februar 2017

Nytt hår, nye innkjøp

Min nest siste lønning fra restauranten kom i går. Da har man feiret litt! Jeg har klippet håret, farget håret og kjøpt inn litt essentials. Dagkrem, nattkrem, maske og rens. Sånne ting man trenger, og bare kjøper 1 gang i året. :D 

Som dere også kommer til å se, er mine vippeextensions så og si borte. Jeg skal være en rollemodell for 11 åringer. Ingen vits å se ut som ei dukke xD

Jeg bruker SEAWEED serien fra The Body Shop. Jeg har kombinert hud med både olje i t-sonen og tørr hud på kinnene. Er veldig fornøyd med Seaweed serien, og den lukter så fresh :D 

check it out!Nattkrem <3Himalayan ansiktsmaske <3Ansiktsrens <3Dagkrem <3

 

Ny jobb

Da har jeg endelig blitt lærer, folkens :)

Har fått et vikariat på en skole i Vest-Oslo. Er vikar ut denne uken, så starter det for alvor etter vinterferien (som er neste uke). Har fått en del fag jeg aldri har hatt på Høgskolen. Mine fag er egentlig bare Engelsk, Samfunnsfag og Naturfag. Fagene jeg skal undervise i er Engelsk, Samfunnsfag, Norsk, KRLE, Tekstil, IKT og Musikk. Haha! Wow... Det blir spennende og gøy! Elsker utfordringer :-) Fint at jeg er vikar denne uken, så får jeg hilst på elevene. 

Endelig fikk jeg drømmejobben!

Motebildet om hårfrisyrer

Har sittet denne morgenen og loket litt på nettet mens jeg har nytet en kopp (flere kopper) kaffe. Morsomt å se hvordan motesider/moteblader forteller I-land hvordan håret skal se ut våren 2017. Tanke nr 1: Skal alle se like ut? Tanke nr 2: Skal man virkelig bruke tusenvis av kroner på å følge motebildet for hver nye årstid? Tanke nr 3: Å klippe det lange håret kort tar 5 minutter. Angrer du, eller sier plutselig media at langt hår er inn igjen? Da må du la håret vokse i flere år, eller bruke tusenvis av kroner på extensions som sliter enda mer på håret. Har folk så mye penger? Er jenter virkelig så opptatt av at håret skal være trendy? La hår være hår. Det har jeg selv lært av å bruke tusenvis av penger hos frisører noen år tilbake. Det er ikke vits. Jeg beholder håret langt og brunt til tross for hva stylister og moteblader sier. Det var dagens. Hade. 


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits