sikkert tirsdag siden det er en pakkelevering men men. :D

Jeg hater tumblr noen ganger fordi de spoiler så jævlig på Naruto og One Piece! Faen ass. Nå vet jeg hvem "Tobi" er liksom. Jeg ville gjerne fått vite det ALENE mens jeg SÅ den episoden. Fint, takk for det. Dritt.Hvil i fred, Sigrid.

Veldig veldig trist. Faktisk helt grusomt at slikt skjer.

aftenposten

band aid

Svar på et spm: Hittil er det 146 episoder av Fairy Tail.

 

Jeg trodde jeg var smart da jeg tok på First Aid bandasje på det utrolig dype såret på kneet mitt. Det hadde vært en god idè hvis det IKKE var et åpent sår.... Så i natt etter jobben (kl 5 på natta) måtte jeg slite med å dra av bandasjen som satt helt fast på såret. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUU FOR FAEN. D:<

Og eh, dere vet meg og gratis headere? Jeg sa jeg skulle fortsette når jeg fikk den nye laptopen min? DEN HAR FORTSATT IKKE KOMMET. Jeg ringte nettsiden og spurte hva faen som skjer. Så fikk jeg løst det. De har forhåpentligvis startet å lage laptopen nå. Hm.


     

auch

dskljghf. jeg tryna så heftig i går, mens jeg løp til den jævla bussen. har det største skrubbsåret (og det dypeste) på kneet. GANSKE AU. For å si det sånn, jeg har nå et møkkastort hull i buksa. Og en del små sår på hendene. Hahaha, how lucky am I!!! :))))))

Jeg likte siste episode av Naruto. Liker hvordan samtalene mellom Kyuubi og Naruto blir. ;D AWESOME.      

raske menn

drlgijkhdfkjh tatoveringen kløør D:

I dag har jeg sett på Raske Menn. Det var premiere på tv2. Var ikke SÅ JÆVLIG MORSOMT men det var jo artig å få med seg :)

dramakurs

I dag skal vi ha dramakurs på skolen. Blir litt morsomt siden jeg gikk drama på videregående. Nostalgi! :)

no internet!

Jeg har ikke hatt internett! Men plutselig har jeg det! Haha :D MÅ LASTE NED ONE PIECE!

Takk for fine kommentarer om tatoveringen. Jeg får masse positive tilbakemeldinger i virkeligheten og. Kjempe gøy! :D Noen sier sånn "ååå det har jeg hørt før! hvor har jeg det fra?" og jeg bare "COLDPLAY :D " og de bare "ÅJAAAAAA :D " hahaaa :D

I'm doing it for the thrill

Håndverkerne som byttet vinduene mine skrudde ikke gardiner og persienner opp igjen, så jeg har sovet i stua i natt. :( Annyoing. Pappa kommer i morgen og skrur det opp. Hater å ikke ha boremaskin. Men det hadde ikke gjort noen stor forskjell om jeg hadde hatt det. Jeg har jo aldri boret før. Man må være veldig presis og ha alt i vater ( på lik linje ). Skjer ikke at jeg klarer det :p

I dag skal jeg trene på sats. Spent på hvordan det går med ny tatovering. Skal vel gå greit. Også skal jeg ha klassevors her i 18 tiden. Gleder meg :) Liker min nye klasse veldig godt!

Veeeldig fornøyd med tatoveringen :D :D :D

School

I dag var min første ordentlige skoledag. No more fadderuke. Jeg var så trøtt og sliten i dag på skolen at jeg måtte force i meg KAFFE. Jeg hater kaffe. Men men. I dag når jeg kom hjem leste jeg masse. Også ble jeg så lei av å sitte stille at jeg tok en joggetur i parken! Hah! Også leste jeg resten da jeg var ferdig dusjet. Sporty og effektiv. :D Nå skal jeg se nyeste Naruto og One Piece. Nei jeg har ikke fått sett dem enda pga fadderuka xD

skdjrgh

HEJ. Det er midnatt. Jeg har som sagt fadderuke, og det vil si alkohol (for dem som vil) fra kl 16 på dagen. Jeg er veeeldig ferdig og klar for å sove. MIN SENG <3 Vi snakkes ! Sorry for at det ikke er noe anime oppdateringer. Jeg har nettopp startet på høgskolen! Just bare with me! :DD SNART ER DET SØNDAG. NY ONE PIECE! :D:D:D

natta i mens :) fridag i morgo!

beautiful nightmare

whoa jeg vil ha penger og ta tatoveriiiiiing fkjghfjhfg :(Full Metal Alchemist Brotherhood <333333333333333

Fra hoste til snyting

I går fikk jeg møte min nye klasse. Det var gøy :) Vi drakk i sola med fadderne, så dro vi på et utested. Men den høye musikken og alle lysene gikk til hodet på meg, siden jeg allerede er ganske syk. Så jeg gikk hjem tidlig. 

Nå hoster jeg ikke så mye mer, men nesa er TETT. Jeg snyter meg hele tiden. dkgjhfkjgh. Jaja. En ny dag på skolen i dag! :)

no sleep today

Har ikke sovet fordi jeg bare lå og hostet. Fint. Nå er jeg sikker på at ribbeina mine svikter snart. FØRSTE SKOLE DAG I DAG! FADDERUKA! :D gleder meg.

sunday

I natt jobbet jeg, og i dag har jeg eeenda vondere i halsen. Jeg hoster eenda tyngre. Det er jo veldig typisk. Jeg har fått pakke i posten men kan ikke hente den før i morgen. Sånt blir jeg gal av! HATER at ingenting skjer på søndager! Tenkte å stikke på SATS og trene men jeg hoster så mye, og ørepluggene mine er ødelagt... Liker ikke å trene uten musikk. D; I dag er en drittsøndag! :DDDDDnaruto I missed you!

Whoa jeg hoster tungt. Håper ikke dette varer. Skal jobbe i natt fra midnatt... D:

Jaja nå sitter jeg på den stasjonære datamaskinen. Håper den nye laptopen kommer FORT. Jeg hater at alt dette skjedde rett før en helg. For det skjer jo ingenting av post og transport på søndager. dfjhgkfjghgfh. 

Oi, jeg har visst gått glipp av 3 nye episoder av Naruto Shippuuden. Jeg trodde det kom til å være masse fillers nå... YEY! SOMETHING TO WATCH!!!!!!! ... on this bloody computer.

ny laptop daaaa

Vel, det er egentlig bare å kaste laptopen på dynga. Har bestillt ny. Faen ass jeg hater at jeg aldri får spart opp penger. DFGHDJFHG. Får vel bare se på Friends og anime til jeg får den nye. Er ikke lenge jeg gidder å sitte på soverommet og trykke på denne stasjonære datamaskinen. Nejjj.

Sorry men gratis headere må vente til jeg får den nye laptopen! Skjer vel i løpet av neste uke.

fml

eh for å si det sånn. nå funker ikke laptopen mer. Sitter på min stasjonære data, som egentlig lå i skapet... nedstøvet. Prøver å installere drivere for laptop. Ser ikke bra ut :( Har absolutt ingen internett på laptopen mens den stasjonære works like a charm. KEjtghfgh. Han på kundeservice telefonen sa "hvis det ikke hjelper å installere drivere så må du reparere den." Jaha. 2000 kroner koster det din APE. drfghjfhdjh!!!!!

what to doo

Typisk altså. Hver gang jeg har brukt photoshop nå den siste uken har laptopen klikket fullstending til det punktet at jeg måtte skru den av (holde av/på knappen inne). Og det skjedde HVER GANG jeg drev med photoshop!! Så tenkte jeg faen, dette må være noe virusgreier. Så søkte jeg etter virus men da den kom til photoshop, så stoppet hele søken og laptopen frøys. Så måtte jeg slå den av igjen. Dvs jeg har nå AVINSTALLERT photoshop... Vet ikke om jeg tør å installere det igjen. D: men må jo det. dfkjhfhj.   

kill them all

har ikke så mye å gjøre om dagene. har ikke jobb på hverdager og håndleddet er SNART okei, så da kan jeg trene.. hmf :( lei sommerferie. starter på skole neste tirsdag :D:D:D

dgkjhfgbkfjharkhjdfkjgnb arkhjg aedghj afdkhj GRIMMJOW ER SÅ HEIT :))))

Paracet

Paracet er fint når man har vondt i halsen, hoster, sykt hodepine og skal jobbe i 8 timer. Jeeeey!

// edit. Jeg dro på jobb, så sa dem "nei du jobber ikke nå. Du jobber neste uke." og jeg bare ".....HAHA okei men neste uke kan jeg ikke jobbe, så det var leit."

LOL SYKT TYPISK. Jeg tar alltid feil av jobbtidene mine. dfkjghfh

 

money

Hadde vært så perfekt å vinne ca. 10 millioner i lotto... sigh.Sveits dag 1 del 2Mange bildeer :p

Hold kjeft

Jeg skrev klage til 3. etasje, og jeg bor i 1.... "Neste gang du lager et sånt helvetes bråk tilkaller jeg politiet." Fordi seriøst jeg har aldri hørt noe lignende. Vennene hennes sto utenfor hovedinngangen og SKREIK opp til 3 etasje fordi de ikke hørte ringeklokka.. Hva FAEN er det? Jævla fjortiser. Gleder meg til å ringe politiet neste gang. Åhh det skal bli så bra :DOn the other hand: Ny One Piece i dag! <33

wall

Helloooooo. <3 Skal ut igjen i dag. Et lite jentevors hos meg, så drar vi ut. Skal passe på hånda mi :p haha

Hard life

Måtte stå opp tidlig i dag for å låse opp på jobben... Så skal jeg hjem igjen etterpå. Skulle jo egentlig jobbe i dag men håndleddet mitt tillater ikke det xD

forstuet

har forstuet håndleddet. klarer ikke skrive. haha

trøstemat på fridays...

har byttet vekk alle jobbvakter i helgen. kan ikke jobbe slik ass. lol. satt 3 timer på legevakten.

Good timesss

Vet dere hvaaaaa. Wow. Jeg hadde verdens kuleste og morsomste kveld. Var ute med de kuleste guttene jeg veit om. Vi hadde det så jæææævlig gøy. Det er dette folk bør satse på når de drikker alkohol. A good time with good friends. Det handler ikke om å se ut som den heiteste jenta og få flest komplimenter. Det handler om å ha det GØY. Wow. :D Elskerrrrrrr å drikke med venner for det er alllllllltid gøyyyyyy :D

Litt leit at han ene mista mobilen sin. Og at de klarte å falle OPPI fontena på Nathionalteateret. De kommer til å få feber, garantert. MEN en fantastisk kveld. 

Jeg har også forstuet håndleddet tror jeg. Drit vondt. Tror det var når jeg skulle c-walke på dansegulvet (gangster danse walk? ) men det var drit glatt og jeg hadde høye heler, så datt jeg. HAHAHar dere slike venner? Som er fantastiske? :D

Sveits: dag 1

Land: Sveits
Sted: Grindelwald
Tur på fjellet: First - Bachalpsee.

Sveits

Pakker. Jeg drar i morgen til Sveits / Alpene. :D Gleder meeeeg! Skal ta maaaasse fine bilder med speilrefleksen. Kommer hjem tirsdag 31 juli. Vi sees da! ;)

Vil aldri glemme.

huff, så jævlig de familiene som mistet noen på Utøya må ha det nå. Det er liksom så stor forskjell fra oss andre, at det nesten ikke er noe vits å prøve å være lei seg. I forhold til dem har vi null peiling på smerte og tap. Dette er deres dag. Never forget 22 juli. <3

tenner meg som en lighter

Stort bilde <3

Jeg tester varmen i Oslo i natt. Kommer til å fryse ihjel. Hahahha xD

internet

Har sendt mail til GET idag. Er så lei av ustabilt nettverk. jdkghdfjg.best comment

den beste kommentaren jeg har fått på bloggen er: "Haha :D Kommentere tilbake?"

HAHAHAHAHA. fy faen. Så hvis jeg sier lol på din blogg, så er det bare naturlig at du skal kommentere tilbake? hva slags logikk er det? Herregud.

pictures

Har fått beskjed fra FotoKnudsen av bildene mine er ankommet Sandvika Storsenter. Litt langt dit, så blir kjørt av storebror i morgen :) GLEDER MEG! Masse fine bilder! :D (til veggen)

teacher

Har kommet inn på høgskolen i oslo! :) Yey! <3 skal gå lærerutdanningen. Jeg skal forme fremtidens barn ;D 
hello there, the angel from my nightmare

æsj jeg hater at hårtuppene mine er solbleiket.

Jeg har gått opp 7 kg! Og siden jeg ikke har blitt tykkere, så vil det si at jeg har fått masseeeeee muskler! :DDDD YEY! Trening! <3

flink

Våkner opp og tenker "en uke til jeg skal til Sveits!" og "mamma ba meg bestille Helsetrygdekort, og det gjorde jeg" og "men hvor har det blitt av nå?" og "faen jeg finner det ikke!!!!!" og "da bestiller jeg nytt." og "skuffet over meg selv."

HAHA D:

I dag skal jeg trene på sats og ellers ingenting. Jo jeg må kjøpe smør. er gått tom. :P hahaha dfgjkhjk

sleep all day, work all night

Jaja. Jeg har jobbet natt til lørdag og natt til søndag. I dag kom jeg hjem halv 7, og sto opp klokken 15. føles veldig rart.. :P Laster ned nyeste One Piece! :D

Typisk

Hahahaa. Det er så typiiiiiiiisk!!!! D:

avbrekk fra jobb

Har jobbet så fkjhfh mye denne uken, så skal bli deilig å dra ut ikveld! Det er bare meg og ali, min kompis, som skal ut. men hey vi møter jo folk på byen :D koselig! :D

Har på meg søt kjole :D:D:D

every teardrop is a waterfall

Skulle jobbe 12-20 i dag. Gruet meg som faen. Så ringte sjefen kl 10 i dag tidlig mens jeg sov og sa "hei, du kan komme kl 14 i dag. Sov godt!" OMG MY DAY IS COMPLETE <3dip dye shit

MØKKAVÆR I OSLO. drfkgjfdjh.

Noe som irriterer meg er når håret mitt blir solbleiket i tuppene. Fuck ass, det ser så stygt ut. Jeg HATER hår som er bleiket i tuppene. Jeg synes det er drit stygt. Dip Dye er det styggeste. Æsj. Hva faen er fint med bleika tupper? hæ? Det ser bare solbleiket og FAIL ut. Jeg mååå få farget håret snart. Misliker det sterkt når tuppene er så fucka som de er nå D:::: 

Liker dere dip dye / bleika tupper?

This job ain't fun

Whoa, 8 timer på indiska kjenner jeg er noe jeg IKKE har lyst til. Men hey, hva annet skulle jeg gjort i dag? dkjghdfh. Kunne bare ønske at å jobbe i klesbutikk var mye mer morsomt. Det er faktisk drit kjedelig.

i hope it's nice where you are

Hva hadde du gjort hvis den gutten du liker dro et halvt år til afghanistan i militæret?

vil ha sommer

Wowww nå synes jeg sola skal komme permanent så vi får en fin sommer med soling, grilling og bading! Lei av å ta med meg regnjakke!!!!!

promise of a lifetime!

Noen som anbefaler en søt romantisk komedie? :)

instagram

Lol, jeg skaffet meg instagram. Slapp av, jeg kommer ikke til å være en av de som "FØLG MEG PÅ INSTAGRAM." "BLOGG ER KJEDELIG, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM." "SE HVA JEG SPISER TIL LUNSH! (TUSEN BILDER)"

Deeeeet. er ikke meg. ahaheahe

du måste flytta på dig!

I dag skal jeg jobbe i 8 timer. Mens jeg har hodepine og er bakfull. HAHA. drkghdfkjh

summer

I helvette. Det var møkkavarmt i går, og i dag skal det være 25 grader i skyggen..... HVA SKJEDDE? Endelig er det litt sommer i Norge! :D

:DDDDDDDDDDDDDDDD

svensk aften

Hadde det kjempe artig i går med alle svenskene fra jobben. Jeg var typ den eneste norske. Når de svenske snakker sammen skjønner jeg seriøst ingen ting, men når de snakker til meg skjønner jeg det meste! Rart.

shoes

I dag fikk jeg nydelige sko i posten men de var for små... også har de ikke fler på lager av den størrelsen jeg trenger. så jeg skal få pengene tilbake. På toppen av det, så regnet det bøtter i hele dag. :)))))

Nå skal jeg sove godt.

just my luck

Jeg har hatt ett års pause fra p-pilla, eller minipille siden den ikke inneholder østrogen hormonet... Og kjøpte for noen dager siden en ny pakke for å starte igjen. Også finner jeg ut at den inneholder laktose!? SÅ FINT... at jeg ikke skjønte det før nå! åhh great... ikke rart magen var på bærtur i går. Jeg hater helsestasjoner. Jeg hater leger. Jeg hater alle som skal høre om mitt privatliv. dkgjhfh.

andre som går på pille eller prevensjonsmidler? jeg vurderer den lille pinnesaken i armen. den varer i 3 år.

   

naaatttttt

Hellu. Klokken er 3 på natta. Har kommet hjem fra morsom kveld med en kompis fra videregående og litt bar-hopping. Jeg spiste en stor kebab før jeg dro hjem, så nå er jeg ULTRA METT. Derfor har jeg ikke lagt meg enda. Får ikke sove om jeg er dødsmett. D: dkfghjdfgh.

Naruto, jeg er glad for at jeg har deg i livet mitt. <3

you'll never hear the wolf cry

Har gått tur i skogeeen, tatt sol siden jeg er bleik som faen ETTER Hellas, oooog bestillt bilder til veggen i leiligheten :) Håper de kommer fort fort fort <3change

Jeg føler at det eneste jeg gjør er å spise mat, jobbe og betale regninger. Jeg vil heller drikke med gode venner, ha masse penger og sove.. Som en bortskjemt pappagutt fra bærum. MEN så er ikke jeg slik. Haha x)

that's why I must stop you

Typisk at når jeg har kjøpt meg fine nye jeans bukser - DA kommer sol og varmt vær!!! tyypiiisk. Og hvis jeg kjøper shorts eller fine singletter så kommer regn og helvette. Jada.

up

Har støvsugd og vasket leiligheten. Smells good <3 Jeg har ikke ryddet da. Så det ser ganske bombet ut. Haha. Jeg er ganske rotete av meg. D:

   

   

Dere som ikke har sett UP filmen (bildene over) må se den. Det er verdens fineste film.

dont wake me upJeg burde støvsuge leiligheten men jeg orker ikke. Random. I natt skal jeg jobbe 01 - 05. Håper halve Oslo har dratt på ferie fordi det er veldig stress på jobb når ALLE som har vært ute og festet skal spise mat før de drar hjem og sover. Please go home without eating!? :D

trist

Game of thrones episode 2. jeg HATER når hunder dør eller blir drept i serier/filmer. Uskyldige dyr som bare er snille. dkghdfkjhh. :'(

endelig slappe av

åhhhhhh dfgjhfkdgjhdfg deilig med en HEL dag fri uten noe jobb!!!! Føler jeg har stresset meg gjennom forrige uke. Sove jobbe sove jobbe.I dag har jeg sovet til klokka 13. Trent på Sats (ENDELIG<3) og nå sitter jeg bare hjemme og slapper heeeeeeelt av. Skal starte å se på Game of Thrones. Brødrene mine sier det er DRIT BRA. Har hele sesong 1 lastet ned så er ganske spent :) Noen som har sett det?

 

building faith on love and words

Nettopp kommet hjem fra jobb. Da restauranten stengte var det et par junkies som kom inn og ville ha mat, men jeg sa vi hadde stengt. Vi kunne ikke lage noe. Så pekte han på et kjøleskap som hadde oreo kake. Jeg sa han kunne få en sånn. Så tastet jeg det inn og ventet på penger. Så sa han "få se på kaka." smart som jeg var tok jeg den ut og viste den til han.
Han strakte ut hendene og tok den og gikk. uten å betale. jeg bare "..................."

Fy faen så frustrert jeg ble. Måtte inn i kjølerommet for å roe meg ned. xD

Nå er jeg hjemme. Det er halv 4 på natta. Jeg er ikke trøtt. Men skal sove. haha. Har spist et knekkebrød med syltetøy og skal sove nååå. Nattaaa :D
now you're just somebody that i used to know

Gjør meg klar til jobb. Skal jobbe fra 00-05 i natt. Håper linsene mine ikke fucker opp underveis. Hater tørre linser. D:Undervannskamera er faen meg kult! :D

clear water video

video:clear water video


Jeg filmet litt :p

singing my life with his words

Wow. I dag skal jeg jobbe i 9 timer. HÆ? jeg kommer til å dø. Og de jeg digger å jobbe med er ikke der i dag. :(

 
  

Er visst mange som vil ha gratis header osv... Jeg er veldig opptatt for tiden så jeg sier ifra når jeg kan begynne å ta imot "bestillinger" igjen. :) 

clear water

Har aldri sovet så godt som jeg gjorde i natt. ÅHHHH SENGA MIII <3

Jeg har ikke fått trent på dødslenge nå. Også har jeg heller nesten ikke noe fritid denne uken pga mine 2 jobber. D: Har fått presset inn en PowerStep time nå om en time. Kommer til å bli så møkkastøl at det ikke er mulig :p

Vi så skilpadder og badet i superklart vann. Det så ut som man kunne stå hvor som helst, men det var drit langt ned til bunn. SYKT!

Shit, er det bare jeg som synes Fairy Tail er blitt kjedeligere og kjedeligere? Jeg ser det bare for å se liksom. Ikke fordi det er spennende.

Hjemme!

Hei! I dag kom jeg hjem fra Zakynthos, som er en øy sør i Hellas. Har hatt det kjempe deilig og solt meg masse :D Nå skal jeg bare slappe av... laste ned siste episode av naruto, fairy tail og one piece..  og grue meg til resten av uken fordi jeg skal jobbe veldig veldig masse D:

Vi gikk opp på et fjell og tok bilder av soloppgangen! :)

prometheus

Jeg så Prometheus i går på kino. DRIT BRA FILM. Veldig ekkel fordi det var creepy romvesner, men ellers var filmen utrooolig bra :D Man klarte nesten ikke å fokusere på å spise godteri. Anbefales!

   

Nå har jeg pakket litt og ryddet litt, for i natt drar jeg og 3 andre snupper til Gardermoen lufthavn! :D HELLAS <3 Skal jobbe 12-18 i dag først da. Tjene penger ;) Gleder meg til Tax Free på Gardermoen. <3

true blood

Har fått sovet litt, men føler meg ikke våken for det. Vet ikke hvorfor. Har vel jobbet for mye disse døgnene. Også har jeg ikke fått trent noe. Faen ass. Kommer til å være så støl etter neste treningstime. Hater å være støl. D:

Skal jobbe fra kl 01 i natt. Gruer meg fordi det er seint, gleder meg fordi det er to gutter på jobben som jeg bare DIGGER å jobbe med. Åhh de er så sykt kule. :D

Har sett de to første episodene av true blood. er ikke så sykt imponert enda, men alle sier det er drit bra så jeg skal forsette :)

Ser dere på true blood? hva synes dere?

two jobs

Haha. fy faen. I går trodde jeg at jeg bare skulle slappe av etter å ha jobbet i klesbutikken. Så ringer den andre jobben klokka 22 : "Hei, du skal jo komme klokken 00 nå snart. Kan du komme tidligere? Typ. nå?" og jeg bare HÆ??? SKAL JEG JOBBE ? så da måtte jeg bare dra meg opp av sofaen og jobbe til klokken 4 i natt. Så kom jeg hjem og la meg med EN gang fordi jeg visste jeg skulle stå opp klokken 7 for å jobbe i butikken igjen på morgenen. OH MY LIFE. Og når jeg er ferdig på jobb i butikken i dag skal jeg sove som faen fordi jeg skal jobbe på den andre jobben igjen i natt.

dsrgojdfkhjfh. To døgn dekket med to jobber. Dette skal ALDRI skje igjen. Trust me. 

Dreaming out loud

Bare drømmer om å komme meg til Hellas fort som mulig, og ta SKIKKELIG ferie fra ALT.

Også håper jeg ingen prøver å bryte seg inn i leiligheten min mens jeg er borte. høhø.

Andre som er klar for ferie?

jævla

Nå sitter jeg her med sjokolade og har bare lyst til å grine meg ihjel fordi DEN JÆVLA LÅSESMEDEN kosta 3000 fuckings kroner. Forsikringselskapet sa "dette dekker vi ikke, det er noe sameiet (blokka jeg bor i) må dekke." så ringte jeg til dem, men de sa "det er DIN dør, DU betaler." ......................................................................................

TRE TUSEN KRONER. RETT UT. VEKK. pga noe som IKKE var min feil. Nå er jeg drit emo.

Dette er min sang i dag.

Jeg er bare sint sint og SINT. Legg på mensenhormoner, så får du mitt humør akkurat nå. Mensen + sinna = FORBANNA, JÆVLIG OG GRINETE.

 

work today

Jobbe 8 timer i butikken i dag. Åhhh gruer meg D:

det kosta 3000 kroner å fikse låsen i døra i går. Der gikk sydenpengene. Pappa skal ringe forsikringselskapet i dag og se om jeg får dekket det. *krysse alle fingre*innbrudd

en eller annen jævel har prøvd å komme seg inn i leiligheten min. Låsen var skrudd ut og det mangler en spiker. Nøklene mine funker ikke lenger. FY FAEN JEG HATER MENNESKER. Har ringt låsesmed som skal komme i kveld og installere ny lås. Også har jeg ringt pappa som jobber i Falck (sikkerhet). Han skal skaffe en superalarm til meg som begynner å ule bare noen fucker med døra mi hvis den er låst.

Jeg har forsikring på alt inne i leiligheten min, men det er allikevel skummelt med innbrudd. Takk og pris for at han ikke kom seg inn. Jeg blir så sykt forbanna.

Men in Black 3

Har sett MIB 3 i dag. Var ikke så bra som The Avengers var... men den var morsom da :) Så vet dere det. Nå skal jeg ikke spise på en måned fordi jeg har spist SÅ JÆVLIG MYE i dag!!! :P hahhah. Også var det iskaldt ute. Uten jakke. :(

I wanted to see something thats different

Typisk at det er en fridag i dag, og sola er vekk. FINT.

something that you would change in me

Wow, helt ferdig etter å ha stresset på jobb i 7 timer. Nå skal det slækkes.

 ballzz

Gardeball var en morsom opplevelse, men det var veldig kleint fordi han jeg var med.. ja vi passet ikke sammen for fem øre. Så jeg skulle veldig gjerne byttet han ut med en annen. Da hadde kvelden vært tusen ganger bedre. Hater å være stuck med en person man ikke kommer over ens med. skdjghdfh. 

Jeg ELSKER kjolen min <3

I dag er det helligdag OG søndag, og gjett hvem som skal jobbe i 6 timer og tjene masse penger??? :D JEEEEG :D hurra hurra hurra. Jeg må få kjøpt meg en Sudokubok. Da kan jeg ligge i parken og sole meg - og IKKE kjede meg etter 10 minutter :P Hahaha. Elsker sudoku. Hjernetrim <3

somethings wrong with america

What's wrong with our society.

 • Kim Kardashian: I'd like to marry this dude and spend $10 million dollars on a publicity wedding please oh and then 72 days later I'd like a divorce
 • America: Well sure why not?
 • Britney Spears: I want to get hitched in a chapel in Vegas and have the marriage annulled fifty-five hours later because I didn't know what the hell I was doing
 • America: Whatever you want!
 • Carmen Electra: I want to get married in Vegas to this basketball player and then annul the marriage nine days later cuz we were both drunk lololololololololol
 • America: Okay, sounds like fun!
 • Gay couple: We would like to get married and spend our lives together and possibly adopt unwanted children to give them a good home and -
 • America: WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU IDIOTS THAT IS DISGUSTING AND WRONG YOU DEFILE THE SANCTITY OF MARRIAGE SO GTFO

sunshine

Da jeg kom hjem 05.30 i natt etter jobb vurderte jeg å skrive et blogginnlegg "SE SÅ SEINT JEG ER HJEMME" men jeg orket ikke. Bare gikk og la meg. :p Nå er jeg ferdig dusjet, spist frokost og kremet inn deler av kroppen med selvbruning. Fordi i kveld skal jeg på GARDEBALL :p Det blir spennende. Er visst veeldig høytidelig. Jeg skal bruke min fine kjole, så jeg blir sint hvis ingen tar bilder av meg!!!
deg på topplista?

har dere prøvd å se for dere hvordan det hadde blitt hvis din blogg var på topplista?

Haha. Hvis min blogg var på topplista..... jeg og min anime addiction. Lurer på hva som hadde skjedd. Hadde sikkert fått masse bullcrap fra "kule mobbere" om at jeg er nerd og trenger et liv. Mens andre animeelskere hadde elsket bloggen min og tenkt "endelig noe bra på topplista". Jeg hadde nok ikke vært på topplista lenge :p LOL. Det er jo for det meste små fjortisjenter som leser og kommenterer på topplista. Jeg har ikke lyst på slike lesere. D; Det skulle fantes flere lister! Hmm.

 

// ok en på facebookvennelista mi har laget facebookprofil til begge hundene sine. EH.

brie og druer

I dag har jeg trent på sats, smøret meg inn med 10 faktor solkrem og ligget i parken i 20 minutter, ble litt rød faktisk LOL FUCK MY SKIN, dusjet, og nå spiser jeg BRIE ost med røde druer. Nam nam nam. I dag skal jeg jobbe 16-20, så hjem og slappe av til jeg skal JOBBE IGJEN fra klokken 00 - 05 i natt. haha omg, slitsomt døgn.

Men om 11 dager skal jeg til Hellas med venninner! :D GLEDERMEG!

Jeg hater sol på kvelden


Den titter gjennom hver eneste lille sprekk i persiennene! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKKKKKKKKK. Skjerfet er foran den største sprekken fra der jeg sitter.


Uansett hvor jeg setter meg i sofaen så kommer sola og tar meg etter hvert! Dere kan bare forestille dere hvor annoying det er når jeg ser på anime! D:<


Måle opp vinduene for å kjøpe rullegardin!!!! :D Og litt melkesjokolade.

blir dere også irritert av sola?

answering

Nettopp hjemme fra jobb. Nå skal jeg fortsette å svare på animespørsmålene. Jeg svarer med bilder av karakterer osv, så det blir vell gjennomført! :D Gled dere!
summer time when the lights go out

Er så TRØØØTTTTT og sliten etter trening på Sats. Wow. Jeg har så vidt energi til å holde øya oppe. dfjghdkfhjgdfhjg! *klappe til seg selv* jeg skal jobbe kl 16! Skjerpings! :P

Nå er det nesten sommer i Oslo! Herlig herlig herlig! :D 5 juni skal jeg til Hellas med 3 venninner. Gleder meg så sykt! Sole meg og bade!! :D Skal dere reise i juni?

17 mai

Gratulerer alle sammen! Gratulerer til meg selv! Hurra for Norge, vårt kjære land. JEG ELSKER NORGE :D Jeg blir så sint av punkere og metall folk som sier at Norge er et jævlig dårlig land. Sorry men Norge er verdens beste land å bo i. Det er faktum. Vi får for eksempel BETALT for utdanningen! Hvor mange land låner ut penger til ungdommer for utdanning? Hm? Tusen takk for alt, kjære NOREG :D

Det skal visst ikke regne i dag allikevel! OMG FLAKS? I går sa jeg "Gudene elsker oss hvis det ikke regner i morgen." Fordi det var melt drit mye regn i dag. Men se! Det skal være sol/overskyet! Ikkeno regn! Lol! Gudene elsker Norge! Hahah

start!

Da er jeg igang med ny blogg! :) Spennende :D Synes dere alchemist var mer passende ? :) det synes jeg.Har spist så jævlig usunt i dag på jobb. En medarbeider hadde bursdag så det var cupcakes på pauserommet. OMG xD

ALLE MÅ LEGGE MEG TIL SOM VENN :D

 


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits