desember 2016

Adidas

God morgen. Ville bare vise dere min nye adidas jakke. Den er ikke så spesiell. Mange har helt lik. Men liker den godt :D Tihi. I dag blir det jobb til sent på kveld og kanskje en tur ut etter det :-)

 

 

Litt personlig innlegg

Når jeg ser tilbake på gamle bilder av meg selv føler jeg 30% nostalgi og de resterende 70% går til den heldige vinneren: hva faen tenkte jeg på? Min rebel-periode (16-18 år) med pieringer og ekstreme hårfrisyrer trodde jeg var helt normalt. Nei, det var det ikke. Det var et speil på hvordan jeg hadde det. Jeg hadde det vanskelig med meg selv fra jeg startet på barneskolen til jeg ble ish 19 år. Mellom 19-20 års alderen "fant jeg meg selv" som man kaller det. Jeg går ikke inn på hva som skjedde da jeg var liten, men da jeg nådde 19-20 års alderen begynte jeg endelig å snakke med mine foreldre om min barndom og hvorfor ting var som de var. Utrolig hvor mye man innser og hvor mange svar man får på spørsmål som har ligget under overflaten når man først begynner å snakke med noen. Å snakke med mine foreldre var som om jeg snakket med en psykolog. I needed it. 

Så der fikk dere se utviklingen. Noen av dere har sett litt av den før. Det er egentlig helt latterlig, men shit happens. Jeg har lært utrolig mye om meg selv. Før satt jeg bare inne på mitt soverom og chattet med folk på nett, tok bilder av meg selv (og photoshoppet dem til faen), fikk oppleve "internet fame" på myspace, hadde bare venner på nett, snakket aldri med familien osv osv. Nå gir jeg faen i internet fame, jeg gir faen i å se "kul" ut. Det eneste jeg bryr meg om nå er å være stolt av den jeg er, mine venner og min familie. <3 Det eneste jeg sitter igjen med er at nå er det populært å ha farget hår. Hahahha. Wtf? Folkens, dere er seint ute xD I was there. A long time ago. Lol

Spørsmål? :)

 

 

 


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits