trening

PT time hos Elixia

Da har jeg vært på en PT time hos Elixia. Vi fant ut at jeg skal øve meg på pull-ups og lår. Det blir spennende :) Pull-ups er så jævla hardt arbeid så jeg kommer til å bli drit fornøyd den gangen jeg klarer å repetere i alle fall 5 stk uten hjelp. :D 

Mitt program

Treningen er unnagjort. Det var deilig. Er alltid ganske tomt på elixia ved 14 tiden. Herlig! <3

Hva jeg trener? Jeg trener alltid helt likt. Har en fin rutine jeg holder meg til. Dette er rekkefølgen:

Oppvarming: jeg hater å jogge og slite meg ut, så jeg varmer opp med å ro i 5 minutter. Da får jeg varmet opp hele kroppen ganske greit :)Mage: jeg trener hele magen. Først sidene av  magen med 5 kg vektplate 10x3 ganger,så sidene, midten og toppen av magen med 5kg ball 50x3 gangerså sidene, midten og toppen av magen uten ball 40x3 gangerog til slutt magemusklene under navelen 13x3.Rygg: jeg kjører først stående roing med 30 kg stang, 10x3, etterfulgt med markløft 5 ganger. Så det blir egentlig 15x3, men jeg gjør jo to forskjellige øvelser i én.
 

Lår og rumpe: jeg kjører knebøy med samme stang (30 kg) 10x3.Bryst: ligger på en sånn benk-ting og bruker manualer på 8 kgØverste delen av ryggen/skulderparti: bruker den samme benken og en manual på 10 kg.Triceps: bruker en ball på 10 kg.Biceps: bruker to manualer på 6 kg.Ferdig. Dermed tøyer jeg litt og går hjem :) 

Da jeg var ferdig i dag så jeg noe interessant i garderoben. Jeg "catchet" en jente på ca 18-20 år som sminket seg før trening. Hu pudra på med solpudder rundt halsen.... Da hu så at jeg hadde sett henne, så gjemte hu seg og sminket seg videre i skjul. really? Må jenter virkelig sminke seg vakre før trening? Har treningssenteret blitt det nye sjekkestedet? Jeg ser ut som et monster når jeg trener. Svett, usminka og ekkel. Jeg fokuserer bare på treningen, ikke de rundt meg. -_- Seff, om jeg får øye på en kjekkas så kan jeg godt stirre litt ekstra... men altså :P Det får da være grenser.

#trening #treningsprogram #elixia #sats #workout #markløft #knebøy #triceps #biceps #rygg

 

Workout nananana

På tide med trening igjen. Og søren meg på tide å bruke andre treningsklær. Dere har sikkert merket at jeg har to favoritt treningstights? Heheh. Må jo bruke de andre og. De støver jo bare vekk! Ikke bra. Koster jo ganske mye, dissa her... :)
SatsElixia here I come! Uten å ha spist frokost først! wooop 

 

/edit: nevermind. Jeg spiser frokost først. Er fortsatt litt trøtt. Venter en time med treningen :) 

Trening: finally there!

Nå har jeg vært og trent på elixia. Jeg må bare si fyyyy faen jeg er så sliten nå, men samtidig full av energi. Ikke akkurat i musklene, men en helt annen type energi. Det er en deilig følelse. 

Jeg har endelig kommet meg tilbake til der jeg var forrige år før jeg mistet motivasjon pga. skade og mye skole. Jeg har gått opp hele 10 kg på markløft og knebøy. Woop! How about that!!?! Stolt Silje! :D

Markløft:Knebøy:

 

Treningsoutfit:

#trening #elixia #workout #markløft #knebøy #outfit #antrekk #dagenstrening #dagens

Trening i dag :)

Elena dro hjem i går. Jeg har sovet i 12 timer. Nå må jeg trene litt :) Jeg har et sykt morratryne i dag. Hahaha. 

#trening #elixia #satselixia #morratryne #godmorgen #morgentrening

Trening

Stikker på trening straks! Kjører deilig Bjørn Dæhlie genser. <3 It's all about comfort. Sneiks on a plane!

This is a good day

I dag har jeg offisielt levert eksamensoppgaven på skolen! Da jeg kom hjem skiftet jeg om til treningstøy og stakk på Elixia for en liten treningsøkt. :D Det var digg! Nå er jeg så sliten i armene at jeg må vente litt med å dusje.

Fikk meg et Elixia nøkkelbånd også! YEEY! :DWork outRefleks er kult :D 

Stikker på trening i dag. Har en dag fri fra skolen. Deilig. I morgen blir første eksamen utgitt. Da starter jobbinga for real. Gah jeg gruer meg, men gleder meg til den er ferdig. Har en uke på å skrive den.

#trening #workout #outfit #antrekk

kort løpetur

Jeg tok en joggetur i kveld. Den varte ikke lenge for å si det sånn. Endte opp med å få et skikkelig trykk i og rundt ørene og nedover halsen. Måtte ta ut øreproppene og slutte å løpe. Har spurt broren min om hva det kan være. Han skriver liksom "bare" masteroppgave i anatomi og biomekanikk så om det er noe jeg lurer på om kroppen og skader så spør jeg han. ;) 

Har fortsatt vondt rundt ørene. Lurer på hva det er. Orket såvidt å dusje.  -_- major head ache.

En følelse jeg ikke har hatt på lenge

Ja, da var jeg ferdig med den første ordentlige treningsøkten siden våren. Jeg tok mye lettere vekter i dag og likevel føler jeg meg dødssliten i hele kroppen. Wow! Så ute av form!? 

Ikke at jeg har "mistet" noe. Er jo fortsatt slank og det hele, men ja. Jeg har vært så slapp og energiløs de siste månedene at nå var det faen meg på tide å starte med treningen igjen. Her er min etter-trenings-frokost. Måtte innom Kiwi. Har jo ikke mat :P Haha.Mmmm, makrell i tomat med majones. Yummie!
Og wow, jeg må si det var annerledes å trene på Sats / Elixia enn de andre billigsentrene jeg har prøvd. (Fresh Fitness og BareTrening) Endelig tilbake til et senter der folk trener for sin egen del, og ikke for å sjekke opp damer eller se på rumper. :D 

Men jeg må si at området jeg bor på har mye å si da. Jeg har trent på Fresh Fitness et helt annet sted i Oslo, og der var det mye mye bedre. Men men. Siden jeg bor her jeg bor, så får jeg bare løse problemet med å bytte til et dyrere og mer ordentlig senter. 

For the first time in forever

Jeg har blitt medlem av sats elixia. I dag er min første trening på et halvt år! Ja, jeg trente et par ganger i sommer men jeg synes ikke det teller når man ikke klarer å trene fler ganger i uken. D: 

Planen for treningen i dag er å halvere alle vekter jeg pleier å trene med. Dette er for at jeg slipper å bli så inne i helvetes støl. Halveringstipset har jeg fått fra broren min som har bachelorgrad og skriver mastergrad nå om kroppen og fysisk aktivitet.

Ja det kommer til å bli en veldig "lett" treningsøkt siden jeg ikke pusher med selv som man skal gjøre, men når man ikke har trent på en stund, så bør man vende kroppen til det igjen. For hver treningsøkt jeg tar fremover skal jeg øke vekten på manualene. This'll get interesting.

Gamle bilder#fysiskaktivitet #helse #trening #workout #satselixia #fit #kropp

Begynne å trene igjen

I dag har jeg gjort noe jeg aaaldri før har gjort. Jeg har trent BARE overkroppen. 

Hvorfor? For jeg har ikke trent ordentlig siden februar, og vil bli alfa omega superdupertruper STØL i kroppen om jeg trener alt som jeg pleier. Å trene alt som jeg pleier (alt=hele kroppen) kunne jeg gjort om jeg visste denne uken ville bli rolig. Meeen jeg skal i morgen gå en lang tur og kan IKKE være støl i beina da.

Hvorfor har jeg ikke trent på så lenge, jeg som alltid trener? Fordi jeg har mistet motivasjonen. 1: praksisukene på barneskolen var så heavy at jeg ikke hadde tid eller orket å trene. Dette holdt på i 3 uker. Deretter kom eksamensperioden. Midt oppi alt dette var jeg i tillegg LEI av treningssenteret mitt fordi det er et slikt billigsenter for alle og en hver. Jeg er møkkalei slike steder fordi det alltid er fullstappet av folk og ikke minst føler jeg meg veldig ukomfortabel med alle disse mannfolka som skal stirre på damene. Jeg som i tillegg trener ved manualene, der det er minst jenter....

Løsning? Jeg har sagt opp dette treningssenteret. Okey det er det nærmeste meg her jeg bor men nærhet vinner ikke over det å være komfortabel. Jeg skal starte på SiO Athletica på Nydalen. Det er to tbanestopp unna meg OG enda billigere fordi jeg studerer på Høgskolen. HVORFOR har jeg ikke gjort dette før???? Da kan jeg trene sammen med andre studenter! Håper jeg blir mer komfortabel der, for jeg er ikke den jenta som skriker etter oppmerksomhet! 

Det var dagens "Silje er flink". Haha. OPP til Ullevålseter

Når man sykler skjønner man plutselig hvorfor folk sier "OPP til Ullevålseter" og "NED fra Ullevålseter". Om jeg er sliten? Oh yeah. Det var deilig da :D Var litt vått rundt omkring, så tightsen min fikk et par flekker :P Er bare å forvente på sykkel. Helt greit :)Her satt jeg på Ullevålseter og spiste bolle. YEY :D

 sykkeltur

Jeg tok en sykkeltur i dag morges i den ene skogen i Oslo med flest jævlige oppoverbakker. Fyyfaen det var slitsomt men godt. Fornøyd :D Endelig tatt meg en tur på sykkelen i år. Looove <3Dags for trening

La meg tidlig i går så jeg orket å stå opp tidlig i dag for å trene før skolen. Det blir bra. Har spist brødskive med hardkokt egg på som frokost. ^^ 

bare trening

Kjører i gang i dag og. Før alle andre står opp. Skal bli deilig å nesten være alene på studio :) 

wake me up before you go go

Tok meg selv i å groove til "wake me up before you go go" på treningsstudio i dag. Flaks at jeg var alene. Haha! små gleder.

Siden jeg har kramper i jente-området i dag så måtte jeg velge en treningsbukse som ikke er så stram. :( Oooog den er så kort så jeg måtte ha chillebukse over siden det er kaldt ute. Har tatt noen køddebilder av det. Haha :PForførende... :p

The show must go on

Markløft med Queen på øret! Herlig. Jeg var så og si alene i dag på senteret. Er ganske sikker på at dette er siste gangen helt frem til sommeren at jeg er det. Blæ. Er så deilig å være alene. :(

Derfor hater jeg nyttår

Alle de folka som skal begynne å trene i januar... treningssentrene blir stappfulle med folk som prøver å være seriøse i alt fra 1-6 mnd.. Det er liksom bra og dårlig. Kjempe bra at du vil trene! Drit dårlig at det går utover oss andre som har et program vi vil gjennom uten kø, venting og frustrasjon. Meh. Evig sirkel dette.

Jaja. I dag blir årets siste trening! Skal merke meg forskjell fra i dag til neste gang! :P
Ensomt og deilig

Var ikke mange på treningssenteret nå! Det er så deilig det. Nå sitter jeg hjemme og slapper av i armene før jeg hopper i dusjen.

work out againNå kan jeg begynne å se på meg selv at jeg har blitt slankere.. Vet ikke om jeg skal være glad eller redd. :P Det er vel tegn på at nå er det mer muskler enn fett. ^^ 

I dag var en god trening. Jeg glemte dessverre vannflaska, så måtte stikke innom toalett og drikke vann fra springen et par ganger xD Vann er jo det viktigste mens du trener. Jeg ler godt inni meg når jeg ser store menn drikke brus og annet sukker mens de trener. Hihihihi noen har misforstått en del xD 

Jeg var så og si nesten helt alene på studio i dag. Var kanskje 5 andre der. 3 oppe og 2 nede med meg. Lol. HEEELT greit. :D Herlig sånn her i eksamenstiden da jeg har ledig på morgenen. <3

results

Sitter i treningstøy og er klar for en liten styrkeøkt på studio. Må bare vente litt for jeg er så mett etter lunsjen jeg spiste mens jeg holdt på med eksamen. Helt jævlig å trene på mett mage. D: I alle fall drar jeg snart og dropper jogging på mølla. Trenger det ikke uansett. Vel jo, bare for å varme opp musklene.. Meeen det finnes andre måter å gjøre det på ^^ 

Må bare skryte av hvor flink jeg har vært til å spare langt hår. STOLT AV MEG SELV. <3

Oooog resultat fra mye trening :DD

Er vel ferdig på trening om en time.

små irritasjoner med muskeltrening

Jeg har kommet hjem fra treningsøkten i dag. Hvis dere vil vite hva jeg trener der borte så er det bare å spørre. Uansett, jeg er hjemme og skal dusje, men jeg orker ikke! Helt seriøst. Jeg er så sykt sliten i armene og skuldrene nå. Etter hver trening så holder jeg på å dø i armene. Å vaske håret med slike armer? Som føles som gummi? Tro meg, det er vanskelig. Er bare sykt sliten. Har ikke energi i armene til å bevege dem. Haaater å dusje etter trening xD

Jeg skal i dusjen straks. Nasty å ikke dusje etter trening >_< Jeg må bare hvile litt først. Hahaha. Andre som merker dette etter trening? Hvor trener dere?

oi sann :p 

#trening #workout #biceps #triceps #baretrening

God morgen og god trening!

Nå kommer noe kjempe uvanlig på en blogg! Nemlig bilder av min frokost. Wow! Hvordan kom jeg på den geniale idéen? Det er jo nesten helt unikt. Ingen har gjort noe sånt før. Shiiit jeg er sååå kuuuuul.

En liten brødskive med jubelsalami kan kalles et mesterverk! Hvem gidder vel å pynte opp frokosten sin for bloggen? ;) (mange som gjør det og jeg synes det er teit)

 

 

Jeg skal ta en morgentrening i dag. Her viser jeg hva jeg pleier å trene i.

1. Singlet under slik at treningsoverdel ikke "glir opp" så magen synes når jeg gjør øvelser.2. Herlig ullvangsgenser. Musklene blir ikke kalde i løpet av treningen og jeg føler meg komfortabel. Beste å trene i <3 Svette synes ikke på grunn av stoffet i genseren og stripene på siden (mange slike gensere har slike striper) gjør at man ser mer sporty ut. Hehe :P3. Kåret til en av de beste treningstightsene. Denne tightsen er så utrolig deilig. Ikke noe stram i det hele tatt og samtidig er den super stretchy og bevegelig. Den har reflekser nedover siden slik at det er tryggere å gå hjem på vinteren etter trening. Jeg elsker de røde detaljene bak knærne. Jeg er så sykt fornøyd og har den i både rød og blå. Den koster 800 kr ca. Mitchi <3

Ellers har jeg på svarte vanlige sokker, bjørn borg boxer (g-streng synes gjennom nesten alle treningstightser når man tar knebøy), og en eller annen sports-BH. Dette tar jeg selvfølglig ikke bilde av xD

Resultater

Ingen dårlig følelse å se reslutater av trening :)

#trening #workout #baretrening

I bought a.....

Jeg sto opp med en god følelse. Så husket jeg hva som hadde skjedd. Jeg har kjøpt meg sykkel. Terrengsykkel. Fyyy faen jeg gleder meg så mye til jeg får den. De sa jeg måtte vente 3 dager fordi de skulle fikse den ferdig og gjøre den perfekt. OoOoo I love Gsport Max. <3 Jeg har liksom nesten hele sommeren drømt om å sykle lange fine turer. Jeg har jo sykkel. Men det er en asfalt sykkel fra 1500 tallet.... jeg trenger litt mer kraft enn det. x) Sykkel for meg = trening, ikke en sakte kosetur..

Har dere sykkel? vet dere om det er terreng eller asfalt? 

sliiiteeennnn

Jeg gleder meg ikke til i morgen da jeg møter opp på skolen uforberedt til pedagogikktimen pga forsinkelser med stipendet. Serr. Det er så sykt embarrassing >_>

Anyways. Rett etter skolen dro jeg på høstens første seriøse Kung Fu trening. Det som har vært i sommer var sommertreninger. Endelig er vi tilbake til pensum. Jeg er drit sliten. YEY :D Skal skrive et innlegg om Kung Fu og kampsport senere ^^ hell no!

Skal ut og jogge. 

Siden jeg begynte på kungfu har jeg mista muskler... Jeg ser forskjell. Sykt irriterende!!! Jeg har litt lyst til å kjøpe meg en vektstang så jeg aaldri mister muskler og kan trene når jeg vil hjemme.. Eller så skal jeg bare melde meg på høgskolens billige treningstudio xD

Kung fu er liksom ikke muskelpumping, men det er akkurat muskelpumping jeg har drevet med i flere år. Når jeg plutselig stopper med det, så er jo musklene jeg bygde opp dømt til å forsvinne. NoOooOOooooooo >_<

Noen som trener og er redd for det samme?

Jogget i dag.

Tøyer leggen.

Jeg er heeelt ødelagt. Og veldig fornøyd. Stoppet ikke en eneste gang på joggeturen. Jeg gjør dette fordi det ikke blir kung fu trening i morgen. Må jo trene!

Feeling so weird without it

Skal jobbe 7 timer i dag. I det pene været. Uflaks! Pluss at jobben går over treningen kl 18. Jeg har serr ikke trent på 1 uke. Jeg føler meg skikkelig rar. Og sammenlignet så har det blitt skikkelig dårlig trening i sommer. Liker det ikke. Dumme kne. 

lyskeskade / indre lår

Nå må jeg ta skaden i det indre låret mitt på alvor. Har hatt vondt i ett år. Det er på tide å trene det opp igjen! Kan ikke bare håpe på at "I dag er låret mitt bra. I dag kan jeg trene som normalt." Nei, jeg må fatisk trene det opp. 3 minutter hver dag. LØFTE TIL MEG SELV. 

Det er vondt når jeg sparker høyt eller kraftig, når jeg tøyer split og når jeg tøyer lår. Funker ikke bra på kampsport å ha en sånn skade. D:

 

Har dere hatt en langvarig slitsom skade?

thy love might come to you

I kveld skal jeg på trening. Spørs om jeg kan gjøre så mye... men vi får se. :-)

Har også tatt vekk headeren. Er ikke vits å være helt sasukenaruto! når shippuuden har så masse fillers.... >_> 

typisk da

På treningen i dag falt jeg på det opererte kneet mitt. Det er hovent og vondt. Håper det går bra, og at jeg slipper å dra på legevakta. 

kung fu drakten

Tihi. JA den er kjempe varm! D:

Gult belte, en stripe = nybegynner
Gult belte, to striper = nybegynner ++

Neste er orange belte. Håper jeg får to striper :)
Graderingen skjer i vinter.
Til neste sommer får jeg grønt :D 

This is fucking awesome

På hele treningen i går sang jeg på Thrift Shop. Hahah det var så gøy xD Treneren min hater den sangen. jeg bare I'M GONNA POP SOM TAAAAAAGS ONLY GOT TWENTY DOLLARS IN MY POCKEEEET. hihi

skitur i dag

Silje på ski?!?!?! Hva skjer med verden!?!??! :P

4-5 år med trening: proud of my body

Mange år med hard, dedikert og fokusert trening har gitt meg mye, men det jeg er aller mest fornøyd med er ryggen!! Jeg har også fått mye muskler på armene, og det ser man her. :p Proud of my body <3Noen jenter som er vant med å være ganske slank/tynn på armene ville kanskje sett på meg som en "boler" eller "muskeljente" men rdkjghfk hahaha det er så feil xD Så håper ingen misfostår. Alt med meg er naturlig og jeg satser ikke på å bli en muskeljente. Æsj D:

Ja det måtte jo bare skje

På kung fu treningen i kveld klarte jeg å strekke en muskel i ryggen. Endte opp med å få tigerbalsam av treneren min, og sto for meg selv og gjorde ryggøvelser. Fml. Det kommer til å ta et par uker før det blir bra igjen. TYPISK. Gjør møkkavondt.hate my thigh

Har fått beskjed om å trene innside lår til Kung Fu. Fordi det er ødelagt og jeg får ikke gått ned i spagat eller split, selv om jeg og treneren min vet at jeg hadde klart det; hadde bare venstre låret mitt vært okey. 

Det har vært ødelagt i et år nå. Jeg aner ikke hvordan det skal bli bedre. Han sier jeg bare skal trene det opp men jeg har jo trent hele tiden. Og når jeg ser på øvelser for innside lår så er det jo alt det jeg allerede har gjort i et år. Ikke bare et år, men hver gang jeg har trent. HVOR LANG TID SKAL DET TA? :(

Jeg ser så jævlig dust ut når alle på treningen prøver å komme ned i split mens jeg bare sitter der. Jeg kan spagat med høyre fot foran men det er det. Resten går utover venstre lår >_>

trening i kveld

Snart skal jeg på kung fu igjen. jeg ER så støl etter mandagens trening. åååhhh det verker i hele kroppen.

Jeg er støl i halsen. Jeg klarer nesten ikke å gjespe!! wtf!? 
Jeg er støl langs heeele ryggen for faen!
Jeg er støl i hele venstre ben! IKKE høyre! hva faen? :P
Kan ikke le fordi magemusklene er støle.

Jaja, hardt livamazing

Åhhhh jeg er uuuuuuutslitt! Herlig følelse altså! :D

Genseren jeg viste dere funket 100% i dag og. Perfekt :) Den er så sykt behagelig. Kjøpte på H&M til 199 kr på treningavdelingen... Men det er en gammel vare, så det var ikke så mange igjen. LØP OG KJØP FORT! :D 

blisters

Har åpne gnagsår under føttene etter i går. Man sier alltid "IKKE dra av huden når du har fått blemme" osv osv.... Ey, jeg gjorde ingenting! Jeg bare trente! Så VIPS var alt vekk og jeg hadde tre fuckings åpne sår. HOLY BANANA det gjorde møkkavondt! :P Nå har jeg føttene bundet inn i sportstape. Skal ikke ta av før sårene er någenlunde grodd. (bytter etter hver dusj da) :D

I dag er det skole og jobb. Kjedelig dag.

fu

Tja, jeg hadde jo store planer om å kjøpe sportstape til føttene før onsdagens trening... Det gikk ikke som forventet. Fikk NRK lisens i posten, og der gikk resten av pengene ut av vinduet. I HATE YOU, NRK. 

:(

how it went

Hahaa. det var kjempe artig. og KJEMPE SLITSOMT. dvs perfekt trening for meg! Vi øvde på å slå og sparke. Ellers litt å stå på henda osv. Jeg sparker jævlig høyt har jeg merka fordi jeg er så myk fra dansing og tøying. Håper det er det stort pluss. Mangler masse sparketeknikk da.. men uansett :P 

Da jeg dro derfra hadde jeg blødd fra begge knyttnever og 2 store gnagsår under føttene. Vi må være barbeine på sånne matter.. au .. . . 

Men jeg er fornøyd hittil! Er ny trening på onsdag, og jeg er så heldig at det tar meg bare 20 minutter å GÅ dit :) Håper jeg ikke får mega vondt under føttene på onsdag. Tar veldig lang tid før gnagsår forsvinner. vurderer å kjøpe sportstape!

 

kung fu

Nå har jeg sagt opp alt som heter treningstudio, fordi jeg er litt lei - og vil ta det til neste nivå. Kampsport. ;) Jeg har meldt meg inn på Kung Fu. Har 2 uker prøvetid før jeg skal betale for semesteret og drakt. SPENT ASS. Min første trening er i kveld. Dette skal bli fucking awesome. Jeg skal bli like rå som alle animekarakterer :D

workoutoh yes. Trent på Sats. Dødsliten i kroppen. hohoho <3

skogen

Utslitt etter 3 timers lang tur i skogen.

Herlig! :D

tur i skogen

I dag har jeg gått laaaang tur i skogen! :D Måtte ut i det deilige været!

1 stk svett silje. Hahaha det VAR --- SÅ --- VARMT!!

Mariholtet. Har syklet og gått hit veldig mye da jeg var liten, med familien. Gode minner! 

De har verdens BESTE kanelboller! MMMMM! :D

Tilbake på t-banestasjonen. Sliten og gnagsår! En veldig deilig gåtur! :D

møkkasliten

dgkdjghdkjg møkkasliten etter SATS. Vet ikke om dere husker det, men jeg forklarte en gang om en gammel PowerStep time på SATS som de ikke bruker mer som har dobbelt så mye kondis enn det det pleier. Vel jeg hadde den timen i dag. Jeg DØØØØDEEEE! Masse drittkondis og PISS. Åhhh dfkjghdfkh. Det var helt jævlig men utrolig gøy og effektivt. Nå skal jeg bare synke ned i sofaen og slappe heeeeeelt av ~Noen som har vurdert å melde seg inn på SATS? De pleier å ha sykt gode rabatter og tilbud på høsten til studenter! :)


Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits