april 2016

ett år siden

Nå er det forresten ett år siden jeg hentet de små djevlene/englene. (26 april). 

Se hvordan de har vokst!

 

Jeg vil ned til sola!

Har begynt å ta solarium fordi *ehem* Jeg fikk jobben på Rhodos i sommer :-) Jeg reiser ned 12 juni og blir ut august. Mange er allerede der nede fra og med søndag, så de har jo god tid til å bli brune. Da gidder ikke jeg komme ned 12 juni som en bleik fisk :P Derfor tar jeg solarium. Veldig forsiktig. Ikke mer enn 15 minutter, to ganger i uken. Har tatt det rundt 7 ganger nå og man skulle håpet på en fint skille. men NEIDAAAAA. Jeg blir jo faen meg aldri brun. -_-

Ellers må jeg straks få stusset håret mitt igjen. Men hallo, det er bare så fuckings dyrt. Hei jeg skal klippe 1 cm av tuppene mine. Hva koster det? FEM MILLIARDER KRONER.

Av og til savner jeg det rød håret mitt. Av og til har jeg lyst til å bleike håret mitt blondt. Altså hva faen skjer? Hvorfor kan jeg ikke holde meg fornøyd? Den eneste grunnen jeg har for å holde håret mitt slik som det er, er: DET ER DYRT Å ENDRE HÅRFARGE. Ferdig. Det er en god nok grunn.  


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits