shop

To ny topper

Har forresten to ny topper. Jeg har vært så syk at jeg ikke har orket å vise dem. Men her er de: 

#outfit #dagensoutfit #dagensantrek #antrekk #shopping #bikbok #nytt #newin

To ny gensere

Pakken fra Nelly kom i dag. Den inneholdt 2 nye gensere og 3 nye fest topper. Grunnet min form (influensa) så orker jeg ikke å ta på meg toppene. Genserne derimot var dødsbehagelige! Her er de:Om venninna mi hadde sett disse genserne hadde hu sagt "typisk silje". hahaha :P

we were just wasting time

Alright. Nå har jeg betalt studieavgift slik at jeg får støtte av lånekassen i år, jeg har bestilt et iphone 6 deksel, jeg har bestilt en krølltang <3 og bestilt litt klær fra nelly.com. Etter dette skal bankkortet mitt fryses og penger skal spares. Haha :PMine nye converseEr helt forelsket i dem. Synd de ikke er så varme. Er så kald på føttene nå at jeg sitter med ullsokker for å varme dem xD heahea. 

de har kommet

Mine nye sko har endelig kommet. Jeg bestillte dem fra nike sin nettside og fikk velge farger helt selv. Det er en sånn generator med farger på alle deler av skoen. Man bare velger hvilken skotype man vil ha også får man fargelegge som man vil. Herlig. Dermed er de håndlaget! åååhh så deilige de var å gå med. Dette blir bra for kneet mitt =) (Har operert for de som ikke visste det.)

Fine? :D

#nike #nikeid #nikefreerun #nikefree #shoes #sko

nike free sko

Har bestillt nye nike sko.. De gamle jeg har er helt utgått, siden det er de jeg bruker hele tiden. Det er dyre sko, men det er noe jeg må investere i siden jeg har operert kneet og må gå med gode sko. Bare jeg går en time på asfalt med helt flate sko får jeg drit vondt i kneet. Meh :/ skummelt..

Gleder meg til de nye kommer. Jeg valgte farger helt selv. Det er en sånn start from the bottom greie før du legger skoene i kurven på nettsiden til nike. Gikk for svart og rødt :D De gamle jeg har er grå og rosa.

Siden de må lage dem fra bunn med tanke på at jeg valgte farger selv så tar det rundt 4 uker å få dem. Fint at det var gratis shipping da. :D

 
Ser dig i tankar och ord som jag aldrig vetat om.

Wow, endelig en ny måte å laste opp mange bilder på. Takk, blogg.no. Det var på tide. :D

Her er mine nye sko. Har ønsket meg slike i kanskje 3 år. Heh.. :P 299,- på HM.

Nok en uinteressant frokost

Men frokost er det viktigste måltidet! :) Jeg spiser selv om jeg er sulten eller ikke. 

#mat #frokost #breakfast #kaffe #hufsa

Neglelakkene jeg kjøpte. Det var 3 for 2. Flott. :P De jeg brukte sist innlegg er den lilla og de to glitterne av sølv. Neste jeg skal teste ut er det svarte glitteret. Spent på hvordan det blir.

#essie #neglelakk #nailpolish #nailfashion #nails #negler

Et juleoutfit

Håret:


Øyne:


Kinn:


Lepper:


Øredobber:


Kjole:
Strømper:


Sko:


Armbånd:


#outfit #jul #christmas #klær #antrekk #shopping

Litt julegaver og selvfølgelig bittelitt til meg.

Jeg har spist taco uten skjellet eller lefsa. DET var godt. <3Nam nam nam. Fristende? :P

 

 

Fikk en liten og søt gave fra mamma :)

 

 

 

Har kjøpt et par julegaver. Aahh det gjør vondt i lommeboka. :-(

 

 

 

Selvfølgelig gikk jeg innom glitter og fant verdens peneste øredobber i verdens peneste farge OG det var 3 for 2. Fuck you! :@

I love this colour :@

De jeg har på meg nå (og på bildet) er veldig tunge da. Au au. MEN man må lide for skjønnheten. Høhø.. -_-

#shopping #julegaver #jul #christmas #taco #mat #middag

Shopping the red

Er det bare jeg som har dilla på rødt disse tidene eller? Åhh det er så fint.. Her er fine ting fra HM sin nettbutikk :-)

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

 

 


link her

Kjøpte litt greier i dag

Hår: jeg har bestillt

Det er sånn ca 2 måneder siden jeg hadde hårkur som skulle være i håret i minst 5 minutter, så skylles vekk. Jeg merker at håret er mye tørrere nå som jeg ikke har noen slik hårkur lenger. Sååå jeg har bestillt en ny en! Denne gangen har jeg bestillt en som er for tørt og tykt hår. Passer bra.

Den forrige jeg hadde var den rosa versjonen... for farget hår. Var veldig veldig veldig fornøyd. Håret mitt hadde sykt mye glans pga den hårkuren. Denne:

 

Men nå skal jeg prøve denne:
 

GLEDER MEG. <3

I frisørsalongene koster disse nesten 400 kr. Jeg synes det er altfor dyrt. Jeg bestiller dem på feelunique.com der de koster 211 kr. Frakt er gratis og du må kaaanskje betale 2% av prisen på postkontoret. Billigere!! :)

Prøvd dem?

Klarte å kjøpe noe i dag

Er veldig fornøyd med hvordan intervjuet gikk i dag, så jeg TVANG meg selv til å kjøpe et par sko. Jeg har en del høye sko, men de er såååå høye liksom. Gjør så vondt etter hvert, så jeg kjøpte bittelitt lavere sko i dag fra Aldo til 799 kr.Søte? :D:D::DDD:D:DD::D:DD

Se min iphone

Veldig fornøyd hittil! den er så rask i forhold til min gamle :D Yeeeeeeeeyy!

Også har jeg fått meg fisk.. de er søte.

new in: summer coat and navy pantsDeilig å ENDELIG ha en vanlig sommerjakke... Jeg har enten hatt altfor varm jakke eller bare en genser som blir for kaldt til tider. Var på tide med en sommerjakke. :)

Det hadde egentlig blitt ganske dyrt, men jeg kjøpte det i butikken jeg jobber i. Fikk gode rabatter :)


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits