september 2015

God morgen fra kattehiet

Kattene fikk en ny leke i går. Den henger i dørkarmen og lager søt kvitrelyd hver gang de hopper og tar tak i den. Søt! Jeg koser meg på morgenen før skolen med havregrøt og kaffe. Kattene får ut litt energi. Sånn går det :P Bestilt klorestativ til pusene mine!

Er det ikke vakkert???? :D Og mye billigere enn det norske nettbutikker / dyrebutikker selger... de selger for rundt 3000kr , og stativene er ikke halvparten så bra som dette. Wow, jeg gleder meg. :D (Fra en svensk nettside, må hente det i Strømstad).

Bedre kvalitetchoo choo

Dette er den pigment kuren jeg fikk hos salongen. Den var helt herlig. Den klarte å jevne ut brunfargen min, så nå ser fargen faktisk veldig fin ut! :-) Jeg er selvfølgelig ikke ferdig med håret, men jeg må kure håret i et par uker nå før jeg fortsetter. Stakkars håret mitt er jo helt ødelagt :PHåret!

Bilder fra katastrofedagen i går:

Frisøren prøvde hardt å få ut rødfargen, men den ville rett og slett ikke ut.

 

Her sitter jeg med høye forventninger:

 

Her sitter jeg med avfargning nr 1:

 

Slik så håret ut etter 4 fuckings bleikingsprosesser:


Rødfargen ville ikke gi slipp, så vi måtte bare gi opp. Hadde vi bleiket det mer ville håret blitt ødelagt. Så da farget vi håret brunt. Det måtte også 2 prosesser til, for å få en fin farge.

 

Uheldigvis ble ikke fargen helt jevn:

 

Så jeg dro hjem og farget det med pigment kuren jeg fikk. Da ble det jevnt og fint:  

Fler bilder kommer, men jeg skal på tusenfryd i dag. Snakkes :D

da starter frisørtimen

Da er det dags for ny hårfarge! Farvel rødt! Takk for tre kule år!

Her kommer noen bilder jeg tok i dag på vei til frisøren. Rødfargen er ganske fadet ut..

Goodbye redhead

Ville bare fortelle dere at min periode som redhead er over. Jeg farger håret i morgen (mandag). Jeg er 100% sikker på hva jeg skal ha, men frisøren sa det eventuelt ville ta to fargeomganger over tid. Shit... Det er jo så vanskelig å få vekk rødfarge. Anyways. Jeg gleder meg masse til den tid mitt nye hår er ferdig farget! :D Må få gjort det før lørdag denne uken, for da skal jeg ha på bunad. :) Fortalte jeg dere at min eldste bror fikk sin første sønn i juni? Jeg har blitt tante :D Og mitt tantebarn har navnedag, så vi feirer i bunader og penklær :) Kos! Da vil jeg helst ha fint hår xDVet ikke hva jeg skal ha på meg

I dag har jeg det problemet med at broren min sin 30 års bursdag skal feires men jeg aaaaaaaaner ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg har enten kjoler som er SYKT fine, kanskje litt FOR "se på meg"-kjoler... også har jeg sommerkjoler som er liksom.. helt vanlige kjoler. Enda verre, jeg har gått i alle kjolene mine tusen ganger. Har ingen nye. Føler de har sett meg i alle kjolene jeg har -_- what to do? Jeg kjøper ikke en ny kjole liksom. Rundtallsbursdager er jo en big deal, men ja. De har jo sett meg i kjolene mine!!!!!!!!!! :( Mahhh.....PT time hos Elixia

Da har jeg vært på en PT time hos Elixia. Vi fant ut at jeg skal øve meg på pull-ups og lår. Det blir spennende :) Pull-ups er så jævla hardt arbeid så jeg kommer til å bli drit fornøyd den gangen jeg klarer å repetere i alle fall 5 stk uten hjelp. :D 

Snart ferdig med rødt hår

Jeg er i tenkeboksen for tiden. Begynner å gå grundig lei av å alltid passe på rødfargen. Både med ettervekst og den dyre rødfarge-balsamen jeg må ta hver uke. Lei av å se rødfargen forsvinne og vite at "faen nå må jeg farge håret i dusjen igjen". 

MEN rødt hår er vakkert. Jeg føler meg så fresh og unik. Det er liksom det eneste som holder meg igjen.På dette siste bildet ser man hvordan rødfargen har fadet av. Er så kjedelig. Og dødt. -_-

Tenker å bare gå tilbake til brunt hår. Seff en brunfarge som er fin... så etterveksten må jeg uansett fikse på... men det er bedre enn en rødfarge som forsvinner etter 2 vask. :-)

Mine vipper

Slik ser mine nye vipper ut. Fylte dem i går :) Bilder tatt i dag etter skolen. Nydelig ja.

Har forresten "bombet" hele pc-en, og har ikke orket å laste ned Photoshop enda.... så bildene er ikke akkurat vakre (redigert).. Jaja!

tralala

Skolen har startet igjen. Jeg går nå 4. året på Høgskolen i Oslo og Akershus. Neste sommer er jeg en ferdig utdannet lærer. Tenk på det!!? 

Jeg har begynt å ta vip extensions. Vippeforlengelser altså. Det blir jo så fint! :D Slipper så mye sminke om dagen fordi man føler seg så fresh fra før.

Her er før og etter bilde: 

Også har jeg fylt på et par ganger etter det. Da har jeg valgt eenda lenger vipper :P Hehehe

 

MY BABES <3333


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits