videoblogg

Videoblogg: jeg retter mitt lange, tykke hår

Egentlig lagde jeg en sminkevideo først, fordi jeg skal partyparty ikveld. Tenkte å vise dere hvordan jeg sminker meg til party... MEEEN så var det slik at videoen ble sinnsykt uskarp. Jeg må øve meg på dette assa :P Ikke enkelt.

Dermed prøvde jeg på nytt ved å filme at jeg rettet ut håret. Det er nydusjet, tykt og helt kaos. Typisk at det er for langt til å vises på videoen.. Men man ser det meste! Også får dere et glimt av pusekatten min Yuki. Hun hater å bli bært, derfor ser hu så sint ut :P hahaha søt....

 

#videoblogg 

Videoblogg: Naruto

video:naruto survey 2

ahahah xD
Alder: 25
Bosted: Oslo
Stjernetegn: Tvilling (♊)

Velkommen til min blogg. Jeg bryr meg veldig mye om hår og inspirasjon. I tillegg blogger jeg en del om hverdagen min. Jeg er en veldig hyggelig jente så ikke nøl med å spørre om ting eller legge meg til som venn :)

add as friend / トモダチ

 online / 忍者


pusene


Dette er Yuki ♥ Navnet betyr snø på japansk.Dette er Neko ♥ Navnet betyr katt på japansk.


anime


[] full metal alchemist brotherhood, naruto, one piece, bleach, attack on titan etc.
anime list anime gifs

lese mer?

= nytt/oppdatert

Info

animerte bilder (gifs), animebilder og andre bilder er kopiert fra tumblr. dere skjønner hvis jeg har laget eller tatt bildene selv.

Kontakt
facebook og email er privat.
tumblr: klikk
deviantart: klikk

Om du lurer på noe //
spør i kommentarfeltet eller send melding her på blogg.no


blogg.no

blogg.no leverer teknologien bak alchemist ; 錬金術師. Bloggen skrives av © Silje Anderson :) og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

ToppBlogg - toppliste for bloggere
hits