september 2016

I walked across an empty land. I knew the pathway like the back of my hand

 

 

God morgen.

I dag gjør jeg meg klar for å jobbe dobbelvakt. En som serivitrise på Ullevål Stadion og en som servitrise i kveld på min gamle jobb: paleet. Aaah, jeg gleder meg til jeg er lærer. Orker ikke en stressende jobb for lite penger, når jeg kan jobbe med det jeg brenner for, og faktisk tjene veldig bra på grunn av utdanningen min. Money cant buy happiness? Høh. Latterlig. Når jeg har fått betalt ned all gjeld så blir jeg happy. 

#hverdag #selfie #katt

Bilde av pepes bodega t-skjorten og min nye tatovering

Ignorer all kattehår som sitter fast på ABSOLUTT ALLE KLÆR. :) Jeg har tross alt to puser.

Pepes Bodega er ish som Grabbarna Grus. Svensk nattklubb som finnes rundt om i verden. De har Royal Bar Academy (folk som vil bli bartendere) og Royal DJ Acadamy (folk som vil bli DJ) som trener, blir lært opp og praktiserer på klubben. I tillegg lanserte vi Beach Party hver lørdag og onsdag for turistene. Drit gøy! 

Silje-Line? Hvorfor? Fordi svenskene har en color-line ish båt som går fra Sverige til Finland, bare at den heter Silja-Line. Jeg heter Silje. Get it? Hehehe. 

 Noen som ser hva jeg "mangler" ???? På tatoveringen??? :D :D :D 10 poeng til den som gjetter riktig.

 

også var det en stund siden sist ja

Hei hei. Ja det er mange lange pauser mellom mine innlegg... høhøhø.

Jeg jobbet i alle fall nesten hele sommeren på Rhodos :-) Det var VARMT.... men for en sommer! Fantastiske minner og venner for livet. Tok også en ny tatovering. Ikke helt edru, så jeg glemte selvfølgelig en liten (viktig) del :P Hahhaa. Får sette på den senere. Når jeg tør. Faen så vondt.

Nå har jeg vært hjemme en måned. Jobbet litt ekstra som servitrise et par steder i Oslo mens jeg har søkt jobb på skoler. Er tross alt endelig ENDELIG ferdig utdannet lærer, men det er ikke så lett å få seg lærerjobb på høsten. Jeg fikk endelig napp for to dager siden på en skole i Bærum. Jeg starter smått, som vikar. Venter bare på politiattest :) Man trenger sånne fancy greier for å få lov til å jobbe med barn, tross alt.

Jeg har også satt opp min Xbox 360 igjen, fordi jeg plutselig fikk en stort lyst til å spille Assassins Creed igjen. Også gikk jeg lei, for jeg har jo spilt det før (2'ern altså), så jeg kjøpte Black Flag. FAEN SÅ VANSKELIG DET ER DA?????? Andre som har spilt det? Helvetes vanskelig å styre den helvetes båten når 6 fort skyter på deg og du skal liksom overleve..... også er det store bølger... også kommer det flere skip... også er du tom for morter... blablabla. Haha. Men kult er det i alle fall :)

Og ja, leppene mine har redusert til normal størrelse igjen. Ingen tegn til at jeg fikset dem i det hele tatt. Vurderer å gjøre det på nytt, men tanken på smerten stopper meg. AU.

Kom gjerne med spørsmål. Om ting. Om alt. Haha :P

 
Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits