desember 2015

Kastrert

Hei. Takk for sist. Det har vært en hektisk uke! Mandag ble pusene mine kastrert. Jeg følte den i lommeboka, for å si det sånn. Er søren ikke billig med dyr! 

Da jeg hentet dem 15:00 på dagen etter operasjonen var de veldig rare og forvirret. De hisset på hverandre inne i buret sitt... fikk høre fra veterinæren at det var normalt. Jeg tok dem hjem, men de fortsatte å hisse på hverandre til og med hjemme. Stakkars forvirra puser :P

De roet seg til slutt, og da endelig merket jeg hvor ekstra kosete de hadde blitt. Wow! Kastrering = kosete pus. Men altså.. Mine puser har jo allerede vært de mest kosete pusene i verden, så jeg trengte egentlig ikke MER kos xD aaah, jeg får ikke fred lenger. <3

Forresten: ja de er jenter, men de har blitt kastrert. Det vil si at ALT av livmor og eggstokker er tatt ut. Sterilisering er bare å kutte adgang mellom eggstokker og livmor.

 

Her ser dere smertestillende de får: jeg gir dem anbefalt dose av veterinæren (etter deres vekt) hver dag. Det lukter honning, så jeg tror nok de liker det :) De nøler ikke når jeg kommer med den. Væsken sprøytes ned i munnen deres. 

Her er de i dag. I dag har vi tatt av plasteret på såret. Det var ikke så behagelig nei :( Men det skjønner jeg jo, for det er ikke behagelig å ta av plaster uansett.. Men men. Håper alt går bra :-) De har fått ny smertestillende i dag, pluss litt godis siden de var så tøffe som turte å ta av plaster <3
Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits