nails

Videoblogg: nattvakt

video:nattvakt


Første videobloggen. Det var morsomt. Hahaaha. Skal jeg kanskje lage fler av og til? :)

Fra pent til nakent

Jaja. Sånn går det når man sier man vil jobbe oftere og PLUTSELIG får en vakt midt i hverdagen. All neglelakk må vekk. Typisk at jeg og skal jobbe til 2 i natt og skal våkne 6 i morgen. Ehehhee.

Også tok det hundre år før glitteret gikk av. Wow, det sitter som LIM! Noen råd til hvordan å fjerne glitter kjapt?
Lilac and glitter neglelakk

Kjøpte Essie neglelakk i dag. Wow, jeg merker forskjell. Den glitterneglelakken jeg brukte sist (den lilla) var sikkert sånn billig drit for 8 åringer. Essie glitteret tørket fort og sitter bra. Mye enklere! I should've known....

 

2 lag med lyselilla:

 

3 runder med småglitter:

 

Større glitterbiter:Det ser selvfølgelig ikke proft ut, men hey jeg elsker glitter. Klager ikke! <3 Det som er irriterende er at jeg kanskje skal jobbe i morgen kveld, så da må jeg ta det av igjen.. Fikk vite dette halvveis under lakkingen. GREAT >_>

#nails #nailfashion #negler #neglelakk

Vanskeligere enn jeg trodde.

Vel jeg har klart å fucke opp nesten alle neglene mine igjen så har måttet lakke dem på nytt veldig mye. FY faen så irriterende. Serr hvor lang tid tar det før glitter stivner?? Hundre år?? Jeg lagde middag og BAM alt var ødelagt. Kanskje min nye obsession med neglelakk går rett i dass.. dfkjghfh.

Har dere tips?

Rosa base, lilla glitter

Jeg testa ut gradient glitterneglelakk. Det funket jo faktisk. Har bare lilla glitterneglelakk da, så da ble det den. Det ble helt greit. Pekefingeren ble litt rar men ellers er jeg fornøyd!!! 

 

Lurer på hvorfor det alltid er pekefingeren som blir dårligst.. >_> Jeg har fucket den opp 3 ganger nå... Blir så jævla irritert :P Må gjøre den på nytt IGJEN. Argh.

Glitter nail polish tutorials

Plutselig blitt veldig inspirert av gliternegler! Jeg elsker alt som glitrer hihi. og wow, det ser jo så enkelt ut!!! Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før??? :( På tide å shoppe neglelakk xD

 

Dyppe negler i glitter:
Gradient glitter:
Gradient glitter:
Gradient glitter:


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits