juni 2015

Busy days

Disse to ukene har jeg jobbet mer enn 100% på restauranten. Det er sol og jeg jobber rundt 9 timer hver dag inkl. lørdager og søndager. Jeg står og går i solsteken hele dagen. OM jeg har blitt solbrent på nesen! Bruker herved solfaktor 50. xD Er også veldig sliten men det blir bra penger ut av det! 

Små irritasjoner om dagen:
- Kattene spiser plantene mine. Faen ta.
- Kattene elsker alle småting så jeg må gjemme min lipsyl hele tiden.
- Kattene skal alltid hoppe opp på sminkebordet mitt, selv etter jeg har fjernet "alle mulige måter å komme seg opp dit". 
- Er det ikke slik at de som kommer først på jobb får pause først????
- Kan ikke han jeg holder på med forstå at jeg er opptatt disse ukene og ikke har energi til å møte han etter jobb? Har ikke folk tålmodighet lenger?

 

Et par bilder av håret mitt og mine forskjellige måter å style det påSynd det tar hundre år å krølle det. Og synd at "lengden" trekker seg tilbake når det er krøllet. -_-

Sol?

Hallo godt folk. 

Nå er det slik, som alle har merket, at sommeren i Oslo har vært drit dårlig. Dagene det er fint vær åpner uteserveringen der jeg jobber, og jeg får sol på ansikt og armene. Jeg har fått fregner i ansiktet og rød nese. Når jeg tar hånden over magen ser jeg at magen er kritt hvit og hånden min er brun. Fuck dette da! Jeg vil sole hele kroppen!

I tillegg skal jeg og en av mine beste venninner bestille en ukes ferie i Hellas i slutten av august. Vår avtale er å "forberede" brunfargen før vi reiser slik at vi slipper å ligge der som lik på stranden. I dag tok jeg min første solariumstur på .. jeg vet ikke.. 7 år? Hahaha. Jeg tar egentlig aldri solarium pga risiko for hudkreft og fordi det koster en del.

Likevel ønsker jeg et godt grunnlag før jeg reiser. Og jeg vil selvfølgelig bli litt brunere enn det jeg er nå. Faen meg bleikere enn hvit fisk! Og jeg har den hud typen som tar lang tid for å bli brun. Blir heller bare rød. -_- 

Har startet på betakaroten i tillegg. Dette blir spennende!

Ellers er mine planer for sommeren jobb og en reise med mamma til alpene i Østerrike! 

Hilsen meg og pusene6 uker med pusene 

se hvordan de har vokst! så søte! <3

Lenge siden nå

Heisann!

Husker ikke helt når jeg sluttet å blogge, men her får dere en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist.

Jobb:
Jeg fikk jobben som servitør. Har jobbet der hver dag det har vært sol og fint vær, siden jeg jobber på uteserveringen. Har vært kjempe gøy! Jeg er utrolig fornøyd og glad i jobben min. Kollegaene mine er fantastiske og jeg lærer nytt hver dag. Det har vært litt vanskelig og stressende til tider, men jeg tar en utfordring på strak arm!

Laptop:
Fy faen så mye drama som har skjedd med min laptop. En morgen da jeg skulle til skolen (noen dager før eksamen startet), satt jeg på laptopen med litt kaffe. Plutselig kommer min søte kattunge og setter seg over skulderen min. Awww, tenker jeg. Hun sover. Jeg drikker kaffe. PLUTSELIG begynner den jævla djevelen av ei katte å sprelle som en gal. Yup. Der var kaffen helt over laptopen. Den døde kort tid etterpå. Fy faen så frustrert jeg var. Ikke nok med at eksamen startet om noen dager, men en reparasjon på laptopen ville kostet meg rundt 3000 kr og ta over 3 uker. STRESS? JA!

Jeg tok den med til mamma og stefar. Stefaren min er veldig handy og teknisk. Han åpnet laptopen og fant spor av kaffe nesten over alt. En kompis av han rådet oss å kjøpe et nytt hovedkort i stedet for å sende den inn på reparasjon. Det hjalp ingenting å tørke av det vi fant av fuktighet. Jeg fikk låne mamma sin laptop for eksamensskrivingen. I DAG FIKK JEG DEN TILBAKE. MIN KJÆRE <3

Her er noen bilder fra prosessen:

 

 

Ellers:
Jeg har fått godkjent min bachelor oppgave. Kattene har fått ormkur fordi de har kastet opp orm (æsj). De er super lekne og super kosete. Hater dem når de er gærne, elsker dem når de slapper av eller skal kose. Hihihih. 

 


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits