opinions

Motebildet om hårfrisyrer

Har sittet denne morgenen og loket litt på nettet mens jeg har nytet en kopp (flere kopper) kaffe. Morsomt å se hvordan motesider/moteblader forteller I-land hvordan håret skal se ut våren 2017. Tanke nr 1: Skal alle se like ut? Tanke nr 2: Skal man virkelig bruke tusenvis av kroner på å følge motebildet for hver nye årstid? Tanke nr 3: Å klippe det lange håret kort tar 5 minutter. Angrer du, eller sier plutselig media at langt hår er inn igjen? Da må du la håret vokse i flere år, eller bruke tusenvis av kroner på extensions som sliter enda mer på håret. Har folk så mye penger? Er jenter virkelig så opptatt av at håret skal være trendy? La hår være hår. Det har jeg selv lært av å bruke tusenvis av penger hos frisører noen år tilbake. Det er ikke vits. Jeg beholder håret langt og brunt til tross for hva stylister og moteblader sier. Det var dagens. Hade. 

En klesstil som er på vei tilbake

Jeg hater denne stilen. Kan virkelig ikke fordra denne stilen. Da jeg var liten og gikk på barneskolen, da elsket  jeg denne stilen. Nå? Jeg synes det ser helt latterlig ut. HVORFOR? HVORFOR er dette på vei tilbake? Stå imot, folkens. Det er ikke fint, sexy, pent, kult eller noen ting. Min mening.

BOOTCUT BUKSER. "SLENG" BUKSER.

/// Liker dere denne stilen?Alt dette styret om at extensions er det eneste som gjør ditt hår lenger

Alt dette maset fra bloggere og media (media mtp.bloggeverden) om lenger hår... Hallo. De skriver og skryter av extensions. Okey, greit, du får lenger hår i en liten periode på dagen, (ja jeg har forresten brukt det selv så jeg vet hva det dreier seg om), men det er faen ikke behagelig! Det lugger som f. På de fleste jenter ser man at hun har extensions fordi det passer ikke med hennes hår. Extensions skinner ulikt i sola enn vanlig hår, det er ofte ulik farge selv om man prøver for guds skyld å kjøpe extensions som er mest mulig lik egen hårfarge, og det "henger" ulikt nedover skuldrene/brystet/ryggen enn vanlig hår. Pluss at det er umulig å dra fingrene gjennom hodebunnen. Clips/festepunkter synes om du har strikk i håret eller tynt hår. Det er veldig ubehagelig å sove med. Det er sykt ubehagelig om du skal ha på lue (vinter) eller caps. Det gjør ikke håret ditt noe bedre heller. Tvert om, det sliter noe jævlig på håret. Du må kanskje til og med klippe ditt eget hår fordi det har blitt så ødelagt. Altså, hva er så jævla positivt med extensions egentlig? Hvorfor skal EXTENSIONS være den eneste utvei til langt hår?

Nei. Min egen erfaring er: stuss tuppene hver 6. uke. Skriv opp på kalenderen hver 6. uke at Nå skal tuppene stusses. Ferdig med det. Etter et halvt år så ser du stor forskjell og håret er sunt. Det var min utvei. Nå har jeg langt hår, og jeg stusser det fortsatt når tuppene blir slitt. Fordi hva har vi lært av frisører? Håret vokser saktere når tuppene er ødelagt. Det som menes her, er at håret knekker lenger og lenger opp jo lenger du venter med å stusse det. Til slutt må du stusse FOR mye av lengden. Om du stusser regelmessig (hver 6 uke ish) så holder du lengden gående. TAKK FOR MEG.

Selvfølgelig har jeg i baktankene at bloggerne får penger for å snakke om ulike saker, som haircare produkter og ulike salonger som selger hair extensions, og at det eventuelt ikke er deres ærlige meninger, men at de MÅ skrive slikt for å tjene penger. Men men, saken er fortsatt det samme. Jeg anbefaler å ikke bruke extensions. :-)

Forresten. Bruk extensions om du vil ha tykkere hår! Det blir jo en illusjon, men likevel så blir håret seendes tykkere ut med extensions. Likevel, husk at det sliter på håret og er sykt ubehagelig. :) 

Her er bilde av meg med extensions. Si meg, SYNES DET? JA DET GJØR DET.

 

Her er bilde nå uten extensions. Ser dere forskjell? Jeg håper virkelig det.

 

Irritasjoner for tiden

Armbånd for iPhone 6?

Det irriterer meg grønn at det enda ikke finnes armbånd (sånne du har på armen når du trener) for iPhone 6. Den har rett og slett ikke plass i de andre! Jeg har trent i det siste uten musikk men ah, det er så kjedelig.. Også må jeg høre på alle mannfolka som stønner rundt omkring på treningssenteret fordi de skal løfte så jævla tungt. Ikke en deilig lyd, nei. Gi meg et armbånd som passer til iPhone 6! 

 

Folk kjører som drittsekker når det regner

Jeg hater når det har regnet (som det gjør mye nå for tiden) og jeg går langs fortauet, også plutselig raser en bil forbi i hundre milliarder km i timen. Hva skjer da? Jeg blir MØKKA VÅT. Jeg går som en paranoid kattunge på fortauet ved siden av bilveien og ser stygt på alle biler som våger å kjøre fort forbi meg. Hadde det vært omvendt hadde de selv hatet det. Jeez! Have some compassion! Dere VET at folk blir søkkvåte om dere kjører for fort.

 

Folk som spør om jeg er ginger eller har på fargelinser

Shit. Aksepter at noen virkelig har veldig blå øyne. Det er faktisk mulig, og det er mange som har det! Jeg og min familie har veldig blå øyne. Sånn er det. Ja, vi er kanskje heldige, og det er kanskje litt "wow" å se fargen på øynene våre for første gang, men jeg går ganske lei av å bli spurt om jeg går med fargelinser. Er sikker på at fler føler det samme. Og nr 2: Ginger? Serr? Hvor idiot er du? Gingers har oransj hår og fregner. Jeg har RØDT hår. Det er farget! De som ikke ser at mitt hår er fake-rødt... de mangler et par skruer. Gingers har oransj hår. Ikke rødt. Slutt å skrike "hey ginger" til meg på gata når jeg går forbi. Det er bare irriterende.

 

Miley Cyrus fans

En av mine beste venninner er Miley fan, men det blåser jeg i. Jeg gidder ikke å høre om "hvor tøff hun er" og "hvordan hun prøver å fjerne Hannah Montana imaget". I mine øyne har Miley gjort mange dumme ting på scenen og i musikkvideoene hennes. Folk som gjør dumme ting liker jeg rett og slett ikke. Sånn er det. Miley er teit. Men jeg ser at hun begynner å bli mer normal nå. En får håpe, for stemmen hennes er fantastisk :)

 

At man blir bleik på vinteren

Dette er en ganske teit irritasjon, men jeg er faen meg bleik nå. Det hjelper ikke når mamma spør hvorfor jeg er så bleik. TAKK MAMMA. VELDIG HYGGELIG. Jo, man kunne tatt solarium... men jeg gidder ikke bruke penger på noe så helseskadelig. Ja, det finnes selvbruning, men det lukter så dritt og er så slitsomt å kreme på. Betakaroten kan jeg bare glemme, for jeg tåler det ikke. Da får jeg bare være bleik da! :-) Jævla skdghfkjhsgh.

 

Det er så jævla kaldt for tiden

Jeg savner å gå i converse. Jeg savner å IKKE ha på jakke og skjerf. Nå er det så kaldt at man må se ut som en jævla dass for å faktisk holde varmen. Om man velger å se kul ut, så skal man gjerne ha skjerfet løst osv... Blir man varm da? Næhh..... Jeg savner å chille ute i sola. Jeg hater at jeg blir så kald på hendene når jeg bærer noe. Jeg hater at man er iskald mens man venter på trikk eller buss, også når man går på og setter seg, så blir man så JÆVLA varm... Det er jo ikke vits å kle av seg heller for man skal av 10 minutter etterpå... Stress. -_-

 

 

er 17 større enn 2000?

Verden klikker i vinkel av 17 liv tapt i Paris, men blunker ikke et sekund når Nigeria mistet 2000 liv i et terrorangrep samme uke. 17 franske liv er visst mer interessante og verdt mer oppmerskomhet enn 2000, to-fuckings-TUSEN nigerianske liv. Er den rike verden lei av å lese om Afrika, Syria og Afghanistan? Er det derfor media slutter å rapportere derfra? Er ikke 2000 liv nok for å vekke interesse? Hadde 2000 norske blitt drept så hadde verden flippet!!! Alt dette er så teit. 

Hva mener dere?

USATODAY har skrevet om terrorangrepet: http://www.usatoday.com/story/news/world/2015/01/10/nigeria-boko-haram/21552437/

Jeg la ut en status på facebook om dette i dag tidlig kl 06:15, så jeg og en kamerat hadde en bra nett-debatt med hverandre kl. halv syv om morran. Forfriskende! :D

ånei, nå kommer 90 tallet tilbake

seee her a. Dette husker jeg fra barndommen. Huff og huff, noe så grusomt. Det er rart hvordan en stil er kul i en viss tid, og 10 år etterpå er det fullstendig ukult. Hva skjer med det? Er vi så lette å "bøye" ?

Nei, jeg gruer meg til hele 90talls stilen er tilbake.. Slengbukser, skatesko, buffalosko... *frysninger* ikke bra..  Jeg husker da slengbukser var super inn på 90tallet. Da hatet jeg virkelig alle skinny jeans. Synes det var så stygt med bukser uten sleng. Hahaha! Nå er det helt motsatt!! what! xD

Huff.... huuuuuuufffffff xD 

mistet respekt for danmark (endret)

/edit : det er visst ikke Danmark men på Færøyene. Uansett de som driver med dette deserves a place in hell >:(

Opprinnelig innlegg følger:

Dette er en nettside dere må legge inn på Facebook feeden deres.

FY FAEN jeg har mistet respekt for Danmark nå. De slakter delfiner for å vise at guttene har blitt menn. Delfinene kommer nær mennesker for å leke, mens gutta hogger dem ned med kroker og kniver, så blir de forlatt til å dø av blodmangel i vannet...

Send nettsiden rundt på facebook!

http://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MjM5NDM0NTA2Mg%3D%3D&mid=10100142&idx=7&sn=2338d5d305296bc264ba02c8620c3c69&scene=4#rd

Toppbloggerne tjener penger ja.

Av og til, en gang i blant, så sjekker jeg innom toppbloggerne. Hvertfall tcmn og sophieelise.. Jeg sitter alltid igjen med samme reakson: hvorfor er de så brune? hvorfor har de så mye sminke? hvorfor har de tatt silikon? hvorfor legger de ut så mange "se på meg jeg er deilig" bilder? hvorfor alt dette før de er blitt 20? smårips!!!!!!

Og hvorfor poster de helt like innlegg på samme tid? er det konkurranse? er det en trend? er det noen som sier "nå må dere legge ut et følsomt, emosjonelt og langt innlegg fordi det er inn" ?

oh well.
Restylane, nei takk.
Silikon, nei takk.
Solarium, nei takk.
Extensions ................. tjaaa :P for dyrt.. ALT for dyrt. Men langt hår er pent daa :))) Så at annais har tatt nye extensions til BARE 7500 kr... ;) 

Var også innom Andrea Badendyck(?) Det som irriterer meg er at hun har kjøpt eller leid en vakker og stor leilighet... med hvilke penger?? Penger hu får fra blogging tipper jeg. Sykt irriterende. Bloggerne sponser et par teite produkter til tusenvis av unge jenter og får 50 000 kr i uken. Kanskje måneden. I dont know. Men det er mye penger for overfladisk og egosentrisk blogging.... Ikke misforstå, jeg er sikker på at Andrea er en kjempe hyggelig jente. Hun virker mye mer voksen enn tcmn og sophieelise. DET er bra. (Y) Jeg bare... misliker hele den greia med å tjene penger på blogging. GET A REAL JOB. BE A REAL CITICEN OF OSLO. Stop making "normal" people feel bad! >:(

Jeg som jobber rævva av meg OG studerer samtidig(!!!) sliter nok som det er med å betale rengninger. Så ser jeg bloggerne kose seg i luksushjem som betales av bloggingen... I guess life is REALLY unfair... :(

#toppbloggerne #rosablogger


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits