august 2015

Heisann heisann

 

Halla! Okey. Speed-blogging!!!

 

Jeg har vært på to ferier i sommer: Østerrikske alper med mamma og Rhodos, party øya i Hellas med min bestis. 

Jeg har tatt to nye tatoveringer: en for Zena og mine to nydelige katter, og en for meg (tekst). Jeg har kjøpt RayBan aviators og Beats by Dre wireless headset. I Rhodos satt jeg på en Wifi cafe og så de siste episodene av One Piece som er utgitt. holdt på å grine flere ganger. Cora-san! <3

Nå har skolen begynt igjen, så jeg tar trikken om et kvarter. etter skole skal jeg rett på jobb. :) Er fortsatt servitør på uteservering.Mer kommer. Har ikke tid nå. Snakkes :)


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits