tegne

Mistakes already

Har kommet litt i gang med fargeleggingen. Har allerede klart å fucke opp munnen og haka/kjeven hans. Great -_-

#tegne #tegning #luffy #onepiece #anime #manga

Ny tegning har startet!

Hva skal jeg tegne?

Hei folkens. Jeg vil tegne igjen, men jeg er ikke sikker på hvem jeg skal tegne. Jeg har jo valgt hovedkarakterer hittil. Noen tips? Vil helst unngå dette igjen. Å fargelegge med en grå tusj. Det var helt jævlig. Svart hvitt er jeg best på. Masse kule skygger.

Min tegning blir til tatovering

En jeg jobber med skal ta tatovering på låret... Og gjett hva han skal tatovere? MIN TEGNING AV LUFFY!!! Jeg har nå sendt han et ordentlig bilde av tegningen og et bilde av min signatur som han skal tatovere på. Det er faen meg en ære!! :D :D :D

Tegningen er ferdig!!!!

Endelig. Tar så lang tid. D: MEEEN er SÅÅ fornøyd da! :D

tegningen snart ferdigHer ser dere tykkelsene jeg bruker. 03 bruker jeg på å tegne linjene og detaljene, 08 bruker jeg til å fargelegge... Meeen siden ingen bokhandler hadde 08 i dag (FLOTT???) så måtte jeg gå for 05. Den funker fint. Den er tross alt full, så da går det kjapt :D Både 03 og 08 er så og si tomme. -_-


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits