meg

Litt personlig innlegg

Når jeg ser tilbake på gamle bilder av meg selv føler jeg 30% nostalgi og de resterende 70% går til den heldige vinneren: hva faen tenkte jeg på? Min rebel-periode (16-18 år) med pieringer og ekstreme hårfrisyrer trodde jeg var helt normalt. Nei, det var det ikke. Det var et speil på hvordan jeg hadde det. Jeg hadde det vanskelig med meg selv fra jeg startet på barneskolen til jeg ble ish 19 år. Mellom 19-20 års alderen "fant jeg meg selv" som man kaller det. Jeg går ikke inn på hva som skjedde da jeg var liten, men da jeg nådde 19-20 års alderen begynte jeg endelig å snakke med mine foreldre om min barndom og hvorfor ting var som de var. Utrolig hvor mye man innser og hvor mange svar man får på spørsmål som har ligget under overflaten når man først begynner å snakke med noen. Å snakke med mine foreldre var som om jeg snakket med en psykolog. I needed it. 

Så der fikk dere se utviklingen. Noen av dere har sett litt av den før. Det er egentlig helt latterlig, men shit happens. Jeg har lært utrolig mye om meg selv. Før satt jeg bare inne på mitt soverom og chattet med folk på nett, tok bilder av meg selv (og photoshoppet dem til faen), fikk oppleve "internet fame" på myspace, hadde bare venner på nett, snakket aldri med familien osv osv. Nå gir jeg faen i internet fame, jeg gir faen i å se "kul" ut. Det eneste jeg bryr meg om nå er å være stolt av den jeg er, mine venner og min familie. <3 Det eneste jeg sitter igjen med er at nå er det populært å ha farget hår. Hahahha. Wtf? Folkens, dere er seint ute xD I was there. A long time ago. Lol

Spørsmål? :)

 

 

 

Påfylling av vipper, før og etter

Jeg fyllet på vipper i går. Veldig fornøyd! Da er man fikset og fin til 17 mai. I morgen, søndag skal jeg i tillegg til pappa for å pusse sølvet på bunaden :)

Her er bilder før og etter. Som sagt er det bare en påfylling. Ikke et helt nytt sett. Men se forskjellen allikevel!

Etter påfylling: (man ser også at leppene mine ikke er så hovene lenger)

I dag ser jeg sånn ut

Dagens oppdatering på leppene: jeg fikk ikke sove i natt fordi det gjorde så vondt. I dag går det litt bedre, men fortsatt vondt. Klarer så vidt å smile, tør ikke å le. Jeg holder meg inne i hele dag så jeg slipper å 1: bli sett (jeg ser ut som en trutmunn idiot). 2: risikere å le/smile for mye med kompiser.

Leppene er fortsatt sinnsykt hovene og store. Det begynner å bli et blåmerke på midten på overleppa. Pent. -_- Det gjør vondt å smøre lipsyl på, men det må gjøres fordi de er så utrolig tørre. Det er rett og slett ubehagelig med mine lepper nå. Jeg føler meg som en retard. 

Det eneste jeg må huske på er å drikke ekstra mye vann slik at det skal gro på best mulig måte.

Bilde er fra i dag:

 Ja de er store. Og jeg synes ikke det passer meg. Jeg gleder meg til hevelsen er borte. Da ser det nok fint ut :) For DENNE størrelsen passer meg absolutt ikke.

I morgen skal jeg fylle på vippene mine så jeg blir fin til 17. mai! <3

Her er kattene mine. De koser seg i vinduskarmen <3 Blir litt forvirra når de ser mamma stå nede, utenfor vinduet. Men jeg kommer alltid inn igjen. Det vet de :D <3 

Andre og faen meg siste påfylling i leppene

I dag har jeg hatt praktisk prøve i fysikk, (som jeg besto! :D ) og fyllt på leppene igjen. Nå har jeg 1 ml i leppene. Helt ferdig. Orker ikke mer. Fy faen.

Som dere sikkert skjønner, så gjorde det SÅ JÆVLA VONDT i dag også. Nei, vent litt. Det gjorde ENDA VONDERE i dag. Jeg trodde andre gangen skulle være bedre? De var like overrasket selv, av at jeg hadde det så jævla vondt. Fy faen ass. Så spurte de om jeg har mensen, jeg bare ja? Og de bare "Åja. Det er grunnen til at du har så vondt. Blodet ditt sirkulerer mer nå som du har mensen, så derfor funker ikke bedøvelse/smertestillende på deg." 

HEHEHEHE så jeg lå der uten bedøvelse/smertestillende? Fy faen ass, det forklarer jo alt. Det var så vondt. Trodde jeg skulle dø. ALDRI MER.

 

Her sitter jeg med bedøvelseskrem i 10 minutter:

 

Her sitter jeg på bussen hjem etter PAIN x10000000000!

 

Sånn ser det ut nå. Litt skjeivt, men det var det sist gang og. Skal holde dere oppdatert :) Jeg får ikke spise mat før om 4 timer.. Sulten :( 

Jeg har fikset leppene!

Jeg har forresten testet ut fillers i leppene! Det er ikke botox eller restylane, men en naturlig syre som allerede finnes i kroppen (jeg husker ikke HELT hva hun sa). Kroppen bryter dette ned etter en stund, så om 3 mnd har jeg små lepper igjen. Hah :P

I min familie er det ingen med fine, fyldige lepper. (SORRY FAMILY) så jeg tenkte why not? Bare for å sjekke ut liksom.

Om prosedyren: Jeg har jo TINY lepper, men gikk inn dit fearless. Dette skulle gå bra tenkte jeg. LOL. Fy faen det var vondt. Dama som gjorde det fortalte meg at de med små lepper kjenner mest smerte, siden leppene er så små. Små lepper : nærmere nervene. VONDTVONDT. Hun ville heller ikke fylle inn hele 1 ml. Jeg fikk 0,5 ml for å ikke stresse leppene for mye. De resterende 0,5 ml skal jeg ta på onsdag denne uken.

FØR:
Små lepper går i familien. Pleier å ta bilder der jeg gjør dem større med litt trut eller leppestift. 

  

 

EN TIME ETTER PROSEDYREN:
Det så helt rart ut. Og skjeivt! 

  

 

SENT PÅ KVELDEN:
Kunne ikke smile, så vidt snakke. Ville ikke ødelegge noe samtidig som det gjorde litt vondt. Absolutt umulig (og jævlig vondt) å lage trutmunn! xD

 

FØR JEG SKULLE SOVE, OG ETTER JEG STO OPP
Jeg hadde forventet å se ut som en fuckings idiot når jeg sto opp. Det var liksom skrekkhistorien jeg hadde sett på alle disse youtube filmene av folk som tok botox osv. Men nei, nesten ingen forskjell. Takket være to piller jeg fikk mot hevelse etter prosedyren! :)

  

 

TO DAGER SENERE:
Blåmerke (til venstre på bildene) skjult av leppestift. Fy faen det var stygt :P

  

 

NÅ FOR TIDEN:
Veldig fornøyd! De er ikke så store, men større enn før prosedyren. Snart skal resten fylles inn.

  

 

FORSKJELL FØR OG ETTER
Tadaaaaa!

  

 

Jeg hadde ALDRI trodd at JEG kom til å gjøre noe sånt med mitt utseende. Mamma bare "HVA HAR DU GJORT MED MUNNEN DIN! DU MÅ SLUTTE MED DETTE! DET ER IKKE NOE FINT! FY!" xD foreldre ass.

Onsdag setter jeg inn resten. Skal prøve å dokumentere for dere :-)

HVA SYNES DEREEEEEEEE?

Here they are!

Mine nye vipper. Jeg har også fått kjøpt assassins creed II til xbox 360 (jeg låner broren min sin) til bare 60kr!! :D Så da lar jeg min skjøre pc være ifred. xDHar bestilt hårprodukter

Alle disse hårproduktene er for hår som trenger proteiner. Altså: bleiket hår. I tillegg hadde alle produktene 15% avslag. Nettside: feelunique. Alle som har fulgt med vet at jeg har vært hos frisøren for å fjerne rødfargen i håret som er møkkavanskelig. Da måtte de bleike håret mitt 4 ganger. Det ble driiiiiit slitt!! 

Shampoo til 149 kr:

 Balsam til162 kr:

 Protein treatment spray (etter shampoo) som skal virke i håret 3-5 minutter, 179 kr:

 Leave-in kur (som skal virke i håret i 5-15 minutter etter shampoo) til 239 kr: 

Og alle vet at REDKEN sine produkter koster ****** mye i alle frisørsalonger. Derfor er jeg forelsket i feelunique. De sendes fra England til en god pris. Gratis frakt. WOOO!!!!!! 

Andre som har prøvd Redken sine produkter?

 

 

 

#hår #redken #frisør #hair 

Fredag!

God morgen fra jenta med nye vipper og nytt hår. Hihihi. I dag er en vanlig dag med skole og et eller annet lureri på kvelden. Er tross alt fredag. :) Yuki hater å bli løftet. :-(

Tok nytt sett i dag

De forrige vippene jeg tok var så dårlige... Nesten alle hadde falt av før 3 uker hadde gått. Jeg har i alle fall vært vant med at de varer i 5-6 uker. I dag dro jeg til en annen salong og betalte for et helt nytt sett. Endelig fin igjen :) Uten sminke :) Jeg er meget klar for lørdagen da jeg skal gå i bunad. Nytt hår og nye vipper. Woop!

Bedre kvalitetchoo choo

Dette er den pigment kuren jeg fikk hos salongen. Den var helt herlig. Den klarte å jevne ut brunfargen min, så nå ser fargen faktisk veldig fin ut! :-) Jeg er selvfølgelig ikke ferdig med håret, men jeg må kure håret i et par uker nå før jeg fortsetter. Stakkars håret mitt er jo helt ødelagt :PHåret!

Bilder fra katastrofedagen i går:

Frisøren prøvde hardt å få ut rødfargen, men den ville rett og slett ikke ut.

 

Her sitter jeg med høye forventninger:

 

Her sitter jeg med avfargning nr 1:

 

Slik så håret ut etter 4 fuckings bleikingsprosesser:


Rødfargen ville ikke gi slipp, så vi måtte bare gi opp. Hadde vi bleiket det mer ville håret blitt ødelagt. Så da farget vi håret brunt. Det måtte også 2 prosesser til, for å få en fin farge.

 

Uheldigvis ble ikke fargen helt jevn:

 

Så jeg dro hjem og farget det med pigment kuren jeg fikk. Da ble det jevnt og fint:  

Fler bilder kommer, men jeg skal på tusenfryd i dag. Snakkes :D

da starter frisørtimen

Da er det dags for ny hårfarge! Farvel rødt! Takk for tre kule år!

Her kommer noen bilder jeg tok i dag på vei til frisøren. Rødfargen er ganske fadet ut..

Goodbye redhead

Ville bare fortelle dere at min periode som redhead er over. Jeg farger håret i morgen (mandag). Jeg er 100% sikker på hva jeg skal ha, men frisøren sa det eventuelt ville ta to fargeomganger over tid. Shit... Det er jo så vanskelig å få vekk rødfarge. Anyways. Jeg gleder meg masse til den tid mitt nye hår er ferdig farget! :D Må få gjort det før lørdag denne uken, for da skal jeg ha på bunad. :) Fortalte jeg dere at min eldste bror fikk sin første sønn i juni? Jeg har blitt tante :D Og mitt tantebarn har navnedag, så vi feirer i bunader og penklær :) Kos! Da vil jeg helst ha fint hår xDEt par bilder av håret mitt og mine forskjellige måter å style det påSynd det tar hundre år å krølle det. Og synd at "lengden" trekker seg tilbake når det er krøllet. -_-

Før og etter krølltang

I går lufttørket jeg håret mitt. I dag før skolen krøllet jeg håret og brant meg på fingeren. Fy faen den krølltanga er varm -_- 

Før jeg krøllet håret: 

Etter jeg var ferdig:#hair #hår #krølltang #ghd #hairfashion #langthår #krøller

Tørket håret naturlig

I går hadde jeg utrolig mye energi etter skolen, så i det jeg kom inn i leiligheten hoppet jeg inn i treningsklærne og kjappet meg ned til Elixia. Det var en utrolig bra treningsøkt. Jeg ble så sliten i lårene etter knebøy at jeg merket det i lårene lenge etterpå. Haha :P

Jeg dusjet etter treningen i går, så lot jeg håret tørke natulig. Slik ser det ut i dag:Jeg synes det er liitt bedre med LITT liv, LITT Fall. :) Hvertfall når håret er veldig langt. Synes ikke det er så fint med jenter som har hår til rumpa, også er det helt rett og tynt og bare limt inntil kroppen deres og hodet.... Jeez, do something with your hair!!

#hair #hår #hairfashion #hårmote #longhair #langthår  #trening #workout #elixia #knebøy

Savner bølgete hår

God morgen! Frøken trøtt i trynet her. Jeg er lei av å ha rett hår. Frisøren rettet håret mitt såpass mye da hun skulle klippe det, at når hu krøllet det etterpå, så gikk krøllene ut etter en halvtime. Jeg savner fall og bølger i håret! Skal dusje håret i dag så det blir normalt igjen :) Er virkelig ikke fan av superett hår. :/

Ellers så skal jeg på skolen i dag. Jeg har på meg en vanlig hettegenser og bukse. Chillern :)

Dere har vel sett disse jentene som virkelig pynter seg for å gå på skolen? Høye sko, bluse som er gjennomsiktig som man helst har på seg på byen, masse sminke, kul cardigan, en hårfrisyre hu har brukt timer på osv osv... Hva synes dere om det? Jeg synes det blir litt mye. Du går på skolen. Du skal studere. Greit om du er super interessert i mote, men skolen er ikke akkurat en arena for mote. Kanskje hun håper på ekstra oppmerksomhet fra gutta? ;) Søker hun en kjæreste eller OST? ;) rawr. Eller rett og slett bare oppmerksomhet? Er lov det og. Folk er jo forskjellig.#hår #hair #outfit #antrekk #dagens #dagensoutfit #dagensantrekk #godmorgen #trøtt

Slik ser håret ut nå

I går satt jeg hos en læring på Adam og Eva fra kl 13-17. Det var ganske lenge. Men hun var veldig flink og nøyaktig. Jeg er utrolig fornøyd. Min ettervekst er borte, hun forsto at jeg fortsatt skulle ha ombre så fargen i røttene er mørk, oog mine slitte tupper er borte. Ja, det er blitt litt kortere men wow så deilig og sunt det kjennes nå! :) Herlig. Jeg er fornøyd.
#hår #frisør #langthår 

Bestillt frisørtime hos Adam og Eva

Først og fremst så synes jeg Adam og Eva er veldig dyrt. Sist jeg farget håret der måtte jeg ut med mange lapper. Denne gangen har jeg ringt og spurt etter en lærling med litt erfaring men ikke fullstendig. Selv om denne personen ikke er fullkvalifisert, så vil det være gode frisører der som hjelper og rådgiver om fargevalg osv.

Jeg MÅ ta etterveksten! Den har blitt grusom! Bare se her:

Samtidig skal jeg stusse. Jeg kommer til å informere klart i fra at om de tar for mye av lengden, så betaler jeg ikke!!! :) Ferdig snakka.

#hår #frisør #ettervekst #hårfarge 

Tatovering

Jeg har endelig kommet frem til hvordan jeg skal fikse på min store tatovering på ribbeina og hoftebeinet.

Den skal først og fremst bli mer rød, siden blått ikke "matcher" hudfargen. Dermed skal jeg tatovere blant annet navi (en fe fra zelda) og en ocarina over et par av stjernene som er ... mindre pene, på tatoveringen :P Det er jeg sikker på at en god tatovør kan fikse :) Synes ikke stjerner er så kult lenger uansett. Jeg vil og ha sommerfugler :D

 I'm so excited :D

its not the lies that you say, but what the silence will scream.

Chillern etter 8 timers jobbdag. Rett hjem til sex and the city, neglelakk og en god natts søvn. Skal trene kl 11 i morra med kompisen min. Blir fett :D Bortsett fra at jeg har nyset i hele dag så har jeg det perf :D Musikken jeg hører på for tiden er gamle gode favoritter jeg hørte på da jeg var rundt 18. Anberlin, Breaking Benjamin, Switchfoot, Falling Up, Saosin... Yeah.. x)

Anberlin - A Whisper & a Clamor <3
Good old music <3

Neglelakken jeg har på nå er sølv med glitter. Elsk :D

Outside

Skal på date ikveld :o

Har dusjet  med den rødt hår balsamen. Og krøllet håret veldig veldig raskt. Det gikk faktisk ganske fint :D Har fått inn litt teknikk nå. Slik ser det ut: (jahh det er fortsatt veldig frizzy og tykt siden det er nydusjet)


You're still the same old brand new you

Så jeg har blitt merkbart mye mye bedre i halsen, i hodet, i kroppen, alt. Etter jeg begynte på antibiotikakuren tok det jammen meg ikke lang tid før jeg ble bedre! Nå kan jeg spise vanlig mat, jeg kan reise meg uten å få hodepine, jeg kan sove en hel natt uten å våkne av smerter osv osv. Happy!

Jeg må fullføre antibiotikakuren da. Skal ta 4 piller hver dag i 10 dager.

Tok nye bilder for et par dager siden:


Smykket jeg har på meg fikk jeg av mamma i julegave. hihi :3 <3

Er så fornøyd med håret mitt for tiden. Både lengen og fargen. Alt er bare supert. <3

Mer enn influensa

Vel, jeg har vært hos legen i dag og med en gang han så ned i halsen min sa han "oi, det var rødt og hovent." så kjente han på halsen min og spurte "hvor lenge har du hatt den kulen der?" , så kjente jeg etter og sa "aha den kom i går... " så sa han "ja okey. Jeg tror du har streptokokker. "

Så sendte han meg til en annen lege som tok prøver av halsen min og blodprøve. Så puttet hun dette i sånne små søte glass og fikla med noe legesaker.. også sa hun "oi. dette gikk fort. du har positiv på streptokokker!" tydeligvis tar sånt litt tid, men i mitt dramatiske tillfelle fikk man svaret med en gang.

KULT. ELLER IKKE. Jeg må gå på antibiotika i 10 dager, 4 piller hver dag jevnt fordelt utover dagen.. 

Sammen med dette har jeg jo influensa. Altså min hodepine er helt for jævlig. Har gitt min sykemelding til jobben, så jeg skal slappe av i helgen.

Hvis noen lurer på hva Streptokokker er:

Dersom forkjølelsen kompliseres med en streptokokk-betennelse, vil du bli merkbart sykere med økende halssmerter og ubehag ved svelging. Som regel vil også lymfekjertlene som du kan kjenne på utsiden av halsen, bli forstørret og ømme. De fleste får feber (38-40° C). Hodepine er vanlig.
(funnet på NHI.no. Norsk helseinformatikk.no) 

Bilde tatt i 2013 faktisk. o_O

The flu

Gikk ikke lang tid før jeg fant ut at det jeg har nå, det er influensa.

Symptomer på influensa og mine symptomer:

1. Akutte, raske symptomer : jeg fikk det over natten, men halsen startet på dagen i går
2. Feber (over 38 grader) og frysninger : har ikke mulighet til å sjekke feber, men panna veksler mye mellom å være kald og varm
3. Sår hals, tung pust og tørrhoste : veeeeeeldig sår hals, veeeeeldig tung pust og litt tørrhoste
4. Slapphet : jah
5. Hodepine : åå ja
6. Muskel- og leddsmerter : merket smerter i korsryggen i går kveld. har dem enda.
 

Fint, flott. Jeg drikker herved varm melk med honning, skal sminke meg snart også skal jeg til praksisskolen. Jeg kommer ikke til å ha undervisning i dag, men det er absolutt ikke lov med fravær. -_- da må jeg pine meg rundt på ungdomsskolen i dag.
hjelper grønn te mot dette tro?

Jeg har våknet med en super hoven hals og tørrhoste. Vel. "våknet".

Har ikke sovet noe bra i natt pga hodepine og halsen... Hvis jeg ligger blir halsen min tettet igjen fordi den er så hoven, så jeg ikke får puste... Dette er ikke bra. Jeg klarer så vidt å svelge. Har stått opp en time tidligere for å se om det blir bedre med varm te, og om jeg kan ha undervisning i dag. Tviler. 

Hah, tok første sipp av teen min nå. Er faen meg umulig å svelge. Gah -_-

Krølltangen ankom i går!Det er seriøst en utfordring å krølle sitt eget hår. Jeg synes det er skikkelig vanskelig. Kan ikke håret bare holde seg der jeg tvinner det rundt stanga? Hvorfor skal det gli ut på tuppen? Hvorfor skal det fucke opp alt? Jævla hår. Jeg må rett og slett øve meg på dette :P

 

Her er håret i strikk etter krølltanga:Høhø. Stort ass. Det er sånn jeg pleier å ha håret når jeg spiser, når jeg ikke gidder å ha håret ned eller på morgenen.

 

Her er håret uten strikk, etter å ha sovet med det en natt. Ja jeg krøllet det i går:

Her ser man faktisk at jeg har ombre i håret! :D Mørkerødt innerst og sterk rød i tuppene.Krøller er fint :)

Fabuloso

Da har jeg dusjet. Brukte balsamen som holder rødfargen i boks. Noen spute om hva den heter. Her er den: 

Fabuloso - purple red. Først vanlig shampoo, vaske ut, tørke håret med håndkle og kreme inn håret med den blodrøde balsamen (ja den er blodrød. Freaky!) La den sitte i håret i 3-5 min. Vask ut. Trenger ikke ny balsam etter den. Husk å vaske hendene og dusjen litt ekstra. :D

 

Nå er det tid for kaffe!!Krølltang på mitt hår!?

Jeg lånte kona til broren min sin krølltang i går da jeg fikset meg til julaften. Se hvordan det ble! :DSynes det ble drit fett. Synd det tar så lang tid :( Og at jeg ikke har en egen krølltang..

Disse bildene er forresten tatt i dag, etter jeg har sovet med sveisen. Søren som det holder seg! Og nei jeg brukte ingen slags styling produkter etter jeg var ferdig med å krølle det... Håret mitt.. er bare litt rart :P

#hår #hair 

I miss sunshine

Synd at dagene blir så tidlig mørke. Jeg får ikke tatt bilder som viser hårfargen uten solskinn :( Og jeg er som regel på jobb eller sovende pga. nattvakt når sola skinner... såe... Får bare vente til fridagene kommer, I guess :)

 

Rødfargen med blitz:

 

 

Rødfargen uten blitz:

Desember gjennom tidene

2007

 2008

 2009

 2010

 2011

 2012

 2013

 2014

Brukte masse penger hos frisøren i går

Disse bildene er ikke redigert på photoshop. 

Jeg har farget håret hos frisøren: rød ombre! Håret er mørkerødt i bunnen og sterk sterk rødt i tuppene. For å si det sånn: Det var ikke billig.

Kjedelig at det ser såpass likt ut på bilder som den forrige fargen jeg hadde, men husk at de bildene var redigert på photoshop! Det er ikke disse. Fargen er ekte. :D#hair #hår #rødthår #redhair 

Last Christmas, I gave you my heart

Ogsååå har jeg klippet tuppene på håret igjen. :D Slitsom prosess. But I did it! Gratis og hele pakka... siden jeg gjør det selv. hah

Og selvfølgelig hørte jeg på julemusikk mens jeg klippet meg. Så koselig <3 Min favoritt er Wham - Last Christmas. Den er bare så fiiiiiiin ~

Heart break is the national anthem, we sing it proudly.

Min vakre iPhone 6: 

Har tatt på neglelakk, som er sjeldent siden jeg jobber er sted det ikke er lov:

 

Er forelsket i Taylor Swift sitt nye album: I alle fall "Blank Space" og "New Romantics"

 

Er så fornøyd med langt hår. Never ever going to cut it <3

2015 will be good

Kjenner jeg snart er klar for ny tattis :) Foten, bak leggen, nakken, bak øret, håndleddet... Det er mange steder jeg har tenkt på.  Vil ikke ha noe stort da. Jeg liker små og elegante ting. (Og helst noe som ikke mange andre har) Oooog jeg har angst for å fortsette / fullføre min store tatovering på ribbeina. Synes det er så vondt :/ er så dårlig på å fullføre store prosjekter. 

You're always in my heart

Drømte at jeg fikk en valp til jul. Det var vel den verste drømmen ever, fordi jeg vet jeg ikke får en valp før jeg har full jobb og ikke er student mer. snufs. Savner Zena så mye <3 
Jeg jinxer alt

Hvorfor blir alt jinxet? Når jeg sier jeg er glad for noe, gjerne forteller det til andre at ting går fint, så ender det i helvete neste dag. Hver gang! Hvorfor skjer det? Burde jeg egentlig bare holde kjeft om ting jeg er fornøyd med? -_-

Likevel så er det bra at det endte som det gjorde. Selv om jeg føler at jeg jinxet det, så har jeg innsett at noen ting bare ikke fungerer. Sånn er det.

Tiden står stille disse dagene. Jeg kommer ikke igang med min andre eksamensoppgave heller. Jeg sitter bare inne og loker. Gah, jeg hater dette. Har ikke en gang fått kjøpt noen julegaver. Jeg tør og orker ikke å dra ut på shopping fordi jeg veit at det er altfor mange folk ute som skal kjøpe julegaver. Orker ikke masse folk. Orker ikke å stå i kø halve dagen. Gaaahhhh. These days suck. I swear. 

I am deathHadde det litt gøy med sminke i går da. Jeg dro faktisk på fest allikevel. Med den sminken! Det var gøy xD  

too short

Ah shit... Disse to siste gangene jeg skulle klippe/stusse håret mitt, glemte jeg å gjøre det på den planlagte datoen.. Så det ble sånn 3 uker senere.. Denne gangen hadde jeg ikke peiling på hvor mange uker det var siden jeg sist klippet! Og det merket jeg i dag... Det var utrolig mye av lengden som måtte vekk. Faen assa. ALDRI MER Skal jeg vente over 6 uker!! :@ Så ja.. Min vakre lengde er redusert med 3-4 cm ca.... EGENTLIG så er det like greit for tuppene var jo helt forferdelige -_-

Men men. åååååå D:

Lengden min er sånn ca sånn nå: tror jeg.. det føles sånn..


 

Hårfargen i dagslys

Her ser dere bilder av håret i dagslys. Sånn ca. Er i alle fall lyst ute :) 

Har kommet hjem fra skolen nå. Blir deilig å bare slappe av i dag. Wuhuu! :D Skulle kjøpe en penn til tegningen, men ingen bokhandel jeg gikk innom hadde tykkelsen jeg trengte, så da måtte jeg kjøpe en tynnere tykkelse. Gah, så sykt irriterende. Det kommer til å ta tid -_-
#hair #hår #rødthår #redhair #frisør #salong

håret er blitt langt

Sykt hvordan jeg ser tilbake og på alle bilder har jeg skulderkort hår. En periode brukte jeg extensions men det så jo rett og slett helt forjævlig ut. Nå derimot får jeg av og til spørsmål "er det ditt ekte hår? bruker du extensions?" og jeg kan svare med hånden på hjertet at "ja det er mitt og nei jeg bruker ikke extensions." Sykt. Endelig er jeg her med det lange håret jeg ønsket meg hele livet. Mål oppnådd!

August gjennom årene

2007


2008


2009


2010


2011


2012


2013


2014

babyen min er tilbake

I løpet av ferien i Italia ble jeg så hoven rundt piercingen i øret at jeg måtte ta den ut. Den ble hoven fordi alle putene der nede var så JÆVLA harde å sove på. Etter jeg tok den ut et par dager hadde piercinghullet krympet... Jeg fikk heldigvis inn en vanlig øredobb men piercingen min var altfor tykk. I dag har jeg utvidet hullet igjen til vanlig størrelse. Endelig <3

Rette håret

Av og til er det kult å rette håret. God påske folkens :) Tegning nr tre ferdig. Meh...Yeah.. som jeg sa... jeg kom til å fucke opp anskitet hans, og det gjorde jeg. TUSJ ER VANSKELIG. Aldri mer! Fra nå av: alltid svart/hvitt!! :( Ed fortjener bedre enn det her... Gomenasai! 

mektig frustrert. fargelegging.

Herregud. Jeg hater alt. Jeg angrer på at jeg valgte denne å tegne. Kunne jeg ikke funnet noe enklere? Den må fargelegges, og det er MØKKA vanskelig å få jevnt... Jeg tør ikke starte på ansiktet siden det er så stort og åpent. Jeg kommer til å føkke det til. Trikset med å fargelegge er å tegne i sirkler slik at det overlappes og ikke blir noen linjer, men det er umulig å gjøre før det tørker når området er så stort. DET KOMMER TIL Å BLI SÅ STYGT. Enda et problem er at jeg ikke har en grå som bare er litt mørkere slik at jeg får fargelagt skyggeområdene på kroppen hans... FAAENNNN...Her var jeg så smart å teste gråfarger på et papir OVER tegningen... Det gikk rett gjennom. Faen. SMART SILJE...

Ichigo tegning 2 ferdig

Aahhhh dere kan TRO hvor lang tid det tok å fargelegge alt det svarte.... Men jeg må virkelig si at å fargelegge er det absolutt enkleste. Det vanskeligste er deler som viser "litt" skygge, altså f.eks magen hans eller den derre knytegreia på kimonoen hans... Sånt er VANSKELIG å få riktig -_-

tegning nr to: Ichigo

Snart ferdig med min andre tegning. Det var denne jeg ègentlig skulle lage først.. hehe :p Men alt det svarte skremte meg litt.. Er så kjedelig å fargelegge -_- jaja..

Ferdig med tegningenYey. Det var kjempe gøy. Har virkelig savnet det! Tegnet mye Bleach og Naruto da jeg først startet å se på det, som er mange mange år siden.. :) 

Nå henger Ichigo på veggen i stua. Han ble tegnet på et A3 ark, så den er veldig stor. ^^ 

#tegning #tegne #ichigo #anime #bleach 

Tegner Kurosaki IchigoEr så sliten i hånden nå, men det var deilig.. Er så lenge siden jeg har tegnet. Og ja, jeg er så inspirert av å lese Bleach mangaen. Den er bare helt fantastisk og tegningene er så vakre og detaljerte. LOVE IT :D

Håret i dag

Jeg har fått langt hår assaaaaa. Yeeeey!!! :D:D:D Også er det rettet ut, så det ser enda lenger ut.. Hårfrisyren er inspirert av Haine i Shinshi Doumei Cross mangaen. ^^ 

pannelugg

Av og til har jeg lyst til å klippe pannelugg.... men da gjemmer jeg vekk øyebrynene og det blir umulig å få alt håret i strikk på mange år fremover.. Jeg har fått ganske langt hår.... tror ikke jeg skal waste det ved å klippe pannelugg, for det vil se så teit ut den gangen jeg vil ha vanlig sideskill igjen... -_-

MEN pannelugg er så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint :( 

 

 

Rødt hår?

Vet ikke om disse bildene viser rødfargen, men men.. :) Jeg liker rødt hår veldig godt. Får høre at det komplimenterer de lyseblå øynene mine veldig. Tihi :D 

Februar

Februar 2008

 

 

Februar 2009

 

 

Februar 2010

 

 

Februar 2011

 

 

Februar 2012

 

 

Februar 2013

 

 

Februar 2014
donut

Klarte å lage en okey donut med håret. Jaja. Noe må man jo finne på noe uten reisekort i Oslo.

red red

Har farget håret rødt igjen, siden den forsvant sakte men sikkert.. har ingen nye bilder, men dere vet jo sånn ca hvordan det ser ut...

Får høre ganske ofte at jeg har reklamehår. Tihi. At det er så tykt, langt og shiny. Det er veldig hyggelig å høre. <3 Der ser dere hvor viktig det er å kure håret!! Jeg tar olje i håret hver gang etter dusj jeg ikke planlegger å føne håret. Altså når jeg lufttørker håret så bruker jeg en olje.
Når jeg skal føne håret bruker jeg en leave-in varmeaktiverende hårkur fra Kerastase. Den beskytter mot varme siden den aktiveres av varme. Fancy?
En gang i uken (jeg prøver i alle fall) har jeg en leave-in i dusjen. Den skal være i håndkletørt hår i 5-15 minutter. Så vaskes den ut (fyfaen så glatt håret blir) så bruker jeg balsam som vanlig.
ALWAYS CURE YOUR HAIR.

Lilac and glitter

Tenkte jeg sku vise dere hva slags neglelakk jeg har for tiden. DEN ER SÅ SØT. 

Shit jeg er i et sykt dillemma ... eller... LATSKAP kan vi kalle det. Jeg viiiil ut i marka og stå på ski, men jeg har ikke peiling på smøring og preparering av ski... så jeg kommer meg liksom ikke ut på ski. Må kjøpe smøring og ting.. aaahhh driiit.. :(

 

Womanlog

Okey. Nå har jeg fått mensen. Min mensen er så utrolig uforutsigbar. Jeg aner ikke når den kommer. Derfor har jeg nå lastet ned en app på Iphone som kalkulerer når jeg får neste mens. Jeg husker sist dato, og jeg fikk det i går.. så vi får se om den har rett ang neste dato.

Den er litt søt, for det står "fruktbarhetsprognose" en hel uke. Det er vel disse dagene man kan bli gravid. De ukene har en søt blomst i hjørnet. Og en hel uke etterpå er det startprognose på menstruasjon. Varer i ca 4 dager. Får vi nå se på! Jeg skal rette på alt her ettersom månedene går. 

Appen heter WomanLog. ^^ 

 

På bildet: tatt fra womanlog.com


De dagene som har full farge = startperiode til sluttperiode. (man kan endre dette selv)
De dagene med kvart blomst i hjørnet = fruktbarhetsprognose
Den ene dagen med en hel blomst = eggløsning
De dagene med stripete farger = antatt neste startsperiode.

SØT KALENDER? :D 

Glasögon

Endelig fått meg briller. Nedbetales i 1 år. Er så herlig å ikke gå med linser hver dag. ^^ 

Denne uken jobber jeg hver dag, og er for sliten for å blogge når jeg kommer hjem. Så da vet dere :-)

Rødt eller brunt? hæ?

Typisk hvordan rød hårfarge nesten ikke synes innendørs. Oh well. Håret er i alle fall tørt nå, og det ser ut som at etterveksten er borte og alt er perfeeeeeeeekt :D

Shit det ser bare brunt ut på bildene. Bummer :(

SERR DET SER BRUNT UT DA. wtf. Det èr rødt! :((( Jeg lover...

Også er jeg forresten veldig veldig flink til å miste øredobber i vasken... Såeee da må jeg alltid kjøpe nye på Bjørklund (siden jeg bare tåler ekte sølv og gull)

se så søte ^^ (Nå er jeg blitt så bleik at min lyseste foundation er "for mørk". Lol fuck vinter da)

 

FORRESTEN SÅ VAR GÅRSDAGENS NARUTO EPISODE SÅ JÆVLA EPIC. Med tanke på Kakashi og hans reaksjon på "tobi". IHIHIHIHIHHIIHI gleder meg så fuckings mye til neste episode ::D:D:D:D:D:D

Hårfarge fra HM

Farget etterveksten min selv og fordelte resten rundt om i håret, spesielt tuppene. Blir så flokete! aah xD Og fikk krampe i hånda sånn tusen ganger av å farge etterveksten...

See så flekkete jeg ble. TIPS til å fjerne hårfarge fra hud på både panne, i nakken og på armene: klut med litt vann og zalo. Det forsvinner med en gang! :D

my loveNye jakka i grønn :) hihi er så glad <3 Ignorer klærne jeg har under. Er treningsklær som absolutt ikke matcher :P Hhahaa. I alle fall ikke med jakka. :)

 

Førjulsgave

Se hva jeg fikk i førjulsgave! :D ER SÅ GLAD NÅ. Jeg begynte å grine. Hahahaha.

(Jeg ser jævlig trøtt ut for jeg ER trøtt! Jobbet så mye i går og sov i 10 timer i natt.. )

Da har jeg kjole til julebord, julaften ooog nyttårsaften! :D JA JEG BRUKER KJOLER FLERE GANGER. <3

Har klippet håret igjen

Halvveis i klippingen tenkte jeg at jeg kunne prøve å få tatt bilder av litt av prosessen. IKKE lett! :P 

Er forsåvidt ferdig med å klippe håret bak, mangler bare det på toppen. Se hvordan jeg har fordelt bak og sidene. Sidene er flettet så de ikke er i veien. 

Her har jeg begynt å klippe håret som er oppå hodet. Drar håret oppover og holder med fingrene, dermed frem foran ansiktet for å se hvor jeg skal klippe. Dypper det i rennende vann samtidig siden vått hår er enklere å holde styr på enn tørt.

 

Begynner på siden. Fordeler bak og foran siden det er så stor forskjell på lengdene. Lenger bak, kortere foran.

 

Klipper det lengste / bak først. 

Etter en god stund med slit og strev er jeg ferdig. Lol

Nå setter jeg ny klipping om 6 uker på kalenderen. :) 

min favorittgenser

Har kommet rett fra trening, derfor sportsBH. Dvs ingen feminine trekk what so ever :P Haha. Sitter og slapper av litt før jeg stikker i dusjen. Men dere skjønner at dette er min favoritt sant? Den er jo SÅÅÅÅ DEILIG. aahh jeg elsker flis. Også er den lillaaaaa <3 Ihihihiihih.

200 kr på HM. Kjempe billig og sykt verdt det. (Bra flisgenser pleier å koste rundt 500) Elsker den over alle andre gensere. Best! <3

Finnes her: http://www.hm.com/no/product/15784?article=15784-A :-) Den ser blå ut på bildet men den er en NYDELIG lillafarge <3

rosa kaffe, rosa negler

Det er bare noe med fargene fra rødt til rosa som er så fint. Jeg synes virkelig det er de fineste fargene en jente kan ha på neglene. Jeg skal ikke på jobb før på fredag så jeg får nyte et par dager med pene negler <3 

Er det noe jeg synes er veldig synd, så er det at jeg aldri kan sette på negler med den jobben jeg har. Jeg jobber med mat og all neglelakk må fjernes før jobb. Det er veldig synd for jeg ønsker meg negler som dette:Det som er morsomt er at jeg har aldri brydd meg om negler før denne høsten. Helt serr. Synes nailfashion var teit liksom.. Nå begynner jeg å varme opp litt =) 

#negler #nails #pink #red #rosa #skjønnhet #nailfashion

nail polish
først en fra Essie som styrker neglene.


Så selve fargen


Så top coat slik at neglelakken sitter bedre

Gammel neglelakk fra Gosh. Hehe xD

#nails #negler #neglelakk #nailfashion #gosh #makeup

I can't get over you. You left your mark on me.

Jeg forelsker meg for fort. Blah. What to do. Ja det er en ny en. WHY HEART, WHY? Jeg er så syk på avstandsforelskelse. Avstand i den forstand at jeg ikke får snakket med han. He's always surrounded by people. :'( 

The hair

Uredigert:

Ble ikke blodrødt liksom, mennnn det skinner veldig rødt i dagslyset ^^ 

I don't like thissss

Meh... jeg er alltid like redd før jeg skal klippe mine egne tupper. Håret mitt er så sykt langt nå. Men tuppene er slitt. Jeg bare håper og ber til alt overjordisk at jeg ikke klipper mer enn nødvendig. <3<3<3<3<3<3 

Også er det møkkaslitsomt å stå der og klippe sitt eget hår :P Og det tar lang tid :P lol.
Hvordan jeg sminket meg i the old days

Først og fremst godt grunnlag for sminke: primer og foundation. Det vet vel alleeee? :D

Svart kajal "inni" øyet både oppe og nede. Enklest å lukke øyet mens man tegner på, så får man både oppe og nede samtidig og det blir ganske jevnt.

Mørkebrun øyeskygge under øynene, mest mot kanten for å få mer "katteøyne".

Mørk øyeskygge (mot brunt) på øyelokket. Skygget ut mot kanten som "katteøyne". brukte bare fingrene.

Lysere øyeskygge inni kanten mot nesa. Gjerne gullfarget eller rosa. 

Svart eyeliner over øyelokket for å få sterkere øyevipper. Sånn om jeg skulle hatt på fake lashes. Selv om jeg nesten aldri hadde det på siden jeg alltid fucka det til xD

Masse svart mascara.Disse tidene hadde jeg ikke peiling på øyebryn. Nå som jeg ser tilbake blir jeg bare flau. Øyebryn er jo drit viktig. -_-

Piano etter gehør

Jeg har begynt å spille piano igjen. STOLT AV MEG SELV. Jeg spilte det mye for mange år siden men sluttet etter min pianolærer sluttet.. Disse ukene har jeg begynt igjen. Jeg kan ikke noter så det er bare etter gehør. Spiller Canon in D, Naruto "sadness and sorrow" og sailor moon melodien. x) Øvelse gjør mester, eh? :P Lærer meg dem uten noter. Hører på melodiene i detalj så finner jeg notene på pianoet. Vanskelig. Tidkrevende. Frustredene. -_-the old days 2

hohohhoho.

 

 

The old days

Javel. I dag er dagen for siste attack on titan episode. Wtf? Er mer irritert enn jeg er spent... for jeg VEEEEEET de ikke kan gi alle svarene på en liten episode der det allerede skjer så mye.

Jeg har fått opp kontakten med en jeg snakket med på nettby! Husker dere det? Nettby? Det var kanskje i 2008.... og nå i 2013 har vi fått opp kontakten igjen. Det er så sykt nostalgisk. Det er nesten så jeg savner å ha piercinger og blått hår x) ihihih Folk får sjokk når de ser mine gamle bilder... det er like gøy hver gang. I går, en bare "så du hørte på veldig spesiell musikk da?" ahahaha xD

Liste over favorittgreier

Generelt:
Farge: lilla
Mat: lasagne
Dialekt: Stavanger<3
Ferie: alpene
Snøaktivitet: snowboarding
Sesong: en perfekt sommer. ellers er vinter best.
Alkohol: malibu <3
Brus: hater kullsyre..

Utseende:
Mitt utseende: øynene
Klesplagg hjemme: pysjbukse
Klesplagg ute: skinny bukser
Viktigste å sminke: øyenbrynene og roser i kinn (rouge)
Øredobbtype: bling bling diamanter
Parfyme på sommeren: Lancome Miracle
Parfyme på vinteren: Lancome Hypnose eller Hugo Boss Deep Red
Leppene: lypsyl holder
Negler: tåler ikke så mye neglelakk, men rosa eller rødt er søtt. 
Festantrekk: paljetter på toppen og skinny bukser. Høye hæler om jeg ikke skal gå så mye.
Høye sko: kilehæl
Hårtype: bølgete
Farge: Brunt med rødskjær 

Media:
Musikk: Coldplay
Anime: Full metal alchemist brotherhood
Tv-serie: prison break
Film: Ringenes Herre og The Gladiator.
Kjekkeste kjendis: Colin Farrell
Kjekkeste filmkarakter: Man of Steel og Thor xD xD xD <3<3<3
Kjekkeste animekarakter: Uchiha Itachi, Namkaze Minato og Grimmjow Jaggerjack.
Kjekkeste animekarakter da jeg var yngre: Abarai Renji, Uchiha Sasuke og Hyuuga Neji xD lol
Beste filmmusikk: Ringenes Herre <3

Jau. xD
 
Wow, håret ble rødt....

Jeg skulle bare ha litt rødskjær i håret.... men så ble det rødt.. D:

Jaja.. det vaskes ut i løpet av 8 uker.. :)

colouring my hairrrr

Farger håret daaaaaa :D En farge som vaskes ut. Ville bare få vekk litt solbleika hårtupper xD

Jeg går ikke på videregående

Det er visst noen av dere som ikke vet hvor gammel jeg er. :P Når jeg klager på skolebøker og hva det koster, og at jeg allerede har lekser... Det er fordi jeg er 22 år gammel og går på Høgskolen i Oslo. Det er 3 år siden jeg fullførte videregående. Så vet dere det. ^^ Nivået på skolen min er litt annerledes enn vgs. xD Pedagogikkboken min koster liksom 470 kr...  Og det kaller de en "rabatt". Den koster egentlig 550 kr. Jeg må også kjøpe 4 samfunnsfagbøker til mandag, og ha lest rundt 300 sider innen neste onsdag. JAPP. Stress. Har kjøpt to av dem. Den ene kosta over 400 kr. Hurraaa >_>
russian roulette

Essie - Russian Roulette. Blodrød neglelakk. Litt kult xD

#nails #negler #rød

Om jeg har blogg?

Blir alltid like frustrert av det spørsmålet. "Hæ? blogger DU? Har DU blogg?" Ja, jeg har blogg. Har hatt det i mange år nå. Man trenger ikke være se-hva-jeg-kjøpte-for-5000-kroner eller se-hva-jeg-(ikke)-spiser-i-dag eller se-på-bikini-kroppen-min eller se-på-rumpa-mi-i-treningstights for å ha blogg. For meg er blogg en frihet til å skrive om hva som helst. SELVFØLGELIG går det en fin grense mellom hva som er greit å poste og hva som ikke er greit å poste. Kremt. Bikinibilder. Jeg hater jenter som legger ut bilder av kroppen sin, selv om den er perfekt og de skal bare "vise treningsresultater" (MY ASS. Dere fisker etter komplimenter) Disse rosabloggerne (tcmn/sophieelise) på topplista f.eks. Hva faen er greia? Vet de ikke at folk på internett kan bruke deres bilder som porno? Wow. Jeg hadde aldri TURT...... Det at bildene kan brukes til mye drit er ikke det verste en gang. Det verste er at de føler behovet for å vise seg frem. På internett. For fremmede. Hva slags skrudd behov er det? Common sense. Ikke gjør dumme ting. Hvor er foreldrene deres? Hvorfor reagerer dem ikke? Lmao. Jeg skal aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldri oppdra mine fremtidige barn så dårlig. 

Anyway. Ja jeg blogger. Men jeg vet hva som ikke er akseptabelt i motsetning til mange 18 år gamle jenter som søker oppmerksomhet. Stakkars. De har visst utvidet fjortisperioden. 

(den fremtidige læreren skriker inni meg.) xD Skal jammen meg vise de barna hva som er rett og galt. Wooh! *flammer i øynene* Hvis ikke foreldrene ser problemene så griper jeg inn! Supersilje!

#rosablogg #topplista #rosablogger

The morning after

Fra rufsete, rotete og masete hår som har tørket i 2 timer......

 

 

Til kontrollert, glatt og fint hår som har "videre" tørket gjennom natten.

 

Det blir mye mindre bølgete om jeg tørker med hårføner. Derfor liker jeg lufttørking best. Selv om jeg ser ut som en gås i prosessen. Hahaha.

Lufttørking av håret mitt.

Slik "utvikler" håret mitt seg i løpet av 2 timer med lufttørking. Hahaha.

It's too big >_>

Not a morning person

mmmf. Jeg er seriøst ingen morgenperson. Jeg er såå morgengretten. Derfor er det deilig for meg å bo alene. Slipper å få servert 10 spørsmål rett etter jeg står opp. Nå sitter jeg her med min fine kaffe og har nettopp spist ferdig frokostblandingen. Eneste som skal skje nå er at jeg skal våkne sakte men sikkert før jeg drar på jobb i 9 nye timer. 

Har et lite problem om dagen. Laptopen vil ikke lade mer, så den er på 3% batteriliv. Laderen har full strøm. Det ser man på lyet. Men den lader ikke laptopen. Da er det enten ledningen inn i laptopen eller laptopen selv. Håper VIRKELIG at det er ledningen for den kan jeg bare kjøpe. Kjipt at jeg jobber hele dagen til og med søndag for jeg har ikke tid til å kjøpe ledning. Hmf. >_> Should I continue my tattoo?

Nå er jeg i en liten periode der jeg virkelig vil fortsette på tatoveringen på ribbeina.. Eneste som stopper meg er at jeg vet det gjør drit vondt. Jeg har lokalbedøvelse men det funket ikke sist gang. Tatovering er blitt skikkelig skrekk for meg. Haha D: Men jeg viiiiil fullføre den. Den skal oppover ryggen... Og det kommer til å ta evigheter med tid... som igjen erlik masse masse smerte.

Kanskje jeg kan ta småskritt.. Tatovere små deler per gang så det ikke varer så lenge..

Jeg har to dillemmaer ang dette.

1. Det gjør vondt. Jeg tør ikke.

2. Han som tatoverer meg vil finpusse det jeg allerede har, mens jeg vil utvide. Jeg skjønner at å finpusse er viktig men kan jeg ikke gjøre det til slutt?? dkjghdfkjgh

I remember this

Dette er fra vinteren 2009. Jeg gikk hjem fra skolen i en hvit skog på Bjørndal. x) Dette var perioden jeg begynte å søke jobb. Da måtte jeg enten ta ut piercingene eller kjøpe gjennomsiktige. Endte med at jeg tok dem ut. Håret derimot beholt jeg i et år til. :P

Silje the money saver

Jeg skjønner ikke hva som skjer. Jeg har endelig mye penger på konto men når jeg titter innom nettbutikker så tenker jeg "joda fint... men gidder ikke kjøpe." Jeg har serr testa ut alt mulig. Interiør, klær, sko, treningsklær, sminke, hårprodukter, undertøy... vil ikke ha noe! Hahahha, hva skjer? Har jeg blitt en 40 år gammel kresen dame? Jeg er i alle fall blitt flinkere til å passe på pengene mine.

Men seff, det er jo noe jeg har lyst på... En ny ørepiercing eller den lille tatoveringen til Zena. Men de tingene er litt for dyre. Så da "gidder jeg ikke" x) For en rar periode jeg er i. 

Kanskje det er den indre stemmen som sier "Silje. Du vet du får store regninger å betale til høsten... " For det gjør jeg. Hmm. 

Hvordan er deres økonomi? Klarer dere å spare penger eller bruker dere med en gang?Min bunadSlik ser det ut nå

x)

uflaks

Her er knebeskytteren jeg fikk kjøpt. Skal brukes når jeg skal gå langt, stå lenge (jobb) eller trene. Men tror ikke jeg skal trene før om en uke.

Rettetangmagi

Utrolig hvor fint hår kan bli når man bruker rettetang for å lage litt bølger i tuppene. Tihi <3

a horrible decision

Faen, det har skjedd for mye i det siste. I går etter trening kjente jeg at halsen begynte å bli irritert.. Den ble verre utover kvelden. Jeg la meg kl 3 på natta. Med vond hals. Våknet nå, litt over 6 fordi den er jævlig vond. FAEEEEN DET ER SÅ TYPISK. Alt skal skje samtidig! :@ Gi meg kjerringråd om å fighte en sår hals! Kan ikke bli syk fordi det er eksamen om en uke! 

Har lest litt selv nå nettopp på nettet. Masse vann, og gurgle vann med salt. Skal gjøre det nå og sove mer. Natta :)what are the chances?

Shit. Dødtid denne uken. Jeg er fed-up med å lese til eksamen. Det eneste jeg vil er å se en viss person som jeg er avstandsforelsket i. Does he even know I exist? Patetisk. :( Kanskje jeg ser han i morgen... Onsdag har blitt min favorittdag i uken pga han. Men de 3 siste onsdagene har han ikke vært tilstede... hahaha og jeg er liksom lei meg for det... det sier bare hvor PAATETIIIISSSKKKKKK jenter kan være. >_>

Andre som har opplevd avstandsforelskelse? 

gammelt bilde. 2011 tror jeg. :pkortere

Jeg stusset håret før påsken og er skikkelig FURT fordi lengden er blitt kortere!!! :( Det var den lengste lengden på håret jeg har hatt i hele mitt liv siden jeg ALLTID har hatt kort hår... og plutselig klarer jeg å stusse litt for mye. Faen faen faen. Vel, det tar et halvt år så har jeg lengden tilbake men uansett..... det er lenge... I feel less attractive now D:::: hahahhaha nei greit jeg gjør ikke det.. men mindre feminin! Jeg synes laaangt hår er sååå feminint <3 I need it D:<

Fra dette

 

 

Til dette (ikke rettet ut)

 

farget etterveksten min i dag

I dag farget jeg min egen ettervekst. Var så møkka lei av å "vente på at jeg har penger nok til å dra til frisøren, siden det koster 1000 kr MINST å farge etterveksten..." 

Så jeg gjorde det selv med en slik hårfarge man får kjøpt på H&M osv.. Min konklusjon:

Bedre enn frisøren:
- Gratis. (Fikk den av mamma :P )

Ikke like bra som frisøren:
- Jeg måtte gjøre det selv. Satt ikke der i 2 timer med moteblad og kakao.

xD Tror jeg skal fortsette med det. Er altfor dyrt hos frisøren. Møkk :-)))))

 

Hadde også farge på hårtuppene i 10 min, siden de var så solbleket. 

Og seff, bare for å vise dere hvor fuckings tykt håret mitt er, og at det "eksploderer" når det er nydusjet:

Uncontrollable! D:<

Tattis til zena

Den skal på skulderbladet mitt <3

long hood

I WANT THIS!!!!!! <3

I do not want summer

Jeg begynner å grue meg til våren og sommeren... på grunn av EN ting. Alle jenter skal bli tæææn og bruker masse penger på solarium og piller.

Så på sommeren ER alle jenter tææææn, sexy og sommerlig. Untatt meg of course. Hvorfor?

1. Hvis jeg skal ta solarium må jeg ta det ofte og lenge fordi jeg har sånn teit hud som bare skal være bleik. Og dette vil koste massssse penger! Noe jeg ikke har råd til med alle andre utgiftene jeg har.

2.  jeg har prøvd betakaroten men selvfølgelig tåler jeg det ikke. Jeg får utslett I ANSIKTET. oh joy.

3. Hvis jeg skal ta en sydentur kommer jeg til å kjede meg til døde fordi jeg synes å ligge på stranda hele tiden er gørr kjedelig. Jeg må også ligge i sola i minst 2 uker før jeg ser at jeg blir brunere. Lang sydentur koster masse penger.

Dvs jeg forblir bleik og usommerlig mens alle de andre ser skikkelig sommerlig ut. fkhfkjh :( winter, stay.

Kung fu trening i kveld (antrekk?)

Jeg har kjøpt ny genser skjønner dere! Med et sinnsykt deilig stoff som man kan trene som faen i... pluss at den er blå-lilla! My favorite! Hadde den på forrige kung fu trening. Himmelsk. Skal ha den på i dag og :) Også matcher den treningstightsen min. Haha lucky! 

Men så snart jeg betaler for kurset så får jeg en ordentlig kung fu drakt. De sier den er DØDSVARM..... gruer meg.

Og nei, ingen bilder der jeg poser eller har perfekt sminke i ansiktet. Nå skal det trenes! No makeup allowed! Tar med en banan til å spise på vei hjem. Greit med litt næring :)

prince of persiaSpiller Prince of Persia på xbox 360 :D

splitNesten helt nede. Fy fan det er vondt D;

sgjkdhgdfh

I dag har jeg klippet håret og mistet litt av lengden. Trist :'( Men nå er det endelig sunt i tuppene! heahea

sykehus

Det er litt greit å ha en storebror som utdanner seg som alt mulig innenfor idrett / fysioterapi / personlig trener. Jeg skrev på facebook det legen fortalte meg da jeg var på sykehuset. (tror ikke jeg har sagt det her enda) og da skrev broren min en melding til meg: "du må gjøre de og de øvelsene så skal vi få fart på det kneet ditt igjen." også svarte jeg "hehe takk men de øvelsene har jeg gjort over et år nå" så svarte han "ok da må du gjøre Denne øvelsen" så sendte han en youtube video med en hoppeøvelse for knær som jeg ikke visste om.

Haha! Gratis personlig trening er ganske digg :D 

Dette sa legen til meg på tirsdag: "Etter skaden og operasjonen har du bare et 80% kne i forhold til de andre som er friske. Du får ikke lov til å verken danse eller drive med sport resten av livet. Du kan trene på treningssenter. En ny operasjon vil ikke hjelpe. Dette er et kne du må leve med og det vil ikke bli noe bedre, bare verre.

Så det var en litt kjedelig melding å få. Jeg som vil danse.. >_>Dette bildet er tatt rett etter operasjonen.

 

dyrt

ahahaah jdkhgdfh. Jeg døde litt inni meg da jeg betalte for frisørtimen i dag. 1190 kr. fy faen jeg hater å ha så tykt hår. >_>

Meeeen jeg "gjorde opp for det" med å gå rundt i interiørbutikker og drømme meg bort. Åhhh vinterinteriøret er så fint <3

cghngdfhjdfgh

Jo, ja, okei. Jeg er ganske sikker. I'm falling for you. ~

come on baby turn the lights off

Det er litt spennende når man begynner å få følelser for noen og den personen viser det samme tilbake. Hihi :D <3

uredigert! er for trøtt til å redigere ahaha :p

lights will guide you home

<3

knee

Sånn ser kneet mitt ut etter at jeg tryna da jeg løp for å rekke bussen :p never again will I run after the bus.

My studies

Produktiv dag!

Akkurat ferdig med å lese til morgendagens engelsktime :) Jeg har vel egentlig ikke fortalt dere hva jeg studerer..

Jeg studerer lærerutanningen 5-10 EngelskHøgskolen i Oslo og Akershus. Dvs jeg skal bli en engelsklærer for 5-10 trinn. Da har jeg to fag det første året; engelsk og pedagogikk :) I ped lærer man alt om læreren og elevene. That's what I'm studying ;D

Nå begynner tatvoeringen å klø. Yey! :D It's healing! :D

Roy Mustang fra Full Metal Alchemist Brotherhood <3

fresh tattoo

YEY <3333333333

Brukte ikke bedøvelse. Det tok ca 10 minutter å tatovere. Var veeldig vondt mot innsiden av armen MEN jeg overlevde. Lagde noen syke grimaser underveis men jeg er sykt fornøyd :D:D:D kostet 1000 kroner.

and then, I'll be one and only the king

Skole i dag. Har lest alt jeg skulle til i dag. 3 jævla store kapitler på ca 20 sider hver. Det var så mye at jeg måtte ta pauser. I den ene pausen dro jeg på sats og trente. Så kjedelig var det :P HAHA. Jeg hater å lese.

Så dere gjør narr av meg og min frustrasjon? :P

alkjrdghffgh = what to do. på en måte. haha.

appointment

Jaaau da har jeg vært på tattoostudioet! Han som har pleid å tatovere på ribbeina mine er visst i hjemlandet sitt, så jeg skal bli tatovert av en annen fyr på fredag. De hadde ingen ledige timer i dag. Gjør meg ingenting! Gleder meg! :D

Men jeg sa "jeg kommer til å bruke bedøvelseskremen" og han sa "jeg anbefaler at du ikke bruker den. Du kan bruke den på ribbeina men du trenger den ikke på armen." SÅ DETTE BLIR SPENNENDE! Jeg har jo så sykt lav smerteterskel. fgjkhfgh :P

talking to myself

I går var tattoostudioet stengt pga sykdom... så jeg vurderte å ringe han som tatoverer blomsten jeg har på ribbeina... (annet tattoostudio) Men det blir så rart å si "Hei, jeg skal ha en NY tatovering, så du skal ikke fortsette på den gamle..."

Likevel har jeg lyst til å fortsette på den gamle.. men jeg har mer lyst på Coldplay tatoveringen........... WHAT TO DO. Kan jo alltids ta Coldplay nå, og fortsette på den gamle siden. Den synes ikke uansett. Jeg går ikke rundt i BH liksom. 

Haha okei jeg klarte å overbevise meg selv ved å skrive det ned her. Funker alltid. YEAH COLDPLAY :D

Gleder meg

Jeg skal innom et tattistudio i dag etter skolen hvis det enda er åpent. Også skal jeg prøve å få time i morgen eller på fredag. Ja, det blir Coldplay tatoveringen <3 Jeg gleder meg. Det betyr så mye. drfkjghf <3

so I look in your direction

Har fått litt penger fra lånekassen. Er klar for ny tattis :) yey! Alt jeg trenger er en fridag.i'm dying

Jeg skal jobbe 8 timer i dag. Med DEN hostegreia I got going. Jeg kan ikke låne hostesaft av foreldrene mine mer.. fordi jeg bor alene. WHAT TO DO. Jeg vil ikke til legen!

Ukens ønskeliste:

  • Hostesaft på resept
  • Repsils tabeletter
  • Paracet smertestillende (check)
  • Te
  • Honning til å ha oppi teen 

  

August

2008:

 

 

2009:

 

 

2010:

 

 

2011:

 

 

JULI 2012. Ikke august.Har ikke tatt noen spesielle bilder i august 2012 enda.. :p er ikke så hypp på selvdiggerbilder mer. Er så lei alle jenter som poster 10 000 bilder av seg selv hele tiden. hva faen er vitsen? :p eneste jeg synes er kult er utvikling. faen som jeg har forandret meg o_o

og jæææ, min blogg er mer anime enn personlig. hihi :D <3

tatovering

Dette blir min neste tatovering. (Photoshop for å se hvordan det blir)

Helt vanlig skrifttype. Gidder ikke swirly eller hardcore. :) Det er ikke meg.

"I promise you I will learn from my mistakes."

fra Coldplay - Fix you: 

Tears stream down your face when you lose something you cannot replace.
Tears stream down your face and I...
Tears stream down your face, I promise you I will learn from my mistakes.
Tears stream down your face and I... 

Åhh, så mye dette betyr for meg. <3

juni

2008

 

 

2009

 

 

2010

 

 

2011

 

 

2012

 

 

Når jeg ser tilbake: fy faen jeg brukte for mye sminke. hahaha :P flaut

birthday kid!

WOOOO! En fantastisk kveld/natt med folk fra jobben! Jeg fikk en svensk bursdagssang til og med! Og drinker spandert fra baren! Hahaha. Det var bare vi som var ute på en onsdagsnatt, men gøy var det!! Alltid gøy i godt selskap! :D <3

I dag er jeg 21 år! Er ikke helt fin i formen pga i natt, og stemmen min er så og si vekk, men humøret mitt kan ikke bli bedre! HAPPY BIRTHDAY SILJE! :D

siste dagen til Tvillingene - Gemini stjernetegn! I morra er det krepsen - cancer sin tur! :)

closer to the edge

Er så insane forelska i Jared Leto. BE MINE.

crash crash burn

Jeg lette etter bilder av håret mitt som jeg skamklipte jula 2010/11. Ville se hvor mye det har vokst på 1 og et halvt år. Jeg merker at jeg har aldri hatt så langt hår som jeg har nå. ELSKER DET. I want longer!

Men så fant jeg ikke de gamle bildene.... Men det jeg fant var dette:hahaha

this hurricanes chasing us all underground

Farget etterveksten i dag på Nikita. Hos en lærling, men det ble 900 kroner for det. jeg HATER at jeg har så tykt hår. Blir dyrt uansett. Forbannet være.. Er kjempefornøyd da :) Men de gjør alltid håret mitt så rett. Blæ!

ettervekst

I morra skal jeg endelig få farget etterveksten. Den har blitt lang nå. Jeg hater ettervekst men jeg elsker at håret vokser. hahaha dillemma.   

min mobil

I går oppdaterte jeg mobilen min litt.. ny ringetone, ny bakgrunn og ny alarmtone.

Bakgrunn fra One Piece:

 

Ringetone fra Full Metal Alchemist Brotherhood:

 

Alarmtone fra Bleach:

Yey! :D
 

Silje Kristina

Oppdatert: 10.02.2015

Hei jeg heter Silje og har bodd i Oslo hele livet. Jeg blir 24 i juni og bor alene i egen leilighet. Går på Høgskolen i Oslo og Akershus hvor jeg studerer for å bli lærer for 5-10 trinn. Jeg er utålmodig, kløne, snill og ærlig. Jeg sier mine meninger og lar ingen styre mitt liv. Jeg hater å bli "stengt inne" altså at jeg ikke får gjøre hva jeg vil. Jeg er selvstendig og trenger mye luft rundt meg. Ingen får bestemme. Sånn er jeg. :) På fritiden driver jeg med venner, festing, trening, gå turer, manga, anime osv. Gjør litt av hvert. Er et veldig sosialt vesen :) Men er også veldig glad i å slappe av alene.

Oppdatert 27.10.2015:

Jeg fikk meg to vakre kattepuser i starten av mai <3 Også farget jeg det røde håret mitt brunt i oktober.Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits