mai 2016

Påfylling av vipper, før og etter

Jeg fyllet på vipper i går. Veldig fornøyd! Da er man fikset og fin til 17 mai. I morgen, søndag skal jeg i tillegg til pappa for å pusse sølvet på bunaden :)

Her er bilder før og etter. Som sagt er det bare en påfylling. Ikke et helt nytt sett. Men se forskjellen allikevel!

Etter påfylling: (man ser også at leppene mine ikke er så hovene lenger)

I dag ser jeg sånn ut

Dagens oppdatering på leppene: jeg fikk ikke sove i natt fordi det gjorde så vondt. I dag går det litt bedre, men fortsatt vondt. Klarer så vidt å smile, tør ikke å le. Jeg holder meg inne i hele dag så jeg slipper å 1: bli sett (jeg ser ut som en trutmunn idiot). 2: risikere å le/smile for mye med kompiser.

Leppene er fortsatt sinnsykt hovene og store. Det begynner å bli et blåmerke på midten på overleppa. Pent. -_- Det gjør vondt å smøre lipsyl på, men det må gjøres fordi de er så utrolig tørre. Det er rett og slett ubehagelig med mine lepper nå. Jeg føler meg som en retard. 

Det eneste jeg må huske på er å drikke ekstra mye vann slik at det skal gro på best mulig måte.

Bilde er fra i dag:

 Ja de er store. Og jeg synes ikke det passer meg. Jeg gleder meg til hevelsen er borte. Da ser det nok fint ut :) For DENNE størrelsen passer meg absolutt ikke.

I morgen skal jeg fylle på vippene mine så jeg blir fin til 17. mai! <3

Her er kattene mine. De koser seg i vinduskarmen <3 Blir litt forvirra når de ser mamma stå nede, utenfor vinduet. Men jeg kommer alltid inn igjen. Det vet de :D <3 

Andre og faen meg siste påfylling i leppene

I dag har jeg hatt praktisk prøve i fysikk, (som jeg besto! :D ) og fyllt på leppene igjen. Nå har jeg 1 ml i leppene. Helt ferdig. Orker ikke mer. Fy faen.

Som dere sikkert skjønner, så gjorde det SÅ JÆVLA VONDT i dag også. Nei, vent litt. Det gjorde ENDA VONDERE i dag. Jeg trodde andre gangen skulle være bedre? De var like overrasket selv, av at jeg hadde det så jævla vondt. Fy faen ass. Så spurte de om jeg har mensen, jeg bare ja? Og de bare "Åja. Det er grunnen til at du har så vondt. Blodet ditt sirkulerer mer nå som du har mensen, så derfor funker ikke bedøvelse/smertestillende på deg." 

HEHEHEHE så jeg lå der uten bedøvelse/smertestillende? Fy faen ass, det forklarer jo alt. Det var så vondt. Trodde jeg skulle dø. ALDRI MER.

 

Her sitter jeg med bedøvelseskrem i 10 minutter:

 

Her sitter jeg på bussen hjem etter PAIN x10000000000!

 

Sånn ser det ut nå. Litt skjeivt, men det var det sist gang og. Skal holde dere oppdatert :) Jeg får ikke spise mat før om 4 timer.. Sulten :( 

God morgen fra kattehiet!

Jeg er trøtt og usminket så dere får ikke se :P 

Men mine katter elsker at det er varmt og sol ute nå. De stikker hodene sine laaangt ut av vinduet, men tør ikke å hoppe ned. En gang falt Neko ned, men det eneste hun gjorde da var å løpe til døren og vente til jeg kom ned. Haha søtt. De er tross alt bare vant med å være inne. Har tatt dem ut i bånd noen ganger, men de er rett og slett for redd. Bor så nærme en veldig trafikkert vei som bråker. Og er livsfarlig. Derfor innekatter <3

 

Jeg har fikset leppene!

Jeg har forresten testet ut fillers i leppene! Det er ikke botox eller restylane, men en naturlig syre som allerede finnes i kroppen (jeg husker ikke HELT hva hun sa). Kroppen bryter dette ned etter en stund, så om 3 mnd har jeg små lepper igjen. Hah :P

I min familie er det ingen med fine, fyldige lepper. (SORRY FAMILY) så jeg tenkte why not? Bare for å sjekke ut liksom.

Om prosedyren: Jeg har jo TINY lepper, men gikk inn dit fearless. Dette skulle gå bra tenkte jeg. LOL. Fy faen det var vondt. Dama som gjorde det fortalte meg at de med små lepper kjenner mest smerte, siden leppene er så små. Små lepper : nærmere nervene. VONDTVONDT. Hun ville heller ikke fylle inn hele 1 ml. Jeg fikk 0,5 ml for å ikke stresse leppene for mye. De resterende 0,5 ml skal jeg ta på onsdag denne uken.

FØR:
Små lepper går i familien. Pleier å ta bilder der jeg gjør dem større med litt trut eller leppestift. 

  

 

EN TIME ETTER PROSEDYREN:
Det så helt rart ut. Og skjeivt! 

  

 

SENT PÅ KVELDEN:
Kunne ikke smile, så vidt snakke. Ville ikke ødelegge noe samtidig som det gjorde litt vondt. Absolutt umulig (og jævlig vondt) å lage trutmunn! xD

 

FØR JEG SKULLE SOVE, OG ETTER JEG STO OPP
Jeg hadde forventet å se ut som en fuckings idiot når jeg sto opp. Det var liksom skrekkhistorien jeg hadde sett på alle disse youtube filmene av folk som tok botox osv. Men nei, nesten ingen forskjell. Takket være to piller jeg fikk mot hevelse etter prosedyren! :)

  

 

TO DAGER SENERE:
Blåmerke (til venstre på bildene) skjult av leppestift. Fy faen det var stygt :P

  

 

NÅ FOR TIDEN:
Veldig fornøyd! De er ikke så store, men større enn før prosedyren. Snart skal resten fylles inn.

  

 

FORSKJELL FØR OG ETTER
Tadaaaaa!

  

 

Jeg hadde ALDRI trodd at JEG kom til å gjøre noe sånt med mitt utseende. Mamma bare "HVA HAR DU GJORT MED MUNNEN DIN! DU MÅ SLUTTE MED DETTE! DET ER IKKE NOE FINT! FY!" xD foreldre ass.

Onsdag setter jeg inn resten. Skal prøve å dokumentere for dere :-)

HVA SYNES DEREEEEEEEE?

Alt dette styret om at extensions er det eneste som gjør ditt hår lenger

Alt dette maset fra bloggere og media (media mtp.bloggeverden) om lenger hår... Hallo. De skriver og skryter av extensions. Okey, greit, du får lenger hår i en liten periode på dagen, (ja jeg har forresten brukt det selv så jeg vet hva det dreier seg om), men det er faen ikke behagelig! Det lugger som f. På de fleste jenter ser man at hun har extensions fordi det passer ikke med hennes hår. Extensions skinner ulikt i sola enn vanlig hår, det er ofte ulik farge selv om man prøver for guds skyld å kjøpe extensions som er mest mulig lik egen hårfarge, og det "henger" ulikt nedover skuldrene/brystet/ryggen enn vanlig hår. Pluss at det er umulig å dra fingrene gjennom hodebunnen. Clips/festepunkter synes om du har strikk i håret eller tynt hår. Det er veldig ubehagelig å sove med. Det er sykt ubehagelig om du skal ha på lue (vinter) eller caps. Det gjør ikke håret ditt noe bedre heller. Tvert om, det sliter noe jævlig på håret. Du må kanskje til og med klippe ditt eget hår fordi det har blitt så ødelagt. Altså, hva er så jævla positivt med extensions egentlig? Hvorfor skal EXTENSIONS være den eneste utvei til langt hår?

Nei. Min egen erfaring er: stuss tuppene hver 6. uke. Skriv opp på kalenderen hver 6. uke at Nå skal tuppene stusses. Ferdig med det. Etter et halvt år så ser du stor forskjell og håret er sunt. Det var min utvei. Nå har jeg langt hår, og jeg stusser det fortsatt når tuppene blir slitt. Fordi hva har vi lært av frisører? Håret vokser saktere når tuppene er ødelagt. Det som menes her, er at håret knekker lenger og lenger opp jo lenger du venter med å stusse det. Til slutt må du stusse FOR mye av lengden. Om du stusser regelmessig (hver 6 uke ish) så holder du lengden gående. TAKK FOR MEG.

Selvfølgelig har jeg i baktankene at bloggerne får penger for å snakke om ulike saker, som haircare produkter og ulike salonger som selger hair extensions, og at det eventuelt ikke er deres ærlige meninger, men at de MÅ skrive slikt for å tjene penger. Men men, saken er fortsatt det samme. Jeg anbefaler å ikke bruke extensions. :-)

Forresten. Bruk extensions om du vil ha tykkere hår! Det blir jo en illusjon, men likevel så blir håret seendes tykkere ut med extensions. Likevel, husk at det sliter på håret og er sykt ubehagelig. :) 

Her er bilde av meg med extensions. Si meg, SYNES DET? JA DET GJØR DET.

 

Her er bilde nå uten extensions. Ser dere forskjell? Jeg håper virkelig det.

 


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits