tv film

We're not meant to save the world, we're meant to leave it. 

En av de beste filmene etter min mening. Så den nettopp. Har sett den før, selvfølgelig. Men i dag trengte jeg en Storfilm-filmkveld! :D Perrrrfekkkkttttttt. Alle som ikke har sett den bør se den. Ferdig snakka.
 

Arrival på kino

Jeg så forresten den nye sci-fi filmen Arrival på ringen kino for noen uker siden. Den var helt sykt bra. Den har også allerede kommet seg opp på topplista på imdb.com. Endelig en alien film der menneskeheten ikke fucker det til, men faktisk prøver å kommunisere med de fremmede. Anbefales! :D

Andre som har sett den, eller vurderer å se den?

 

Jeg gråter hver gangFantastisk. Perfekt. Hjerteskjærende. Ahhh <3

Hart of Dixie

Har begynt på ny serie som heter Hard of Dixie. Det er nok en jenteserie, men ikke helt! Dvs den har ikke like mye fokus på drama drama drama som f.eks Gossip Girl, The O.C eller One Tree Hill. Og ja, jeg har sett ca. 4 sesong av hver av disse. Jeg gikk bare så jævla lei all dramaet. Orker det liksom ikke. Men Sex og Singeliv fullførte jeg fordi det er mye komedie og kjærlighet innblandet. Hard of Dixie er en rolig og koselig serie. Liker den hittil :) Fant den på Netflix med hjelp fra Elena som "tvang meg" til å se en episode. Vel, hun tvang meg ikke men vi chilla på rommet hennes og hun satt på en episode bare :P hehehe. 

Jeg sitter hjemme idag. Orket ikke skolen. Jeg har fått vondt i halsen igjen :/ Det er inte gøy.Interstellar

Herregud.. Det er sant det alle sier om denne filmen: MIND FUCK! et stort jævla MIND FUCK. Herregud, for en bra film. 8.9 i snitt på imdb.com, og 15 plass på topp 250 på imdb. Faen ikke dårlig. Dere bør alle se den. Syk film.Haha. 30 sekunders stand up om alarmen på biler.

En av de beste Disney filmene

Har sett denne i dag. Har ikke sett den siden jeg var rundt 18... Ah, den er så bra. <3 en score på 7.0 på imdb.com er faen ikke dårlig heller ;) 

   #disney #film #treasureplanet #sjørøverplaneten 

the girl who leapt through time

Dette er virkelig en magisk film. Se den på japansk med engelsk tekst. Anbefales.

Andre som har sett den? Hva synes dere?To filmer på en kveld

Da har jeg sett Harry Potter 2: Chamber of Secrets og Harry Potter 3: Prisoner of Azkaban. Woop woop! Skal få sett 4'ern i morra :D#harrypotter #film #nerd

The Great Gatsby

Altså... jeg synes denne filmen er så flott, for man ser endelig en kjærlighetshistorie fra mannens perspektiv. I forhold til denne filmen virker det som at alle romantiske komedier bare "lyver" om mannfolk og hvordan de oppfører seg når de er forelsket i en jente... Det virker liksom som at The Great Gatsby faktisk viser hvordan en mann er når han er forelsket. Så. Søt. Film.. og når sangen til Lana Del Rey kommer? Jeg gråter... det er så vakkert. Denne filmen er vakker!

marry me already

Ja ehm... gjett hvilken film jeg har sett på... sdkjhgdhg han er. så. fin. <3

tale as old as time   

jeg gråt

av denne filmen.. så mye... Jeg synes det var litt rart og uvant at hestene aldri snakket men altså man skjønte uansett hva de "mente"... Utrolig film. Wow. Er helt sår i øya jeg nå. Hah D:

Spirit stallion of the cimarron   

The Iron Giant

Sitter her og ser ut som en dust... Har gråtet så jævla mye nå. Jeg har sett på The Iron Giant. Jeg har faktisk aldri sett den før nå. Fy faen for en film. Så sinnsykt fin. Så sinnsykt trist. Så sinnsykt BRA.

avatar

Har nettopp sett på Avatar. Husker jeg så den så ofte da den kom ut, så jeg gikk lei den.. Nå er det leeeenge siden jeg har sett den, og fy faen. Jeg er glad for at jeg tok en så stor "Pause" fra den. Den ER SÅ BRA. Herregud. Jeg vil og leve i en slik verden. Hadde tårer i øya så og si hele filmen. brillene mine ble alltid duggete. Hahhaa D::

   

Smaug

Hobbiten var heeeelt grei, above average HELT TIL den jævla dragen kom, Smaug. Å fy faen. DA ble filmen så syyyyyykt bra. Å herregud jeg satt med gåsepels og smilte hele veien. Det var så bra. Smaug er, for å si det sånn, IKKE LITEN. :P

Catching Fire

Wooow den var bra :D Elsker konseptet. Elsker Jennifer Lawrence. Hu er så kul! Hu får meg til å ville farge håret mitt svart, lol.

Her sitter jeg og Randi med kaffe før kinoen. Deilig ^^

catching fire

Skal se The Hunger Games - Catching Fire på søndag. Gleder meg!!! :D:D:D Fler som skal se den? Jeg elsket 1'ern. Har hørt at 2'ern (Catching Fire) er DRIT bra!fikk plutselig lyst til å se denne filmen.

      

   After Earth

en film ALLE må se. Fy faen. Jeg så den nettopp for første gang. Den var SÅ BRA! :D Jeg likte den utrolig godt. Fikk tårer i øya vel sånn... 5 ganger hahaha. Shiiiit <3#afterearth #willsmith

Koser oss med Supernatural

meg og Balto. Bestebamsen min <3 Aner ikke hvor mange år jeg har hatt han. hihiih.

DEAN. Deaaaaan... aahh dean. Du er perfekt. <3

Dean. Marry me

Dean fra supernatural er den heiteste fyren jeg har sett. WOW. teit ting jeg gjør

Det er en teit ting jeg gjør. Jeg nekter å se avslutningen på en serie jeg liker. Jeg har aldri sett Friends sine siste episoder. For jeg vil ikke at det skal ende. Samme med Suits season 3. Har ikke sett episode 10. Samme med Attack on Titan. Episode 25 er nedlastet men jeg vil ikke se den. x) Seff er ikke Attack on Titan ferdig i mangaen, men likevel... -_-

Andre som gjør det samme?
"It's never too late, but earlier is better"

Drikker mogenkaffe og slapper av. Har ikke skole i dag. Spilte Skyrim til kl 4 i natt. Hahhaha xD Dere som spiller Skyrim, hvilket lvl er dere og hvordan type person er dere? :) Jeg er Wood Elf. Level 22. xD Ikke mye...lagde et par atlantis gifsMan blir sittende lenge og lage gifs når man først har fått det til, hahah xD

hør på sangen og se på bildet.... nostalgisk?

 

 

 

Snufs. Fine fine melodier. Får lyst til å se filmene igjen :(

 

 

 

Melodi nr 1


 

 

Melodi nr 2 


 

 

Melodi nr 3

Spesielt fra tidspunktet 3:37
Sing with all the voices of the mountains

De som ikke griner av Disneyfilmer... de er litt rare..

   
   
   
   

Man of steel

I går så jeg Man of Steel på kino. Den var kjempe bra! :D Skal definitivt lastes ned når det går. Den var veldig lang, og ja han ødela seriøst hele byen. Man kan nesten begynne å telle hvor mange bygninger han føyk gjennom og ødela. Lol. MEN fyyyyyyyyyyyfaen han er deilig han skuespilleren. x)The time travelers wife

SÅ FIN FILM DA :((((

   shawshank redemption

Kåret til verdens beste film. Verdt å se. Liker den godt. HAPPY TEARS <3

Nå.. da... geni?

Hahah beste filmen ass xD

Disney er best

   

   

   Season 3

Følger dere med på Game of Thrones season 3? Jeg merket at da sesong 3 begynte husket jeg nesten ingen navn som de nevnte.... så NÅ har jeg vært flink jente og lastet ned sesong 1 og 2. Skal se alt på nytt så jeg husker. ^^ Var kanskje passende å forstue lilletåa allikevel. Høhø >_>

 Dette var etter min mening den KULESTE SCENEN I HELE GAME OF THRONES!!!

"it is my mother tongue"

omogmoggofmhoghmgohmsfhg xDD <3

walking dead

Har begynt å se på The Walking Dead. Har sett 3 episoder. Jeg er glad, for det er ikke så skummelt som jeg trodde. Det er mer ekkelt enn skummelt. Og ganske spennende. Andre som ser på det?action

Hvis du liker action filmer like mye som meg, så anbefaler jeg at dere laster ned The Expendables 1 og 2. AWESOME.the dark knight rises

I går så jeg Seven Psychypaths. Den var dårlig, så ikke se den. Skulle den være morsom? Det var den i alle fall ikke.

MEN ETTER DET, så så jeg The Dark Knight Rises. Å fy faen for en film!!!!!! Sinnsykt spennende!!!!! :D   

LOL at det har tatt meg sååå lang tid å få sett den...

 

do you hear the people sing?

Ok nå nettopp satt jeg på bussen paranoid at noen skulle møte blikket mitt....... Fordi jeg har gråtet i 3 timer i strekk. Ser ut som en idiot. Jeg har vært på kino og sett Les Miserables. Fy faen så trist. Jeg har sett musikalen for et par år siden i London.. Jeg husker jeg gråt konstant. Det gjorde jeg nå og. FANTASTISK. Musikken er så fin. Den er så sterk. rdkjghkfjh. Elskeeeeer Les Miserables.  

meg:beste filmene i verden

Nettopp sett ferdig Lord of the Rings - Return of the King. Da har jeg sett alle tre Ringenes Herre filmene OG The Hobbit, i løpet av desember. Jeg EEEEEEELSKER alt med denne historien. kdjghbkfjh fantastisk. Fantastisk!!!!!!!! 

kino i kveld

I kveld skal jeg se Breaking Dawn part 2 for andre gang. Gleder meg :D

skyfall

Har sett på James Bond Skyfall for andre gang på kino. Liker den ^^ 

prime

Disse dagene har jeg kost meg med Transformers filmene, alle tre av dem. YEY! 

Jeg er sår i øynene

Fordi jeg har sett BRAVE filmen. 

Advarsel, hvis du er glad i familien din, ikke se den. Den gjør så vondt i hjertet. Jeg tror jeg gråt 90% av filmen..they are freeHar sett på denne jeg. Ååhhhh tårene rant. Fantastisk. Disney er så KVALITET. 

Why I liked the Hunger Games

SPOILER ALERT: THE HUNGER GAMES. Dere som ikke har sett filmen bør ikke lese dette innlegget.

 

Tydeligvis mange forskjellige meninger om Hunder Games filmen. Jeg likte ALT. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg gråt flere ganger. Det eneste som var dumt var forholdet mellom Katniss og Rue. De ble VELDIG gode venner på kort tid. Dvs filmen gikk veldig fort frem. Men på en annen side så kan man bare se det som at Rue ble sett på som en lillesøster. Åhh, som jeg gråt :( 

Jeg likte også, eller jeg hatet (haha) at produsentene bare satt der og gjorde ting jævlig MOT MENNESKER bare for å få et bra show. Som da de fikk skogen til å brenne slik at Katniss skulle gå den andre veien. Omg, jeg ble sint. Men fy faen så bra det var. 

Og at det kom et smell hver gang noen døde. Hallo, hvor skummelt er ikke det? Man bare ber om at det ikke var den du kjenner. 

Og at det var en base med mat og våpner. Selvfølgelig vil noen mennesker holde seg der for å trekke til seg andre, også drepe dem.

Eh, altså jeg ser ingenting negativt med filmen. Den var så bra. Alt ble gjort så realistisk. De reagerte som mennesker hadde gjort i vikeligheten. I LOVED IT.

The Hunger Games

      

For en utrolig bra film. Karakter 6/6. Wow! Jeg er målløs. :D

made of honor

Får litt sånn hjertesmerter av denne filmen. kunne ønske kjærleik var enkelt. rhjtyjuj

 

river, deliver him there.

får så jævlig tårer i øya.

firework

HAHAHAHAHHAHHAA. Det er lenge siden jeg har ledd SÅ MYE av en film! Herregud, jeg lo til jeg gråt. Det var så fantastisk morsomt. Genialt! :D jeg MÅ se den igjen, og jeg anbefaler den til ALLE. Madagascar 3!! Nei du må ikke ha sett 2'ern. Filmen bare starter i Afrika (som er i handlingen til 2'ern), så drar de videre. SYYYYYYKT MORSOM FILM :D:D:D:D:D::D 

 

 

meg:
Kino

Madagascar 3 i kveld med Henning! :D SPENT!!!! :D :D :D

winter is coming

når man våkner klokka 15 på en søndag er jo dagen vekk. Er ingenting å gjøre. Sitter bare og ser på Game of Thrones :) Yey

The Vow

Jeg har aldri, aldri gråtet så mye av en film før. Jeg måtte sitte med en dorull i fanget fordi jeg måtte snyte meg og tørke øynene HELE tiden. Jeg trodde The Notebook var trist. HAHAHA The Notebook kan ikke måle seg med The Vow. Fy faen i helvette.

Jeg anbefaler den til ALLE. Sinnsykt bra film, men den var sinnsykt jævlig å se på..... Jeg hadde det virkelig vondt inni meg liksom. At slike problemer faktisk skjer i virkeligheten. Det er bare for jævlig. DRITT FILM. dere må se den. :( Er sykt sår i øya hahahha...


game of thones

I går så jeg nesten hele sesong 1 av Game of Thrones. Sesong 1 har 9 episoder og jeg så 8 av dem. Fy faen det er spennende! :D 

Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits