Tips 'n shit

Vokser håret ditt for sakte?

Jeg husker den gangen jeg klipte mitt eget hår (dette er rundt 4 år siden) og det ble AALT for kort! Jeg var så lei meg. Jeg gråt nesten. Dermed prøvde jeg alle slags råd. Vitaminer, kosttilskudd, å skylle balsam ut med iskaldt vann... 

Det eneste som hjalp!!!! Det var disse:

FAST shampoo og balsam. De kjøpes på VitusApotek. 

Produsentene skriver: Serien inneholder urter og aminosyrer som øker veksthastigheten. Det kliniske studier viser en gjennomsnittlig økt veksthastighet på litt over 30% - det beste resultatet i det kliniske studie var på nesten 100% raskere hårvekst. For best resultat bruk FAST Shampo sammen med FAST Conditioner. Det kliniske studiet viser at de beste resultatene oppnåes hvis en bruker FAST over litt tid - med andre ord, den første esken med bruk av FAST shampo og conditioner gir raskere hråvekst men studiet viser at andre esken gir enda raskere hårvekst.
(http://www.nisim.no/Product/FAST-Shampoo-60ml-862) 

Jeg har lest en del tilbakemeldinger fra folk som har prøvd FAST. Noen sier de ikke merket noen ting, andre skriver de er meget fornøyd. JEG merket at mitt hår vokste fortere etter et par uker med FAST. Jeg anbefaler dere å prøve :D

Men jeg var jo virkelig desperat etter lenger hår. Så jeg gjorde fler ting samtidig. Jeg brukte FAST, jeg stusset tuppene hver 6. uke (minimal stussing altså), jeg skyldte balsam ut med iskaldt vann og masserte hodebunnen veldig ofte. De to siste tipsene får blod til å rushe opp til hårsekkene og stimulerer dem.

Andre som har prøvd noe lignende?

#hår #hair #tips

 

Det første bildet var i 2011. Da var jeg desperat etter langt hår. Det var tiden jeg brukte FAST produktene. Legg merke til hvordan jeg dytter håret framover over skuldrene for å få lengst mulig hår :P hahah huff.
Det andre bildet er fra i år. Jeg er kjempe fornøyd med lengden, stusser fortsatt regelmessig og kurer håret jevnlig hver uke. Seff, jeg bruker ikke FAST nå lenger. x) Brukte det bare en gang. Dvs jeg brukte opp flaskene.

jeg anbefaler hårprodukter

....Som jeg selv har brukt! Derfor er det veldig troverdig. Mhm! :) Og disse er alle billigere på nettsiden jeg nevner enn i frisørsalonger. Produktene blir sendt fra England og tar ca. 2  uker før de kommer i posten. (Kjøper du produkter for over 200 kr må du kanskje betale toll.) Derfor er det flott at disse er alle under 200 kr!!!

Varmebeskyttende (hårføner, rettetang, krølltang osv):

 

1. Farget hår! (Gjett om jeg har farget håret mye a...... :P )

Har du farget håret? Gjør du det ofte? Vil du beskytte fargen og få enda mer glans?Kérastase Reflection Chroma Thermique Thermo-Radiance Protecting Milk koster 160 kr på feelunique.com. (link her)

Bruksanvisning: Håret skal være håndkletørt (fuktig, ikke tørt). Du tar ca en valnøttstørrelse av kremen i hånden og fordeler det rundt i håret, spesielt steder du vet du bruker lang tid med rettetanga. Denne hårkuren aktiveres i varme. 

Ja du leste riktig. Den beskytter håret UTROLIG bra mot varmeapparater!!! Enda mer bonus: den får håret til å skinne som en sol, den beskytter fargen du har og håret tørker fortere når du føner det. Jeg har brukt denne i et år. Ja den funker!

Bilde av kremen:

 

 

 

2. Tørt, dødt, stritt, brusete hår. Skadet av varmeapparater!!!! (Åh, som jeg elsker denne.)

Trenger jeg forklare mer? Håret er tørt. Det skinner ikke så pent som du skulle ønsket. Det stikker ut stritt hår av og til. Eller alltid? Det kjennes ikke glatt nok. Det kjennes bare tørt ut. We've all been there. Kérastase Nutritive Nectar Thermique Nourishing Care for Dry Hair koster 160 kr på feelunique.com. (link her)

Bruksanvisning: det er samme type krem som den første jeg nevnte. Den brukes på akkurat samme måte, men virkningene er litt annerledes.

Denne er for TØRT hår. Rett og slett livløst og tørt hår. Den beskytter noe innmari bra mot varmeapparater. Jeg bruker den nå faktisk, helt ærlig. OG jeg har brukt den masse før. I flere år. Den er bare best. Håret mitt skinner. Det er så sunt. Det føles så mykt. Det faller perfekt. Det lukter drit godt. Jeg er alltid fornøyd med denne <3

 

Bilde av kremen:

 

 

 

3. Bleket hår. Rett og slett skadet hår. (Jepp. Jeg har også vært der. UTROLIG mye bleking. Håret mitt var tyggis.)

Kérastase Resistance Ciment Thermique Heat-Activated Reconstructor Milk Level 1-4 koster 160 kr på feelunique.com. (link her)

Bruksanvisning: akkurat samme som nr. 1 bare med andre virkninger. 

Ja, nei... Jeg har ikke ord. Jeg bleket håret mitt så grusomt da jeg var rundt 18 år. Håret mitt var tyggis. Det var ødelagt. Det var stygt. Det var bare en stor katastrofe alt sammen. Jeg kunne rive av håret liksom. Såpass ille var det. Denne kremen reddet håret mitt, mildt sagt. Om jeg husker riktig så kunne jeg se forskjell allerede en til to uker etter.

Men husk at den aktiveres kun i varme. MÅ bruke hårføner/rettetang for at den skal aktiveres! (Som de to andre) Rettetang er uansett ikke like ille som å bleke håret tre ganger etter hverandre ;) heheheh :( Anyways. Kremen eeer sååå herliiiig. <3 Tro meg! Den gjør under for håret! Jeg bruker den ikke lenger fordi jeg har sluttet å bleke håret. (Learning from my mistakes.) Men hvis du har likende problemer, så anbefaler jeg denne!

Bilde av kremen:

 

Absolutt ingen sponsing her :P Ingen som sponser meg lol xD Jeg er bare veldig interessert i sunt hår og vil det beste for alle. :)

#hår #hair #hairfashion #healthyhair #sunthår #kerastase #feelunique

Til alle som er litt interessert i tittel på innlegg som min

Jeg kan gjerne finne et par søte fonter og kode dem klare til bruk for dere. Så slipper dere å gjøre alt selv. Si fra hvis det er interesse for dette. :-)

   

   

   

Let me know

God morgen. Jeg har sovet lenge i natt. Det var sinnsykt deilig. Si fra om det er noe koding på blogg.no dere vil vite. :) 

Fortsatt den vakreste disney filmen etter min mening.


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits